|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
24.4.2015 8:07:37   
emicaa
Von čisto sumnjam,prosto ne vjerujem user posted image .Ma neka mi je živa i zdrava a naspavaću se kad odem u starački-nadam se user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 701
24.4.2015 8:11:46   
branki*
probacu,von,hvala.i ja imam zaliske,oduvek,sve teram kosu na onu suprotnu stranu da mi se sto manje vidi.ma,generalno mi je slaba kosa,ali volim dugu,pa to ti je.
emice,sto kaze von,jos dve godine i na konju si!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 702
24.4.2015 8:12:11   
Sanjica26 RR
Uzeo mi je alcatel one touch pop C9. Fenomenalna je kamera. user posted image
Ja sam odlucila da se ofarbam. Ne mozete da zamislite koliko sam posedela za ovo kratko vreme.user posted image Bas ne znam koju da uzmem farbu, jer sam ja svetla. Ne bih htela da mnogo odskace od moje prirodne boje.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.4.2015 8:15:14 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 703
24.4.2015 8:24:37   
branki*
sanjice,onda nemoj da se farbas,neka ti frizer odradi nijansiranje kose ili meliranje,meni se to super svidja,a neces morati svaki mesec da to radis.
telefon je super,sad sam gledala,je l uz ugovornu obavezu ili si uzela za novac bez pretplate?

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 704
24.4.2015 8:24:56   
eca89
Dobro jutro mamice, evo i nas, malo se vračamo u normalu, kraste nam otpadaju polako. Danas će nam doci moja rodica na kafu, pa malo da i ja vidim ljudeuser posted image ! Branki, mm m je kupio Samsung Grand Neo Duos, fantastičan je, a kamera je odlična, čak i za selfi user posted image user posted image ! Anita bravo za tvoje bebeuser posted image , ljubi ih.

Direktna veza do poruke: 705
24.4.2015 8:25:59   
vonavoj
ja se farbam isto,jer sam uzasno seda..jednom u 5 nedelja moram..koristim alta moda farbe,najbolje su mi se pokazale..ima ih u liliju,rodicu,dmu..

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 706
24.4.2015 8:28:03   
Sanjica26 RR
Hvala Branki. Bas cu da odem kod moje frizerke da vidim koliko kosta to zadovoljstvo.
Uzela sam ga uz ugovorenu obavezu. Kaze mm meni rodjendan, a ti dobila poklon.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 707
24.4.2015 8:30:57   
vonavoj
Nemoj da se frljate sa mobilnim..ja ih obozavam,i volim tehniku,ali nemam nikad para za to zadovoljstvouser posted image ..uvek uzmem ono sto ide uz paket i najnizu doplatuuser posted image
eco,taj je bar 200euser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 24.4.2015 8:32:57 >

Direktna veza do poruke: 708
24.4.2015 8:37:48   
wivern
Zenske hellooooo.
Sinoc sam drzala u rukama samsung S6 edge uzela moja sestra preko telekoma, ajao kako je dobar. Sto kaze Von i ja volim tehniku ali bre mnogo skupi telefoni koji se meni dopadaju. Ovako nasledim od mm user posted image
Zene kako da regulisem sojke, mali je poceo da mi spava po celu noc. Do sada sam ga joa i budila za sikenje ali se sinoc komirala od umora. MM se sokirao koliko je krevet bio mokar.

Isla bih danas na deciji sajam, malo da mi dupe vidi put user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 709
24.4.2015 8:43:20   
vonavoj
wiv,regulisace se same..nema ti druge,vec je dovoljno vremena proslo..
Jel spavao sa brusem? Spavas li na stomaku?
Ja sam od pre neki dan pocela da skidam brus nocu,ne mogu vise,udavi me..od kad se rodila spavam sa njim,zbog grudi...
Tehnika je moja boljka,ali finansije mi ne daju..ima ljudi koji imaju dobre mob a ne koriste nista,i ne znaju..dodje mi da im otmemuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 710
24.4.2015 8:43:23   
branki*
sanjice,vidi slike na netu,mnogo dobro izgleda.
von,isto je i kod mene,sve sto mi se svidja je skupo,a meni zao da dam pare za to.mm nije,on daje za sebe.kad se zezam,pa lupim neki tel,on kaze,sta ce pa tebi to,kao da si ti neki poslovan covek,pa ti treba ne znam stauser posted image delimicno je i u pravu.
wiv,od kad nisam cula to-da mi dupe vidi putuser posted image moja mama koristi taj izraz.
mislim da ne treba nista da radis sa grudima,regulisace se samo.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 711
24.4.2015 8:49:13   
eca89

IZVORNA PORUKA: vonavoj

eco,taj je bar 200euser posted image

Jeste Von, on ga kupio na akciji za 180e, umalo ga ne ubih, ja nisam pristalica davanje puno novca za tel., ali zato laptop obožvamuser posted image !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 712
24.4.2015 8:56:35   
degu

IZVORNA PORUKA: emicaa

Von čisto sumnjam,prosto ne vjerujem user posted image .Ma neka mi je živa i zdrava a naspavaću se kad odem u starački-nadam se user posted image

user posted image onda nećemo moći od starosti user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 713
24.4.2015 8:57:52   
wivern
IZVORNA PORUKA: vonavoj
Tehnika je moja boljka,ali finansije mi ne daju..ima ljudi koji imaju dobre mob a ne koriste nista,i ne znaju..dodje mi da im otmem

Von tako ja sa mojom sestrom. user posted image

Spavala sam na ledjima i sa brusem. Koliko bi samo bio mokar krevet da sam lezala na stomaku user posted image
Znaci da ne izmuzavam sad nista?

Branki ja obozavam taj izraz user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 24.4.2015 8:58:50 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 714
24.4.2015 8:59:51   
branki*
mozda malo samo ako ti je neprijatno i mnogo tvrde cisto da olaksas,pitaj NM u temi,ali cini mi se da je tako savetovala,da ce se izregulisati.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 715
24.4.2015 9:03:01   
Ivanka 75
Dobro jutro user posted image
Za divno cudo spavale smo do pola 9 jutris user posted image
Ivka spavala ravno 11h!
Gledamo crtani, ja oprala i isekla spanac i stavila u frizider, pa se uskoro spremamo idemo napoljeeee user posted image
Petak petak divan dan!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 716
24.4.2015 9:16:25   
wivern
Ivanka izgleda da su se sinoc svi odvalili od spavanja
Onda necu dirati nista, sad cu i da pisem u temi.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 717
24.4.2015 9:23:13   
Sanjica26 RR
Wivern taman da mi kazes da li je uzalud ici na deciji sajam. Mi smo planirali da skoknemo sutra i taman da pojupimo moju mamu. Treba da cuva decu u nedelju.
Ne bih ni ja mogla da kupim ovaj telefon, ali kad vec moze preko telekoma xasto da ne. Sto da ucenici imaju bolji od mene. Salim se. Ne patim ja od toga.
Vidim jednu malu fura iphone. Razbila joj drugarica displej ona skroz opustena. Pa, ja bih momentalno crkla.
Volim i ja taj Izraz "da mi dupe vidi put". Moj tata mi je to cesto govorio. Tad nisam podnosila.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 718
24.4.2015 9:34:04   
vonavoj
degu,tad nam se nece ni spavati,trebace nam pilule da bi spavaleuser posted image ,kakva ironijauser posted image
Moja T sad jedva legne da spava,juce je kaznjena..ustane u 8,ne spava preko dana,setali smo 3 sata,meni noge otpale..i 21 i 30 i nece na kupanje i spavanje.sto je puno puno je,mala je..

Direktna veza do poruke: 719
24.4.2015 9:37:13   
wivern
Sanjice javljam utiske danas.
Von T ti je puna energije

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 720
24.4.2015 9:58:22   
vonavoj
Jedina sreca je sto kad zaspi spava do jutra! Mada je pre neku noc nesto ruzno sanjala i trazila da legne kod nas.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 721
24.4.2015 11:17:31   
emicaa
Ja sam i posle 4 mjeseca korištenja još uvjek oduševljena svojim telefonom,sinoć je i mm uzeo isti.A volim imati dobar telefon jer njega najviše koristim dok mm telefon nije bitan koliko kompjuter ili tv.Još mi je želja da sebi kupim fotoaparat nikon one ali preskup je brate.
Možda ćemo moći spavati kad poženimo i poudamo djecu pa dok ne dobijemo unučiće user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 722
24.4.2015 11:29:55   
degu
emice nemoj tako, za 2 god cemo i mi spavati,valjda je nece muciti zubi do umnjaka user posted image e ne znam sta joj sad nice al je haos,kmeci svakih 15min do pola sata,ja mastam o tome da mi se beba budi na 2,3 sata,al sta da radimo,nek su zive i zdrave. A kako cu kad pocnem da radim pojma nemam, u najgorem slucaju cu dobiti otkaz user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 723
24.4.2015 11:44:04   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame.

Jao telefoni ehhhe..Kriticna sam s telefonima. Mm ce odlepiti od mene nikad s ene javljam. Ja trenutno imam 100 godina staru xperiu hehehe al sljaka ne zalim se, s vremena na vreme zapucava onda mm odlepi na mene pa mi ocisti telefon skroz onda opet sljaka fino i tako u krug. Vreme je da nabavim novi definitivno al mrsko mi. A i kad idem u bastu pa jos nosim tel sa sobom aman sta ce mi neki fensi meni treba npr onaj matori erikson plavi ehhehe sto moze traktor da predje preko njegauser posted image .

Duca spava. Juce mi je povracala, imala uvece temp al danas sve super. Jedino jede slabije no inace. Bile smo napolju. Konacno sam rasadila paradajz (nisam sav posto se moja cerka lepo zalila komplet vodom pa smo prekinule i usle unutra da je presvucem) i iskreno se nerviram ko sta ja u basti i oko baste sve na rate sejem jer je ovakvo grozno vreme a prosle godine sam sve odjednom posejala prvog aprila tad sam i paradajz iznela napolje. A sad.... Eto hoce covek al ne da visa sila.

Sto se spavanja tice, naspavacemo se nikad user posted image . Kad budemo matori necemo moci da spavamo od bolova u ledjima u zelucu u ko zna kom organu.user posted image ili udu ili sta vec. ehehhe...Ja se pomirila sa tim. Al drugo dete ne pravim dok prvo ne krene normalno da spava bar mesec dana uzastopce haahahah...

Idem da vas citam. Pa da se bacim na rucak.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 724
24.4.2015 11:49:38   
degu
user posted image
Ma ja pravim,bas me briga,sad sam u kondiciji. Kad pocnem da spavam osladice mi se, pa ce ici teze. user posted image
A i ovo cudo smo pravili 5 godina,taman i drugo za 5 i dobro :)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here