|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
23.4.2015 8:39:47   
Sanjica26 RR
samo da mahnem i odoh sa Sofijom napolje. Dete place i stoji kod vrata. Svakako sam trebala da idem. Treba da nakupujem sastojke za tortu i za rucak. Mm je danas rodjendan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 676
23.4.2015 8:42:57   
eca89
Dobro jutro mamice, evo i nas, veseli smo jutros udaramo nogicama i rukicama igračke, čak i zveču uhvatim i držim, pa onda galami i takouser posted image user posted image . Nisam u toku, Emice kakva je čast u pitanju?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 677
23.4.2015 8:44:33   
emicaa
Wiv dok smo zaova i ja dojile naše cure sveki nam stalno govorila sve dok dojimo ne može nam nestati mlijeka za kafu user posted image
Eco godišnjica braka user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 23.4.2015 8:45:30 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 678
23.4.2015 8:50:08   
eca89
Oooo, pa srećna ti godišnjica i još 100 da ih proslaviteuser posted image ! Mm je probao mlijeko, ja nisamuser posted image !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 679
23.4.2015 9:16:00   
wivern
Emice krava je ipak krava, ne bih se ja takmicila sa njom user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 680
23.4.2015 10:59:01   
mama krava
Ja sam probala redom svačije mleko kako je ko postajao maka, od mojih sestara I drugarica. to mi je bila baš enigma, kako li to mleko ima ukus...kao šećerna vodica...baš baš!

Ali to sam ja, luckasta po malo...I mm je probao moje! A inače takodje, sam svojevremeno imala jaku želju da se porodim prirodnim putem bez anestezije...da osetim celi process radjanja...

Eeeee.... neznanje je zlato! Zato sam na drugom porodjaju odma tražila epidural!user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 681
23.4.2015 11:01:32   
emicaa
ja svoje nisam nikad probala,i za mene je krava zakon mada sam jednom dosla u iskusenje da probam mlijeko za mace sto se daje ali ipak sam odustala user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 682
23.4.2015 11:01:52   
Jole84
Ćao mamike user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 683
23.4.2015 11:40:05   
degu
hahaha lude ste. Ja liznem ovo iz zamrzivaca da vidim jel valja i mnogo je lepse od kravljeg user posted image
Emice srecna godisnjica braka <3

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 684
23.4.2015 12:00:34   
Anoniman
Ja sam mislila da je jedino mm sasav, da proba, ali tu su Ecin m, i MKuser posted image ...

Ja nisam probala, i ne bih mogla, on jesteuser posted image

(odgovor članu degu)
  Direktna veza do poruke: 685
23.4.2015 13:00:42   
eca89
Um, mm je nedonošče, bio je 2mjes.u inkubatoru, pa ga majka nije dojila, pa se zeza i proba, kaže da je lijepo, slatko, nije ni čudo što ga bebe voleuser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 686
23.4.2015 13:07:37   
branki*
jooj,ja ne bih probala svoje mlekouser posted image ,nisam mogla ni onaj bozin NAN da probam,samo mirisa kad mu se setim,muka mi jeuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 687
23.4.2015 15:14:11   
Mala Elena
Hahahaa...ja sam jednom liznula a inace sam gadljiva...user posted image
Drage moje , ja jurcala po gradu nesto za posao zavrsavala, i tako. Bas fino vreme. Jel zna mozda neko ako se sada prijavim na neku novu adresu ( imam l.k. sa cipom) pa za dva meseca recimo se prijavim opet na staru , prave li problem u mup-u ili ne postoje ogranicenja?

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 688
23.4.2015 21:15:28   
anita
Zdravo mame
ne stizem da se javim i pisem ali povremeno citam sta ste pisale. Mi smo dobro. Devojke mi imaju po 5,3kg a deckic ima 4,8kg. Sledece nedelje idemo u goste kod mojih roditelja jer nam tata radi prekovremeno.
ljubim vas sve

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 689
23.4.2015 21:34:54   
Mariya
Dobro veče mame!!!
Gde ste? Vidim, većina vas piše do ručka i onda vas nema do sutra ujutro. A je obrnuto, pišem uveče kad H. drema a Lu se kupa, tad imam nekih 10ak minuta kad je laptop samo moj i niko ne pokušava da tipka po njemu, otme mi miša (to H radiuser posted image ), ili da gleda crtaće na njemuuser posted image
Moja mala beba danas napunila 7 meseci!!! ne mogu da verujem, pa kao da sam je juče rodila!
Vidim pričale ste o mleku, ja sam liznula moje kad je odbijala da sisa, da vidim da li je u mleku prolem i to je to. Nije gadno, slatko je, ali brrrr malo mi je bljaks pomisao da ga probam/pijemuser posted image .
ME nisam baš upućena ali ako imaš vremena pročitaj, možda piše nešto korisno.
mup
Ne znam iz kog razloga hoćeš da menjaš adrese ali možeš da zadržiš adresu (prebivalište) i da prijaviš drugu adresu gde ćeš boraviti privremeno(boravište).
Anitauser posted image za bebice, duše male.Promeni tiker da vidimo kolike suuser posted image . jesi li uspela da ih dojiš?

< Poruku je uredio Mariya -- 23.4.2015 21:37:26 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 690
23.4.2015 22:10:08   
emicaa
Meni je ovde babica rekla kad podojim T da istisnem malo mlijeka i razmažem po bradavici ali nešto mi je i to bilo gadno user posted image Mazala sam ali mi nekako čudno,mada čudan sam ja tip user posted image
Anita ljubi svoja tri zamotuljka.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 691
23.4.2015 22:18:38   
mirkam
Nisam ni ja mogla da probam svoje mlijeko.Nisam ja baš toliko radoznala user posted image
Anita svaka čas kad uspijes i da virnes i da se javisuser posted image
M svakim danom sve nestasniji,sve razbacuje,baca,ludilo.Imamo neki stari mobilni koji mu je omiljena igračka i koji baca po podu i po sto puta ako treba sve dok se ne raspadne u dijelove i onda je presrecan user posted image
U nedelju na svadbu,ženi se kolega,baš će mi prijati malo promjene...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 692
24.4.2015 7:01:08   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. je opet imao akciju "necu spavam", pa je zaspao sedeci user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 693
24.4.2015 7:11:15   
branki*
gde ste mame!
ja cekam da mi dodje muz iz trece,pa da spustim sina svekrvi da ga vodi u vrtic i kod logopeda,pa dalje..stavila neki kupus da se kuva,malo da prebrisem sta ima..mislila da odem do supa,treba licnu kartu da podignem,taman da iskkoristim sto je mm tu pre podne,ali mi je kosa uzas,kao da j nisam prala 5 nedelja!i necu da idem.
jos ni kafu nisam pila,sad cu.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 694
24.4.2015 7:27:34   
degu
jutro mamike! Kod nas se zaredjalo nekoliko burnih noci, cak sam i ja kao zombi. I meni je bzv da probam svoje mleko,al me strah kad otapam iz zamrzivaca da nije pokvareno. Danas imam rucak pa mogu da bauljam. Marija vec 7 meseci? Moja velika beba danas puni 10meseci :)

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 695
24.4.2015 7:34:13   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Cekam da mi mm donese dorucak Rucak imam. Jos da smislim sta cu Sofiji. Stvari za peglanje koliko volim. Danima se kanim, ali me mrzi. Juce sam bas jurcala. Uzela sam nov mobilni.user posted image
Cekam da stigne haljina sto sam narucila. Valjda ce danas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 696
24.4.2015 7:43:50   
branki*
sanjice,i ja se sve nadam da ce ovaj moj da bane sa nekom vrucom kiflom ili kroasanomuser posted image jos ga nema.
i meni treba nov mobilni,bas,bas,ali uopste nemam vremena da gledam sta mi je najbolje.

branki

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 697
24.4.2015 7:51:55   
Sanjica26 RR
Da mi nije istekao ugovor verovatno jos ne bih uzela. I da mi nije polomljen displej koji kosta vani 100 evra. Ko zna koliko kosta kod nas. Ovaj sad je veliki. Samo jos da nabavim futrolu.Meni stigao burek sa sirom. Pola sam pojela, a ostatak ostavila Sofiji.Nesto nisam gladna.
Sve sto se tice tehnike previse ne studiram. Prepustim mm-u da se on bakce sa time.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.4.2015 7:53:22 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 698
24.4.2015 7:54:35   
emicaa
Jutro mame,samo što sam prije dva-tri dana pohvalila T da sad fino spava ona opet po svom,sat vremena sam je uspavljivala,zubi je muče strašno valjda će brzo.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 699
24.4.2015 8:02:49   
vonavoj
jutro!
emice,sa dve-tri godine ce spavati boljeuser posted image
sanjice,koji mob si uzela> meni mm kupio nokia lumia 530,dobar je,ali ima losu kameru..
branki,uzmi afrodita sampon,1l je 260din,super je,ima protiv opadanja kose,meni pocela nova da raste,a dobila sam zaliske!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here