Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:07:37
|
|
|
|
emicaa
|
Von čisto sumnjam,prosto ne vjerujem .Ma neka mi je živa i zdrava a naspavaću se kad odem u starački-nadam se
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:11:46
|
|
|
|
branki*
|
probacu,von,hvala.i ja imam zaliske,oduvek,sve teram kosu na onu suprotnu stranu da mi se sto manje vidi.ma,generalno mi je slaba kosa,ali volim dugu,pa to ti je. emice,sto kaze von,jos dve godine i na konju si!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:12:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uzeo mi je alcatel one touch pop C9. Fenomenalna je kamera. Ja sam odlucila da se ofarbam. Ne mozete da zamislite koliko sam posedela za ovo kratko vreme. Bas ne znam koju da uzmem farbu, jer sam ja svetla. Ne bih htela da mnogo odskace od moje prirodne boje.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.4.2015 8:15:14 >
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:24:37
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,onda nemoj da se farbas,neka ti frizer odradi nijansiranje kose ili meliranje,meni se to super svidja,a neces morati svaki mesec da to radis. telefon je super,sad sam gledala,je l uz ugovornu obavezu ili si uzela za novac bez pretplate?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:24:56
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, evo i nas, malo se vračamo u normalu, kraste nam otpadaju polako. Danas će nam doci moja rodica na kafu, pa malo da i ja vidim ljude ! Branki, mm m je kupio Samsung Grand Neo Duos, fantastičan je, a kamera je odlična, čak i za selfi ! Anita bravo za tvoje bebe , ljubi ih.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:25:59
|
|
|
|
vonavoj
|
ja se farbam isto,jer sam uzasno seda..jednom u 5 nedelja moram..koristim alta moda farbe,najbolje su mi se pokazale..ima ih u liliju,rodicu,dmu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:28:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hvala Branki. Bas cu da odem kod moje frizerke da vidim koliko kosta to zadovoljstvo. Uzela sam ga uz ugovorenu obavezu. Kaze mm meni rodjendan, a ti dobila poklon.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:30:57
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemoj da se frljate sa mobilnim..ja ih obozavam,i volim tehniku,ali nemam nikad para za to zadovoljstvo ..uvek uzmem ono sto ide uz paket i najnizu doplatu eco,taj je bar 200e
< Poruku je uredio vonavoj -- 24.4.2015 8:32:57 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:37:48
|
|
|
|
wivern
|
Zenske hellooooo. Sinoc sam drzala u rukama samsung S6 edge uzela moja sestra preko telekoma, ajao kako je dobar. Sto kaze Von i ja volim tehniku ali bre mnogo skupi telefoni koji se meni dopadaju. Ovako nasledim od mm Zene kako da regulisem sojke, mali je poceo da mi spava po celu noc. Do sada sam ga joa i budila za sikenje ali se sinoc komirala od umora. MM se sokirao koliko je krevet bio mokar. Isla bih danas na deciji sajam, malo da mi dupe vidi put
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:43:20
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,regulisace se same..nema ti druge,vec je dovoljno vremena proslo.. Jel spavao sa brusem? Spavas li na stomaku? Ja sam od pre neki dan pocela da skidam brus nocu,ne mogu vise,udavi me..od kad se rodila spavam sa njim,zbog grudi... Tehnika je moja boljka,ali finansije mi ne daju..ima ljudi koji imaju dobre mob a ne koriste nista,i ne znaju..dodje mi da im otmem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:43:23
|
|
|
|
branki*
|
sanjice,vidi slike na netu,mnogo dobro izgleda. von,isto je i kod mene,sve sto mi se svidja je skupo,a meni zao da dam pare za to.mm nije,on daje za sebe.kad se zezam,pa lupim neki tel,on kaze,sta ce pa tebi to,kao da si ti neki poslovan covek,pa ti treba ne znam sta delimicno je i u pravu. wiv,od kad nisam cula to-da mi dupe vidi put moja mama koristi taj izraz. mislim da ne treba nista da radis sa grudima,regulisace se samo.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:49:13
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj eco,taj je bar 200e Jeste Von, on ga kupio na akciji za 180e, umalo ga ne ubih, ja nisam pristalica davanje puno novca za tel., ali zato laptop obožvam !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:56:35
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Von čisto sumnjam,prosto ne vjerujem .Ma neka mi je živa i zdrava a naspavaću se kad odem u starački-nadam se onda nećemo moći od starosti
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:57:52
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Tehnika je moja boljka,ali finansije mi ne daju..ima ljudi koji imaju dobre mob a ne koriste nista,i ne znaju..dodje mi da im otmem Von tako ja sa mojom sestrom. Spavala sam na ledjima i sa brusem. Koliko bi samo bio mokar krevet da sam lezala na stomaku Znaci da ne izmuzavam sad nista? Branki ja obozavam taj izraz
< Poruku je uredio wivern -- 24.4.2015 8:58:50 >
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 8:59:51
|
|
|
|
branki*
|
mozda malo samo ako ti je neprijatno i mnogo tvrde cisto da olaksas,pitaj NM u temi,ali cini mi se da je tako savetovala,da ce se izregulisati.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:03:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Za divno cudo spavale smo do pola 9 jutris Ivka spavala ravno 11h! Gledamo crtani, ja oprala i isekla spanac i stavila u frizider, pa se uskoro spremamo idemo napoljeeee Petak petak divan dan!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:16:25
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka izgleda da su se sinoc svi odvalili od spavanja Onda necu dirati nista, sad cu i da pisem u temi.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:23:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Wivern taman da mi kazes da li je uzalud ici na deciji sajam. Mi smo planirali da skoknemo sutra i taman da pojupimo moju mamu. Treba da cuva decu u nedelju. Ne bih ni ja mogla da kupim ovaj telefon, ali kad vec moze preko telekoma xasto da ne. Sto da ucenici imaju bolji od mene. Salim se. Ne patim ja od toga. Vidim jednu malu fura iphone. Razbila joj drugarica displej ona skroz opustena. Pa, ja bih momentalno crkla. Volim i ja taj Izraz "da mi dupe vidi put". Moj tata mi je to cesto govorio. Tad nisam podnosila.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:34:04
|
|
|
|
vonavoj
|
degu,tad nam se nece ni spavati,trebace nam pilule da bi spavale ,kakva ironija Moja T sad jedva legne da spava,juce je kaznjena..ustane u 8,ne spava preko dana,setali smo 3 sata,meni noge otpale..i 21 i 30 i nece na kupanje i spavanje.sto je puno puno je,mala je..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:37:13
|
|
|
|
wivern
|
Sanjice javljam utiske danas. Von T ti je puna energije
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 9:58:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Jedina sreca je sto kad zaspi spava do jutra! Mada je pre neku noc nesto ruzno sanjala i trazila da legne kod nas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:17:31
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam i posle 4 mjeseca korištenja još uvjek oduševljena svojim telefonom,sinoć je i mm uzeo isti.A volim imati dobar telefon jer njega najviše koristim dok mm telefon nije bitan koliko kompjuter ili tv.Još mi je želja da sebi kupim fotoaparat nikon one ali preskup je brate. Možda ćemo moći spavati kad poženimo i poudamo djecu pa dok ne dobijemo unučiće
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:29:55
|
|
|
|
degu
|
emice nemoj tako, za 2 god cemo i mi spavati,valjda je nece muciti zubi do umnjaka e ne znam sta joj sad nice al je haos,kmeci svakih 15min do pola sata,ja mastam o tome da mi se beba budi na 2,3 sata,al sta da radimo,nek su zive i zdrave. A kako cu kad pocnem da radim pojma nemam, u najgorem slucaju cu dobiti otkaz
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:44:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Jao telefoni ehhhe..Kriticna sam s telefonima. Mm ce odlepiti od mene nikad s ene javljam. Ja trenutno imam 100 godina staru xperiu hehehe al sljaka ne zalim se, s vremena na vreme zapucava onda mm odlepi na mene pa mi ocisti telefon skroz onda opet sljaka fino i tako u krug. Vreme je da nabavim novi definitivno al mrsko mi. A i kad idem u bastu pa jos nosim tel sa sobom aman sta ce mi neki fensi meni treba npr onaj matori erikson plavi ehhehe sto moze traktor da predje preko njega . Duca spava. Juce mi je povracala, imala uvece temp al danas sve super. Jedino jede slabije no inace. Bile smo napolju. Konacno sam rasadila paradajz (nisam sav posto se moja cerka lepo zalila komplet vodom pa smo prekinule i usle unutra da je presvucem) i iskreno se nerviram ko sta ja u basti i oko baste sve na rate sejem jer je ovakvo grozno vreme a prosle godine sam sve odjednom posejala prvog aprila tad sam i paradajz iznela napolje. A sad.... Eto hoce covek al ne da visa sila. Sto se spavanja tice, naspavacemo se nikad . Kad budemo matori necemo moci da spavamo od bolova u ledjima u zelucu u ko zna kom organu. ili udu ili sta vec. ehehhe...Ja se pomirila sa tim. Al drugo dete ne pravim dok prvo ne krene normalno da spava bar mesec dana uzastopce haahahah... Idem da vas citam. Pa da se bacim na rucak.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 24.4.2015 11:49:38
|
|
|
|
degu
|
Ma ja pravim,bas me briga,sad sam u kondiciji. Kad pocnem da spavam osladice mi se, pa ce ici teze. A i ovo cudo smo pravili 5 godina,taman i drugo za 5 i dobro :)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?