Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 12:36:39
|
|
|
|
wivern
|
Haaaj zenske.. Branki i moj kao i Ivin od kako je skapirao ruke gura ih u usta, ciavu pesnicu gurne Ana znaci isti slucaj bio i kod tebe. Juce je upalilo slusanje pesmica i gledanje na telefonu. Val;jda ce paliti i dalje. Ja se probudila sva uslogirana i izlomljena, mm uzeo maksu i pustili me samu da spavam do 12. Izvalila am se na bracnom krevetu kao zvezda
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 12:46:23
|
|
|
|
Trcosava
|
Dan i od mene. Branki ja baš pitala pre neki dan NM to za šake. Ovaj moj ne sisa šaku, ali je glođe kao pas kosku. Još mi je najsmešniji kad proba komplet šaku da strpa u usta a ne ide hahahahaha Moje noći spavanja su se završile ehehe zaspi oko 20-21 (zavisi kad sisa), budi se oko 2 -3, pa oko 5 i posle više ne gledam. Sinoć se budio u pola 1, pa u 4 i u 7. Eno ga sad odvalio spavanje. A ja sve čekam da se probudi, da sisa pa da malo odradim po kući. Ani ispala plomba neka privremena, pa večeras ide opet kod zubara. Drugo ništa novo. JOŠ SAMO DESET DANA
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 12:59:23
|
|
|
|
emicaa
|
Jaooj Trćo blago tebi,smanjeju se broj.meni još 28,i to će brzo proći
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 13:22:20
|
|
|
|
daca77
|
Wiv, a tvoja beba nece samo u sedistu ili uopste ni u autu? Meni je zaova kupila auto-sediste, ali ima samo 2 polozaja, sedeci i polusedeci, ali dosta je visoko, te N jos ne vozim tu...a u autu ona uziva...obicno spava tih 40min dok putujemo do mojih roditelja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 14:21:03
|
|
|
|
wivern
|
Mi jos uvek koristimo jaje, Dok je u kuci u jajetu ili napolju uziva, i drema u njemu ali cim ga stavimo u auto pocinje haos.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 15:21:49
|
|
|
|
Bibilib
|
Sada kada nam je krstenje proslo i gosti se razisli mozemo se druziti sa vama....
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 15:55:02
|
|
|
|
emicaa
|
Konačno su se doktori sjetili mojoj mami reći šta joj je.Sluzokoža ili kako se već zove od želidca joj je skroz oštećena od svih lijekova što pije,samo ujutru pije po 10 tableta i naveče oko 5,sad joj kroz infuziju daju terapiju tako da do daljnjeg ostaje u bolnici.Danas je prvi put od petka dobila da jede i kaže osjeća se preporodjeno.Joj pao mi je kamen sa srca,bio me strah da je nešto gore.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 16:04:42
|
|
|
|
degu
|
Emice dobro je
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 16:11:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi bolesne vec dva dana ... njoj prvo T pa onda zapusen nos. 90%hrane koju spremim bacam i bas budem nervozna sto odbija da jede. Zato nisam pisala... Mrzim sto nam se to uvek desi kada dodjemo kod svekijevaca .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 17:09:21
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Konačno su se doktori sjetili mojoj mami reći šta joj je.Sluzokoža ili kako se već zove od želidca joj je skroz oštećena od svih lijekova što pije,samo ujutru pije po 10 tableta i naveče oko 5,sad joj kroz infuziju daju terapiju tako da do daljnjeg ostaje u bolnici.Danas je prvi put od petka dobila da jede i kaže osjeća se preporodjeno.Joj pao mi je kamen sa srca,bio me strah da je nešto gore. Super, Emice bice sve ok!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 18:48:22
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike! Pocinju radni dani posle praznika, i bas je bljak. Miti izbijaju sve cetvorke i izgleda i neka trojka. Balavi mukica i slinavi ko sa cesme. Nocas ga malo lomila T. Vec sam zaboravila kako bese sa Matom al mislim da je sve od zuba.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 18:49:19
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR JOŠ SAMO DESET DANA Ja jos 25
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 18:55:01
|
|
|
|
wivern
|
Cek bre vi sto odbrojavate, jel to znaci da onda mozemo svi da pijemo kafu zajedno Emice hvala bogu, sad mozete da odahnete a ona zena napokon da jede. ME pa svi su zivi bolesni, a i vreme je promenljivo. Vrucehladno ne znas kako se obuci. Bibilib Mati meni malo i nedostaje posao
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 21:19:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Boze zdravlja, samo avion da mi sleti gde treba I pijemo kaficu ma ima da drmnem i nesto zestoko kad dotaknem zemlju
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 21:23:55
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv i ja kažem konačno da pojede nešto,mogu mislit kako je smršala hrabrica moja. Ana koliko ostajete,koliko vam traje let?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 22:10:42
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Trcosava RR JOŠ SAMO DESET DANA Ja jos 25 Jos 15!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 22:16:59
|
|
|
|
wivern
|
Von, sta ti odbrojavas nisam izgleda u toku Anci drmni ti i pre nego sto sletite, valja se. Emice bitno da je krenulo, sad ce ona to nadomestiti. Ocu li uspeti da se ofarbam veceraaas
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 22:43:06
|
|
|
|
choopa choops
|
Žene :-))))))))) Ne javljam se jer preko dan najčešće nemam vremena, a uveče vas čitam dok je uspavljujem pa ne vidim da kucam u mraku. A sa moba tek ne mogu, preteško mi je. OUglavnom, s*ebala sam se i sa ovim djetetom, non stop je na rukama, ili je na sisi. Nema ono kao normalne bebe da je budna i razgleda, nego vrišti kao da je koljemo. Pogano bre. Možda i najpoganije od njih :)))) A šta ću kad sam smotana i ne umijem da ih vaspitam... Ništa novo kod nas, izašao mi herpes po usnama na dva mjesta, pa sam malo brinula oko toga jer kažu da je opasno za bebe. Lohije prestale, sad opet kreće muka sa sekretom. U nedelju idem na neku svadbu, udebljala sam se poslije porođaja, pa mi je stomak kao u petom mjesecu trudnoće. Naravno moraću steznik da kupim . Ne znam šta ću sa bebom, kupila sam Aptamil da probam da je ostavim jedno 6 sati kod babe. Danas joj probala dat, popila je cijelih 5ml. I btw. nisam blage veze imala da je AM tako skupo!!! Isplati se dojenje Još malo kontrola kukova, pa pentaxim i to je to od pregleda. Al' nabacah referat, kao da me ko šta pit'o? Nadam se da ste si ok
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 23:00:44
|
|
|
|
wivern
|
Choopooo nista mi ne govori to za ruke i dranje. Sve znam, i tesim se da je jednom beba i da je to u stvari super to ga mazim AD mleka su jeziva, znaju da ih moramo kupiti pa udri cenu koju hoces. A za sekret ne znam sta da ti kazem, ja ga i dalje imam. Isla sam skoro opet na kontrolu radila briseve i sve je ok. A on i dalje prisutan
< Poruku je uredio wivern -- 14.4.2015 23:01:53 >
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 14.4.2015 23:39:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Al' nabacah referat, kao da me ko šta pit'o? ja to tako uvek. Drzi se procice i to dranje ehehhe...Neka nek ti dade sudba i nekog vristavca ahahahh... Mame ja samo da mahnem i evo ovde cu da se prekrstim na novootvorenoj temi. Otisao mi drugar. Imam posla preko glave ne znam sta cu pre, pa me sad snasli i privatni casovi. al dobri ako nista drugo bice novaca. Idem da spavam. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 15.4.2015 0:38:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ana koliko ostajete,koliko vam traje let? Nemam pojma koliko ostajemo, mozda do jeseni, zime. Zavisi kad ce ovde biti gotovo sve oko papira. Sad nam je kraci let, 9 sati od Kalgarija do Frankfurta plus sat I po do Beograda. U dolasku smo se bas uzmrcvarili, sat I po do Minhena, 8 i po do Toronta pa jos 4 do Kalgarija. U p.m. daleko.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 15.4.2015 2:33:06
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,putujemo kod sestre u Hr!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 15.4.2015 6:35:17
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. mi je juce pocupao paradajz sto sam posadila na terasi Samo ide i cupka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 15.4.2015 7:46:46
|
|
|
|
branki*
|
caos,mame! evo i mene...boka se opet budila pred zoru,pa sam je malo nosila..nista novo. choopo,bas nedostajes ako ti je za utehu moja beba je ista ko tvoja,malo je sad lakse,evo vec ima 3 meseca,samo je uvece spopadne ponekad i pred zoru i mnogo vise vremena provodi mirna kad je budna,hoce zvecku da gleda,hoce da joj pricam,a ranije uzas,samo place i kenjka kad je budna.ja se jos nisam odvazila da je ostavim nekom na duzi period,jer nece na flasicu,eno ga stoji NAN,ali nece.guram dok ima mog mleka,kad ne bude,ne znam sta cu. svi putujete,bas lepo emice,drago mi je sto se bar zna sta je sa mammom,pa da i to brzo zaleci! ME,ne znam ,ver je neka faza da slabije jede,al znam kako je to tesko roditelju kad dete nece da jede
< Poruku je uredio branki RR -- 15.4.2015 7:48:38 >
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 15.4.2015 7:56:01
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ova moja jutros do 5 spavala,tad popila mlijeko i nastavila do 7 Ana nešto sam mislila da dolazite onako na odmor,u svakom slučaju vraćate se opet tu?! Bježimo opet po hljeb,gladna sam.Sreća pa mi je preko puta ulice pumpa
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?