|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
12.4.2015 6:52:31   
vonavoj
Jutro! Vaistinu voskrese!
Branki,spavaj kad svi spavaju! Moja J ima sat u guzici,uvek u isto vreme sisa, nebitno kad je zaspala i da li je spavala tog dana!
Mi planiramo jutarnje iznenadjenje T,da u dvoristu nadje sta joj je zeka doneo,pa da vozimo bajseve,a J ce baba da seta ( prvi put!)

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 301
12.4.2015 6:53:08   
vonavoj
Branki,peci meso u onoj kesi!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 302
12.4.2015 6:55:36   
branki*
nemam tu kesu,vonuser posted image imam alu foliju,ne znam da li to mogu da upotrebim..ako mm bude izlazio ujutru,reci cu mu da kupi,ako ne,nista,ispeci cu nekako.joooj,prva setnja sa babomuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 303
12.4.2015 7:25:14   
mali_mis
Hristos Voskrese!

Jutro mame user posted image
Mi smo se juce setali, bas je bilo toplo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 304
12.4.2015 7:38:34   
Ana RR
Branki, prekrij alu folijom I ubaci u rernu na par sati, zavisi koliko kg ima komad.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 305
12.4.2015 7:54:45   
mama krava
Srecan praznik, dRRugarice drage! 🐣🐰🌼

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 306
12.4.2015 8:46:58   
mika79
Hristos vaskreseuser posted image Juče sam ceo dan spremala kuću, sa prekidima dok je M jeo, crkla sam ali mi je i prijalo, danas idemo kod mojih na ručakuser posted image nesmem nikom da kažem nismo bili od božića a udaljeni smo 20-tak km oni često dolaze kod nas a mi stalno te rođendan te babine i prođe vreme.

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 307
12.4.2015 9:06:14   
emicaa
Hristos Voskrese.Dora je oduševljena šerim jajima,dvoje je izrazbijala ljuska mu počela otpadati user posted image .Noć nam je opet bila katastrofa ali biće bolje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 308
12.4.2015 9:28:10   
wivern
Vaistinu voskrese.

Mi nesto razmisljamo da odemo do ade da prosetamo, mada ce biti haos sigurno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 309
12.4.2015 9:37:09   
Kata90
Jutrouser posted image rucak se krcka polako...... mi juce bili u setnji do grada,pa do babe ja pojela tri kugle sladoledauser posted image bas mi prijalo.....a tata nam dotle guro kolica.
Danas imamo goste,pa nemozemo u setnju ali konaco kad je vec otoplilouser posted image
Zene uzivajte,i sretan vam Vaskrsuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 310
12.4.2015 9:53:10   
Trcosava
Dan mamite.

Mi sad da doručkujemo, pa da vidim šta i kako ćemo danas. KAd ručak, kad da šetamo. LEpo je vreme, sunčano pa da iskoristimo što više možemo.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 311
12.4.2015 10:34:45   
degu
dobar dan zene! Mi po obicaju ustali u 6h. Budila se dosta al je brzo nastavljala da spava,tako da smo obe sve resavale u polusnu. Doruckovali zajedno, izlupali jaja. Sad kuvam rucak. Popodne cemo kod svekrve. Juce smo ceo dan bili napolju,milina.
Emice kako je mama?

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 312
12.4.2015 13:11:02   
emicaa
Degu hvala na pitanju,bolje je.Sad smo pričale,prestala je krvarit i ne boli je stomak.Problem je što joj krvna slika opada.Stalno prima infuzije,danas je dobila šolju čaja.Sad čeka da prodje praznik pa da doktori nastave posao.
Mi ćemo kod sveki na ručak,do zaove na kafu pa u šetnju.Dan je predivan.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 313
12.4.2015 15:39:08   
wivern
Emice krvna slika joj je losa jer je krvarila,bitno da ide na bolje i da su prestali bolovi.
Mi isli na adu, i kad smo se vracali sve mi presedne. Maksim se toliko drao u kolima da vise nemam zelju igde kolima da ga vodim. Pokusavajuci da ga zabavim meni pozli jer patim od bolesti voznje pa se umalo ne onesvestih od muke i bola u tintari od njegovog dranja.
Dzabe mi svo ono uzivanje na suncu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 314
12.4.2015 17:15:59   
Katarina20
Hristos voskrese user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 315
12.4.2015 18:18:18   
emicaa
Auu Wiv šta te snadje.
Mami jedna sestra u bolnici rekla ako i dalje ovako nastavi padati krvna slike daće joj krv ali sve zavisi šta će doktori reći.
Meni je šetnja baš godila,išli smo uz ogromno brdo,sad je problem od vraćanja niz brdo,počinju se mišići grčit,blago meni sutra user posted image

(odgovor članu Katarina20)
Direktna veza do poruke: 316
12.4.2015 20:12:42   
Ivanka 75
Hristos voskrese!
Mi proveli diiivan dan u selu kod sveki, predivan! Ivka se nije svrtela u kuću ni trenutak, samo vijala okolo user posted image
Igrali badminton, fudbal, bacali frizbi, jeli jagnjetinu, uživali user posted image
U povratku Ivka zaspala posle 5 min i probudila se pred kućom.
Lice mi malo pocrnelo user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 317
12.4.2015 23:57:24   
wivern
Ivanka znaci nema vise nervoze .
Zene kako cu ja sa ovim detetom na more user posted image , ako do juna ne prestane da urla u kolima ne znam sta da radim.
A i ko ce izdrzati tu torturu u kolima vise. Zene to je strasno. Na sve sam bila spremna i na nespavanje, i na urlanje od grceva, urlanje od zuba, ali na ovo...ovo kao da mu neko dere kozu user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 318
13.4.2015 0:43:12   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: wivern

Ivanka znaci nema vise nervoze .
Zene kako cu ja sa ovim detetom na more user posted image , ako do juna ne prestane da urla u kolima ne znam sta da radim.
A i ko ce izdrzati tu torturu u kolima vise. Zene to je strasno. Na sve sam bila spremna i na nespavanje, i na urlanje od grceva, urlanje od zuba, ali na ovo...ovo kao da mu neko dere kozu user posted image

nervoza je i dalje tu.... na žalost...
Wiv, ne znam kako da te posavetujem za to plakanje u kolima, on je mali, mnogo toga će promeniti za mesec-dva dok ne krenete na more, probaj da mu pevaš pesmice na uvce, ja sam prvih puta na dužim putovanjima spavala sa glavom oslonjenom na njeno sedište, pevam joj da se smiri pa i ja sa njom zadremam.
Nije on navikao da bude van tvog naručja, možda se zato buni, daj mu do znanja da si tu <(mada ti to sigurno i radiš) ali budi strpljiva, možda mu treba vremena, mali je on user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 319
13.4.2015 7:23:01   
mali_mis
Jutro mame user posted image
wiv za mesec-dva ce mu se svidjati vozikanje kolima, onda ce da se dere kad ga budes vadila iz kola user posted image Ponesi mu neku omiljenu igracku da se zanima covek dok se voza, mozda mu je dosadno.
Kad smo vec kod deranja user posted image A. je juce bio nepodnosljiv. Hteo je satima da stoji u krevecu i pali i gasi svetlo, i naravno dernjava jer ne mozemo citav dan da sedimo na terasi dok on terorise biljcice koje su tek nikle. I onda pred spavanje, on bi da sedimo u satoru, naravno posle samo 5 minuta je izasao iz istog, i setao okolo, a ja sam kao idiot sedela unutra.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 320
13.4.2015 7:50:38   
emicaa
Dobro jutro mamice.T je konačno opet fino spavala,zar je moguće da je baš svaki zub namučit user posted image
Wiv puštaj mu one pjesme za ispiranje mozga,ide zmija,pilići i slične user posted image mi smo to Dori puštali kad smo išli za Doboj i pomagalo je.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 321
13.4.2015 7:53:08   
branki*
caos,mame!
meni ispalo dobro ono pecenje,malo pod folijom,posle skinula da se lepo uhvati korica,bilo super..bila mi mama juce,opet i de danas za bosnu...
boka se nesto rasplakala oko 5,pa je mm nosio i sad spava..sutra radni dan,a bas mi prijalo ovako kad smo svi tu,ipak mi je lakse,nego sama..
wiv,ja sam vec pisala da je bojana nama bukvalno prevristala celu voznju od bora do zajecara i u zajecaru zaspala,znam kako ti jeuser posted image ja se stvarno nadam da ce se to vremenom srediti i stabilizovati.mada,ja ipak ostavljam more tek za sledece letouser posted image doduse iz vise razloga.
misu,kuliras u satoru,ako,sta te briga..
ivanka,super sto ste se lepo proveli,obozavam kad me oprlji prolecno sunce!

< Poruku je uredio branki RR -- 13.4.2015 7:54:37 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 322
13.4.2015 8:03:36   
bubulence
Dobar dan mame! Kako ste? Decica?
Wiv mislim da je Ana imala takav problem sa Maretom. Prodje, samo treba istrpeti...
Mi smo bile cele prosle nedelje kod mojih, zaradila sam upalu uha ali nema veze, inala sam pomoc pa nije bilo strasno. Juce smo krenuli posle rucka, isli u NS na tvrdjavu i sinoc dosli svojoj kucici...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 323
13.4.2015 9:17:47   
mika79
Mamice user posted image biće i danas divan dan treba ga iskoristiti. Mi smo juče bili kod mojih, M je u fazi ustajanja uz stočić nesmeš ga ostaviti ni sekundu, čas posla dopuže do stočića i počinje da se diže, podigne se i stoji, ali nezna da treba stalno da se drži pa pusti ruke i padne. Gde ste ostavljale bebe u takvim situacijama? Spustili smo krevetac ali on se podiže i u njemu.
Wiv i Mihajlo nije voleo da se voza dok je imao jaje, sad smo mu kupili sedište pa više voli, doduše nismo išli na neku dalju relaciju. Mi smo odustali od mora ove godine, verovatno Zlatibor i Tara ili Zlatar u junuuser posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 324
13.4.2015 10:27:36   
vonavoj
Dan! Sa decom nista unapred..hteli smo danas u Ns ali J cele noci plakala,budila se..kad ono 37,9 u guzi..mora da su zubici..

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here