Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 7:53:48
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! KAko ste ovog jutra, mame? Moja beba nesto zezala...probudila se u 5.30h i sada sam je jedva uspavala...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 7:57:30
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Nas budio Dnailo noćas. Bio mu zapušen nos pa je plakao u snu. Sad sam sa podočnjacima do poda
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:03:47
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,nas dvije smo se probudile prije pola sata,ne pamtim kad je spavala do tog doba? Ja sam sanjala neke gluposti,strašno šta čovjeku sve dodje u san.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:09:41
|
|
|
|
daca77
|
Uh...Emice, ne pominji mi snove...i ja sam neke gluposti sanjala-cekam jos malo pa da pozovem roditelje da vidim kako su...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:17:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Moja dusa jos spava, ja kuvam kaficu i caj za uzivanje, pa da perem kosu (mrzelo me sinoc), pa na posao. Ja ne volim da sanjam, uvek mi salju neku poruku Id sutra zahladjenje i kisa.... nije bas moralio
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:25:13
|
|
|
|
branki*
|
caos,mame! nisam cula,znaci zahladjenje... pijem kafu,sve isto kod mene..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:40:31
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro drage mame, evo i nas, mi nismo baš nešto spavale, ali ok, sad je uspavaljujem. Za 3 dana idemo u Bosnu, pa se već moramo početi spremati stvari.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:41:15
|
|
|
|
branki*
|
eco,gde u bosnu idete?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:42:14
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro!! i mi za 3 dana idemo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 8:45:11
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: branki RR eco,gde u bosnu idete? E, ovako Branki mm je iz Banja Luke, a ja sam iz Dervente, pa ćemo malo kod njegovih, malo kod mojih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 16:28:02
|
|
|
|
vonavoj
|
Gde ste mame? Setate? Mi bili na uz kukova,sve super..pa u setnju,bogami dobra 4 sata van kuce...i ja mrtva..sama sa njih dve,uzivale.. Sad me ceka peglanje i pakovanje za put,a nemam snage..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:06:13
|
|
|
|
eca89
|
Evo mene Von i j se moram pakovati, već sam počela, nego mi kažite da li vaše bebe imaju podočnjake??? Moja beba ima posebno ispod lijevog oka, evo i slika, P.S. zanemarite fleke od ospica
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:26:14
|
|
|
|
branki*
|
joj,eco,kakva preslatka bebica moja ima podocnjake,imao mi je i sin. ja mnogo volim bosnu i da idem tamo. inace sam u haosu,ceo plakar povadila,mislila da sredim garderobu lepo,ali nisam mogla od bojane i sad je ogromnoooo brdo moje odece na podu spavace sobe,muka mi da udjem u nju
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:38:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne stizem da vam se javim. Mama je dosla da cuva decu, jer sam imala takmicenje. I mm je morao sa mnom. Obavila sam kupovinu. Mama ce jos da bude tu. Odose T i ona po kinder jaje. Masem vam.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:46:54
|
|
|
|
wivern
|
Eco kakav slatkis . Ma nisu to nikakvi podocnjaci to je normalno, ja ih imam oduvek i kao beba sam imala crne kolutove oko ociju. Sad kad me neko vidi nenasminkanu pita me da li sam bolesna Napolju je haos od vrucine. Branki a ja sredjivala Maksin orman. Imamo gomilu garderobice koju smo dobili i to raznih velicina, i onda na svaka 2 meseca izbacujem malo a vadim sledece velicine. Veceras me ceka peglanje kako to mrzim.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:48:21
|
|
|
|
emicaa
|
Eco ona je medić mali,T ima podočnjake kad se probudi i do podne traju pa se malo smanje ali nikad se ne povuku skroz. Ovde se sprema strašno nevrijeme,već paničim.Inače nama još dvije sedmice i putujemo Sanjice u čemu se takmičiš?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:51:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eco, nije toliko primetno ... moja nema, valjda Drage mame...evo sad sela za racunar, doslo mojih 5 minuta Elem, mi bile dva puta napolju , izgleda da cemo i treci posto je mm dosao sa posla umoran ( Branki ), bilo mu postavljeno -rucao i zaspao , ma sve kao mala beba. E. ustala jutros ranije pa mi je odspavala oko sat vremena i ocekujem da krizira oko 21h, mada, mozda i nece...sada je veca , nekada mi se cini da ne bi nikada ni spavala. I tako... Eh da, jel su vam se navukli virusi na komp? One reklame i oglasi sta god se pusti na YT... Verovatno je to problem... ima li ga ko jos?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 17:58:17
|
|
|
|
wivern
|
ME nisu to virusi nego je YT ubacio te reklame i to je da posizis. I moj je tako zaspao popodne, umorio se sto me je vozio po lekarima pa je legao i rekao ajde sad da dremamo.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 18:29:43
|
|
|
|
eca89
|
Hvala vam mamice puno ! Znači, to je normalno, ali čudno mi što ima ispod jednog oka, ispod desnog nema ili vrlo malo, šta ja znam budala i da ima na trbuhu onaj kao rodjeni ožiljak, kako ga već zovu, dokt.mi reka da će to samo nestati, a ja je kao budala samo pregledam, pa sve vidim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 19:19:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne takmicim se ja, nego deca iz skole.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 27.4.2015 20:42:45
|
|
|
|
Maslacak15
|
Pozdrav mame Ja eco bas i ne vidim gde ti vidis podocnjake A s obzirom da ima ospice nebi bilo uopste cudno i da ima ogromne podocnjake ( koje nema)....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:16:26
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Spavate, a? Moja beba trenutno spava, jer je jela jutros u 5h i vreme je zeznulo...misli da je noc, pa nastavila sa spavanjem Eco, medenjacic pravi je, a i ja ne vidim podocnjake... Ja se samo nadam da moja beba nece naslediti crne podocnjake od svog oca...pre par god.ga je sveki naterala da da krv i vidi sta je sa bubrezima i jetrom, jer je imao strasno izrazene crne podocnjake kad se vraca s posla...
< Poruku je uredio daca77 -- 28.4.2015 7:28:53 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:27:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:52:59
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo imali super noć samo što je meni nešto muka bila. Odgledah sad neki video kako na pedrijatrijskoj klinici u sred noći sestra tuče bebu,imam ogromnu želju da je se dokopam na tri minute samo
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 28.4.2015 7:57:57
|
|
|
|
branki*
|
cao i od mene.. kod nas tmurno i oblacno,kao da ce provala oblaka,boza mi u vrticu,danas je trebalo da ih vode na neku predstavu,ali ako bude nevreme,ne verujem da ce ici. boka standardno..stavila neki grasak,a ona moja gomila me i dalje ceka u spavacoj sobi,uhh. emice,kako bre tukla bebu
|
Anketa
DilemabebimicaKoje ime izabrati?Stefan (
65%)
Vojin (
26%)
Vujadin (
9%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!