Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:05:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Koliko dugo ne dolazite trebalo bi da ostanete malo duze. Jel ima slobodne dane?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:06:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja bi kuvala kavu al mi ne radi ringla na mobilnom Ivka jos spava, nemam rucak za danas, ce przimo jaja popodne
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:07:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ih nemaš mi na čemu zavidit,i mi samo sedmicu ostajemo,a toliko dugo nisam bila.Tješim se samo što je i jul blizu
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:09:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Koliko dugo ne dolazite trebalo bi da ostanete malo duze. Jel ima slobodne dane? Sanjice do sad smo dolazili češće, a sad 2 godine nisam bila. Slobodnih dana ima toliko da neće ni iskoristiti - od prošle godine eo godišnji odmor!!!! A ima i od ove godine. Jednostavno, ne razume moju situaciju
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:12:00
|
|
|
|
branki*
|
stvarno,bre,trco,bas bedak kad vec ima dane slobodne a,emice sto vi tako kratko?u julu opet dolazite?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:12:06
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Onda neka vas lepo ostavi i nek se vrati sam kuci. Jedva cekam leto, pa da idem kod mojih. Nisu mi daleko, ali uvek cekam mm da nas vozi. Jos malo Sofija da poraste strpam ih u auto i odosmo.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:16:29
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Onda neka vas lepo ostavi i nek se vrati sam kuci. Jedva cekam leto, pa da idem kod mojih. Nisu mi daleko, ali uvek cekam mm da nas vozi. Jos malo Sofija da poraste strpam ih u auto i odosmo. Sanjice ni to nam nije moguće jer obnda ide puno para na bezin (4x600km) plus putarine... A da ne pričam jednu platu na 2 kuće. JEr od mame neću ni dinar da uzmem za hranu, još ću joj i ostaviti pare što ćemo vodu potrošiti, struju i telefon. Jednom sam bila sama sa Anom mesec dana i jedva smo izgurali. Sad sa Lukom, nema teorije.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:17:11
|
|
|
|
emicaa
|
Branki mm nema puno godišnjeg pa smo za jul ostavili dvije sedmice a sad sedmicu.Bitno mi je da dodjemo pa makar samo na vikend
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:56:04
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, evo i nas ustale smo, lijepo smo spavale, eno je u ljulji galami na igračke, ubi se ! Pocinje je prolaziti, ali oko usta je najgore pošto stalno stavlja rukicu u usta i vlaži, tako da se tu još nisu pocele sušiti. Lijep dan, ali meni nista ne vrijedi pošto sam u kuci 0-24h
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:39:46
|
|
|
|
vonavoj
|
DAn! Kad ne uspem ni kafu da popijem,pocne glava.. Trco.tm je baksuzast,mada je vecina takva ..on ima dane a nece da ostane,a moja sestra dodje iz Hr na vikend jer njen muz nema slobodnih dana! I ja jedva cekam,jos 10 dana! Koristim porodiljsko i tatu,mada ide i mm,ali se vraca busem 4.5... Sanjice,a sto ne smes da vozis sa njih dve? Obe su u sedistu,nije to dalek put,stanes kad im nesto treba,vec su velike!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:42:10
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro mame ja sam se baš potresla, M je u petak prosuo čaj po sebi, vodili smo ga dr. previli su mu rukicu i sad ga svaki dan vodimo na previjanje, on je veseo, igra se, koristi se tom rukicom, ne pokazuje da ga boli. Baš mi je žao što nam se to desilo. Sad smo izbacili stočić iz dnevne sobe jer on stalno pokušava da se uspinje uz njega, trebali smo i ranije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:45:04
|
|
|
|
vonavoj
|
macak mali,desava se,sad je dobro naucio sta je pec i da ne sme da dira.. inace,nisam taj tip da im se trebaju sklanjati stocici,treba da nauce da ne smeju da diraju,kako ces kad odes u goste.. T je naucena da ne dira,i stvarno i kad odemo negde nikad nije hvatala case..moja mama prica da je nama milje stajao na stolu i da se znalo da ne smemo da diramo! Naravno da ne treba biti vruceg na stolu i da mora neko da pazi,na pocetku i stalno vice ne,ne,pec,pec
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:48:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
sta znam von nesto sam se ufrkenisala da idem sama sa njima dvema. Jos mama kad krene sa pridikama onda odustanem. Mm me stalno moli da idem, jer ja uvek mogu, a njemu su cesto i vikendi zauzetti.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:50:15
|
|
|
|
emicaa
|
Uh mika baš mi je žao,ali slažem se sa Von da ne dirate stolić,nek uči šta ne smije.Mi naš nismo dirali ali sad planiramo uzeti malo manji.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:51:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Ah,probila bih ja taj led..jos uvek ne smem za Hr bas da vozim,ali docice i taj dan,pa cu sama ici kod sestre..650km ..snaga volje je opasna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:51:48
|
|
|
|
mika79
|
Von i ja sam mislila da ne sklanjamo stočić ali mm je hteo da ga izbacimo jer se stalno penje na njega a on stakleni i ćoškast. Sad ima više mesta za igru.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:54:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi imamo dva staklena stola. Jedan u dnevnoj, drugi u trpezariji. Nikad ga nismo sklanjali i deca su vodila racuna. Mama kad dodje kod nas pocne da panici i kad dete padne pored njega ona pocne da vice. Treba da ga sklonimo u stranu i tako dalje. Ako cu tako da radim onda dete kad odvedemo u goste nece znati kako da se ponasa.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 9:55:25
|
|
|
|
branki*
|
uh,miko,mogu misliti kako si se nasekirala valjda nije se puno opekao,ljubi ga od nas! ja isto planiram da moju ucim sta sme,a sta ne,jer je bozi sve bilo dostupno i daljinski i mobilni i komp i sve zivo,svud se pentrao i sve cackao.sad mislim da postavim zabrane,ako uspem a,to,von kaze i moja mama da su njoj sve one figurice i razne sitnice stajale na mestu,mi nista nismo smeli da pipnemo,vaspitala nas zena
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 11:27:35
|
|
|
|
emicaa
|
Branki ako ti hoćeš da joj nešto zabraniš vjerujem da ćeš uspjeti.T ne dira ni daljinski ni mob,nisam joj nikad dala.Kod sveki je druga priča,zna da kod nje sve može.Prvo uzima daljinski sa stola pa tako redom ali kod kuće ga ine gleda.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 11:33:41
|
|
|
|
branki*
|
e,pa,to,dovoljno jednom da im samo das i posle si nadrljao,ima da se dernjaju dok ne dobiju jer su iskusili da mogu.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 12:13:05
|
|
|
|
degu
|
miko :* sve vise ce se desavati takve stvari, al mislim da se nikad necemo navici na to. I mi imamo stakleni sto i planiram da ga sklonim pre svega zbog prostora, a da ubacim manji stocic i u svemu sad vidim opasnost. Nervira me i kad odemo negde,plasim se da ne nadje na podu ostatke nekih keksica ili tako nesto sto ne sme.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 13:39:47
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Klarita ti i ja smo povezane preko naseg deteta hehhe.. Sto se tice sklanjanja stvari ja sam apsolutno protiv. Nista nisam ni sklanjala. Imam primer u okolini gde je mama sklanjala sve dzidzibidze po kuci da dete ne pipa a mali cim ode kod nekog u goste slomi bar jednu stvar. Divljak divljak. Moraju se nauciti i sta je ne i sta se ne pipa. Ja sam D uzela prstic i prislonila na solju kafe i rekla pec, plakala je jer ju je pecnulo, isto sam uradila i sa sporetom. Jel hoces da pipas? evo ti....Pipaj! i da vidis kako se nista ne pipa. Duca spava ja cu sad da se bacim na rucak pola sam vec pripremila samo da dovrsim. Ladno i dalje moramo da lozimo, vreme me bas zeza.Obaveza na sve strane, mm po ceo dan nije kuci cak je sinoc dosao oko ponoci. U petak je dao krv bukvalno da malo odmori dusu da bude sa nama. D pita stalno za njega a njega ni od korova. Ode pre nego sto ona ustane a vrati se pred njeno spavanje ili cak kad ona zaspi. strasno.Nas dve smo tandem. Smrcamo i ja i ona ne ide u vrtic da mi ne pokupi nesto doovljno je sto joj curi nosic. Uskoro pisem u temi berzica.Nadam se da ce biti kojecega. Ljubim vas puno i pozdravljam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 15:56:09
|
|
|
|
degu
|
joj ne znam, mislim da je suvise mala sad da je ucim sta je pec u svakom slucaju joj moram napraviti prostora da seta fino uz namestaj.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 19:11:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Degu pa moras ...mi smo odavno izmakli klub sto u stranu. Elena mi zaspala u krilu , zatecena sam. Opet je lomi T .38.3 pa joj dala eferalgan i vidim d joj je bolje. Ne znam da li je od danasnje setnje , bilo je sunca ali je i duvalo .A bili smo i u vrticu na kratko pa je mozda pokupila neki virus. Mm otisao da kupi pelene , ostali smo na jednoj.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:21:23
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi smo skoro izbacili jedan stakleni stocic, bio je vec za izbacivanje, a A. nam je samo pomogao da ga se otarasimo. Ali zato overava sve druge stolove, to je nesto u genima, ja i dan danas imam bliske susrete sa ormarima, a on eto sa stolovima
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?