|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
16.4.2015 14:09:41   
wivern

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Wiv izvini nisam u toku, što idete na vežbice?

Dala nam dr dala uput za fizijatra zbog nepodizanja glavice. A onda fizijatar nasla jos po nesto user posted image Sve u svemu ja odusevljena vezbicama. Tako ga lepo razmrdaju i rastegnu, milina.
Danas nismo ni izasli iz zgrade gde su vezbice a on je vec zaspao user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 451
16.4.2015 14:28:08   
Modessty
ih bre MK pa naravno da su deca božiji dar, bilo dečak bilo devojčica! Mi samo to onako ćaskamo user posted image

Wiv koliko dugo treba da idete na te vežbice? Videh na FB kako je slatko zaspao user posted image Pu pu pu mnogo je sladak! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 452
16.4.2015 14:35:20   
mama krava
Ma, naravno Mod! Sve kapiram..samo se ja sada vama ispovedam!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 453
16.4.2015 15:35:32   
degu

IZVORNA PORUKA: mama krava

Lepo je da imaš decu, to je Božji dar, bilo dečak ili devojčica!

user posted image
Wiv eto vidis kako moze lepo da se spava u kolima :D

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 454
16.4.2015 15:47:45   
wivern
Grrrr opet mi izbacio kilometarski post.
Mod fizijatar nas je poslao na vezbice 6 nedelja tj idemo 6 puta a ostalo vezbamo kuci. Ja sam odusevljena svasta nesto sam naucila a on je za nedelju dana dosta napredovao. Sad vec hvata prstice nogu i priblizava ih ustima - znam da je to normalno ali moje dete to nije radilo uopste jer vecinu vremena provodi na rukama.
Vezbamo sve zivo, ne samo one misice zbog kojih smo dosli. user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 455
16.4.2015 16:06:07   
choopa choops
Hej žene user posted image

Bili u gradu, naravno da sam morala da je podojim nakon 15 minuta user posted image . Nemam pojma kako da je naviknem na adaptirano? Neki savjet? Idemo na svadbu u nedelju, nemam da se izdojim, a ona ovo neće. MM i ja se zezamo, mala ima da piješ da nismo džabe bacili 15 eura user posted image
eco žao mi je zbog boginja, nemam savjet, moji još nisu preležali, pa evo i mi čekamo...

wiv, branki, daco i sve ostale sapatnice kojima su djeca zahtjevna user posted image Valjda ih prođe još malo. Ja se tješim i time da mi je ovo posljednji put da to radim :-P

Idem da jedem nešto na brzinu, sad sam je spustila, ne smijem da dangubim. Jedva smo kuću očistili, najavili nam se gosti da će doći na babine. Još ono dvoje poslala kod babe, ali ova vrijedi za troje :-DDDD

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 456
16.4.2015 17:00:17   
branki*
gde si ,choopo,kuco stara!
meni bila zaova,super nam bilo,skroz je lakse kad ti neko dodje,pa zanima bojanu,pa se istracamo i ispricamo samo tako!muz i boza odose kod defektologa,boka i ja same tu,ona kao drema,a sve bzv,nit joj se zna kad sisa,nit kad jede,ma nista!
choopo,moras li na tu svadbu?meni bojana nema sanse cuclu da povuce od flasice!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 457
16.4.2015 23:09:45   
choopa choops
Branki :-))))
Moram, to ni je brat od tetke, bliski smo baš. A i meni se ide, sve i da mi nije neka obaveza user posted image

Neće ni ova ni dudu ni flašice. Još sam utzela silikonske, od kaučuka, široke flašicu Tommie Tippiee, usku dr Browns. Ma sve sam probala, neće ništa.

Ova mala zaspala na MM-u. neka, nek se i on malo muči user posted image

IZVORNA PORUKA: wivern

znam da je to normalno ali moje dete to nije radilo uopste jer vecinu vremena provodi na rukama.

Ako je tako, ova moja će da počne da približava noge ustima kad krene u školu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 458
17.4.2015 7:22:09   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Ja imam najrazmazenije dete na celom svetu user posted image
Juce se dernjao jedno sat vremena jer nesto nije bilo po njegovom, pa hoce da ga nosamo, a tezak je vec puno, prevaspitacu ja njega, ne moze to tako.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 459
17.4.2015 7:28:20   
branki*
gde ste,mame!evo i mene,pijem kafu i jedem kroasan,a kad cu da msrsam ,pojma nemam!danas imam rucak,milina.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 460
17.4.2015 7:43:21   
daca77
Dobro jutro!!!
Branki, ni kod nas se nista ne zna...jede se dok se ne prsne od ovog mlekauser posted image
Sreca te je tek sinoc N uspela da razbije onu grudvu, velicine teniske lopte u levoj dojci...svasta sam radila, ali je ipak ona uspela to da sredi.
A kad govorite o vezbicama, moja ume samo da se okrene sa ledja na stomak, ali ne i obrnuto...hvata se samo za kolena, kada vidi carapice sa zveckom u vidu buba mare, pa to hoce da pocupa...user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 461
17.4.2015 7:59:00   
Trcosava
Jutro mame. Ja ću moje dete da pohvalim user posted image juče se tako lepo izigrao u ljulji da je to strašno. Svašta nešto mu dajem da mlati i on se tak oigra. NEkad neće da bude sam, već da je neko u sobi sa njim. Dere se samo kad je gladan i kad mu se spava. Mm ga je naučio da se uspavljuje na rukama, mada kod mene to kratko traje (uspavljivanje) i strpam ga u krevet, pa ako hoće da spava posle - spava, ako ne - neće.

Pravi mi je smeško i dobrovoljko.

Čupoooooooooooooooooo user posted image ne znam šta pametno da ti kažem, adaptirano nisam davala mom, ali sam mu davala 20 ml čaja recimo i bez problema je vukao. Uzela sam neke aventove široke. Adaptirano imam zlu ne trebalo, ali imam mleka dovoljno.

Juče sam bila kod firzera, malo se sredil - još samo sedam dana user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 462
17.4.2015 7:59:48   
emicaa
Jutro,nešto mi se čini da se Teodora navikla spavati sa nama u krevetu,u krevetcu se budi svako malo a sa nama spava ko medo.Trebala bih je odučavati od toga ali problem je što sam željna sna user posted image
Ima li nam Ece,prolaze li ospice?
Trćo ajd ne prkosi user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 17.4.2015 8:01:48 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 463
17.4.2015 8:04:00   
branki*
emice,i meni je boza spavao sa mnom u krevetu,svako malo mu ispadala cucla iz usta,a on se tako uspavljivao,i dok ja ustanem,odem do kreveca da mu je dam,razbudim se skroz,pa ga stavim u svoj krevet i samo po mraku je napipam i ubacim u ustauser posted image
trco,a luka vec ume da drzi igracku?boka ne ume,samo ih gleda kao opcinjena dok ja masem iznad njene glave i mlatara rukama i svadja se sa njima!

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 464
17.4.2015 8:04:59   
Trcosava
Oo Emice ja sam od toga bežala. Pislaa sam gde sam stigla o tome. NE znam koliko puta i koliko dugo sam ja uspavljivala Anu, pokušavajući da je ne naviknem da spava sa nama. I uspela sam u tome. Mm ni jednom noću nije uspavljivao, on radi, ja sam sedela i uspavljivala. Ali kod nas je zato spavala samo kad je bila bolesna (do 3 godien moža 3 puta) i oko 3 godine kad je moja mam došla, pa je ona noću ustajala da pređe kod nas. To je trajalo jedno pola godine. I aus. Nema, moj krevet da se ja naspavam i njen krevet da se ona naspava. Tako ću i sa Lukom. Nema spavanja sa mamom i tatom. Ujutru kad se probudi, ok maženje, ali spavanje nema šanse.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 465
17.4.2015 8:12:45   
emicaa
Pa i kod nas je počelo kad je zadnji put bila bolesna pa onda je mučio zub i bilo mi je žao da onako u snu plače i uzmem je, zagrlimo se i spavamo.A nisam ništa naučila iz prošlog puta,kad je bila beba kroz isto smo prošle.Tad sam je bez problema ponovo navikla na krevet,večeras ću je opet prebacivati u krevetac koliko god puta da me digne.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 466
17.4.2015 8:14:47   
daca77
Trco, svaka ti je na mestu user posted image
A da vam se pohvalim, antitela stitne zlezde(anti TPO) pala na 100,a bila su pre trudnoce 1450.user posted image
Dragi dr govorise da ne ocekujem neki pad tokom zivota, jer jednom kad se stvore ta antitela, ostaju do kraja...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 467
17.4.2015 8:17:38   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: branki RR

trco,a luka vec ume da drzi igracku?boka ne ume,samo ih gleda kao opcinjena dok ja masem iznad njene glave i mlatara rukama i svadja se sa njima!

Ma ne bre Branki, toliko napredan nije user posted image

Stavljam mu na dohvat ruke. Tj taj luk sa igračkama što vise, približim dovoljno da može da dohvati rukama. To je improvizovano, jer u tom babygym-u je onda previsoko. Drugo što je na ljulji može svakako da dohvati, to onako, mlati ali naravno nesvesno.

Emice, što prkosim? Kome? user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 468
17.4.2015 8:31:22   
emicaa
Prkosiš meni kojoj je ostalo još dvadesetak dana do Doboja user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 469
17.4.2015 8:32:05   
Modessty
Dobro jutro! user posted image Dok sam dojila decu spavali su sa nama u krevetu. Meni bre treba da se naspavam. Ako ustajem stalno da bi dojila onda bi bila totlano luda ujutru

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 470
17.4.2015 8:36:42   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: emicaa

Prkosiš meni kojoj je ostalo još dvadesetak dana do Doboja user posted image

Aaaa, jbg ja idem za 7 i vraćam se za 7. A što ću dobijem nervni sloN (kako moja Ana kaže) već prvi dan, to je drugo user posted image

Branki, eno stavila sam sliku da vidiš kako je to

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 471
17.4.2015 8:42:52   
emicaa
I ja ostajem samo sedmicu ali idemo opet u julu pa ostajemo dvoji.A dobijem i ja nervni sloN user posted image od komšinica što nemaju granice pa jedna za drugom dolaze da nas vide.
E Mod ne znam kad sam se zadnji put ovako fino naspala kao ove tri noći što je prebacim kod nas.Zaspi u pola 9 pa u 5 popije mlijeko i nastavi do 7 user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 472
17.4.2015 9:27:23   
eca89

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ima li nam Ece,prolaze li ospice?

Dobro jutro curice, ma kakvi Emice, kao bubamara je, sve gore i gore, nema mjesta čistog na licu, sve jedna na drugoj, ma haos, znate kad na kapcima ima, ne može jadniče oči da otvori kako trebauser posted image ! Ali, ona to junački podnosi, nema temper.ne plače, jede gora je bila kad sam ih ja imala. Joj, mm bila platica juče, pa sam ja sinoć išla u šoping, kaže on idi ženo malo napolje, kao da si u kućnom pritvoruuser posted image ! E, ovako što se tiče držanja igračaka u kojem mjesecu to oni počinju? Ja isto imam taj luk sa igračkama, pa joj stvim u ležaljku, ona nijh se prati, nešto im kao priča, ali ih ne uzima u rukicu još. Ovde tmurno vrijeme, ali meni ništa ne znači, kad nos ne mpgu promoliti napolje, uhhhhuser posted image . Eto, izjadah vam se, ljubim vas sve.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 473
17.4.2015 9:37:42   
branki*
jooj,eco,mukica malauser posted image dobro je bar sto nema temperature..ne znam kad bese krecu da drze..moja ima 3 meseca i ne drzi,racunam tek posle 4.meseca valjda..

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 474
17.4.2015 10:09:15   
wivern
Jaoj Eco jadnicak mali user posted image . Valjda ce joj brzo proci

E zene to sa rukicama ja nemam pojma kad treba da se desi. Kao ni masu drugih stvari user posted image . Uglavnom sam pola stvari izgresila iz najbolje namere, misleci da cu mu olaksati i ubrzati ga kad ono sve naopacke user posted image
Mi smo planirali na more u junu, jedva cekam...samo jos i da nam se poklope kockice...

Sad se set_ih, pre par dana sam primetila da mi je M strasno golicljiv. Ja ga cesto ceskam po ledjima i stomacicu i samo odjednom je poceo da se uvija i smeje user posted image
Sad ga namerno golickam jer mi je mnogo smesan

< Poruku je uredio wivern -- 17.4.2015 10:12:33 >

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here