Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 17:25:14
|
|
|
|
Maraj
|
Divno Nika uzivaj u trudnoci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 18:07:40
|
|
|
|
zece
|
kontrola na prl treba da uradim u sept. jedino mi daje nadu to sto ja sam ostala trudna i iz. prve i iz druge vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 18:19:45
|
|
|
|
zece
|
Ali eto desi se sta se desi no sreca sada su mi dali asprin 100 metformin 500 i folna kis od 5 mg pre to nisu mi dali da pijem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 20:11:58
|
|
|
|
truca
|
Nikaaa sjajno za !!! uzivaj sad, mazi svoj stomacic, odmaraj i smej se Zece, sad ce da uspe, a jel pijes jos nesto od terapije ? nemoj samo da se sekiras da eliminises taj stres, pa na jesen polako :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 20:18:57
|
|
|
|
suzi kju
|
Nikaa divnooooo, baš me uvek obraduje uspešna vto. Čekamo te u trudničkim temama da ćaskamo. I sve ostale koje se pripremaju za vto neka budi pozitivne, verujte da se svaki trud isplati. Ima nas puno koje smo vantelesnom ostale trudne.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 20:44:40
|
|
|
|
jess021
|
Nika, cestitke od srca Divno, bice to jedna jaka bebica
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.8.2015 0:11:18
|
|
|
|
zece
|
Pijem vit d b kompleks eutirox i bromergon ali to sam pila i pre drugo vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.8.2015 0:13:15
|
|
|
|
zece
|
Na jesen treba da uradim imunolski ispitivanja i oko nova god idem na trece vto
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.8.2015 9:26:07
|
|
|
|
truca
|
zece ja ti zelim srecu i bice uspesna, kao i svima nama koje se spremamo! sto je suzi rekla samo trebamo biti opustene i pozitivne. koliko ti pijes vitamina d? meni su rekli da pijem 1200, a nesto mislim da je to mozda mnogo? ne znam koliko dugo sme da se pije ta doza? ja sam sad sama sebi smanjila to, jer mi se cini da je to mnogo, pijem i omegu i sva ona druga cuda i cini mi se da mi kosa od tog silnog ulja koje unosim uzasno masti. jel se i vama to desavalo?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.8.2015 10:21:38
|
|
|
|
zece
|
Ja pijem od 1000 vit d i radim kontrole na svaka dva meseca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 1.8.2015 21:44:27
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj nista se nezna ..sve je moguce Sve u svemu hvala na lepim zeljama super Maraj vreme brzo ide vec 8- jos malo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 17:35:11
|
|
|
|
pozitivna
|
Beta 5 nesto spod 5
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 17:57:02
|
|
|
|
suzi kju
|
Pozitivna nema odustajanja, nije ti lako, i ja sam prošla kroz neuspeh. Samo ostani pozitivna i biće sv e ok.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 18:01:13
|
|
|
|
pozitivna
|
Suzi ! Ja goglala do sad vidim da sve 5 i vise je trudnoca neznam da nisam ja rano radila betu u petak mi je bio 9 .dan ako racunam ono braon krvarenje kao implataciju to je bio 20.Juli a 21 nije ga bilo pa sam opet 22,imala jednu malu mrlju braon krvi ,ako racunam od 20.Jula u petak je bio 11 .dan a od 22.Jula 9.dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 18:02:56
|
|
|
|
pozitivna
|
Pozitivna pozitivna--Suzi goglala sam neznam bas tabelu za Betu al vidim da sve sto je vise od 5 da je 3.nedelja trudnoce
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 18:14:16
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja bih volela da ja grešim i da si ti trudna, ali mislim da je beta niska, trebala bi bar da je preko 20. Moja beta, kad mi nije uspela vto bila je oko 40 i nešto. Pozovi kliniku gde si radila vto, konsultuj se sa njima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 18:34:00
|
|
|
|
truca
|
suzi, ona nije radila vto, nisi ispratila. cekala je da dobije, da bi krenula sa stimulacijom, ali nikako da joj krene, tek sad su joj rekli da radi betu. u medjuvremenu je svasta pila, da bi izazvala ciklus. meni nisu ti dr jasni, kako se ranije nisu setili da uradi betu, zeni kasni vec koliko, u medjuvremenu je mogla 3 puta prirodno zatrudneti, to se nikad ne zna. i kod cortine se nisu setili na vreme, ovo je slicno vrlo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 18:37:16
|
|
|
|
jess021
|
Pozitivna, tako niske bete uglavnom ukazuju na biohemijske trudnoce, sto znaci da se embrion zakacio, ali iz nekog razloga se nije zadrzao. U principu su dobar znak i zene cesto nakon biohemijske trudnoce ostanu uspesno trudne nakon nekog vremena.
< Poruku je uredio jess021 -- 3.8.2015 18:38:06 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 19:09:58
|
|
|
|
pozitivna
|
Nisam radila VTO ,pokusala sam tabl.da izazovem menstruaciju koja je kasnila i po prestanku tab.7 dana s dobila tamne mrlje krvi , tako da ako sam zatrudnila onda sam pred menst.zatrudnila Truca vam je objasnila hvala truco Yess draga pa neznam kako se gleda taj redosled Bete ako se zatrudni pred menstruaciju i kako je kad se zatrudni posle menstruacije mislim da sam citala negde da pravila Bete nisu ista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 21:41:00
|
|
|
|
Maraj
|
Pozitivna ima zena koje zatrudne par dana pred ciklus. Moja drugarica je tako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 22:06:49
|
|
|
|
pozitivna
|
da, sto da ne i ja zato znam pogotovo u vreme kada se uzimaju tabl.za mens.Samo sam htela da kazem one koje zatrudne pre menstruacije da im je niza Beta drugacija je skala .Nadam se
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 3.8.2015 23:15:48
|
|
|
|
zece
|
Ako je betahcg nad 5 znaci da ima trudnoca kod mene je bila prvi put 37 pa po jedna nedelja 102 i blighted ovum drugi put je bila 10,4 i ginekolozi su mi rekli da sam opet trudna ali nistaa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 12:32:52
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Pozdrav cure, nije me bilo od marta. Neuspjeli Fet u martu. Dugo sam se oporavljala. Sad razmisljamo gdje ponovo. Da li kod doktora Reljića u Mariboru ili da tražimo Vlaisavljevića koji privatno radi u Zagrebu i Beogradu. Čula sam svašta za BAHceci u Sarajevu. Nisam pametna. ima i dr. Reš u Ljubljani. Ako mi neka može malo pomoći. Hvala puno. Velikim betama čestitam od srca. Kolika je to sreća, posle toliko godina i truda, ugledati pozitivan rezultat.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 12:49:09
|
|
|
|
Maraj
|
Veseli osmeh odakle si? Jer biras kliniku blize tvom gradu ili ti je sve jedno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 4.8.2015 12:51:28
|
|
|
|
wivern
|
Ja sam u februaru prosle godine bila u MB, kod profesora Vlaisavljevica. Evo ga malisa za dva dana 9 meseci. Za samu kliniku kao i za profesora sve pohvale. Mislim da slobodno mozes ici i kod Reljica, svi su sjajni tamo i odnos prema pacijentu je fenomenalan, a godinama su radili sa Vlaisavljevicem tako da tu neke razlike ne bi trebalo biti. Klinika u MB je vec godinama medju uspesnijima u evropi sto se tice vto postupka.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.