Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 14:12:36
|
|
|
|
pozitivna
|
Zece draga ! Stvarno nisu fer sa to kako su postupili sa tvojim muzem zzzzzzz Zece idi vidi kod nekog dr.doktora idi za Skplje i proveri prolaktin i samo se opusti jedno 3.dana kazi sebi sta bude bice i opusti se ,znam da nije lako znam ja otkad smo ti i ja na ovom forumu al necemo se predati ,razumem da su na forumu nove forumasice ali eto iz ove moje poruke videce da si ovde odavno i da ti nije prva VTO ,haj draga uzivaj malo opusti se i uzivaj pa idi posle na proveru prolaktina ...OK.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 14:13:28
|
|
|
|
pozitivna
|
truco --cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 14:20:08
|
|
|
|
pozitivna
|
E sad pomagajte ! Nasli mi jucer neke lukocite u urinu ,nisu mi dali antibiotike sutra mi stize pravi rezultat urina ,mene boli i dalje donjji deo stomaka i osecam kao da je naduven ,osecam se neugodno kad sedim ,ona mi dala neke tablete za menstruacijalne bolove da uzimam po potrbi kad imam bol ,a menst.jos nisam dobila ( test -neg ). Dali znate ako krenem sa antibiotikom ( leukociti u urinu )dali smem posle toga odmah da krenem sa stimulacijom jer ce mi navodno dr.prepisati i Cikloproginovu da bih dobila menstruaciju ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 14:27:23
|
|
|
|
truca
|
pozitivna ja ne znam nista oko toga, ali pretpostavljam da moze ciklo posle antibiotika. bas cudno to sa tvojom m, navijam da ti dodje sama od sebe, vreme joj je! nemoj samo da se sekiras, vazno da kad krenes sa stimulacijom , da budes potpuno zdrava i bezbrizna, smirena, da bi uspelo. ja kad sam isla na stimulaciju, bila sam bolesna i sva u panici, zato i nije bilo dobro. opusti se samo, i bice sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 15:26:42
|
|
|
|
jess021
|
Pozitivna, jesi radila urinokulturu? Ako je pozitivna bice odmah uradjen i antibiogram, znaces koje antibiotike da pijes. Koje tablete si dobila protiv bolova? Truco, super za embrion. Cekamo Niku da se javi sa pregleda.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 7:23:33
|
|
|
|
truca
|
Nika cekamo te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 11:58:33
|
|
|
|
truca
|
evo me zene javili su nam da je embrion 8celijski, najboljeg kvaliteta
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 12:16:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Truco hoćete skupljati još ili idete na vto septembra, kakav je plan? Nema Nike da se javi, ona je juče trebala na uz?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 12:24:12
|
|
|
|
truca
|
da, nika je juce trebala, cekamo je da se javi :) nama je plan da u septembru uradimo eru iz prirodnog ciklusa, pa ako bude 2 folikula, kao proslog puta onda cemo raditi i aspiraciju, ako bude samo 1 mislim da necemo,tako smo nesto pricali, jer nam je skupo i ovo, a s obzirom da imamo 3 mislim da je to sjajno :)) posle ere, cemo histeroskopiju i onda transfer :) ja jedva cekam, jako sam uzbudjena, nekako osecam da ce ovog puta uspeti, mnogo sam opustenija, srecnija, totalno drugi osecaj od onog kakav sam imala kad smo sad imali transfer, sigurna sam da ce uspeti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 12:31:39
|
|
|
|
Maraj
|
Truco divno. Jako je bitan taj pozitivan stav. A i mi se svi utronjamo prvi put jer ne znamo sta nas ceka .Zato je i manja uspesnost iz prvog puta.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:13:10
|
|
|
|
truca
|
hvala vam svima sto me bodrite, s obzirom da nikome nismo rekli, osim roditelja, mnogo mi znaci vasa podrska
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:45:27
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess ! Pa dala mi protif.bolova tablete za menstruac.bolove a danas me zvala da radim krvnu analizu za trudnocu,i rek.da nemam bakterije u urinu stigo joj rez.danas Ja pitala za leukocite sto su u sredu videli kaze to je vrlo malo bilo al eto nemas bakterije sve je uredu ....Tako u ponedeljak ce me opet zvati da mi kaze rezultat bude neg. onda ce mi prepisati Cikloproginovu da dobijem menstruaciju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:46:30
|
|
|
|
jess021
|
Pa pitam te kako se zovu tablete? Jel imas bas jake bolove ili...? Super za nalaz urina. Truco, divno za embrion, bas mi je drago
< Poruku je uredio jess021 -- 31.7.2015 13:47:08 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:48:12
|
|
|
|
pozitivna
|
Truci cestitam ! Jel ti to ovaj zanji 8-celiski ? Bice dobro ,a sto ces da radis histroskopiju ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:54:47
|
|
|
|
truca
|
Pozitivna, super za nalaz, sad jos da dobijes i bice sve okej. Da ovaj poslednji je 8celijski,a histeroskopiju cemo raditi pred transfer, ne znam, valjda tako treba, tako nam dr rekl Pozitivna zar ne moze ranije da ti javi rezultat, krvi?
< Poruku je uredio truca -- 31.7.2015 14:00:27 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 13:59:11
|
|
|
|
pozitivna
|
Jess ! Tabl.se zovu Pronaxen( naproxen) samo sam jednu jucer uzela i zaspala sAM ODMAH 16.30-19.20 Pa bolucka me ,naduven imam osecaj kao da trebam da piskim a samo sto sam izasla iz WC Sekira me to sto je rekla za leukocite ,zato je i poslala na dalju analizu i kao danas analiza gotova rezultat nemam bakterije to je super al nesto mi sumljivo ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:00:29
|
|
|
|
pozitivna
|
Ja mislim da je to Beta ...u ponedeljak ce me zvati
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:01:32
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco nemoze jer vikendom ne rade
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:02:03
|
|
|
|
truca
|
pa zar ne moze danas krv da ti javi, rezultat, i ja se sekiram a mogu da mislim tek ti. kako tek u ponedeljak, beta bude isti dan
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:04:48
|
|
|
|
pozitivna
|
Pa tako,kaze da nemoze da stigne ima da zove pacijente preko.tel.danas puno ne stize ,eto malo pre sam imala napad kaslja ,nesme da mi da lek nikakav dok nedobije rez.Bete
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:18:38
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj !U pravu si dobila sam jedan strucni odgovor ( od gynekologa ) IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: pozitivna Zna li neko ustvari dali je to istina ako su zapuseni jajovodi zene se goje ? Ma to du gluposti. Kakve veze prohodnost jajovoda ima sa gojaznoscu.... imaju hormoni (stitna zlezda, zene sa pcocs...) a prohodnost jajovoda nema veze. To je vise mehanicka prepreka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 14:45:35
|
|
|
|
Maraj
|
Pozitivna beta bude za dva sata gotova. Ne znam kako ne moze da stigne.... ja sam par puta i vikendom radila najnormalnije....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 16:12:09
|
|
|
|
pozitivna
|
Maraj znam draga ,al ona kaze da ima puno pacijenata a samo ona sme da me zove i javi mi ,danas petak oni svi zavrsavju oko 2 -3 satta i odose briga njih za nas ,Ja sam odmah otrcala kad mi rek.da radim Betu al ona me preduhitrila i rekla mozes al ja nemogu danas da ti javim ,bezobzira sto sam se zalila na sve tegobe moram da cekam da prodje vikend kad sam cekala do sad cekacu jos 2.dana Kako si ti draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 16:32:16
|
|
|
|
Maraj
|
A nisi vadila u nekoj privatnoj laboratoriji pa da preko njih saznas rezultat.... ja sama vadim u laboratoriji i oni mi salju rezultate na mejl... dobro sam ... evo jos malo pa 8.mesec. ajde taman uskaci mesto mene u trudnicke teme
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 31.7.2015 17:17:52
|
|
|
|
NikaAa
|
Evo meneeeee, dosli sinoc kasno a danas sam odmarala, glupavo neko vreme! Jednaaaaaa beba, ima 8mm, kaze doktorica sjajna, i 15. idemo da cujemo srculence kako kuca nece biti tu doktorica pa ce Kopitovic da me pregleda i takooo! JEDNA ALI VREDNA I HRABRA BEBA! Truco citala sam sve, i navijaaaaaam za tebeeee! Jako jako najjace!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.