Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 7:52:51
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Mene danas ceka pranje prozora i presadjivanje cveca, ali videcemo da li ce mi i koliko N dozvoliti... A sinoc smo se nas dve ubile od spavanja-krenule od 18h, u 21 se jedva probudile da jedemo i odmah spavanjac...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 7:53:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam neko prosle nedelje presadjivala. I sutra cu jos. Moram da idem u temu cveca da vas priupitam.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 7:55:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro! Mi na nogama od 7h, ja pijuckam kaficu, Ivka gleda crtani. Dobila sam pa sam sva bljump Jos i radim do 22h veceras, bice veselo. Rucak imam od juce, pilav, nisu neki ljubitelji pilava ali to im je sto im je,mora sve da se jede. Sinoc smo lostavili itison na terasi, super izgleda, jos samo da nadjem manju garnituru za sedelje i kompletirana je. Cvece se uveliko sunca a terasi a i ja cu ako leto bude kako treba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:00:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka postavi sliku etisona. I mi treba nesto da uzmemo. Citala sam sta si pisala za onaj tepih travu. Nego, jel si bila do Vogeli?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:04:57
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Itison je u stvari onaj iglani pod jer je to nama ulazna terasa oa se gazi u obuci. Tamno sive boje, skoro crne. Nisam isla u Vogeli, ako stignem u petak popodne ili za vikend, ja moram da planiram odlazak u grad, posao mi na oola puta do centra pa u centar i ne zalazim cesto
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:05:28
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,mi od jutros nikakve,ja nervozna a ona samo kenka,što volim kad ovako počne dan
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:06:30
|
|
|
|
branki*
|
citam sta pisete o balkonu,pa mi pravite zazubice.ja ove godine nemam da sredjujem ,tek ostavljam za onu sledecu,a kad vas citam tako mi dodje da i ja uzmem neko cvece i da se zanimam i da ga ulepsam.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:10:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Meni za tarasu treba garnitura 2 foteljice i sto a sve sto sam gledala je veeeliko i plus ima onu klupu tj kao dvosed, to mi ne treba. Moram jos njuskati pa ako ima barem na komad da kupim. Inace, moja terasa je moja oaza mira
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:12:06
|
|
|
|
degu
|
Šta je sa Bubi, nisam u toku? I ja mislim na Chupu. Kod nas noćas buđenje i buđenje do besvesti, bali strašno, još dvojke nisu izbile a ona glođe na četvorke kao da je one muče. Naučili smo gde je pametna glava i da šaljemo poljubac, jupi
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:13:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
branki uzmes kao ja dve saksije ljubicice za prozorce za pocetak.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:17:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Sanjice daj u pp gde si juce nasla medu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 8:50:45
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutto mamice, evo i nas, joj Emice znam kako ti je. Nego sta mislite da li je sijm voditi napolje, jer joj krastice vec otpadaju, ali nisu jos sve?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 9:30:53
|
|
|
|
wivern
|
Zenskaci, bar dan. Ivanka i meni dodjes fotku itisona, bas me zanima. Ja sam zamislila da ove godine kupim tuju za terasu. Eco ja bih vodila u neku setnjicu, mislim da je sada ok. Ja pijem kafu i uzivam dok se m igra u krevecu.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 9:34:01
|
|
|
|
branki*
|
degu,bravo za malu pametnicu sanjice,jednu saksijicu sam vec dobila na poklon od bake iz zgrade,tako da ostaje da uzmem ja jos jednu 100 radnji radim odjednom,hobotnica mi nije ravna!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 9:35:24
|
|
|
|
amdn
|
jutro cure, napolju divno, bice prelep dan, Unina mama imas pp od mene :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 9:45:11
|
|
|
|
mika79
|
Degu za Teodoru pametnica mala . Ja sam cveće iznela još pre 10 dana na terasu nemogu da presađujem i koliko vidim raste bolje nego kad sam se trudila da mu ugodim.
< Poruku je uredio mika79 -- 22.4.2015 9:47:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 9:56:43
|
|
|
|
wivern
|
Degu ja preskocih tvoj post , poraste ti bebac bre, velika devojcica Dan ce izgleda biti divan a ja moram u pio po papire za jaslice.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 10:00:49
|
|
|
|
emicaa
|
Degu bravo za Teodoricu. Mi smo sinoć išli u prvu šetnju bez kolica,super je išla nigdje nije zastajala.Sad je opsjednuta bubicama,stalno ponavlja baj baj baja Ja nikako da uganjam mm da odemo kupit lozice za balkon,možda ću ga večeras potjerati.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 10:01:10
|
|
|
|
degu
|
Velika je duša moja, sad mi je najslađa, grli nas, mazi i kao ljubi a tata i mama se tope
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 10:17:42
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Ja nikako da uganjam mm da odemo kupit lozice za balkon,možda ću ga večeras potjerati. Meni je moj rekao da sam se pretvorila u pravu zenu jer zelim tuju na terasi A i iskusno se izvukao za tu kupovinu. Zato cu je kupiti sama
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 10:53:53
|
|
|
|
emicaa
|
wiw najbolje i jest da kupuješ sama šta hoćeš,ja ne vozim pa moram ganjati svog,treba mi vozač
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 11:09:43
|
|
|
|
wivern
|
Pa Emice pod hitno polazi Moj auto je na zalost crkao prosle godine pa smo ga prodali, sad se otimamo oko ovog jednog.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 11:11:06
|
|
|
|
degu
|
e i ja sam skontala da sam zena kad je pocelo da me zanima cvece
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 11:16:05
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: degu e i ja sam skontala da sam zena kad je pocelo da me zanima cvece haha,tacno degu,i ja
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 11:24:52
|
|
|
|
nikiteki
|
zene recite mi koje cvece da posadimm pored ograde a da nije visoko mnogo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?