Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 6:59:55
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame wiv nema panicarenja oko zuba, ako mu izadje vise komada od jednom, to je super za tebe. Ovako bi za svaki zubic imala party, a ovako vise komada odjednom, party par puta i posle mirni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 7:01:27
|
|
|
|
branki*
|
kad je bal,nek je maskenbal ja ,iskreno,nisam ni osetila zube sa bozom,videcemo sa ovom malom kako ce biti...odoh da budim mog deliju za vrtic
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 7:14:50
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame Katarina, i mi smo kasno ucvrstili glavicu, ali nisu nas slali na vjezbice.Dobro su ti rekle zenice, sto vise na stomaku i bice to sve super Samo da mahnem, odoh na posao jos malo.... Grlim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 7:52:36
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mamike,ova moja opet super spavala i opet do 7 .Standardno odošmo po hljeb pa ću nastaviti čitati šta ste sve pisale.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 7:55:15
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro!!! Nocas sam poludela...juce popodne isli do grada i N bila super, cak i previse mirna-glas joj se nije cuo. Posle skoro 2h zaspala i tako do kuce. A onda je krenula dernjava kao iz mladjih dana kada je imala grceve-spavalo joj se a nesto joj ne da mira. Urlala je tako skoro 3h, sisala na manje od 1h i lepo navukla mleka te mi je leva dojka kao kamen tvrda i bolna. Elem da se vratim na bebu, zaspala oko 21h i koji min. Sve bilo super kad enonje u 23h i nesto se budi i dernja...ponovo sisa...spava do 2h i novo budjenje, ali razlika je u tome sto nakon sisanja ne zeli da spava i tako do 4h dernjava, nosanje, ljuljanje. Jutros u 6h, siroki osmeh ugledah... Sta joj bi ovo, ne znam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:16:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Skok u razvoju mozda Daco Dobro jutro mame Sad slusah vremensku prognozu - danas do 27 stepeni, nocas stize naoblacenje i pad temp za 10ak stepeni, znaci danas se kuvamo sutra smrzavamo uz kisu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:18:51
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro djevojke, evo i nas tačkastih, duša moja super podnosi. Nema temper. normalno jede i spava, zvala sam sad doktor.da pitam da li da je dovedem, kao nema potrebe ako nema temper. i ne povraća, sve ima u apoteci i samo da je kupam 2x dnevno, presvlačim, mijenam posteljinu i zračim prostoriju i to je to
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:21:06
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro i ovde! Ivanka šta ima novo? Kako je Iva? Danilo i ovu nedelju neće u školicu pa se vidite sledeće nedelje. On jedva čeka. Polude kod kuće Daco možda je stvarno neki skok u razvoju. KO zna. A možda se naspavala preko dana pa joj se noću nije spavalo
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:22:50
|
|
|
|
Modessty
|
Eco i vas uhvatile boginje?! Ne brini brzo će proći. Kupaj je u blagom rastvoru hipermangana. Mnogo pomaže. A ne moraš dva puta dnbevno da je kupaš. Potopi je u kadicu sa hipermanganom jednom dnevno. I mažite neko krečno mleko i to je to.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:26:15
|
|
|
|
branki*
|
ma,ko ce znati te bebe i sve njihove faze moja obicno nocu sisa non stop,a juce bila super,zaspala u 8 i budila se samo u 1 i 15 i u pola 5!meni neverovatno!tako da,daco,verovatno joj nesto doslo,vratice se u normalu..mi se jos ne usudjejomo na duze setnje,niti mi se ide.samo na terasu i ispred zgrade i to je to.tad je nosim na rukama..videcu da aktiviram onaj kengur,a imam i onu maramu sto sam dobila od RR,pa ce mozda hteti tako,makar da odemo nekad do prodavnice..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:34:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mid, super smo, a bas mi krivo za Danila Navikla sam njega prvog da vidim ujutru
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:38:43
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! Pijem kafu,a ne znam odakle da krenem sa sredjivanjem kuce..prala ves za toplo,auuu,sad ormane treba sortirati... Poslala sam Tiku u vrtic,jedva,samo da bi lakse sredila sve..jos da me J slusa,evo zaspala je u njihalici.. Eco,nisam znala da i beba dobila! Bas me interesuje od koga si i ti dobila? Daco,krecu i zubi,moja je u nedelju imala burnu noc,ali zubica jos nema..to ide polako...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 8:42:24
|
|
|
|
emicaa
|
Branki probaj je nosati u marami svidjeće joj se sigurno.T je obožavala tako ali nije moja kičma pa posle drugog ili trećeg mjeseca je nisam više stavljala. T nosić nešto zapušen,ništa drugo samo to,moram joj očistit nekak.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 9:00:30
|
|
|
|
mika79
|
Dobro jutro mame, M se noćas budio na sat vremena, ja još ne zaspim on se probudi, smešan je kad se probudi odmah ustaje, okrene se na stomak podigne u puzeći položaj i hoće da ustane. Sade je zaspao a ja čekam brata da dođe valjda ga neće probuditi pošto spava kao ptičica, kad nešto šušne on se budi. Nama su u par dana izrasla 2 zubića ja nisam ni očekivala jer nije balavio, jedino što se tih dana stalnoo budio aki on se budi stalno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 9:49:29
|
|
|
|
branki*
|
emice,bas cu da probam,do sad sam isprobavala kako se vezuje marama...miko,to jei moj boza radio,odmah ustaje bas volim sto sam dobila devojcicu
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 9:54:25
|
|
|
|
Modessty
|
e Branki blago tebi sa devojčicom NIkola se jutros budi nešto pre 6h i odmah ustaje iz kreveta i hoće da šeta po sobi! Jaoooo kad ću se naspavati?!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 9:55:49
|
|
|
|
emicaa
|
I ja volim što imam djevojčicu,i kad bih ih još pet imala bila bih srećna.Obožavam curice
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 10:13:05
|
|
|
|
branki*
|
eto mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicu
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 10:17:50
|
|
|
|
wivern
|
Bar dan. Mi ustali u 8, pa sad neki opet spavaju a neki piju kafu i citaju rr. Danas u 12 na vezbice, pa ja onda na sredjivanje stana. Eco valjda ce vas brzo proci tackice, namuci se ti vala.. Taman sam se navikla na lepo vreme kad od sutra opet zahladjenje i kisa. Bas bzvz
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 10:23:46
|
|
|
|
Modessty
|
ma Branki zaljubiš se i u sina po drugi put meni smao žao što neću imati mašnice i šnalice svuda po kući Ali navikoh se i na autiće Wiv izvini nisam u toku, što idete na vežbice?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 10:32:53
|
|
|
|
emicaa
|
Mod draga još nije kasno za šnalice i mašnice po kući
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 10:41:43
|
|
|
|
branki*
|
slazem se sa emicom jeste,sta god covek da ima je lepo i voli,nego nesto me danas obuzelo,tako je gledam,pa mi se smeje,pa me sve milina neka obuzima sto eto,imam cerku,ne znam ni da objasnim,kao nekako sebe da vidim u njoj,samo bolju verziju sebe..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 11:15:11
|
|
|
|
daca77
|
Au...bas ste se raznezile, mame I ja sam oduvek sanjala da imam devojcicu, pa kada je moja sestra rodila 2, ja bila ubedjena da cu ja imati decaka...pa ona cela frka po dr, tako da nisam bila u situaciji da biram, ali mi se zelja, na kraju, ispunila. Zato cele noci slusam-MA, MAU, MAM kada bas pobesni...progovori dete od muke... Nego, leva dojka je bas bolna ...kupus drzim od jutros...
< Poruku je uredio daca77 -- 16.4.2015 11:19:46 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 11:16:18
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: branki RR eto mislim,ja mog bozidara blago receno obozavam.ali,sve vise se zaljubljujem u ovu moju malu curicicu Tek ćeš da se zaljubiš i kad misliš ne možeš više ono te klepi još više Ma milina jedna :) ja sam jako srećna što imam devojčicu, sad baš imam veliku želju da imam i dečaka, ali otom potom, samo neka bude i nek bude živo i zdravo
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 16.4.2015 12:39:59
|
|
|
|
mama krava
|
E, sad kad vas čitam setila se kako smo svi bili u bedaku što će drugo biti dečak! Stidim se čak I da se setim toga! A sada ne možemo da verujemo kako smo glupavi bili! Svi ga obožavamo, onako bandoglavog I smešnog, a maza nevidjena! Mnogo je sladak I mekan I kad se najmeje a zubići se zabele, na kao šećer je! Lepo je da imaš decu, to je Božji dar, bilo dečak ili devojčica!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?