Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:26:25
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame!
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:36:26
|
|
|
|
daca77
|
Jutro i od mene Klasika od jutros...kasnije sledi uzina
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:37:41
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro. Mišu i ja se redovno družim sa stolovima,noge mi izgledaju kao da redovno dobijam batine Moja beba jutros ustala u pola 7,malo je poranila.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:38:05
|
|
|
|
branki*
|
daco,hoces li joj praviti pahuljice pre podne?
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:39:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Znaci nisam jedina koja ima masnice po nogama Pre neki dan sam se toliko odvalila o orman da mi je cak nateklo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:43:58
|
|
|
|
daca77
|
Naravno, Branki...jedva cekam 10~11h Kad smo krenule, nema stajanja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:45:10
|
|
|
|
emicaa
|
Ja ne znam kako ću za vjenčanje obući haljinu stvarno mi glupo,oko koljena ima više plavila nego normalne boje,
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 7:45:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Neki su otisli u vrtic. T nesto boli prstic. Povredila se na gimnastici. Ova mala se probudila. Zove me iz sobe. Ako budem dobila platu dook ne odem na posao icicu Sofiju taman malo da prosetamo do banke. I meni su noge u modricama. Kad je lepo vreme sramota me je da obucem suknju ili haljinu od modrica.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 8:59:02
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, samo da vas pozdravim i kažem da su mojoj curi počele otpadati krastice, vidim jutros na peleni u krevetcu ih ima, jupu, jupi izaćiću i ja iz pritvora brzo. Ljubim vas sve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 10:38:59
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamikeeee! Ja sam danas popodne na poslu, isla sam jutros da upisem dete u skolu Ne mogu da verujem kad je pre proslo 7 godinaaa! Obavljam jos sto stvari a najdraza mi je sto sam obnovila sminkeraj, svasta sam nakupovala jutros. Idem pre posla da popijem kaficu sa nastavnicom sivenja, dugo se nismo videle, nije ni bila u NS, sad je opet tu i jako se radujem sto cu je videti. Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 10:40:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Torbi, zar vec? Cestitam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 10:45:40
|
|
|
|
adulence
|
Torbice bravo za lepu skolarku....Lepotica mala,pardon velika...
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 10:48:45
|
|
|
|
Jole84
|
Zdravo mamike mi smo same, mm je na teren, Mila toliko uživa u igranju u ogradici da mi žao da ne sednem malko
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 10:51:20
|
|
|
|
Torbica
|
UM, Adulence Neverovatno, kako to vreme letiiiii... Strasno! LJubim vas sve punooo, ali priznajem, odlican je osecaj, moje pile dobija krila
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 11:00:23
|
|
|
|
degu
|
Torbi imas veliku devojku :) Eco nek se vise osuse bestije, dusa draga. Ja bila jutros da vadim briseve,radila sam kolposkopiju,imam malo polje leukoplakije,valjda nije nista. Pokusali sinoc da odlozimo podoj,ali cemo ipak odloziti taj pokusaj do daljnjeg. Ne mogu da podnesem njene suze,kolko god da mislim da je dobro za nju da pocne da spava.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 11:32:45
|
|
|
|
emicaa
|
Torbi pa ona je sad velika,godine baš lete.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 13:17:27
|
|
|
|
eca89
|
Jao, žene da vam se pohvalim, da je moja cura sama zaspala, bez nosanja , uh moram se truditi, da je odviknem od ruku.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 13:57:31
|
|
|
|
branki*
|
eco,bravo i za boginje i za spavanje,i moja se ponekad sama uspava,ali obicno pre podne,popodne nema sanse. torbi,zar vec skola,velika devojcica i meni bi trebalo da obnovim neseser,nego nigde i ne idem,pa nek ceka malo. vodila bozu kod logopeda,sveki cuvala boku,sad oboje spavaju.pije mi se kafa..
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 16:40:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Hej žene :-) Trco navuci muža na neku aktivnost u BGDu (tipa Sony playstation, mali fudbal ili nešto što voli da radi i u Slo) pa možda promjeni mišljenje...Njia bude dosadno pa zato ne razumiju potrebu da se duže ostane :-)))) Vidim pričate o sklanjanju stvari. Mi smo kad su oni bili mali i prohodavali, makli sto iz dn.boravka, jer nemamo mjesta i stvarno je prevelik pa nisu mogli ni da ustanu a da ne udare u njega. Tako ćemo i sad :_) Inače bila sam u nedelju na svadbi kod brata. Sve na vrat na nos. Letjela u 11h da ostavim tortu i pare kod njih u stan, pa u opštinu, pa u restoran, pa jurila da odvedem Laru na nastup oko 13,30h, i na kraju me zvali da mala plače i vratila se kući oko 16h. Da bi se na kraju ispostavilo da je ona bila dobra (nju je čuvala svekrva a muž sina) nego je bila gladna, pa se nismo sporazumjeli. Ma bezveze. Ali ajde bar sam nosila novu haljinu ( i štikle od 12cm-noge su mi otpale) i izigrala se to malo dok sam bila. Opsa saa! trobice bravo za školarku. Ja sam plakala kad sam je upisivala (kod nas se kreće ranije u školu), a da ne pričam o prvom danu škole, svakoj priredbi....Pakao, postala sam prava plačipi***. Meni sin ove godine kreće u predškolsko, tek njega ne mogu da zamislim u školi?! Djeca prebrzo rastu, ja bih da su oni uvijek moji maleni pilići...
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 17:03:19
|
|
|
|
emicaa
|
Moje djetence i ja zaspale na svofi danas i dva i po sata ,šta li će noćas bit vidjećemo. kad sam se probudila oplela po čokoladi i sad mi muka,fuj.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 21.4.2015 17:24:59
|
|
|
|
mali_mis
|
I tako ja uzmem da jedem supu, dodje A. otme mi kasiku i dokusuri supu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 6:36:57
|
|
|
|
branki*
|
sto mrzim kad me izbaci misu,veliki decak choopo,bas sam mislila na tebe,brinula sam se ,bogme,kako je proslo hranjenje na kraju,je li sisala ili je prihvatila ad,sta ste radili?videh neku sliku na fb,ti si super izgledala,macka prava!daj jos slika ja danas sama sa njima dvoma,bozine vaspitacice imaju proslavu,pa zamolile da ko god ima kog da cuva dcu da ne dovode,pa ga ja necu slati.
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 6:55:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 7:03:46
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro i od mene... Samo da mahnem i bjezim. Lijep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 04 /15 [chat] 22.4.2015 7:47:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Sinoc sam napisala poduzi post i zaboravim da kopiram. Cela poruka se izbrisala. DAnas sam ceo dan na poslu. Sad da stavim Sofiji nesto za rucak, rasirim ves i nema me do uvece. Mislim celo jutro za Bubi sta je uradila i kako joj je. Mislim da je i sa Emom imala nekih problema.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?