|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
27.4.2015 7:53:48   
daca77
Dobro jutro!!!
KAko ste ovog jutra, mame?
Moja beba nesto zezala...probudila se u 5.30h i sada sam je jedva uspavala...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 801
27.4.2015 7:57:30   
Modessty
Dobro jutro! Nas budio Dnailo noćas. Bio mu zapušen nos pa je plakao u snu. Sad sam sa podočnjacima do poda user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 802
27.4.2015 8:03:47   
emicaa
Jutro,nas dvije smo se probudile prije pola sata,ne pamtim kad je spavala do tog doba?user posted image
Ja sam sanjala neke gluposti,strašno šta čovjeku sve dodje u san.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 803
27.4.2015 8:09:41   
daca77
Uh...Emice, ne pominji mi snove...i ja sam neke gluposti sanjala-cekam jos malo pa da pozovem roditelje da vidim kako su...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 804
27.4.2015 8:17:50   
Ivanka 75
Dobro jutro!
Moja dusa jos spava, ja kuvam kaficu i caj za uzivanje, pa da perem kosu (mrzelo me sinoc), pa na posao.
Ja ne volim da sanjam, uvek mi salju neku poruku user posted image
Id sutra zahladjenje i kisa.... nije bas moralio

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 805
27.4.2015 8:25:13   
branki*
caos,mame!
nisam cula,znaci zahladjenje...
pijem kafu,sve isto kod mene..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 806
27.4.2015 8:40:31   
eca89
Dobro jutro drage mame, evo i nas, mi nismo baš nešto spavale, ali ok, sad je uspavaljujem. Za 3 dana idemo u Bosnu, pa se već moramo početi spremati stvari.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 807
27.4.2015 8:41:15   
branki*
eco,gde u bosnu idete?

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 808
27.4.2015 8:42:14   
vonavoj
jutro!!
i mi za 3 dana idemouser posted image user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 809
27.4.2015 8:45:11   
eca89

IZVORNA PORUKA: branki RR

eco,gde u bosnu idete?

E, ovako Branki mm je iz Banja Luke, a ja sam iz Dervente, pa ćemo malo kod njegovih, malo kod mojih.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 810
27.4.2015 16:28:02   
vonavoj
Gde ste mame? Setate?
Mi bili na uz kukova,sve super..pa u setnju,bogami dobra 4 sata van kuce...i ja mrtva..sama sa njih dve,uzivale..
Sad me ceka peglanje i pakovanje za put,a nemam snage..

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 811
27.4.2015 17:06:13   
eca89
Evo mene Von i j se moram pakovati, već sam počela, nego mi kažite da li vaše bebe imaju podočnjake??? Moja beba ima posebno ispod lijevog oka, evo i slika, P.S. zanemarite fleke od ospica user posted image
user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 812
27.4.2015 17:26:14   
branki*
joj,eco,kakva preslatka bebicauser posted image
moja ima podocnjake,imao mi je i sin.
ja mnogo volim bosnu i da idem tamo.
inace sam u haosu,ceo plakar povadila,mislila da sredim garderobu lepo,ali nisam mogla od bojane i sad je ogromnoooo brdo moje odece na podu spavace sobe,muka mi da udjem u njuuser posted image

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 813
27.4.2015 17:38:18   
Sanjica26 RR
Ne stizem da vam se javim. Mama je dosla da cuva decu, jer sam imala takmicenje. I mm je morao sa mnom.
Obavila sam kupovinu. Mama ce jos da bude tu. Odose T i ona po kinder jaje. Masem vam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 814
27.4.2015 17:46:54   
wivern
Eco kakav slatkis user posted image . Ma nisu to nikakvi podocnjaci to je normalno, ja ih imam oduvek i kao beba sam imala crne kolutove oko ociju. Sad kad me neko vidi nenasminkanu pita me da li sam bolesna user posted image

Napolju je haos od vrucine.
Branki a ja sredjivala Maksin orman. Imamo gomilu garderobice koju smo dobili i to raznih velicina, i onda na svaka 2 meseca izbacujem malo a vadim sledece velicine.
Veceras me ceka peglanje user posted image kako to mrzim.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 815
27.4.2015 17:48:21   
emicaa
Eco ona je medić mali,T ima podočnjake kad se probudi i do podne traju pa se malo smanje ali nikad se ne povuku skroz.
Ovde se sprema strašno nevrijeme,već paničim.Inače nama još dvije sedmice i putujemo user posted image
Sanjice u čemu se takmičiš?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 816
27.4.2015 17:51:52   
Mala Elena
Eco, nije toliko primetno ... moja nema, valjda user posted image

Drage mame...evo sad sela za racunar, doslo mojih 5 minuta user posted image Elem, mi bile dva puta napolju , izgleda da cemo i treci posto je mm dosao sa posla umoran ( Branki user posted image ), bilo mu postavljeno -rucao i zaspao , ma sve kao mala beba.
E. ustala jutros ranije pa mi je odspavala oko sat vremena i ocekujem da krizira oko 21h, mada, mozda i nece...sada je veca , nekada mi se cini da ne bi nikada ni spavala. I tako...
Eh da, jel su vam se navukli virusi na komp? One reklame i oglasi sta god se pusti na YT... user posted image Verovatno je to problem... ima li ga ko jos?

Direktna veza do poruke: 817
27.4.2015 17:58:17   
wivern
ME nisu to virusi nego je YT ubacio te reklame i to je da posizis. I moj je tako zaspao popodne, umorio se sto me je vozio po lekarima pa je legao i rekao ajde sad da dremamo.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 818
27.4.2015 18:29:43   
eca89
Hvala vam mamice punouser posted image ! Znači, to je normalno, ali čudno mi što ima ispod jednog oka, ispod desnog nema ili vrlo malo, šta ja znam budala i da ima na trbuhu onaj kao rodjeni ožiljak, kako ga već zovu, dokt.mi reka da će to samo nestati, a ja je kao budala samo pregledam, pa sve vidim.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 819
27.4.2015 19:19:44   
Sanjica26 RR
Ne takmicim se ja, user posted image nego deca iz skole.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 820
27.4.2015 20:42:45   
Maslacak15
Pozdrav mameuser posted image Ja eco bas i ne vidim gde ti vidis podocnjakeuser posted image A s obzirom da ima ospice nebi bilo uopste cudno i da ima ogromne podocnjake ( koje nema)....

Direktna veza do poruke: 821
28.4.2015 7:16:26   
daca77
Dobro jutro!!!
Spavate, a?
Moja beba trenutno spava, jer je jela jutros u 5h i vreme je zeznulo...misli da je noc, pa nastavila sa spavanjemuser posted image
Eco, medenjacic pravi je, a i ja ne vidim podocnjake...
Ja se samo nadam da moja beba nece naslediti crne podocnjake od svog oca...pre par god.ga je sveki naterala da da krv i vidi sta je sa bubrezima i jetrom, jer je imao strasno izrazene crne podocnjake kad se vraca s posla...

< Poruku je uredio daca77 -- 28.4.2015 7:28:53 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 822
28.4.2015 7:27:23   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 823
28.4.2015 7:52:59   
emicaa
Dobro jutro,mi smo imali super noć samo što je meni nešto muka bila.
Odgledah sad neki video kako na pedrijatrijskoj klinici u sred noći sestra tuče bebu,imam ogromnu želju da je se dokopam na tri minute samo user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 824
28.4.2015 7:57:57   
branki*
cao i od mene..
kod nas tmurno i oblacno,kao da ce provala oblaka,boza mi u vrticu,danas je trebalo da ih vode na neku predstavu,ali ako bude nevreme,ne verujem da ce ici.
boka standardno..stavila neki grasak,a ona moja gomila me i dalje ceka u spavacoj sobi,uhh.
emice,kako bre tukla bebuuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

Anketa

Dilema
bebimica

Koje ime izabrati?

Stefan (65%)

Vojin (26%)

Vujadin (9%)

Ukupan broj glasova: 91

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here