|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 04 /15 [chat]
21.4.2015 7:26:25   
branki*
jutro,mame!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 601
21.4.2015 7:36:26   
daca77
Jutro i od meneuser posted image
Klasika od jutros...kasnije sledi uzina user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 602
21.4.2015 7:37:41   
emicaa
Dobro jutro.
Mišu i ja se redovno družim sa stolovima,noge mi izgledaju kao da redovno dobijam batine user posted image
Moja beba jutros ustala u pola 7,malo je poranila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 603
21.4.2015 7:38:05   
branki*
daco,hoces li joj praviti pahuljice pre podne?

branki

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 604
21.4.2015 7:39:49   
mali_mis
Znaci nisam jedina koja ima masnice po nogama user posted image
Pre neki dan sam se toliko odvalila o orman da mi je cak nateklo user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 605
21.4.2015 7:43:58   
daca77
Naravno, Branki...jedva cekam 10~11huser posted image
Kad smo krenule, nema stajanja user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 606
21.4.2015 7:45:10   
emicaa
Ja ne znam kako ću za vjenčanje obući haljinu stvarno mi glupo,oko koljena ima više plavila nego normalne boje,user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 607
21.4.2015 7:45:36   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Neki su otisli u vrtic. T nesto boli prstic. Povredila se na gimnastici. Ova mala se probudila. Zove me iz sobe. Ako budem dobila platu dook ne odem na posao icicu Sofiju taman malo da prosetamo do banke. I meni su noge u modricama. Kad je lepo vreme sramota me je da obucem suknju ili haljinu od modrica.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 608
21.4.2015 8:59:02   
eca89
Dobro jutro mamike, samo da vas pozdravim i kažem da su mojoj curi počele otpadati krastice, vidim jutros na peleni u krevetcu ih ima, jupu, jupi izaćiću i ja iz pritvora brzo. Ljubim vas sve.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 609
21.4.2015 10:38:59   
Torbica
Cao mamikeeee! Ja sam danas popodne na poslu, isla sam jutros da upisem dete u skolu user posted image user posted image Ne mogu da verujem kad je pre proslo 7 godinaaa! Obavljam jos sto stvari a najdraza mi je sto sam obnovila sminkeraj, svasta sam nakupovala jutros. Idem pre posla da popijem kaficu sa nastavnicom sivenja, dugo se nismo videle, nije ni bila u NS, sad je opet tu i jako se radujem sto cu je videti. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 610
21.4.2015 10:40:01   
Anoniman
Torbi, zar vec? Cestitamuser posted image user posted image

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 611
21.4.2015 10:45:40   
adulence
Torbice bravo za lepu skolarku....Lepotica mala,pardon velika...user posted image user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 612
21.4.2015 10:48:45   
Jole84
Zdravo mamike user posted image
mi smo same, mm je na teren, Mila toliko uživa u igranju u ogradici da mi žao da ne sednem malko user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 613
21.4.2015 10:51:20   
Torbica
UM, Adulence user posted image Neverovatno, kako to vreme letiiiii... Strasno! user posted image LJubim vas sve punooo, ali priznajem, odlican je osecaj, moje pile dobija krila user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 614
21.4.2015 11:00:23   
degu
Torbi imas veliku devojku :)
Eco nek se vise osuse bestije, dusa draga.
Ja bila jutros da vadim briseve,radila sam kolposkopiju,imam malo polje leukoplakije,valjda nije nista.
Pokusali sinoc da odlozimo podoj,ali cemo ipak odloziti taj pokusaj do daljnjeg. Ne mogu da podnesem njene suze,kolko god da mislim da je dobro za nju da pocne da spava.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 615
21.4.2015 11:32:45   
emicaa
Torbi pa ona je sad velika,godine baš lete.

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 616
21.4.2015 13:17:27   
eca89
Jao, žene da vam se pohvalim, da je moja cura sama zaspala, user posted image user posted image bez nosanja user posted image user posted image , uh moram se truditi, da je odviknem od ruku.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 617
21.4.2015 13:57:31   
branki*
eco,bravo i za boginje i za spavanje,i moja se ponekad sama uspava,ali obicno pre podne,popodne nema sanse.
torbi,zar vec skola,velika devojcicauser posted image user posted image
i meni bi trebalo da obnovim neseser,nego nigde i ne idem,pa nek ceka malo.
vodila bozu kod logopeda,sveki cuvala boku,sad oboje spavaju.pije mi se kafa..

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 618
21.4.2015 16:40:50   
choopa choops
Hej žene :-)

Trco navuci muža na neku aktivnost u BGDu (tipa Sony playstation, mali fudbal ili nešto što voli da radi i u Slo) pa možda promjeni mišljenje...Njia bude dosadno pa zato ne razumiju potrebu da se duže ostane :-))))

Vidim pričate o sklanjanju stvari. Mi smo kad su oni bili mali i prohodavali, makli sto iz dn.boravka, jer nemamo mjesta i stvarno je prevelik pa nisu mogli ni da ustanu a da ne udare u njega. Tako ćemo i sad :_)

Inače bila sam u nedelju na svadbi kod brata. Sve na vrat na nos. Letjela u 11h da ostavim tortu i pare kod njih u stan, pa u opštinu, pa u restoran, pa jurila da odvedem Laru na nastup oko 13,30h, i na kraju me zvali da mala plače i vratila se kući oko 16h. Da bi se na kraju ispostavilo da je ona bila dobra (nju je čuvala svekrva a muž sina) nego je bila gladna, pa se nismo sporazumjeli. Ma bezveze. Ali ajde bar sam nosila novu haljinu ( i štikle od 12cm-noge su mi otpale) user posted image i izigrala se to malo dok sam bila. Opsa saa! user posted image

trobice bravo za školarku. Ja sam plakala kad sam je upisivala (kod nas se kreće ranije u školu), a da ne pričam o prvom danu škole, svakoj priredbi....Pakao, postala sam prava plačipi***. Meni sin ove godine kreće u predškolsko, tek njega ne mogu da zamislim u školi?! Djeca prebrzo rastu, ja bih da su oni uvijek moji maleni pilići...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 619
21.4.2015 17:03:19   
emicaa
Moje djetence i ja zaspale na svofi danas i dva i po sata ,šta li će noćas bit vidjećemo.
kad sam se probudila oplela po čokoladi i sad mi muka,fuj.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 620
21.4.2015 17:24:59   
mali_mis
I tako ja uzmem da jedem supu, dodje A. otme mi kasiku i dokusuri supu user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 621
22.4.2015 6:36:57   
branki*
sto mrzim kad me izbaciuser posted image
misu,veliki decakuser posted image
choopo,bas sam mislila na tebe,brinula sam se ,bogme,kako je proslo hranjenje na kraju,je li sisala ili je prihvatila ad,sta ste radili?videh neku sliku na fb,ti si super izgledala,macka prava!daj jos slikauser posted image
ja danas sama sa njima dvoma,bozine vaspitacice imaju proslavu,pa zamolile da ko god ima kog da cuva dcu da ne dovode,pa ga ja necu slati.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 622
22.4.2015 6:55:12   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 623
22.4.2015 7:03:46   
mirkam
Jutro i od mene...
Samo da mahnem i bjezim.
Lijep dan vam zelim user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 624
22.4.2015 7:47:05   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Sinoc sam napisala poduzi post i zaboravim da kopiram. Cela poruka se izbrisala. DAnas sam ceo dan na poslu. Sad da stavim Sofiji nesto za rucak, rasirim ves i nema me do uvece.
Mislim celo jutro za Bubi sta je uradila i kako joj je. Mislim da je i sa Emom imala nekih problema.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here