|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
6.4.2015 7:09:58   
mirkam
Jutro user posted image
Masem pa bjezim na posao.
Ja juce nesto po kuci, okrenem se kad nema M.Vrata od sobe zatvorena.Ja provirim ,kad on otvorio fioku sa portiklicama i carapicama i vadi jedno po jedno i baca svuda unaokolo.Umirala sam od smijeha iza vrata, pao mi je A od MMisa na pamet kako je jednom isto tako vitlao po sobi njenim gacama user posted image E kad je htio da predje na drugu fioku morala sam da reagujem.
Bjezim...grlim vas .

< Poruku je uredio mirkam -- 6.4.2015 7:10:58 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 126
6.4.2015 7:23:44   
daca77
Dobro jutro!!!
Vreme je uzasno...pljusti kisa samo takouser posted image
Ceka me ribanje kupatila, ali mi se nesto spava pa cu verovatno odloziti za kasnije, ako m i beba to dozvoli.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 127
6.4.2015 7:26:45   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame.

Nemojte mi biti tuzne. Vreme ovo bas ubija u pojam al jos malo pa gotovo.

meni danas stize drugar iz Belgije. Ostace jedno desetak dana kod nas. Jedva cekam belgijsko pivo i cokoladu njam njam njam heheeh...Mojeeeee mojeeeee....user posted image

Pripremila sam ga psihicki da dolazi prakticno u radni kamp ove godine ahahah ali videcemo mozda odemo malo do morahalom ili na neku drugu destinaciju.Mozda zoo u Bg i sl. Moram da mislim i da mojoj Dunjici bude zanimljivouser posted image .
Idem vec polako da pristavljam supu i da sredim jos kucu. Imam jos posla.

Dunja mi se nocu otkriva i prehladi. Evo opet krenuo nos a taman je prestao. A ne lozim sad jaku vatru pa zar ne izdrzi do jutra i kuca se rashladi. Nemamo vise ni drva, pa lozim sta sttignemuser posted image
Nekako mi potrajala ova zima. Covece lozimo od oktobra. A kako je nastavilo lozicemo do maja sigurno. Izem ti grejnu sezonu.Nista naredne godine cemo 30 kubika drva jer ovih 21 nije bilo dovoljnouser posted image .

Ljubim vas i nemojte mi biti tuzne. Evo poslacu vam u kafanu belgijsko pivo kad stigneuser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 128
6.4.2015 8:21:15   
emicaa
Jutro mame,natjerala sam muža da mi okreči jedan zid,sad će sveki poslati i svekra user posted image
Teodora cvrkuće čitavo jutro,kao da je radio progutala ne gasi se.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 129
6.4.2015 9:24:23   
eca89
Dobro jutro djevojke evo i mene, moja cura kenjka, spava joj se. Kod mene su se stvorile kraste, nadam se da ce brzo otpasti.Juče smo trebali imati goste, ali ja sam rekla da imam vodene ospice, pa se nisu usudili da dodjuuser posted image . Jao, MLj ja ne bih pivo, ja bih begijsku čokoloadu, skoro sam jela neke njihove praline odlične su. Lijep dan vam želim.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 130
6.4.2015 10:10:16   
Trcosava
Eco u Lildu uzmi one ''morske'' praline. Brate nema boljih. One iz Hofera nisu tako dobre.

Kad god idemo u Lidl ja ih uzimala, sad sam debela i onda ne uzimam ono veliko pakovanje, nego na kasi ima mini - sa tri komada. user posted image
E ti beše u Velenju ili Celju? Ili Ptuj?user posted image

Brate i gde je Frcokla? Jurim prokleta kolica i nikako da me posreći da nađem, tj nađem ali me ili zeznu ili su već prodata user posted image A gledam samo ovo iz okoline Ljubljane ili ovde kod mene. Jer sumnjam da će neko da mi čuva 2 nedelje (kod zaove idem za 2 nedelje na rođendan malom)

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 6.4.2015 10:11:56 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 131
6.4.2015 10:17:02   
Mala Elena
Jutro ! Boli me grlo user posted image Elena se nocas budila, izvristala i zaspala... Odoh da stavim kaficu pa da se opustim uz keksice...user posted image
Mirkam user posted image ,tako sam ja moju zatekla svu zabrljanu u kremu ... Kad se umiri, znam da pravi neko zlo user posted image

< Poruku je uredio Mala Elena -- 6.4.2015 10:18:09 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 132
6.4.2015 10:25:35   
Sanjica26 RR
Trco koja ti to kolica trazis?
Dobro jutro! Jos malo na posao. Sofija se igra sa mnom skrivanja. Sinoc se T igrala skrivanja sa drugaricom. Sofija je sve vreme pratila i na kraju otisla ona da broji. Samo upija kao sundjer.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 133
6.4.2015 10:34:29   
Trcosava
Sanjice neka na tri točka sa jednom ručkom, stavljala sam slike tamo u koja kolica. Sad sam našla par komada, ali mm neće danas da zovemo (praznik, možeš misliti) i opet će mi pobegnu!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 134
6.4.2015 10:35:19   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Eco u Lildu uzmi one ''morske'' praline. Brate nema boljih. One iz Hofera nisu tako dobre.

Kad god idemo u Lidl ja ih uzimala, sad sam debela i onda ne uzimam ono veliko pakovanje, nego na kasi ima mini - sa tri komada. user posted image
E ti beše u Velenju ili Celju? Ili Ptuj?user posted image

U Celju sam ja Trco, ooooo te i kupujem, ma ja sam se od ovog dojenja i udebljala, ko me god vidi i ovi moji na skajpu, kao "popravila" sam se, ma rek'o to sam ja malo natekla od vodenih ospica user posted image . Gladna sam i dan i noć, haosuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 135
6.4.2015 13:38:43   
wivern
Gde ste zenske. Eco jel mazes nesto protiv svraba? Ja od kako pijem aerius, hvala bogu nista nemam, niti me svrbi niti izlazi.
Jedino sto se zaboravim da ga popijem user posted image
Ja polako pocinjem da razmatram kako da farbam jajca za uskrs..
Sad cu da virnem u temu da vidim ima li neki lepi tips

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 136
6.4.2015 16:43:50   
branki*
moji odose sad na cas kod defektologa,boka spava...kisica i dalje..ja malo na netu..trebalo bi da malo raspremim od rucka,ali necu da lupam da ne probudim gospodjicu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 137
6.4.2015 16:57:30   
Sanjica26 RR
Kod mene svi spavaju. T se posle vrtica zalila na glavu. Naravno ima temperaturu. user posted image
Ja cu dekupaz tehniku za jaja.
Kisa i dalje pada.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 138
6.4.2015 17:06:35   
jabudic
Ćao žene!
I kod nas ružan dan danas. Čitav dan sam jurila sa djecom, završavala razne obaveze.
Vadila krv, ostavila N u vrtiću, J bio sa mnom, uzela mu recept za tablete, zakazala za N sistematski pregled za upi u školu, itd.
Kući tek oko 13h stigli.
Ledja mi otpadaju.

O jajima još nisam stigla ni da razmišljam! Pa to je ove nedelje! user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 139
6.4.2015 17:37:32   
wivern
Sanjice i ja sam se naostrila na dekupaz. Kupila i salvete a sutra idem na pijac da pokupujem ostalo.
Sad prosetala psa i smrzla se. Duva neka vetriscina glava me zabolela.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 140
6.4.2015 17:44:50   
Mala Elena
I mi setale, bas duva. Stvarno mi nedostaju vedri i suncani dani...user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 141
6.4.2015 20:10:22   
daca77
Mame, imam pitanje za vasuser posted image -da li vasa deca znaju da zauzmu polusedeci polozaj u kolicima, tj., polozaj od 45 stepeni? Ova moja se podize kao da hoce da ustane i pobegne iz kolica...jedino da je vezem, tada verovatno nema kud.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 142
6.4.2015 20:17:01   
wivern
Ja mog Maksu jos uvek nisam stavljala na 45, i dalje smo na 60.
Tek smo dobili dopust da moze da sedi u krilu pa ga nisam ranije ni forsirala.
Ali se i on vuce ka napred, mislim da je to i normalno.

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 143
6.4.2015 20:26:39   
daca77
Wiv, ja i ne znam da li je 45 ili 60 stepeni-prvi zubac na kolicimauser posted image Ali, strasno se podize i ide napred, tako da duze od par.minuta ne moze-ispade iz kolica.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 144
6.4.2015 20:39:21   
Didy
Ja sam svoje rano podigla, Stefana sam sa 3 meseca podigla na 45, on se s dva puna meseca stalno dizao sam, a u sedeći sam ga s pet stavila, pedijatar nam je rekao da može jer je bio dosta krupan i čvrst i stalno se pridizao.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 145
6.4.2015 20:55:35   
emicaa
mi nismo setale ne pamtim od kad,vrijeme je katastrofa.
Ja Teodori i dalje stavljam pojas u kolicima inace bi davno ispala,ovako sam mirna.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 146
6.4.2015 21:00:24   
Maslacak15
ja mislim da se oni svi podizu, tj probaju da se pridignu. Ili skoro svi. I cim nisu na ravnom vuku ka napred.To im je sportuser posted image . Ja sam bila zla majka, moji su se vozili do 6m na 0 stepeni ( u lezecem polozaju). Probavali su ovo i ono da ustanu ali naravno nije bas jednostavnouser posted image Kad su naucili da sede, sa 6 meseci , stavila sam ih u sediste pod uglom od 60 stepeni....Inace to je ovde pravilo. Nema malih beba u "sedecim kolicima" iako znam da pise na njima 0+. Bar 90% majki ovde vozi decu bas u lezecem polozaju dosta dugo. Cak nekad vidjam i stariju decu. Tipa beba 9 m, stabilno sedi , pravih ledja bez oslonca i zeva onako u korpi za lezanje. Ko zec u saksiji. To mnogo slatko izgleda. user posted image . Pozdrav mame.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 147
6.4.2015 22:02:53   
Didy
user posted image

Ovako je stefan sedeo sa 4 meseca. Sedeo je tako i igrao se. Sa 5 meseci je sedeo potpuno samostalno, bez oslonca, bez padanja. Pa ja bih sebe upucala u glavu da sam ga vozila skroz na ravnom sa 6 meseci. Uostalom, on se bacao i vrištao i nije bilo šanse da leži na ravnom na leđima, tako da ja mislim da je svako dete ipak priča za sebe.
Sofija nije bila baš tako čvrsta i nju sam kasnije podigla.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 148
6.4.2015 22:18:44   
vonavoj
I meni je J podignuta u kolicima..otprilike 45..u krilu nam sedi bar 3 nedelje..nece drugacije..jednostavno se podize! U gimnastici se okrece,jaka je! Svako je dete prica za sebe..ne treba ih sprecavati ni forsirati!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 149
6.4.2015 23:00:31   
Maslacak15

A ovako je moj Stefan hodao sa 9 meseciuser posted image

https://www.youtube.com/watch?v=HDSe0Y5MEhM

a vozio se u kolicima na lezeci pod 0 stepeni do punih 6 meseciuser posted image Poenta je - nije mu vrlo ocigledno uopste smetalo tj ocigledno nije usporilo njegov motorni razvoj. I to je sve sto sam htela da kazem. Ja mislim da time nista ne ubrzavate, deca ce sesti kad su spremna i ne treba ih ometati, a pomoc im ne treba. Nije mi bila namera da bilo koga kritikujem, samo da prenesem svoje iskustvo.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Andjelina - da ili ne
pisuljica

Da li vam se svidja? nadimak bi bio Djina! :)

bas je lepoooo (27%)

tu i tamo (36%)

ne! (37%)

Ukupan broj glasova: 166

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here