Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 22:20:11
|
|
|
|
wivern
|
Sto kaze UM mozda cu da dobijem Zene ja ni kad pijem kafu ujutru nemam mira. Kad ostavim Maksu u krevecu da se igra nakaci mi se pas i sedi samnom na stolici. i jos stavi glavu na moje rame da moze da gleda sta radim. A tako zelim 10 minuta solo partije. Von ja sam kao resila da pokusam tu varijantu..pa cemo videti sta i kako
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 22:24:20
|
|
|
|
vonavoj
|
I ja cu J stavljati..pre svega jer ih i u vrticu stavljaju..neka uci..pa kad skinemo pelene,mada drugo dete vidi od starijeg! Wiv,kad krecete sa klopom? J danas probala sargarepu,u ponedeljak krompir!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 22:43:22
|
|
|
|
wivern
|
Od sledeceg meseca. Prvo sa pirincem popodne, tako nas dr savetovala. Bila je odusevljena sto jos sikimo i onda rekla da guramo jos jedan mesec.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 9.4.2015 23:03:32
|
|
|
|
anita
|
Zdravo mame Nikako da stignem da se javim. Ovih dana gosti i samo gosti. Ja danas bila na prvu kontrolu nakon carskog. Uz je ok a ginekoloski pregled je 24.posto sam dobila. veliki pozdrsv
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 0:08:05
|
|
|
|
wivern
|
Anita ljubi bebirone
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 6:39:25
|
|
|
|
Trcosava
|
Anita draga, ti imaš jaka tri opravdanja što se ne javljaš Uživajte Wiki, kafu ćeš popiti solo za nekih 4 godine , digni tm (buhahahaha znaaaam) i pošalji ga u šetnju sa Maksom i Flokom. Eto solo partije Meni se kupatilo greje, sad diem da se tušnem pa da olindram svetlanu (na depilaciju) i to sa sve Lukom. I dalje razmišljam kojim kolicima da idem... Da li novim ili starim. Ako idem novim, lakše mi zbog busa, nisam još 100% prostudirala novo jaje i kako funkcioniše.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 7:23:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 7:39:44
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,noć nam je bila katastrofa.Migrena me i dalje uništava,danas odo u apoteku tražit nešto,šta bilo da mi da popiću.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:01:21
|
|
|
|
branki*
|
jutro i od mene! emice,moj komsija pije gorku kafu u koju nacedi limun,ne znam da li si cula za to,to mu je kao za migrenu,ali ti vidi i neki lek da uzmes.. moji spavaju..boza se probudio u sred noci,kasalj ga probudio,pa nikako da zaspi,boka standardno ustaje da sisa i tako.danas bi trebalo da jaja ofarbam i da skoknem do marketa da uzmem materijal za tortu,nisam juce stigla.dan je bas lep.kafu jos nisam pila,nneka kuva neko wiv,videh friz,super je,ali sam ja tipovala da ces jos krace da se sisas, von,znaci poceli ste sa cvrstom hranom
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:02:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, ako ti neka uteha i ja sam ustala sa glavoboljom. Nije migrena, ali me rastura. Popila sam sad brufen. Odoh polako da me očerupaju.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:06:20
|
|
|
|
emicaa
|
Branki čula sam i za to ali nisam probala,ne podnosim miris domaće kafe a zamisli da je popijem sa limunom-nešto se ne usudjujem
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:12:10
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i nas, da se pohvalim da je moja cura zaspala sinoc u 8h i spavala do pola 4h jutros . Naspavale smo se obe, Emice možes i na krišku limuna posuti malo kafe, pa probati, znam da je gadno, ali vrijedi pokušati. Kod mene sunce, ljubim vas sve...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:13:47
|
|
|
|
branki*
|
joooj,ja obozavam miris domace kuvane kafe,odoh da stavim!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:43:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro mamike Evo ja stavila jaja da se kuvaju pa da farbamo Ivka i ja. Pijem kaficu i uzivkam..... Ivka kasicicom pije multivitu, gleda crtani i tako.... tajo spava... Posle pravim riblju corbu za rucak pa idemo malo u selo, da izadjemo malo u prirodu, vraticemo se do rucka. Emice, kakav ti je pritisak? Mozda visok? Ja sam jos uvek nadrndana i lose raspolozena.... ne volim sebe kad sam ovakva, ja sam uvek vesela i raspolozena
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 8:58:13
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Ivanka, zaboravi na nadrndanost...vidis kako je lepo vreme
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 9:37:18
|
|
|
|
emicaa
|
Ivanka svako ima nekad takav dan,bitno je da nisi stalno nadrndana pritisak mi 120/70 a otkucaji srca 68,to mi je čudno,inače je oko 90
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 9:44:30
|
|
|
|
wivern
|
Evo mene sa pijace. Danas mi dolazi mama da se zabavlja sa M dok ja na miru farbam jajca. Sinoc sam ih skuvala i po prvi put mi se nesto zalepilo od onih kristala na jaja. Doduse to ninasta ne lici ali se barem nesto zalepilo. Ivanka ja sam nadrndana danima vec, i odlepicu vise jer me nadrndanost ne popusta. MM mi skuvao kafu i kao i svake godine prekrsimo post sa mlekom. eh..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 9:49:50
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Evo mene sa pijace. Danas mi dolazi mama da se zabavlja sa M dok ja na miru farbam jajca. Sinoc sam ih skuvala i po prvi put mi se nesto zalepilo od onih kristala na jaja. Doduse to ninasta ne lici ali se barem nesto zalepilo. Ivanka ja sam nadrndana danima vec, i odlepicu vise jer me nadrndanost ne popusta. MM mi skuvao kafu i kao i svake godine prekrsimo post sa mlekom. eh.. a ja navalila na burek sa sirom i jogurt
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 9:57:54
|
|
|
|
wivern
|
A to sto sam sinoc u jedan pravila picu sa kulenom nema veze za post, ahahahahah. Pa tek sad se setih. Koji smo mi ljudi predatori, zeludac mi se okrece. Kupujem jadnu ribu na pijaci i gledam i ne verujem. Na tone zive ribe se baca u neke lavore, one se jadne muce i pracakaju, dahcu..slosilo mi se od tog prizora.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 10:06:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Daj ribu ribu ribu totalno sam zbaoravila na post, ne znam ni šta bi jela A misim da sam u jutros nešto slatko strpalau usta što nije trebalo. Wiki, možemo se vadimo na dojenje Olindrah svetlanu, kod nas prelepo vreme. Moram mm kažem danas da kupi jaja, da sutra Ana i ja nekako obojimo. Inače, došla sam mokra kao riba kući. Skuvala sam se. Dete još spava u jajetu.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 10:28:23
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dzaba mi lepo vreme kad se nujedna boja nije primila na jaja! Ni lukovina ni cvejla, ruzna su, grozna, nikad mi gora nisu ispala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 10:48:27
|
|
|
|
degu
|
dobro jutro! Mi u 6h ustali,budili se svaka 2 sata i danas super naspavani Jajca su gotova,mada je moglo bolje,sad znam gde sam gresila,mozda jos 5 probam ako mi T dozvoli. Wiv ja prvi put da nisam prekrsila post ra kafom i mlekom :)
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 11:14:05
|
|
|
|
branki*
|
ivanka,nemoj da se nerviras,pusti ja upravo farbam jaja,obicno,u boju,crvena su mi gotova,sad kuvam plava i ljubicasta i to je to.moja prva samostalna u novom stanu! degu,videla sam sliku,bas su ti lepo ispala. moji ce kasnije malo napolje,lep je dan,da mm kupi neku prasetinu da ispecem u nedelju i da vidi neku igracku za bozu ako sta radi,bas mu je dosadno... dosao mi i brat iz beograda,svratice do nas...
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 13:27:13
|
|
|
|
mika79
|
Jaja ofarbana ručak skuvan, sada da ručkamo i pravac šetnja . Ja sam farbala u crveno, plavo i ljubičasto, tamo gde mi nije lepo primilo stavila u obuci jaje i gotovo, ove godine toliko od mene.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 10.4.2015 15:43:48
|
|
|
|
degu
|
ivanka tako i meni jedne godine nisu htela da se ofarbaju,pa sam ih na pari posipala sa bojom u prahu koja se razlivala i ispala su fenomenalna i naravno obuci jaje :) samo se ne sekiraj. Ja cekam da se T probudi i odosmo u setnju. Kolace cu sutra.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?