Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 21:57:45
|
|
|
|
wivern
|
ooo Torbi Super je on meni sinoc spavao u dzaku uopste se nije bunio. Mada je on za spavanje na mene, samo da se spava pa makar i na stolici. Ja cu odlepiti od alergije, aerius me drzi par sati u toku dana a uvece krene nenormalno da izlazi, imam utisak da mi je izbila i na usima. Von bice kao sa tvojim muzem verovatno ce morati da mi krljnu injekciju.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 21:58:44
|
|
|
|
Torbica
|
Mani, moje popodne je od 13-22h u najboljem slucaju, a desilo mi se i do 23 i 30h da sam zaginula, a od ujutro jovo-nanovo..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:00:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wiv, probaj Avamys sprej i Eskradin tablete u kombinaciji, meni su super, nemam simptoma uopste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:01:18
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,neces smeti inekciju.to su kortikosteroidi.. Torbice,svaka ti cast kad uspes da se resetujes!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:03:14
|
|
|
|
wivern
|
Ivanka ja jos uvek dojim, sto rece Von ne znam da li cu smeti te.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:06:26
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Wiv, ja zaboravila da dojis Ja sam pila i homeopatski lek Polinol, mislim da ces njega moci da pijes. On se pije vise kad su jaki simptomi pa kako se simpr tomi smanjuju tako se i doza smanjuje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:13:52
|
|
|
|
wivern
|
Tako si me obradovala za taj lek da sam odmah otisla da ga izguglam i smorim se. Tamo pise da je za alergijsku kijavicu a ja imam koprivnjacu Sutra cu da se spakujem i odem u dzordza vasingtona na kozno, da vidim sta ce oni da kazu. Ovo je neizdrzivo
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:21:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam koprivnjacu imala samo jedno leto, ne secam se sta sam radila...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:25:25
|
|
|
|
World
|
wivern, ako imas nekog homeopatu najbolje nek ti napravi kuglice, nesto ne vjerujem da ti univerzalni lijekovi mogu pomoci svakome, mislim da homeopatija drugacije funkcionise.. bar onoliko koliko mi je objasnila dr kod koje sam ja isla.. i ja sam izlijecila svoju alergiju tako.. i alergisjku reakciju na totemu dok sam bila trudna..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 22:29:27
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mada, ja sam preporodjen otkako sam imala upalu grla jesenas i ispila antibiotike. Sve mi pada na pamet da mi je alergija prisle godine bila pojacana jer se organizam borio protiv tog virusa, pogotovu od septembra kad je sve i postalo cudno, ja mislila alergija, pocnem da pijem lekove i ne reagujem uopste. I tako 3 meseca dok nisam izgubila glas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 23:22:04
|
|
|
|
Klarita
|
Aj, virnite u temu auto sedista Citala sam vas sa telefona, pa sam u toku ni ne javih se kao da znate da sam bila sve vreme "tu". Pre neki dan sam pitala za Ljisu, i javi se zena...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 23:29:32
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam videla u temi sedista tvoj post ali ne znam sta da ti recem, mi smo kupili sediste u Toyland-u (zatvoren) i super sam zadovoljna za te pare (na sniženju oko 6000), a sjajno sedište. Mislim da Azra i Tash imaju Cybex, javiće ti se one.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 23:52:30
|
|
|
|
Klarita
|
Znam, draga, vec si mi pisala kad sam razmisljala da uzmem buster za K a N prebacim u njeno. Moji dali novac da se kupi detetu nesto sto treba i da bude kvalitetno, pa rekoh aj sediste, em nam stvarno treba, em ga bas koristimo...u zadnje vreme nismo nigde isli, ali sam do pre mesec dana njega u jaje a K u svoje sediste...sad planiramo u Soko banju za1.maj i u problemu sam. Ovako ostavim N mami, a K svuda s nama, jer on nema sanse vise da stane u jaje a, za vikend ga ne bih ostavljala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 19.4.2015 23:58:08
|
|
|
|
Jole84
|
Kude ste be mamike, kusate li čokolino uh Klari odoh i ja da proučavam tematiku autosedišta
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 0:37:57
|
|
|
|
Klarita
|
Laku noc Opasno poceh da se nerviram od nagradne igre u kojoj i ne planiram da ucestvujem, pa bolje da idem sama, da me ne otera velika sestra
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 0:39:12
|
|
|
|
wivern
|
Klari ja te jurim da ti mahnem Sjajne su ti one cvike, me like it Odoh da gledam game of thrones
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 0:39:54
|
|
|
|
Jole84
|
Laku noć i od mene
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 0:41:23
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: wivern Klari ja te jurim da ti mahnem Sjajne su ti one cvike, me like it Odoh da gledam game of thrones tenk ju maj darling...bile za Dz, 2000din pa rekoh kad je bal, nek je maskenbal
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 6:35:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. juce dremnuo uvece, pa se probudio u 23h, pa je zaspao tek u 2, a ja se probudila u 4,30 da ispratim muza, i naravno da mi se ne spava. Preci ce mi u naviku izigravanje zombija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 7:00:40
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Juce bili do S.banje, N nesto i nije bila bas najj volje, ali dobro. Mozda skoknemo i 1.maja. Klari, srescemo se onda Sinoc je opet hvatala mala frka, ali prodje nekako... Nego, danas je za nas veliki dan-krecemo sa pahuljicama Samo da se ne javi neka alergija, to me najvise brine...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 7:02:49
|
|
|
|
branki*
|
misu,zurka sinoc bila mznaci! boka spavala super sinoc,od pola 9 pa sve do pola 3 kad je sisala i onda u 5.muz ode na posao,ja odoh da spremam bozu za vrtic...
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 7:10:03
|
|
|
|
Trcosava
|
E, žene JOŠ SAMO 4 DANA
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 7:17:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Ovi dvoje odose u vrtic. Ova mala spava. Trebalo bi rasiriti ves i spremiti rucak. Bas me sve mrzi. Nadam se da kisa nece danas da pada. Kasnije idem na posao.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:00:34
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame.T treću noć spava u krevetcu i uopšte se buni,nemam pojma što je se par večeri budila pa htjela kod nas Trćo još tačno 21 dan
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 20.4.2015 8:02:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Emice, ja ćm ti zavidim posle kad ti budeš išla jer ja ću uveliko biti nazad. Šmrc, probala sm mm da ubedim i namolim da ostanemo makar 2-3 dana duže, ali je neumoljiv Hiljadu stvari bi da obavim, a neću stići ni jednu!!!! Nego, koj će kuva kafu? Ja ne znam koliko ću još imati vremena da sedim. Mali kad se probudi ima da me nema
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?