Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 7:53:48
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! KAko ste ovog jutra, mame? Moja beba nesto zezala...probudila se u 5.30h i sada sam je jedva uspavala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 7:57:30
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Nas budio Dnailo noćas. Bio mu zapušen nos pa je plakao u snu. Sad sam sa podočnjacima do poda
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:03:47
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,nas dvije smo se probudile prije pola sata,ne pamtim kad je spavala do tog doba? Ja sam sanjala neke gluposti,strašno šta čovjeku sve dodje u san.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:09:41
|
|
|
|
daca77
|
Uh...Emice, ne pominji mi snove...i ja sam neke gluposti sanjala-cekam jos malo pa da pozovem roditelje da vidim kako su...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:17:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Moja dusa jos spava, ja kuvam kaficu i caj za uzivanje, pa da perem kosu (mrzelo me sinoc), pa na posao. Ja ne volim da sanjam, uvek mi salju neku poruku Id sutra zahladjenje i kisa.... nije bas moralio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:25:13
|
|
|
|
branki*
|
caos,mame! nisam cula,znaci zahladjenje... pijem kafu,sve isto kod mene..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:40:31
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage mame, evo i nas, mi nismo baš nešto spavale, ali ok, sad je uspavaljujem. Za 3 dana idemo u Bosnu, pa se već moramo početi spremati stvari.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:41:15
|
|
|
|
branki*
|
eco,gde u bosnu idete?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:42:14
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro!! i mi za 3 dana idemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:45:11
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR eco,gde u bosnu idete? E, ovako Branki mm je iz Banja Luke, a ja sam iz Dervente, pa ćemo malo kod njegovih, malo kod mojih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 16:28:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mame? Setate? Mi bili na uz kukova,sve super..pa u setnju,bogami dobra 4 sata van kuce...i ja mrtva..sama sa njih dve,uzivale.. Sad me ceka peglanje i pakovanje za put,a nemam snage..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:06:13
|
|
|
|
eca89
|
Evo mene Von i j se moram pakovati, već sam počela, nego mi kažite da li vaše bebe imaju podočnjake??? Moja beba ima posebno ispod lijevog oka, evo i slika, P.S. zanemarite fleke od ospica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:26:14
|
|
|
|
branki*
|
joj,eco,kakva preslatka bebica moja ima podocnjake,imao mi je i sin. ja mnogo volim bosnu i da idem tamo. inace sam u haosu,ceo plakar povadila,mislila da sredim garderobu lepo,ali nisam mogla od bojane i sad je ogromnoooo brdo moje odece na podu spavace sobe,muka mi da udjem u nju
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:38:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne stizem da vam se javim. Mama je dosla da cuva decu, jer sam imala takmicenje. I mm je morao sa mnom. Obavila sam kupovinu. Mama ce jos da bude tu. Odose T i ona po kinder jaje. Masem vam.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:46:54
|
|
|
|
wivern
|
Eco kakav slatkis . Ma nisu to nikakvi podocnjaci to je normalno, ja ih imam oduvek i kao beba sam imala crne kolutove oko ociju. Sad kad me neko vidi nenasminkanu pita me da li sam bolesna Napolju je haos od vrucine. Branki a ja sredjivala Maksin orman. Imamo gomilu garderobice koju smo dobili i to raznih velicina, i onda na svaka 2 meseca izbacujem malo a vadim sledece velicine. Veceras me ceka peglanje kako to mrzim.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:48:21
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ona je medić mali,T ima podočnjake kad se probudi i do podne traju pa se malo smanje ali nikad se ne povuku skroz. Ovde se sprema strašno nevrijeme,već paničim.Inače nama još dvije sedmice i putujemo Sanjice u čemu se takmičiš?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:51:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco, nije toliko primetno ... moja nema, valjda Drage mame...evo sad sela za racunar, doslo mojih 5 minuta Elem, mi bile dva puta napolju , izgleda da cemo i treci posto je mm dosao sa posla umoran ( Branki ), bilo mu postavljeno -rucao i zaspao , ma sve kao mala beba. E. ustala jutros ranije pa mi je odspavala oko sat vremena i ocekujem da krizira oko 21h, mada, mozda i nece...sada je veca , nekada mi se cini da ne bi nikada ni spavala. I tako... Eh da, jel su vam se navukli virusi na komp? One reklame i oglasi sta god se pusti na YT... Verovatno je to problem... ima li ga ko jos?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:58:17
|
|
|
|
wivern
|
ME nisu to virusi nego je YT ubacio te reklame i to je da posizis. I moj je tako zaspao popodne, umorio se sto me je vozio po lekarima pa je legao i rekao ajde sad da dremamo.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 18:29:43
|
|
|
|
eca89
|
Hvala vam mamice puno ! Znači, to je normalno, ali čudno mi što ima ispod jednog oka, ispod desnog nema ili vrlo malo, šta ja znam budala i da ima na trbuhu onaj kao rodjeni ožiljak, kako ga već zovu, dokt.mi reka da će to samo nestati, a ja je kao budala samo pregledam, pa sve vidim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 19:19:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne takmicim se ja, nego deca iz skole.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 20:42:45
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav mame Ja eco bas i ne vidim gde ti vidis podocnjake A s obzirom da ima ospice nebi bilo uopste cudno i da ima ogromne podocnjake ( koje nema)....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:16:26
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Spavate, a? Moja beba trenutno spava, jer je jela jutros u 5h i vreme je zeznulo...misli da je noc, pa nastavila sa spavanjem Eco, medenjacic pravi je, a i ja ne vidim podocnjake... Ja se samo nadam da moja beba nece naslediti crne podocnjake od svog oca...pre par god.ga je sveki naterala da da krv i vidi sta je sa bubrezima i jetrom, jer je imao strasno izrazene crne podocnjake kad se vraca s posla...
< Poruku je uredio daca77 -- 28.4.2015 7:28:53 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:27:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:52:59
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo imali super noć samo što je meni nešto muka bila. Odgledah sad neki video kako na pedrijatrijskoj klinici u sred noći sestra tuče bebu,imam ogromnu želju da je se dokopam na tri minute samo
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:57:57
|
|
|
|
branki*
|
cao i od mene.. kod nas tmurno i oblacno,kao da ce provala oblaka,boza mi u vrticu,danas je trebalo da ih vode na neku predstavu,ali ako bude nevreme,ne verujem da ce ici. boka standardno..stavila neki grasak,a ona moja gomila me i dalje ceka u spavacoj sobi,uhh. emice,kako bre tukla bebu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Drugo deteVVVVPosle prvog porođaja, koliko vremena je prošlo pre nego što ste pomislile: ''Želim ponovo da prođem kroz sve ovo :)''Odmah posle porođaja (
20%)
Posle nekoliko dana (
0%)
Posle mesec dana (
0%)
Posle nekoliko meseci (
14%)
Posle godinu dana (
34%)
Jos se ne usuđujem da mislim o tome :( (
32%)
Ukupan broj glasova: 100Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!