Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 12:56:39
|
|
|
|
Maraj
|
Prof radi sada u Jevremovoj ako zelis bas kod njega. ja sam radila u bolnici Ivanovic i svima bi preporučila
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 13:18:41
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: veseli osmjeh Čula sam svašta za BAHceci u Sarajevu. Ovo sam zaboravila da ti odgovorim. I ja, i to od Sarajke koja je bila samnom u Mariboru. Sokirala sam se sta mi je sve napricala zena.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 13:20:47
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Ja sam iz Tuzle. Tako da mi bliže kući ništa ne znači. U Mariboru sam u decembru imala jednu vto neuspješnu pa fet u martu isto tako. Sad gledamo šta i kako dalje. Vlaisavljević je od sempembra u penziji, radi samo po privatnim klinikama. Cijena je odprilike svugdje ista, tako da nam to nije polazna tačka. Uspjeh se traži. Molim se za dan da postanem majka.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 13:33:29
|
|
|
|
wivern
|
Da, znam da Vlaisavljevic nije vise u MB. Ja sam cula sve najbolje o njemu, preporucila mi ga je i clanica sa RR kojoj nije uspela vto ali je ostala trudna iz feta, odmah sledeci pokusaj. I onda sam odlucila da se okusam. I uspelo mi je. Meni je jedna od opcija bila i Prag, jako su dobri i procenat uspesnosti je sjajan.
< Poruku je uredio wivern -- 4.8.2015 13:34:05 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 13:53:17
|
|
|
|
truca
|
veseli osmeh, ne znam koji je konkretno tvoj problem, ne znam ni da li ti znas jer vecina nas verujem da ne zna konkretno ali znas orijentaciono.moj savet je da kliniku biras tako da dr koji radi u njoj je mozda najvise specijalizovan za taj problem koji ti imas. recimo, da sam znala pre svega ovoga za kopitovicku i da je najbolja sa zenama sa niskim amh izabrala bih nju, ali smo mi vec krenuli u genesis i sad nam zbog cene vise odgovara da nastavimo. sreca, doktorica u genesisu je divna i ja verujem da cemo uspeti u ovome kako smo krenuli i da cu novembra biti trudna :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 15:54:24
|
|
|
|
AnaAna1
|
Devojke jel se onaj guuust lepljivi sekret javlja pre O, na dan O, ili posle O? Ali ne onako providan kao belance nego bas gust?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 16:53:45
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ja se izvinjavam za prethodnu temu koja je skroz off, greskom sam pustila ovde poruku umesto u drugoj temi posto sam ubadala sa mobilnog pa sam verovatno promasila pa sad ne mogu da je izbrisem.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 18:04:56
|
|
|
|
jess021
|
Veseli osmjeh, iskreno se nadam da cete imati uspeha uskoro. Kao sto te Truca vec pitala koji imate problem? Nekad mozda vredi promeniti i doktora i kliniku, ja sam tako uradila za trecu vto koja je bila uspesna. Ne kazem da je presudno, ali moze imati uticaja.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 19:03:56
|
|
|
|
pozitivna
|
Evo i mene ovak : Dr.gynekologica kaze: Da mi je beta 5 zato sto sam koristila 5.dana tablete da bih izazvala menstruaciju to je bilo od 9-13 Jula a 31.Jula sam radila betu ...tako da stvarno neznam ,ako neko zna neka mi se javi a endomer.mi je 9.mm Kaze eto pa ako dobijes dobije ako ne nemogu da ti dam tab.da potaknes menstruacijujer su to hormonske tablete mogu svakakvu boles da donesu Nista sve cu to sutra da prenesem mom dr.IVF da cujem komentar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 23:30:57
|
|
|
|
enap
|
cao svima dali neko ceka na postupak u visegradskoj...ja treba da se javim 01.09...neznam dal se tad bira dokto ...i koga izabrati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 23:43:34
|
|
|
|
wivern
|
Enap ja sam odavno bila u visegradskoj 2013-e godine, i tad se dr birao odmah pri podnosenju papirologije za komisiju. Znaci moras vec unapred znati kog lekara zelis. Pozitivna a sta si pila od tableta ako nije tajna.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.8.2015 11:09:02
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco napisi mi na pp.onu stranicu da se malo ispricam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.8.2015 11:14:57
|
|
|
|
truca
|
poslala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.8.2015 12:22:47
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco hvala ,ja toliko imam poziva i jos ih ocekujem ,da neznam sta cu a imam i svojih problema uh.......A najgore mi je kad je neko kao Znalac a ustvari neznalac i to moras da slusas ,pa kad vidi da te nemoze ubedi onda ,pa to je individualno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.8.2015 12:57:57
|
|
|
|
truca
|
pozitivna jel ti se javio tvoj doktor za vto ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 5.8.2015 13:02:45
|
|
|
|
pozitivna
|
Nje jos ,on je prof.pa je mozda na casovima predavanja a cim ima slobodnog on se javi ,on nedozvoljava nikom da se sekira ,odgovori Ja pokusavala na onu stranicu al nesto nevidim ,sigurno cu videti sve kad se malo smirim
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 6.8.2015 18:44:14
|
|
|
|
pozitivna
|
UH ! sta je ovo nista se nedesava ? svi se ucutali ???? Truco :) Ja sam se danas umorila bas umorila i naspavala se sad ustala !
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.8.2015 17:00:08
|
|
|
|
zece
|
Ja sam danas bila na gin zbog toga da mi prepise metformin i bromergon iirekla sam mu da gleda i na uz iako mi je danas 22dan od ciklus i rekao mi je da je nastupila ovulavija sa duplo povisen prl merila sam pre 2nedelje rekla sam samo a molim covek nije znao da ja imam povisen prolaltin duplo kada me gledao na uz i posle kad sam mu rekla pogledao me jos jedan put i rekao opet isto imala si ovulacija ovaj ciklus
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 10:40:57
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece draga ! Super sto imas ovulaciju propustila si ovulaciju? Videlo se zuto telo ,to znaci da je bila a kog dana jel znas to? Na koliko dana imas menstruaciju? A zasta su ti ti lekovi ? Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 10:42:04
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece jel si ti koristila cikloproginove?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 12:26:43
|
|
|
|
jess021
|
Pozitivna, Metformin se koristi kod insulinske rezervacije to je isto sto i Siofor, Glucophage, a Bromergon je, mislim, Bromokriptin i on se daje u terapiji kod povisenog prolaktina.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 17:12:50
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess ! Pa Zece ima povisen prolaktin ,bas mi krivo sta joj rade hmmm, Zece prati od sad sama ovulaciju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 17:15:50
|
|
|
|
pozitivna
|
truco ! sta ma kod tebe draga ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 19:19:11
|
|
|
|
zece
|
Da koristila sam cikloproginova dva puta prvo da mi regulise ciklus jer sam imal meguciklicno krvarenje kao .menstruacija i drugi put kada sam radila prvo vto pila sam cikloproginovu po et no samo belih tableti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 23:34:40
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece a kako se koriste jel treba prvo da dobijes menstruaciju pa onda zapocnes sa cykloproginovom li vec kako ?
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.