|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
22.4.2015 11:28:59   
emicaa
Joj Wiv skupo ovde u pm,neću skupit za pet godinaa iskreno i strah me user posted image
Kad sam bila djevojka mrzila sam ono silno mamino cvijeće a sad vidim i je ljepše kad ima po koja biljčica u stanu.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 651
22.4.2015 11:29:07   
daca77
A koliko ja imam posla oko sadnje cveca. Sada imam i drugu terasu od 10m, koju cu koristiti popodne, +ona od 12m sa jugozapadne strane...

(odgovor članu nikiteki)
Direktna veza do poruke: 652
22.4.2015 11:38:03   
wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa

Kad sam bila djevojka

Ahahaha ala me nasmeja, kao da je to davno proslo vreme.
Ja ni sada nisam ljubitelj cveca, pogotovo ako ga ima mnogo, asocira me na dzunglu u koju ako uvucem ruku necu je izvuci.
Tuja mi je ok, drvce a mogu da ga okitim za novu godinu user posted image
Onda se ti emice vozi kao kraljica, uvek sa vozacem

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 653
22.4.2015 12:28:55   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: degu

e i ja sam skontala da sam zena kad je pocelo da me zanima cvece user posted image

user posted image ijuuu cvece to ne sejem niti sadim to ne moze da se jede ahahhaah...Jao dobre ste. Ja mrzim cvece i ono ce kod mene skoro zasigurno uvenuti jer mu ne posvecujem ni tri sekunde niti uzivam da ga gledam ni nista. Uzasna sam. Ma moja mama imala prasumu kad smo bili mali pa je uvek bilo "pazi na cvece pazi na cvece nemoj da mi slomis cvece" i td. Mrzim valjda cvece zbog toga. Sve sto je divlje ili zeleno super. Ali cvece u saksiji i na dvoristu kojem ja moram da titram zdravo dovidjenja. Rekla sam i mojima od sad sejem i sadim samo nesto sto na neki nacin ima ulogu i sto mogu da iskoristim za nesto ili da pojedem. u prevodu posadila sam jorgovan i jasmin i cak i zovu jer hocu da napravim prirodnu ogradu tj barijeru jer nam samo desetak metara salasa nije ogradjeno pa sam tu nagurala sve zbunasto ali sam naravno tu stavila i lesnik i rogac i dren i svasta nesto. Posadila sam drvo ginko, kupine, maline, ogrozd, ribizle i gomilu stvari. Znaci sto mogu da iskoristim. Posejala sam kamilicu, bosiljak, neven i td ali opet od svega toga imam koristi. cvece radi cveca ne gajim hehehe..Gubljenje vremenauser posted image

Kad sad vec spominjem sve ovo sto sam posadila, jutros smo Duca i ja sve pozalivale ona drzi crevo i zaliva a ja dolazim do nje sa kantom pa mi napuni kantu vode pa ja nosim dalje i zalivam. I ona stalno ponavlja kako zaliva malo da poraste veliko hehehe...

Posla na sve strane ali konacno vetar danas ne duva jako pa cemo nadam se i popodne biti stalno napolju. Jutros smo izasle u 8 ujutru a usle u 11. Eno je spava ko klada sad. Ja nemam pojma sta cu za rucak. Videcu vec. Za dva treba da ga spremim pa se nesto ne stresam. A bice nesto brzinski. Mozda hladnu supu od krastavaca i neki peceni krompir i jos nesto.

Mame procice to budjenje bar ce biti redje i krace ce trajati jos samo malo istrajte. Mislim znate i same. Emice na tebe najvise mislim i na Degu sto se tice nocnog budjenja ali procice sigurno.

Ljubim vas. Idem da vidim sta ste jos piskarale.

Pozdrav

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 654
22.4.2015 12:52:06   
degu
Ljišo user posted image valjda mora proći.
user posted image hahaha ti onda još nisi žena, još si devojka čim ne voleš cveće user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 655
22.4.2015 12:55:26   
branki*
moj pasulj gotov,jedva cekam da rucamuser posted image
teram bozu na spavanje,on me zeza.boka sad budna,citavo pre podne spavala,samo se meskoljila da sisa,tako da sam super prosla.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 656
22.4.2015 13:02:43   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: degu

user posted image hahaha ti onda još nisi žena, još si devojka čim ne voleš cveće user posted image

user posted image ja cu biti devojcica do kraja zivota. Mozda kad budem u peMziji ehehheh

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 657
22.4.2015 13:22:37   
mama krava
Ja volim cveće, ali me smara ako moram da mu titram. Tako da na terasi imam u veeeelikoj saksiji (u koju mi kaplje leti klima) lavandu! Koaja je suuuuper velika i cvata, vljada baš zbpg tog konststntnog zalivanja po sistemu kap po kapuser posted image .

A na terasi imam čuvarkuću i Vinku, koju sam kupila pre 4 godine i ona kad uvene ja je samo počupam iz onih žardinjera, dodam malo sveže šemlje da prezimi i u proleće sama nikne i to mi je super! Leti samo zalivam! Imam i ono japansko drvce novca ili kako se već zove i mnogo mi lepo raste i razmnožava se, ali nešto me neće pareuser posted image user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 658
22.4.2015 14:00:31   
emicaa
Ja sam sad zadovoljna kako T spava,desi se ponekad da mi dušu izvadi ali kako je bilo prije sad je super.
Danas je skakala po meni,ljubila me,udarila nogom u glavu ali nam je bilo fino user posted image
Sad sam se iskokodakala sa kumom da iskoristim dok T spava,usta me bole.
Wiv imam ja vozača na sve strane,često me i svekar voza,sreća pa je dobar user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 659
22.4.2015 15:18:19   
wivern
Zene kako sam zadovoljna. Isli do pio da uzmemo listing zbog upisa u jaslice i zavrsili sve za 5 minuta. Jos sutra da predamo u vrtic i molimo boga da se upisemo.
Dan uzas, jako tezak. Ja sam jedva disala, nekako prevruce- inace ja obozavam vrucinu.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 660
22.4.2015 16:01:33   
Sanjica26 RR
Samo da pozdravim Ljisu i odoh na drugi deo dana u skoli. Podsecas me na mog svekra kad tako kazes za cvece.user posted image
Pisem vam posle.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 661
22.4.2015 17:37:31   
eca89
Cao cure, imam jedno pitanje, da li vam bebe sline, tj.onako "izbacuju" pljuvačku? Ja moju ne mogu stici nabrisati, stalno je mokra, a ne znam zbog čegauser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 662
22.4.2015 17:43:08   
wivern
Ihaaaj Eco..balavi od drugog meseca prvo zbog pljuvacnih zlezda a onda se na to nadovezu zubi..
user posted image
Ja imam gomilu portikli i jos nam je malo

Honey, I'm Home

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 663
22.4.2015 17:48:22   
eca89
Znači, to je normalno, a mm nerviraju ti siperci, pa joj skida, a mene nervira što joj skida, jer bude sva mokra onda, haos.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 664
22.4.2015 18:51:56   
emicaa
Eco draga potrajaće to,najviše me mrzilo krenemo negdje i nalickam je ko lutkicu i na kraju marama oko vrata user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 665
22.4.2015 21:31:50   
Mariya
Veče mame!!!
Mene nema danima, ne stižem. Htela bih i ja da klikćem na nagradnu igru, moja Lu obožava Čokolino a ja Linoladu ali ne mogu, jednostavno nemam kad. MM radi, sestra radi, ne mogu ni njih staviti za komp da klikćuuser posted image A ja sa njima dvema ne mogu da sednem za komp.

Moja H propuzala prekjuče!!! onako pravilno, sve po PS-u, kako treba. Preslatka je a i presrećna, sad može da piči za nama, ako nismo sa njom u sobi ona krene da nas traži. Jedino što sad moram jako da pazim na sitne igračke, da ih slučajno ne pokupi i da ribam pod. Iovako sam usisavala svaki dan pa to nije novost, nego ribanje. Mada,sad vidim da je bila sjajna ideja kupiti onaj paročistač, pod je oriban i suv za nekoliko minuta pa malena može da piči!!A juče je uspela da se podigne na noge u krevecu!! a malo kasnije i da padne sa bračnog kreveta, po prvi put... Sreća što ispod kreveta u jednoj velikoj kutiji držim H i L-inu odeću, u onim vakuum-kesama i još veća sreća što sam tražila u njima džak za spavanje pa nisam gurnula kutiju skroz pod krevet nego je virila i H je upala u tu kutiju, na kese sa odećom!!Pa se nije udarila već samo uplašila, srce moje. Od večeras je stavljam u džak da spava. Počela je mnogo da se prevrće i podiže noge pa se stalno otkriva. Videćemo kako će joj se dopasti...

Sve je rešeno, kupljeno, naručeno za krštenje, sad čekamo nedelju i to je to. Ustvari još ja ne znam šta da obučem.Mislim da ću znai tek u nedelju ujutro, kad vidim kakvo će biti vreme.

< Poruku je uredio Mariya -- 22.4.2015 21:33:23 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 666
22.4.2015 23:07:47   
Kata90
Vece,user posted image ja sam danas bas jako bila vredna,otusirala sam svo cvece u saksiji sto imam i izbacila sve u hodnik,sad vec vise nece biti zime.......i cebad sam poprala u masini sve se fino i osusilo bas je bilo i toplo.....
eco i meni je Ogi tako poceo u drugom mesecu slinaviti,sada jos vise samo menjam parteklicu em sto pljuje i trpa prste u usta pa je sav mokaruser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 667
23.4.2015 6:18:03   
branki*
mariya,bas te nije bilo,a nema nam ni queenj 100 godina!
eco,i moja je pocela da balavi i da trpa ruke u usta,pisala sam ovde.
noc prosla ok,sad idemo redom..
dobro jutro!

branki

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 668
23.4.2015 6:57:55   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Kako obozavam kad mi ne ostane kafe koju pijem cak ni da zagrebem po tegli, vec moram obicnu tursku da kuvam user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 669
23.4.2015 7:31:59   
doktorkakristal
jutro mame,da vidim kako ste user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 670
23.4.2015 7:40:14   
daca77
Dobro jutro, mame!!!
Balavljenje i portikle mi ne pominjite, jer mi je vec odavno muka...dok je povracala i bljuckala u ogromnim kolicinama, bila je non stop mokra oko vrata...sada je to manje izrazeno, ali toliko joj se cedi pljuvacka iz usta+ona pravi baloncice, pa sledi grickanje portikle i opet je cela mokra...
Sinoc bas kazem svojoj sestri da je uzivala sa decom...non stop suve, mirisljave bebe...
Ali, tesim se...kad proslavimo punoletstvo, bice i ova moja lepa devojka...user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 671
23.4.2015 7:48:23   
Trcosava
Jutar mamite!

Danas se pakujemoooooo

Nego, za portikle, ajd sad i ide lepo vreme, ali svejedno - najbolje su mi one portikle koje sa donje stranje imaju ono 'plastično' tj da ne propuštaju vodu. Moj ne balavi još, ali ruke su non stop u ustima. Najbolji mi je kad sisa, pa pusti sisu i krene da glođe ruku. I to u sred ssanja user posted image

Danas kao rekoše lepo vreme da će još biti, kad sam se probudila - kiša!!! Na stranu što sam planirala par Aninih stvari na ruke da operem i nešto Lukinih da se osuši da imamo za Bg. Mada kao razvedrava se.
Trebalo bi da posadim i mirođiju pre nego što odem.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 672
23.4.2015 7:50:29   
emicaa
dobro jutro,T se probudila u dva pa je jedva opet zaspala ali ja se i dalje osjećam super user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 673
23.4.2015 8:32:58   
wivern

IZVORNA PORUKA: mali_mis
Kako obozavam kad mi ne ostane kafe koju pijem cak ni da zagrebem po tegli, vec moram obicnu tursku da kuvam user posted image

Meni jos gore kad je skuvam a nema mleka, ajaooo
Sad sam se jos navukla i na slatku pavlaku, svako jutro napravim sebi krem kafu kao iz coffee dreama user posted image

I meni su najbolje te sa tom plastikom iza, ove ostale toliko umokri da opet prodje i na duks.

Emice di je cast? user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 674
23.4.2015 8:35:37   
branki*
u kafanu na castuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here