|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
19.4.2015 8:29:32   
daca77
Branki, onda moja reaguje sa malim zakasnjenjemuser posted image
Prvo je kisa satima padala, a onda je ona krenula sa drekom.
Ali je zato bila dobra dok sam pravila lazne salcice...moram da se pohvalim-tako su ispali lepi, da se ja i mm razvalismo juce. user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 526
19.4.2015 8:31:27   
Trcosava
Jutro od mene, dok stignem user posted image

Juče smo išli do kuma u S. Bistricu i do zaove. Mali je punio godinu dana. Luka je generalno bio dobar, jedino što nije mogao nigde da spava. Kod kumova bili unuci, takvu vrisku nisam još čula. Posle kod zaove isto nije mogao da spava i jbg. Posle se unervozio uveče i kad je zaspao u 22 nije se budio do 5. Sisao i nastavi da spava, JOŠ UVEK SPAVAuser posted image

Juče kod ns nikad gore vreme, max dnevna temperatura je bila 10 stepeni. Danas evo već sunce, ali hladno. Do 15 će biti. Svejedno se nadam da ćemo ići malou šenju danas.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 527
19.4.2015 8:36:29   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Mm ode na sluzbu, a ja sam jos u krevetu. Deca spavaju. I Sofija je juce bila nervozna. Zamislite kad je zaspala u 10. Inace u pola osam je vec gotova. Zato one jos uvek spavaju. Rucak imamo od juce. Kuca cista.Ibsad mogu da uxivam.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 528
19.4.2015 9:08:16   
emicaa
Dobro jutro,Dora spavala jutros do pola 6,popila mlijeko i nastavila do 7.Konačno je počela kako treba.Ja sam do pola 9 spavala user posted image
Eco kako ste danas?Ljiša nam prešla u poljoprivrednike,naći će valjda nekad vremena i za nas user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 529
19.4.2015 9:14:51   
wivern
I ja da se prijavim.
Von koristim mir i u wc-u i ne znam kad i zasto sam telefon stavila u dzep i kad sam se okrenula samo se culo buc.
Nadam se da ce se osusiti tj da ce raditi kad se osusi. Sad koristim neki koji me jako zivcira.
Ovde sunce, da ne poveruje covek, pa cu danas iskoristiti da vodim malisu na kej. Dok on spava ja cu citati novine i piti kaficu.

Ostali mi jos prozori u dnevnoj da oribam. Mislim da cu to ostaviti za sutra user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 530
19.4.2015 9:24:12   
Trcosava
Wiki neću ti stajem na muku, ali da si uzela ovaj soni što ga imam ja - on je vodootporan - ne bi mu bilo ništa

Komšinici upao iphone u wc i ćao đaci

Mališa sisao, sad da popušim , srkenm kafu pa da idemo u prodavnicu. Juče nismo išli.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 531
19.4.2015 9:41:13   
wivern
Ja nisam fan sony-ja, ne kazem da nisu dobri ali ih ne volim. E pa da sam uzela S5 ni njemu ne bi bilo nista. Ali se ja ne lozim na fonove, uzimam Nikoline stare user posted image

Moje dete toliko emirno spava da sam ga sinoc prvi put stavljala u dzak.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 532
19.4.2015 9:45:40   
Ivanka 75
Wiv, dobridosla u klub mama cija deca spavaju u dzaku (da bi mame spavale user posted image )
Mi svi jos u pizamama user posted image
Sinoc sam se najela kikirikija i sad drugujem sa wc-om user posted image
I sad ne znam da li me stomak boli od kikirikija ili cu da dobijem....

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 19.4.2015 9:47:39 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 533
19.4.2015 9:58:20   
wivern

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75
Wiv, dobridosla u klub mama cija deca spavaju u dzaku (da bi mame spavale )
Mi svi jos u pizamama

Bolje vas nasla user posted image

Ja pizame ne koristim, navikla sam da spavam samo u majici i vesu. A odvikla sam se od pizama jer sam se toliko prevrtala dok spavam da su mi se pizame vezivale oko vrata user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 534
19.4.2015 10:03:43   
eca89
Dobro jutro cure, evo i mene mm i A.spavaju, podojila je i nastavi. Uh, ove se beštije konačno počele sušiti, a ne vidim da nove izbijaju, noćas je dobro spavala, a kad se budila mm je ustajao, tako da sam ja malo odmorila. Odoh sad da pravim panirane palačinke sa sirom i šunkom, požuriteuser posted image ! Wiv, da te utješim meni je nekad davno isto tako upala Nokia 6300, ja sam je rasklopila i sušila fenom i radila je posije toga dugo, dugouser posted image user posted image . P.S. Moj brat inače kaže da bih ja i givikt pokvarila user posted image , a mm mi je prekjuče kupio onaj Samsug Grand Neo i baš mi se svidja, ali naravno brat je odmah dao prognozuuser posted image ! Ovde lijep dan, ljubim vas sve punoooooooo!

Direktna veza do poruke: 535
19.4.2015 10:11:50   
emicaa
Eco dobro je.
Moja je mama je fenomen kad su u pitanju telefonu,svaki ovjeri vodom ali joj i svaki posle sušenja nastavi radit.Jedino je jedan zaboravila vani kad je padao led kao loptice za golf i naravno udario je par puta i telefon pa ga je to dokrajčilo user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 536
19.4.2015 10:46:08   
Ivanka 75
Emice, kako ti je mama?
Ja doruckujem griz kao beba user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 537
19.4.2015 11:12:40   
emicaa
Ivanka bolje je,onako nemasnage ali krvna slika joj je baš loša a još uvjek jede samo supicu i kifle,u srijedu ide na kontrolu pa će vidjeti šta dr kaže.
Ja sam pravila onu od starog hljeba sa pavlakom,nemam pojma kako se zove,moja baba to pravi pa se sad sjetih i ja user posted image

Direktna veza do poruke: 538
19.4.2015 11:26:22   
Didy
Dobro jutro, mame! Samo da vas pozdravim! Nikako ne stizem. Deca su nocas spavala kod mojih, a ja jos uvek nisam ustala iz kreveta. user posted image Tako mi je trebalo jedno ovakvo jutro da se reset_ujem. user posted image Sad cu uskoro tamo na rucak, pa posle planiramo da odemo svi cetvoro do bioskopa da deca pogledaju neki crtani.
Veliki pozdrav za sve! Nedostajete mi bas, bas. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 19.4.2015 11:27:36 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 539
19.4.2015 11:40:13   
wivern
Emice jel popara? Pa nije ni cudo sto ti je mami jos uvek losa krvna slika kad ne moze da jede normalno.
Ja ne mogu da jedem, gladna sam a mrzi me user posted image
Didy vi ste se bas odmorili.

Ja moj telefon susim u pirincu user posted image , sutra cu ga upaliti da vidim kako sam ga opravila user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 540
19.4.2015 11:43:29   
Didy
Wiv, budna sam od 7:30h, ali mi bas lepo da ne ustajem iz kreveta. Citam knjigu, malo surfujem, prija mi jako da ne razmisljam ni o cemu konkretnom. Mm je otisao na trening, tako da imam i ceo krevet samo za sebe da se bas razbaskarim. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 541
19.4.2015 11:46:51   
wivern

IZVORNA PORUKA: Didy
Mm je otisao na trening, tako da imam i ceo krevet samo za sebe da se bas razbaskarim. user posted image

Samo to mi treba, ostalo imam.. user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 542
19.4.2015 11:50:18   
Didy
Samo jos da ti napomenem da su ovakvi trenuci u mom zivotu izuzetno retki. Zapravo mogu na prste jedne ruke da ih nabrojim za poslednjih 7 godina. user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 543
19.4.2015 11:53:19   
emicaa
Wiw jest popara user posted image
Ja čekam da T zaspi pa da stavim slušaluce,pustim muziku i kuliram user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 544
19.4.2015 13:30:50   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Ja ne stizem ni da pratim sta pisete. Jedno vreme sam sve uredno citala al nisam pisala a sad u posednjih par dana ni citala nisam. Meni se nesto gosti smenjuju a ako nemam gostiju onda drzim casove a ako nemam casove onda sam napolju i radim, juce sam po onoj kisi posejala jos jednu turu kukuruza secerca. I prekjuce u basti jos svasta i kojesta. Danas sa D bila napolju od 9 do 11, sad kuvanje posle napolje i u krug. Uvece kad udjem samo hocu da se svi sto pre spremimo za krevet i da kunjamo. Eventualno mm i ja da pogledamo neki filmi to nam je sto nam je.

Nadam se od sutra da cu imati malko vise vremena. Nedostajete mi mame.

Budite mi dobro.

Pozdrav

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 545
19.4.2015 20:19:23   
emicaa
Ljišo i ti nama nedostaješ,fale tvoji eseji user posted image
Cura nam je okupana sad će na spavanje,ja trebam oprati kosu i noge u vazduh user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 546
19.4.2015 20:54:57   
mirkam
Vece mame.
Nama je vreca za spavanje zakon.Odmah je lijepo prihvatio i svi super spavamo user posted image
Ja imala goste citav dan .Sve sam sredila,oprala tonu sudja,sad završavam ručak za M i pravac kupanje pa krevet.
A što nema DrKristal dugo ?Mada ni ja nisam u poslednje vrijeme redovna,al čini mi se da nje baš nema.Nadam se da je sve ok.

< Poruku je uredio mirkam -- 19.4.2015 20:55:59 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 547
19.4.2015 21:42:03   
vonavoj
I nama je vreca zakon! T i dalje spava u vreci!
Mirkam,pisala jw u temi bracni problemi..

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 548
19.4.2015 21:51:50   
Torbica
Drage mamice, ajd da napisem koju! Kod mene naravno se sve vrti oko posla i ucenja, juce sam imala celodnevnu edukaciju o terapiji bola pride pa ni vikend ko covek nisam imala, dosla kuci u 18... Mm sve to junacki pokriva, sta ce. Prosle nedelje dva radna dana popodne, ove isto... Ja imam utisak kao da skacem iz jednog zivota u drugi, resetujem se skroooz. E jutros smo se izvukli iz kreveta posle 9, tako da smo spremni za nove radne pobede. Odoh u MMR jos da otkomentarisem nase iskustvo, ljubim vas sve user posted image user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 549
19.4.2015 21:56:55   
Ivanka 75
Torbice, ja radim popodne skoro svaki dan, ne znam kad je jutro kad je vece user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here