|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
17.4.2015 10:52:21   
emicaa
Pa Eco ona ti je pravi hrabriša,nadam se da će se brzo početi povlačiti.
Ja se ne sjećam kad je T počela držati igračke,znam je u petom mjesecu se uveliko igrala sa njima.
Još ne mogu provalim da li će ova moja biti ljevak ili dešnjak,mm je ljevak i bila sam sigurna da će biti i ona i sad je gledam kad kao boji i uglavnom to radi desnom rukom ali nekad nešto počne radit lijevom,čini se da lopticu bolje lijevom baca,zbunjuje me totalno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 476
17.4.2015 17:56:49   
Mariya
Dobar dan mame!!
Evo i mene... Svekrva odnela Lu, prestao joj je curiti nos pa može da ide. H spava. I ja sam htela ali nisam uspelauser posted image
Mislim da je to hvatanje i držanje igračaka individualno a većina dece to počinje između 3,5 i 4. meseca. Pa onda prebacuju iz jedne ruke i drugu... Moram da se pohvalim, H ima 2 zuba i počinje da puziuser posted image Ne baš školski ali ide. Preslatka je, podigne se na sve četiri, pa guzicu uvis, pa se spusti i onda krene. I lepo joj ide, odmakne se ona i po 2-3 metra. A na laptop i miša kidiše, čim ih snimi na krevetu kreće, lakta se i gura ali ne staje dok ga ne dohvati, pa kad krene da klikćeuser posted image Juče je nekako ušla u podešavanja i okrenula displej naopačke, jedva sam ga vratila...
A ne sedi još uvek. Kad je držim za noge podigne se ali se sruši ako je pustim. I ako se drži u AS ili u kadici onda super sedi. A juče se podigla na noge u kadici, dok sam je kupala. Izgleda da će ona sve ostalo uvežbati, pa kad bude stajala i puzala će naučiti da sedi. za nedelju dana punih 7 meseci. Kd pre?!!
Pisale ste neki dan kako vam je drago što imate devojčice... Šta da vam kažem, možete li da zamislite moju sreću što imam dve?user posted image Da znam da će i treća biti devojčica rodila bih bez razmišljanja, baš bih volela da imam 3 ćerke. Ali šta ću ako bude dečakuser posted image
Čupo, ja mislim da će ona popiti AD kad bude gladna i neko drugi joj bude davao mleko. Zna ona da od tebe može da dobije (*) pa možda i zato odbija flašicu.

< Poruku je uredio Mariya -- 17.4.2015 17:58:33 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 477
17.4.2015 18:14:44   
Mala Elena
Ovde kod nas se navukli oblaci...cekam da pocne kisa pa da skupim vesuser posted image
A tako bih zaspala sa ovom malom. Makar sam iskoristila da se istusiram ...
Mariya , moras da naviknes i na decaka malo...user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 478
17.4.2015 19:00:03   
branki*
i kod nas nesto oblacno...kao da ce kisa...sva sam smlacena nesto.mariya,super za helenu,bravouser posted image
veceras da ukljucim masinu za ves,zaboravljam stalno..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 479
17.4.2015 19:07:39   
wivern
Choopo moj sinoc kod sveki nije hteo ad, zaspao gladan user posted image
Jao zene ala sam se narintala, prala tepih, usisavala, ribala patos, ribala hodnik i stepenice do naseg sprata jer cistacice niti ciste niti ribaju. A uredno placamo ciscenje zgrade. Predsednik stanar naravno nista, boli ga uvo.
Sad tek sela da jedem i malo danem dusom.
A moj mm mrtav umoran, jutros je vozio svekra na hemoterapiju pa se vratio kuci i otisao oko 2 da ga pokupi. Za to vreme sam ja prvo setala psa pa onda M. Ali on je umoran, a dok sam ribala sikce na M sto nece da bude miran. TJ nece dete da sedi u kolicima i bulji u plafon dok on bulji u lap top.
E da, pohvalio se kako je on danas napunio masinu za sudove, eto. Grrrr user posted image

Marija bravo za drugaricu nasu user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 480
17.4.2015 19:10:42   
branki*
ja isto galamila na mm,samo razbacuje garderobu po stanu,te na stolicu,te na krevet,te na sto od kompa,samo neke majice i trenerkeuser posted image ma,sve mi nesto smeta,rekoh da sam smlacena.

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 481
17.4.2015 19:28:42   
vonavoj
I kod mene tona vesa..juce dve ves masine .danas isto..vadila zimske,trazila letnje..za J imam bar 50bodica...haha!sve dobila! Imam jos bar 3 masine da perem! A da peglaaam..aaaa!!
Branki..ja samo uzmem i bacim njegove stvari na jedno mesto i nek sklanja!
Wiv ti si bas bila vredna! Ah,muski..moj bulji u kosarku ovih dana..ali sad nam postavlja veceru!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 482
17.4.2015 21:29:12   
Sanjica26 RR
Evo da se javim posto niko ne pita za mene. Sad cu ja kao Queenuser posted image Nema ni nje.
Mene je iskreno mrzelo da bilo sta pisem. Redovno sam vas citala, ali eto. Nisam bila u fazonu. user posted image
Teodora mi je prosle nedelje imala temperaturu. Vadili krv, radili urinokulturu. Virus je zakacio. Bakcali smo se i sa vaskama. Jedva smo ih ocistili. A ne mozete da verujete koliko smo imali muke jer je njena kosa kovrdjava. Tri sata je mm proveo sa njom u kupatilu. Cistio kosu, prskao. Onda sam ja drugi dan. Hvala Bogu zavrsili smo sa njima, Vaspitacica nam je rekla da je slobodno dovodimo sto je meni strasno glupo. Od koga je zakacila Bog te pita. To nije ni bitno. Sad cu stalno da joj vezujem kosu. I rekla sam joj da ne ljubi sve redom. Ne ljubi se svako. Za Vaskrs smo bili kod mojih. Pozelela sam ih sve. Ali bili smo kratko. Onda u ponedeljak u zooloski vrt.
Od juce jovo nanovo na posao. Sinoc sam rano legla. Neki umor me je stigao. Jutros kad sam se probudila sve ispeglane stvari. Niko drugi nego mm.user posted image
Nema ni Ljise koliko vidim.

Sofiju nigde ne pominjem. Super je. Raste, prica. Ubi se pricajuci, ali slabo razumemo. Govori najosnovnije reci.
E, da... Teodora je upala u neku fazu sredjivanja, oblacenja haljinica. U stanju je ceo dan da bude u haljinici. Salimo se mm i ja kao da je usla u pubertet.user posted image
Grlim vas sve.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 483
17.4.2015 21:58:05   
Kata90

IZVORNA PORUKA: branki RR

ja isto galamila na mm,samo razbacuje garderobu po stanu,te na stolicu,te na krevet,te na sto od kompa,samo neke majice i trenerkeuser posted image ma,sve mi nesto smeta,rekoh da sam smlacena.

joooj isto i ovaj moj tako razbacuje,ko neka spremacica sam za njimuser posted image i dzabe kazem da skloni,on nista......
ja bila danas malo kod drugarice na kafi,bas smo se fino istalackaleuser posted image mali bio bas miran,pa nisam imala bas problema,kod nas gado duva vetar i pada kisa,sad opet ko zna kad ce biti lepog vremena za setnjuuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 484
17.4.2015 22:08:55   
Ivanka 75
Da li ovaj cudni dan ali meni se spava, mislim da cu samo da se tusnem i u krevet user posted image
I ovaj puknuti zub počinje da me bolucka....
Ivka spava, sveže ošišana, konačno vidimo detetu lice user posted image dobila od bake Šarenlotu danas (inače ima jednu malu a ova malo veća od te) pa se samo s njom igrala ceeeelo popodne, kaže "Ja sam najsrećnije dete na svetu!" user posted image
Mm drema pored TV-a user posted image
Danas nismo ložili a sutra ćemo izgleda morati... fuj

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 485
17.4.2015 22:34:31   
mirkam
Vece mame...
Konacno vikend, pa da malo zujim po RR.Nedostaje mi to u poslednje vrijeme jako.
Ja se opet nesto tripujem oko M. On nista jos ne izgovara osim mama i baba.Ali ni to nije u smislu da me zove, vec cisto bez veze ma-ma, ma-ma i mama ono bas.Ni tata jos nije rekao.Kad ga ptias nesto gdje je, sta je, samo me gleda-ne kapira.Zna da ode po flasicu vode kad je zedan, da skloni rukicu kad viknem ne, i kao se postidi pa spusti glavu i to je to user posted image Da li da trazim pomoc pedijatra?

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 486
17.4.2015 22:42:15   
choopa choops

IZVORNA PORUKA: wivern

Choopo moj sinoc kod sveki nije hteo ad, zaspao gladan

Al si me utješila user posted image Ja i dalje nemam pojma jako ćemo mi natu svadbu? MM kaže da če on da ostane? _Ali to mi ne rješava problem jer ona definitivno neće adaptirano,. A danas sam popila 2 tablete Fitolata, ne vidim poboljšanje user posted image Na kraju ćemo je povest na svadbu i ako nas ko pita koliko ima, reći ćemo oko 9 mjeseci nego je sitna user posted image

mirkam moj sin je baš kasno progovorio ne sjećam se tih prvih riječi, ali imao je blizu 3g kad je pričao kao njegovi vršnjaci što su sa godinu i po.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 487
17.4.2015 22:42:41   
Ivanka 75
Mirka, moja Iva je isto tako na pola pričala pa kad me sa nekih 16-17 meseci iznenadila sa "Mama, moze molim te puti Ivi muziku?" ja se zabezeknula user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 488
18.4.2015 6:12:45   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. budan od 3, taman mi pravio drustvo u mom nespavanju. Mm dosao.

Direktna veza do poruke: 489
18.4.2015 6:24:22   
branki*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Na kraju ćemo je povest na svadbu i ako nas ko pita koliko ima, reći ćemo oko 9 mjeseci nego je sitna user posted image

jooj,bas se nasmejah od ranog jutrauser posted image ako,choopo,samo tako kaziuser posted image
misu,znaci zenik je tu!
sanjice,videla ja da te nema,pa sve mislim da imas neke obaveze,kao i sve mame.nema maltene deteta koje nije zapatilo vaske bar jednom.
ja nesto ustala,probudila se u pola 5 da boka sisa i ne mogu da zaspim od tada.

branki

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 490
18.4.2015 7:07:11   
mirkam
Jutro user posted image
Vrijeme preruzno, nesto oblacno a toplo, vazduha nema.
Moji spavaju, ja po navici budna od 6h. Stavila rucak i pijem kaficu.
Sjutra imam nke goste citav dan, a bas mislila da se potpuno posvetim M, da provedemo dan napolju...nema veze, sledeci vikend.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 491
18.4.2015 7:19:54   
branki*
i kod nas neki oblaci...i ja pijem kafu,boka jos spava..zub me malo zeza..i nesto sam sva bzv,jbm li ga vise.

branki

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 492
18.4.2015 7:32:34   
Sanjica26 RR
T i ja smo prekjuce sadile cvece na terasi. Sad pada kisa. Fuj. Imamo jos da sadimo. Cekam.maj, jer tada je kod nas sajam cveca i jeftinije je. Bas ce da mi bude lepa terasica. I uzecu jednu saksiju jagoda.
Sad se razmisljam da li da peglam ostatak osusenih stvari ili da leskarim. Stavicu za danas i sutra sarmu da se krcka i supu sa knedlama.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.4.2015 7:33:21 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 493
18.4.2015 7:53:46   
emicaa
Jutro,T spavala u krevetcu cjelu noć.Još se čudim user posted image .Ja se probudila oko 5 i jedva opet zaspala,visila sam i na fb u to doba user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 494
18.4.2015 8:38:06   
daca77
Dobro jutro!!!
Kod nas je bas nesto toplo vreme...cak se sunce pojavljuje...trebalo je ici sutra za S.banju, ali mislim da necemo-bice hladno i ruzno vreme.
Inace, nocas sam 2x ustajala da dojim svoju bebu, koja je rano zaspala-pre 21h. Obecala sam sebi da joj to vise necu dozvoliti...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 495
18.4.2015 9:31:49   
wivern
Jao Daco blago vama sa suncem, kod nas kisurina.
Ja danas nastavljam Ribanje i sredjivanje. Sinoc uspela da odgledam jednu epizodu igre prestola, i pala kao pokosena user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 496
18.4.2015 9:41:08   
Ivanka 75
Ja ustala sva grogi od spavanja user posted image Zaspala sam pre pola 12 sinoc, ne pamtim kad sam tako rano zaspala.... A ustajala sam nekoliko puta nocas da pokrivam ovu moju žabu, da se ona pita spavala bi gola
Mm ode po dorucak pa u Tepih centar da mi kupi itison za terasu user posted image
Srecna sam ko malo dete, konacno da dovedem terasu u red user posted image
Pa da kuvam riblju corbu za rucak sa krompiricima i da se dam u ciscenje!

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 18.4.2015 9:44:16 >

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 497
18.4.2015 9:44:40   
`little baby`
Dobro jutro drage mame! Nova sam na portalu.. Želela bih da vas pitam, moja beba ima 6 nedelja i dojim je naravno. Ranije je imao stolicu po 5-6 puta,a noću 2 puta menjam pelene. A od pre dva dana, 3-4 puta dnevno i to kad se nakupi stolica, a noćas čak nijednom nije kakio :/ Da li treba da se javim doci ili ne? Mada, partronažna mi je rekla da je normalno i po 3 dana da nema... Pa ne znam u čemu je problem...
Izvinite, ako sam pogrešan forum izabrala. Ne snalazim se baš O.o
Hvala vam unapred.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 498
18.4.2015 9:46:41   
eca89
Dobro jutro cure, evo i nas. Stanje se ne popravlja, znači užas, jadniče ne može ni spavati koliko je svrbi, cijelu noć se budila milion puta, evo sad molim Boga ne bi li zaspala malo, da idem stan pospremati, ali teško. Ovde vjetar i kiša, vrijeme užas. i

Direktna veza do poruke: 499
18.4.2015 9:48:10   
Ivanka 75
Dobro dosla Little baby user posted image
Normalno je da dojena beba ne kaki i po nekoliko dana, nemoj da brines.

(odgovor članu `little baby`)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here