|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
16.4.2015 6:59:55   
mali_mis
Jutro mame user posted image
wiv nema panicarenja oko zuba, ako mu izadje vise komada od jednom, to je super za tebe. Ovako bi za svaki zubic imala party, a ovako vise komada odjednom, party par puta i posle mirni.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 426
16.4.2015 7:01:27   
branki*
kad je bal,nek je maskenbaluser posted image ja ,iskreno,nisam ni osetila zube sa bozom,videcemo sa ovom malom kako ce biti...odoh da budim mog deliju za vrticuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 427
16.4.2015 7:14:50   
mirkam
Jutro mame user posted image
Katarina, i mi smo kasno ucvrstili glavicu, ali nisu nas slali na vjezbice.Dobro su ti rekle zenice, sto vise na stomaku i bice to sve super user posted image
Samo da mahnem, odoh na posao jos malo....
Grlim vas user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 428
16.4.2015 7:52:36   
emicaa
Dobro jutro mamike,ova moja opet super spavala i opet do 7 user posted image .Standardno odošmo po hljeb pa ću nastaviti čitati šta ste sve pisale.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 429
16.4.2015 7:55:15   
daca77
Dobro jutro!!!
Nocas sam poludela...juce popodne isli do grada i N bila super, cak i previse mirna-glas joj se nije cuo. Posle skoro 2h zaspala i tako do kuce. A onda je krenula dernjava kao iz mladjih dana kada je imala grceve-spavalo joj se a nesto joj ne da mira. Urlala je tako skoro 3h, sisala na manje od 1h i lepo navukla mleka te mi je leva dojka kao kamen tvrda i bolna. Elem da se vratim na bebu, zaspala oko 21h i koji min. Sve bilo super kad enonje u 23h i nesto se budi i dernja...ponovo sisa...spava do 2h i novo budjenje, ali razlika je u tome sto nakon sisanja ne zeli da spava i tako do 4h dernjava, nosanje, ljuljanje. Jutros u 6h, siroki osmeh ugledah...user posted image
Sta joj bi ovo, ne znam...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 430
16.4.2015 8:16:45   
Ivanka 75
Skok u razvoju mozda Daco user posted image

Dobro jutro mame user posted image
Sad slusah vremensku prognozu - danas do 27 stepeni, nocas stize naoblacenje i pad temp za 10ak stepeni, znaci danas se kuvamo sutra smrzavamo uz kisu user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 431
16.4.2015 8:18:51   
eca89
Dobro jutro djevojke, evo i nas tačkastih, duša moja super podnosi. Nema temper. normalno jede i spava, zvala sam sad doktor.da pitam da li da je dovedem, kao nema potrebe ako nema temper. i ne povraća, sve ima u apoteci i samo da je kupam 2x dnevno, presvlačim, mijenam posteljinu i zračim prostoriju i to je touser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 432
16.4.2015 8:21:06   
Modessty
Dobro jutro i ovde! user posted image
Ivanka šta ima novo? Kako je Iva? Danilo i ovu nedelju neće u školicu pa se vidite sledeće nedelje. On jedva čeka. Polude kod kuće

Daco možda je stvarno neki skok u razvoju. KO zna. A možda se naspavala preko dana pa joj se noću nije spavalo

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 433
16.4.2015 8:22:50   
Modessty
Eco i vas uhvatile boginje?! Ne brini brzo će proći. Kupaj je u blagom rastvoru hipermangana. Mnogo pomaže. A ne moraš dva puta dnbevno da je kupaš. Potopi je u kadicu sa hipermanganom jednom dnevno. I mažite neko krečno mleko i to je to.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 434
16.4.2015 8:26:15   
branki*
ma,ko ce znati te bebe i sve njihove fazeuser posted image user posted image moja obicno nocu sisa non stop,a juce bila super,zaspala u 8 i budila se samo u 1 i 15 i u pola 5!meni neverovatno!tako da,daco,verovatno joj nesto doslo,vratice se u normalu..mi se jos ne usudjejomo na duze setnje,niti mi se ide.samo na terasu i ispred zgrade i to je to.tad je nosim na rukama..videcu da aktiviram onaj kengur,a imam i onu maramu sto sam dobila od RR,pa ce mozda hteti tako,makar da odemo nekad do prodavnice..

branki

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 435
16.4.2015 8:34:42   
Ivanka 75
Mid, super smo, a bas mi krivo za Danila user posted image Navikla sam njega prvog da vidim ujutru

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 436
16.4.2015 8:38:43   
vonavoj
jutro! Pijem kafu,a ne znam odakle da krenem sa sredjivanjem kuce..prala ves za toplo,auuu,sad ormane treba sortirati... Poslala sam Tiku u vrtic,jedva,samo da bi lakse sredila sve..jos da me J slusa,evo zaspala je u njihalici..
Eco,nisam znala da i beba dobila! Bas me interesuje od koga si i ti dobila?
Daco,krecu i zubi,moja je u nedelju imala burnu noc,ali zubica jos nema..to ide polako...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 437
16.4.2015 8:42:24   
emicaa
Branki probaj je nosati u marami svidjeće joj se sigurno.T je obožavala tako ali nije moja kičma pa posle drugog ili trećeg mjeseca je nisam više stavljala.
T nosić nešto zapušen,ništa drugo samo to,moram joj očistit nekak.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 438
16.4.2015 9:00:30   
mika79
Dobro jutro mame, M se noćas budio na sat vremena, ja još ne zaspim on se probudi, smešan je kad se probudi odmah ustaje, okrene se na stomak podigne u puzeći položaj i hoće da ustane. Sade je zaspao a ja čekam brata da dođe valjda ga neće probuditi pošto spava kao ptičica, kad nešto šušne on se budi. Nama su u par dana izrasla 2 zubića ja nisam ni očekivala jer nije balavio, jedino što se tih dana stalnoo budio aki on se budi stalno.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 439
16.4.2015 9:49:29   
branki*
emice,bas cu da probam,do sad sam isprobavala kako se vezuje marama...miko,to jei moj boza radio,odmah ustajeuser posted image
bas volim sto sam dobila devojcicuuser posted image

branki

(odgovor članu mika79)
Direktna veza do poruke: 440
16.4.2015 9:54:25   
Modessty
e Branki blago tebi sa devojčicom user posted image
NIkola se jutros budi nešto pre 6h i odmah ustaje iz kreveta i hoće da šeta po sobi! Jaoooo kad ću se naspavati?! user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 441
16.4.2015 9:55:49   
emicaa
I ja volim što imam djevojčicu,i kad bih ih još pet imala bila bih srećna.Obožavam curice user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 442
16.4.2015 10:13:05   
branki*
etouser posted image mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicuuser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 443
16.4.2015 10:17:50   
wivern
Bar dan. Mi ustali u 8, pa sad neki opet spavaju a neki piju kafu i citaju rr.
Danas u 12 na vezbice, pa ja onda na sredjivanje stana.
Eco valjda ce vas brzo proci tackice, namuci se ti vala..
Taman sam se navikla na lepo vreme kad od sutra opet zahladjenje i kisa. Bas bzvz

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 444
16.4.2015 10:23:46   
Modessty
ma Branki zaljubiš se i u sina po drugi put user posted image meni smao žao što neću imati mašnice i šnalice svuda po kući user posted image Ali navikoh se i na autiće

Wiv izvini nisam u toku, što idete na vežbice?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 445
16.4.2015 10:32:53   
emicaa
Mod draga još nije kasno za šnalice i mašnice po kući user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 446
16.4.2015 10:41:43   
branki*
slazem se sa emicomuser posted image

jeste,sta god covek da ima je lepo i voli,nego nesto me danas obuzelo,tako je gledam,pa mi se smeje,pa me sve milina neka obuzima sto eto,imam cerku,ne znam ni da objasnim,kao nekako sebe da vidim u njoj,samo bolju verziju sebe..

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 447
16.4.2015 11:15:11   
daca77
Au...bas ste se raznezile, mameuser posted image
I ja sam oduvek sanjala da imam devojcicu, pa kada je moja sestra rodila 2, ja bila ubedjena da cu ja imati decaka...pa ona cela frka po dr, tako da nisam bila u situaciji da biram, ali mi se zelja, na kraju, ispunila.
Zato cele noci slusam-MA, MAU, MAM kada bas pobesni...progovori dete od muke...user posted image
Nego, leva dojka je bas bolnauser posted image ...kupus drzim od jutros...

< Poruku je uredio daca77 -- 16.4.2015 11:19:46 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 448
16.4.2015 11:16:18   
degu

IZVORNA PORUKA: branki RR

etouser posted image mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicuuser posted image

Tek ćeš da se zaljubiš i kad misliš ne možeš više ono te klepi još više user posted image
Ma milina jedna :) ja sam jako srećna što imam devojčicu, sad baš imam veliku želju da imam i dečaka, ali otom potom, samo neka bude i nek bude živo i zdravo user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 449
16.4.2015 12:39:59   
mama krava
E, sad kad vas čitam setila se kako smo svi bili u bedaku što će drugo biti dečak! Stidim se čak I da se setim toga!user posted image

A sada ne možemo da verujemo kako smo glupavi bili! Svi ga obožavamo, onako bandoglavog I smešnog, a maza nevidjena! Mnogo je sladak I mekan I kad se najmeje a zubići se zabele, na kao šećer je!

Lepo je da imaš decu, to je Božji dar, bilo dečak ili devojčica!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here