Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:52:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ljišo moj odgovor kad me neko pita kad ćemo drugo je dok se naspavam sa ovim prvim jutros kad sam se probudila došla sam na ideju da mi se ne svidja haljina za krštenje,sat vremena sam tražila drugu pa opet obukla ovu sa prevelikim crvenim štiklama pa skontala da mi se ipak svidja...Eee da hoće proći i ove tri sedmice,dosadila sam sama sebi
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:56:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: degu Ma ja pravim,bas me briga,sad sam u kondiciji. Kad pocnem da spavam osladice mi se, pa ce ici teze. A i ovo cudo smo pravili 5 godina,taman i drugo za 5 i dobro :) mani me ove kondicije. ehhehe... Od ove kondicije ne znam nekad kako se zovem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 12:17:30
|
|
|
|
degu
|
ma pusti, dok ne završim u Lazi Lazareviću ili na Apatinskom putu, ništa nisam uradila
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 12:50:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ljišo moj odgovor kad me neko pita kad ćemo drugo je dok se naspavam sa ovim prvim haha, bas tako. Odustala sam E je bas neurozna danas, mota mi se oko nogu ne mogu nista da uradim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 13:16:45
|
|
|
|
daca77
|
Dan mame Vidim pominjete drugo dete...mene sveki pre par dana bas iznenadi...kaze uskoro batu ili seku da rodim N. Pomislih da li me zaje...va ili sta je u pitanju...zaboravila koliko imam god., a i cudo se jednom desi ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 13:27:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Emicw koji telefon je u pitanjy? Ja sam se naspaavala u trudnoci,T taman pocela lepo da spava i navikla se i dosla J.. Tako je to.. Inace,besna sam na sebe..isle u setnju i izgubimo igracku leptira,koji se kaci na kolica..igrala se i ispao..a nije bas mali..ne znam kako nisam premetila.. Sludjena,pogubljena skroz sa njih dve.. A nisam taj tip,nikad ne gubim stvari.. Besna sam,besna!!! A lepo se igrala sa njim! Kosta 600din,ali nije u tome stvar..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 14:09:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mnogo sam se iznervirala. Zapucala u selo na casove. Lampica se ukljucila na kolima. Zakljucana vrata skole. Lupaj, vici, nema nikog. Zovem koleginicu. Ona se javlja i krene da mi se izvinjava. Zaboravili su da mi jave da su otisli na izlet. Majku mu stara a videle smo se pre neki dan. Nadoknadice mi. Mogla sam danas svasta da uradim. Jutros jurcam po gradu sa Sofijom po voce. Zurila da ne zakasnim. Uhvatila me i nesvestica. Dadilju sam prepala kad sam zazvonila. Mislila je da mi opet lose. Posedela malo i zbrisala po Teodoru. Mm tek uvece dolazi. Veceras treba da vodim T na gimnastiku i to samo ako stize za zavraetak treninga. Uh tezak dan.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 15:06:52
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,bas bzv kako se ,pa nijje setila da ti javi! boza jeo i sad gleda neke slikovnice,kaze logoped da je bio dobar i u vrticu bio dobar,boka spava,muz se sad probudio i on.kupus mi nije najbolje ispao ,kao travuljak,ne znam gde je omanulo,obicno bude dobar.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 15:17:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako ja ne zaboravljam da im javljam za najmanju sitnicu. Trcim da zakazem nekom uceniku logopeda, jer uciteljica ta ne moze. I eto kako oni ne misle. Stavila prostirku na terasu i stavila ovim dvema sedeljke da se igraju. Namazala im mleko za suncanje. Baa je jako sunce, a ja sam bas slogi. Ne volim kad sam sama decom.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 15:22:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki tebe jurim, je li tvoja ugaona u d sobi, dalas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 15:23:45
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: branki RR kupus mi nije najbolje ispao ,kao travuljak,ne znam gde je omanulo,obicno bude dobar. Branki, padoh od smeha na opis kupusa Ovde je tako divno i suncano, greota sedeti u kuci... Mini buba spava ja razmisljam sta cemo posle da radimo i sta cu sve da pravim za rodjendan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 18:12:29
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki tebe jurim, je li tvoja ugaona u d sobi, dalas? jeste,UM. MILICICAK,nazalost nije samo izgled,i ukus mu je kao travuljak
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 18:22:08
|
|
|
|
eca89
|
Branki, ti jedeš kupus, voće i povrće? Ja ne jedem ništa od toga, čak sam i mlijeko izbacila, sad počela malo piti ono sa 1,5%mm, a de mi kažite je li još dojite na svaka 2h? Mojoj bebi će sad 3mjes., a još uvijek danju traži na 2h, jedino ako se uspava, noću je ok 4,5h izdrži dane jede. Von, baš mi je žao zbog igračke, Emice sad će 3sedmice proći, mi idemo kući sled.četrvtak, koliko se radujem, toliko me je strah onog naroda kad navali, ima da se isprepada toliko ljudi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 18:30:35
|
|
|
|
branki*
|
eco ja jedem sve,samo ne pijem gazirano i ne uzimam nista sto sadrzi mleko.ja mojoj dajem da siki bukvalno kad hoce ona.nocu je pocela samo dva puta,oko 2 sata i oko pola 5 ujutru,a preko dana sisa vise puta,nisam ni pokusavala da je uobrocim,racunam da ce se to samo izregulisati.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 18:53:54
|
|
|
|
degu
|
eco Teodora je sa neka 3.5 meseca pocela da trazi na 3 sata danju, do tad uvek na 2 sata.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 18:59:36
|
|
|
|
daca77
|
Eco, moja ima 4,5meseci i dalje jedva izdrzi 2h bez dojenja...posle 1,5h vec pocinje da se vrpolji...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 21:11:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki tebe jurim, je li tvoja ugaona u d sobi, dalas? jeste,UM. MILICICAK,nazalost nije samo izgled,i ukus mu je kao travuljak Kada vidis post posalji mi poruku koliko je bila i kako si zadovoljna, sta i si uzela od materjala kozu? Gledala sam slicnu ug, ali i dvosed trosed i fotelju imaju iza one iste mehanizme pa me inetersuje...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 21:14:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Srela sam devojku ciji sin ima 2,5 meseca,uvece u 22 zaspi,u 8 se probudi da sisa ,u pola 9 nastavi do pola 12..u pola 3 spava do 5... Heeelooooo!!! Koja srecnica!! I J je u odnosu na T zlatna,ali se budi oko 3-4 da sisa i u 6-7 je vec naspavana!! Zaspi oko 21 i 30.. A sisa na neka 3h..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 21:39:56
|
|
|
|
Mariya
|
Veče mame!!! IZVORNA PORUKA: degu Marija vec 7 meseci? Moja velika beba danas puni 10meseci :) Eee, Degu, porasle naše šmizle! A ne tako davno smo još bile u trudničkim temama Sanjice, za koleginice. Baš ne volim kad je neko takav, kako ti ne zaboraviš da javiš bitne stvari a oni zaborave!? Eco, moja H ima 7 meseci i dalje sisa/jede na 2 sata Von ako je to istina, žena je stvarno srećnica!Ja inače uvek sumnjam u te priče o savršenim bebama koje do 6 meseca samo spavaju i sisaju, onda kad se probude odmah sednu, puze i prohodaju, a zubi im niču bez muka i sa godinu dana sami jedu, čitaju i pišu...Aha, važi...I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... Dobro, malo sam brezobrazna Uh sutra nas čeka naporan dan.Ja ću sa devojčicama u Bečej po kolače, u povratku po cveće, pa onda u salu namestiti stolove i ukrasiti. A naravno spremiti doručak, ručak, dojiti na 2 sata, oblačiti, hraniti dvoje dece, jao, samo da prođe krštenje, uzeću slobodan dan. Ostaviću mužu devojčice i pojaviću se svaka 2 sata da podojim H... I tako... A vi kako te?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 22:01:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro vece! Moji macici spavaju. Danas smo T i ja dok je Sofija kobajagi spavala ribale terasu. Napravile potpuni ugodjaj. Ona je posle brisala stolove u dnevnoj i trpezariji posto su stakleni. Udjem u sobu, a ona prskanjem natopila stolove . Jedva sam obrisala. Do sada peglala. Treba sutra da obnovim garderobu, ali stvarno ne znam gde cu. Rekao mi mm da brisem i da gledam po gradu. Ako ne nadjem idemo u Bg. Maryia ma prosla me nervoza. Sta ces. Neki ljudi su takvi.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 22:10:06
|
|
|
|
wivern
|
Bro vece..uspavala malisu i sad na miru da citam sta ste pisale. Bili danas na decijem sajmu...ne znam ni sto se tako zove...cista budalastina. Ja sam ocekivala vise, ne samo deljenje gomile reklamnog sadrzaja. Meni se oci sklapaju, umalo i ja da zaspim sa malisom.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 25.4.2015 0:09:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Uvek je ureknem..evo vec se dere,sad i u ponoc sisa..kad sam nervozna i ujedam..a provereno nije gladna,ali nece se umiriti ni sa dudom nego samo sisom!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 25.4.2015 6:50:02
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: branki RR IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki tebe jurim, je li tvoja ugaona u d sobi, dalas? jeste,UM. MILICICAK,nazalost nije samo izgled,i ukus mu je kao travuljak Kada vidis post posalji mi poruku koliko je bila i kako si zadovoljna, sta i si uzela od materjala kozu? Gledala sam slicnu ug, ali i dvosed trosed i fotelju imaju iza one iste mehanizme pa me inetersuje... UM,pisala sam ti na fejsu,da ne davim ovde o garniturama,ali nisam bas zadovoljna nikako.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 25.4.2015 6:53:27
|
|
|
|
branki*
|
i evo me opet moja boka isto se budila nocsas cesce,a taman sam mislila da ide na bolje,kao ono cvrc. cekam muza iz trece,a posle ide u drugu,sto znaci sama sa njima ceo dan,ne znam samo kako cu oko uspavljivanja.. sanjice,super za garderobu,meni svasta fali,ali kako jos ne radim ,niti gde idem,nije ni bitno,a i kilaza mi nije kako treba. mariya,kad je bese krstenje?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 25.4.2015 6:59:08
|
|
|
|
degu
|
Branki ja budna od 4h, T se budila u 5h i rešila da ustane. Toliko toga trebam da uradim al sve mi žao da ovo lepo vreme trošim na kuću.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?