|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 [36] 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
29.4.2015 13:17:04   
eca89
Jesu Emice, mada joj je na jednom mjestu, ostao kao kružić, pisala sam u temi, vjerovatno je otkinula, jer se vrtila u snu, kako je svrbilo, šta li, pa sad kontam da sačekam 2,3 mjeseca,da vidim hoce li sam nestati, ili da joj mažem, ipak joj je koža mlada.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 876
29.4.2015 13:23:25   
Kata90
eco,i moj bebac isto bi vec da sedi dize glavu stalno i kad je u kolicima.......pa mu samo vicem ne mozes jos ustatiuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 877
29.4.2015 13:38:19   
bubulence

IZVORNA PORUKA: branki RR

meni samo pada na pamet ako se kohim slucajem utvrdi da je vaspitacica neduzna,da je mozda mali video mamu i tatu,pa to na njega ko zna kako je uticalo,pa onda tako nesto izmislio,sta znam.treba da se ukljuce neki psihijatri i psiholozi deciji sa iskustvom,a ne neki lokalni.

ovo i meni sve vreme padaa na pamet jer ne znam kako dete od 4 god moze da zadovolji zenu da bi ga na to terala...
inace devojke, nedostajete i vi meni... ali slaba sam sa vremenom. ranije sam mogla sa tel na rr pa svako malo virnem, a sada vise nece sa tel a nemam vremena da sedim za kompom i kuckam...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 878
29.4.2015 13:41:55   
bubulence

IZVORNA PORUKA: eca89

Joj, srculence ne brigaj, bude takvih dana, moja je juče bila katastrofa, danas je kao bubica dobra. Nego, da vas opet malo smaram ove mamice što su im bebe iste dobi kao moja A. je li vaša beba hoće da ustane? Moja se sama diže, glavu naprijed i samo traži za šta će se uhvatiti, znate kad se za hlačice hvata, da se podigne, strašna je user posted image

posto su nase devojke rodjene istoga dana, da odgovorim. Masa se ne dize tako, jedino kada je drzim na stomaku, okrenutu od sebe onda pokusava da sedne i sva je srecna kada uspe. i kad je na stomaku onda digne glavicu pa gleda okolo...
u svakom slucaju nemoj da je sputavas, sve sto sama radi bez forsiranja je ok

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 879
29.4.2015 14:37:32   
QueenJ
Drage moje mame, kako ste mi nedostajale... Nisam stizala da pišem, bila nam slava, pa Uskrs, pa se pokvario laptop, pa... Svašta. I sad sam konačno sela i vidim da se nisam upisala ceo mesec! user posted image Sram me bilo!
Mi smo inače ok, klasika, rastemo, zubića još nema, juče je rekla 1. put TATA. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 880
29.4.2015 14:57:20   
srculence25
mame imam novu brigu od jutros.Posle jela i bilo koje tecnosti m podrigne i cim ga spustim da lezi grca kao da ce se udaviti i ispusti pljuvacku user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 881
29.4.2015 15:12:13   
milicicak
Srculence, to je normalno. Mozes da probas da ga posle podoja 15-ak min drzis u kosom polozaju ili da ga malo duze lupkas da podrigne jos jednom.

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 882
29.4.2015 15:23:47   
vonavoj
Dan mame! Uveliko se pakujem za put,grozno vreme,ne zna covek ni kako da se obuce..sto slojeva.. Jedva cekam da stignemo!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 883
29.4.2015 15:30:13   
daca77
Dobar dan, mame!!!
Moja beba od jutros bas zezala, a onda je zaspala,a i ja sa njom, posto imala sarme od juce i tako smo se slatko naspavale.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 884
29.4.2015 21:03:25   
bubulence
Von gde putujete?
srculence u porodilistu je dr rekla mojoj cimerki da bebu drzi bar 15 min posle podoja a ako treba i pola sata jer je potrebno da vise puta podrigne, njena beba je stalno stuckala i dok stucne nekako i hrkne user posted image , sto sam objasnila. glavnom morala je duze da ga drzi uspravno, a Marija podrigne posle 10 sekundi i mirna je. sve zavisi od bebe

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 885
29.4.2015 21:13:21   
vonavoj
Idwmo kod sestre u Zadar! Nisam bila skoro dve godine!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 886
29.4.2015 22:28:01   
wivern
Queen ti si bas imala uzbudljiv mesec user posted image

Von kako ti zavidim, uzivaj i za nas..

Mi ceo dan u nekim akcijama, sad uspavala malisu pa ja za svoju dusu da prelistam rr

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 887
29.4.2015 23:44:26   
srculence25
Von lepo se provedite
bubi i moj nekako i hrkne user posted image i podrigne nekad odma a nekad treba i duze.
M mi malo prehladjen jadnicak user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 888
30.4.2015 6:34:54   
branki*
mame,da se javim,pa u akciju !
danas moram do banke,do poste,do supa da uzmem licnu kartu i u nabavku.muz ce doci iz trece,pa ce biti sa bokom.oko pola 1 nam stize klub sto za dnevni boravak.radujem se jer je bas lep,a ne radujem se ,jer ce moj muz odmah da krene-pazi ga,nemoj,nemoj ono,pazi da ga ne izgrebes i slicno!tako da cu odmah da ga prekrijem cebetom skroz do poda da se zaboga ne upropasti .i kuhinjski sto cu da prekrijem ciradom jer je i tu video minijaturnu ogrebotinu,a sporetu vise necu ni da prilazim,buduci da me stalno kritikuje kako sam upropastila ravnu plocu gore.i tako...
odoh da se malo nasminkam bar,ovo vreme sad toplije,a ja ni u sta ne mogu da udjem od odece,kad je sve s i xs, ja sam extra eextra large!
queenj,dobrodosla nazad!
sanjice,nema te u poslednje vreme?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 889
30.4.2015 6:38:24   
serpica
Branki user posted image samo da te user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 890
30.4.2015 7:21:36   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 891
30.4.2015 7:41:45   
Sanjica26 RR
Dobro jutro zene! napisala sam pre neki dan ceo post i izbrisao mi se. POsle vise nisam palila komp. Sifru nemam na mobilnom, pa sad kad napisem ovaj post trazicu novu. Branki citam redovno, ali ne mogu da pisem.
Mama mi je jos uvek tu. Malo mi je pomogla oko sredjivanja ormara. Danas je vozimo. Svraticu do drugarice koju nisam videla 6 godina. Taman da joj odnesem ogradicu i stvari za bebu. Nista nemaju.
Branki reci tvom muzu da malo olabavi. Najvise ti provodis vreme u kuci. Kad bude bio on po ceo dan u stanu video bi da je nemoguce da se sacuva kao sto misli. user posted image
Von lep provod.user posted image
Ostale devojkeuser posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.4.2015 7:42:54 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 892
30.4.2015 7:50:45   
emicaa
Jutro mamice.Mene glava bolucka ali je ignorišem.
Branki user posted image ,danas ti njemu počni zvocati za svaku glupost i sitnicu pa možda vidi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 893
30.4.2015 7:53:36   
doktorkakristal
jutro mame user posted image
ja da popijem kaficu,dorucak pa mi dovodi drugarica bebicu da joj pricuvam ima neke obaveze,kasnije da pozavrsavam i ja sta imam,ovih dana stizu od bivseg roditelji iz Svice pa ce Dora biti malo vise tamo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 894
30.4.2015 8:31:23   
daca77
Dobro jutro!!!
Kod mene, klasika...
Von, odmori se lepo user posted image
Branki, nemoj da grdis tm...takva sam i ja...samo zveram oko mm i trazim ogrebotine po kuciuser posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 895
30.4.2015 10:11:01   
branki*
bila do banke-guzva,do poste-guzva,do supa-guzva.taman kad sam sve to obavila,zureci kao magarac,i reko da uzmem nesto od hrane i sminke i da vidim sta jos ima,100 godina nisam izasla napolje,niti sam sta kupila,ovaj zove-pa,gde si ti,znas da sam dosao iz trece,kad cu da spavam,posle dolazi taj sto,pa dolazi boza,pa opet u trecu ,ja mu spustim slusalicu,sednem u taxi i dodjem kuci.jbt te vise tvoj posao i tvoj umor i tvoja kukumavka.danas ne kuvam,ne cistim,ne razgovaramuser posted image
a,za beograd neka sam pegla i pakuje sta misli da treba!
jao,jedva cekam da boka poraste,pa kad je uvatim i odemo u skitnju,nema ni da me vidi u kuci!

branki

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 896
30.4.2015 10:33:30   
wivern
Branki i ja pukla pre neki dan i posela mm i rekla mu da nema dalje, ili neka nesto menja ili cu ja drugacije. Ali da ne menja na nedelju dve, nego iz korena. I stvarno tako i mislim, pa ja necu da budem nicija sluga i majka sopstvenom muzu, i ne zelim da idem po kuci i da zvocam. Tako je moja majka trcala za svima, bila sluga, bolesno pedantna pa je sa 40 godina dobila lupus. Hocu da uzivam u zivotu, pogotovo sada kad imam malisu.
Jos malo pa ce i Boka porasti a i lepo ce vreme...e onda u zivot. Jos malo user posted image

Ja cu se ubiti, cim mi dr smanjila dozu pronizona poceli pecati od alergije da se pojavljuju user posted image Zrela sam za remont.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 897
30.4.2015 10:56:56   
emicaa
Branki najbolje ti je ovako kao i Wiv,sjedi i popričaj sa njim.Pa nije ni tebi lako svaki dan sa dvoje djece a da nemaš ni sekundu za sebe.I da su bar samo djeca nego uz to skuvaj,operi,očisti ispeglaj pa u krug.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 898
30.4.2015 10:58:20   
degu
joj mame sve smo naelektrisane. I mm i ja na ratnoj nozi,uopste se ne razumemo, po njemu sam uzasno nezahvalna zena sto uopste i pomisljam da bi nekad trebali spavati bar 3 sata. T mi urnisala bradavice,visi po celu noc na sisi, on nece ni da pokusa da mi pomogne sa ukidanjem nocnih podoja. Ja to ne mogu sama, zapravo sam ubedjena da bi on to trebao sam da uradi. Ali ne, dzaba moja prica da ne mogu da zivim i radim i ne spavam nikad, nema veze ni sto imam kraste po bradavicama,on nece da muci dete. Pa pobogu,ja sam je rodila, prvo ja necu da je mucim,al ne mogu da se pomirim da necu spavati 2 godine a da bas nista ne pokusam. Ne pali ni prica da za dete nije dobro sto ne spava. A kad kazem da ne znam kako cu ostati zdrava on kaze kako mi nista nece faliti :( i tako je on jedan super tata, a ja sam nemajka, a ne daj Boze da zelim da prekinem dojenje, tek onda sam strasno sebicna,bez obzira na svo vreme dojenja,dijete,nespavanja...i ne kazem nista,izdrzacu sve,al daj malo podrske,a ne na sve sto kazem da mi odgovori sa :Uh mozes misliti, sirota...eto i ja sam se neplanski izjadala :

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 899
30.4.2015 11:04:43   
emicaa
Ja ne mogu griješit dušu i reći da mi mm ne pomaže,kaddodje sa posle ode sa njom u sobu da se igraju,vikendom me pusti da odspavam jer noću samo ja ustajem koliko god puta da se budi.Naveče je on uspava.Mene nervira ovako što je nekad strašno neodgovoran i što zaboravlja sve živo,pa mušica ima bolhe pamćenje od njega,problem je što mu nije stalo kad mu nešto kažem da uradi kao u subotu za autobus što je bilo.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 35 [36] 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 35 [36] 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...

Anketa

Koje od ovih?
sduca

Dušan (23%)

Igor (16%)

Tadija (14%)

Stefan (23%)

Damjan (21%)

Arsenije (4%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here