Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:53:50
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage moje jutros beta 383,80 uhhhh. Lakse se diseeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nika sta ti je rekao dr za betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:01:37
|
|
|
|
truca
|
Nika bravo, uzivaj sad i opusti se, ekstra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
greska mislila sam da si vadila 24. prvu betu, cestitam, pa te cekamo kod nas u temama
< Poruku je uredio Unina mama -- 27.7.2015 11:04:47 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:05:16
|
|
|
|
Cortina
|
super smo se dogovorile truco. Bice to lepi pokloncici za novu godinu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:06:14
|
|
|
|
Cortina
|
super NIKAA divno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 12:32:27
|
|
|
|
nata11
|
Nika cestitam
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 13:58:07
|
|
|
|
jess021
|
Nika, kad ides na uz? Sad vidim da si pisala da ides u cetvrtak, sta kaze dr za betu?
< Poruku je uredio jess021 -- 27.7.2015 13:59:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:36:32
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco draga bilo bi to super i ja se nadam tako u septembru ...al nista videcu sad da odem kod drugog dr.samo na pregled da vidim sta se ovo desava samnom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:38:57
|
|
|
|
pozitivna
|
Zna li neko ustvari dali je to istina ako su zapuseni jajovodi zene se goje ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:50:15
|
|
|
|
NikaAa
|
Doktorica kaze da je za 13. dan super, i da jedva ceka cetvrtak da se vidimo. Iz Ferone su odusevljeni kada sam zvala i rekli da sada uzivam i da sam zvanicno trudnica. hvala drage moje, i toliko zelim cujem jos dosta lepih vesti i od vas!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 19:02:17
|
|
|
|
jess021
|
Divno. Verujem da jedva cekas cetvrtak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 12:42:50
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Zna li neko ustvari dali je to istina ako su zapuseni jajovodi zene se goje ? Ma to du gluposti. Kakve veze prohodnost jajovoda ima sa gojaznoscu.... imaju hormoni (stitna zlezda, zene sa pcocs...) a prohodnost jajovoda nema veze. To je vise mehanicka prepreka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 17:13:57
|
|
|
|
truca
|
Nika jako sam srecna zbog tebe, sad mozes da odahnes i da uzivas Aspiracija je prosla super :) jedna lepa celija :)) sad cekamo da jave za embrioncic, mislim prekosutra!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 20:27:54
|
|
|
|
Cortina
|
Super truco!!! Biće to odličan embrioncič Iskreno verujem u to!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 8:21:06
|
|
|
|
truca
|
Hvala cortina malo opet imam tremu od javljanja, ali i ja verujem da ce sve biti super. pitali smo juce glavnu sestru koja je asistent embriologu, kakvi su nam oni prethodni embrioni i rekla je da su dobri i lepi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 13:47:44
|
|
|
|
Cortina
|
Drage moje, putujem sutra, tako da me nece biti neko vreme. Nikaa zelim ti svu srecu i da sve bude u redu u cetvrtak i da budu dve . Truco tebi takodje da bude lep embrioncic. Cujemo se devojke!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 15:52:26
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina secan ti put ! Truco super draga bas fino :))))))))
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 15:53:35
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina kopj.guta slova lepo se provedi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 17:32:34
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala! Idem malo da odmorim mozak od svega
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 17:36:34
|
|
|
|
zece
|
Nista od mojih vto prolaktin je skocio duplo trebao je u jesen da idem na vto ali nista od toga treba da sacekam da se sredi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 21:46:24
|
|
|
|
jess021
|
Zece, pa kako, od cega? Jel pijes terapiju za prolaktin?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 1:10:54
|
|
|
|
zece
|
da pijem bromergon od k stres imala sam puno stresova sta od lekari znate kakvi su ovih nasi cekala sam rez od kariotip 3 meseci i kad jedan dan mi kazu da mm mora opet da ode u sk da mu zemaju krv jer ova nije u redu a oni su cuvali krv u frizideru 3 meseci i nista nisu radili ja sam se ispanicila oko toga mislila sam da nesto nije u redu i jos treba da cekam za ovaj rez sada kod mene je super kariotip opet su mi dali metformin i to je to danima nisam spavala kako treba zbog kariotip a na mm sada ce da mi ga salju preku posta od 11 maj cekam rez od kariotip
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 7:06:56
|
|
|
|
truca
|
zece nemoj da se sekiras, vazno da sve bude u redu. probaj sad da se smiris. jesi ti ranije vec isla na vantelesnu ili bi ti ovo bio prvi put ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 11:45:11
|
|
|
|
truca
|
Nama su javili da se embrion lepo razvija i da je sve u redu. Sutra ga zamrzavaju i sutra ce javiti zvanicno. Jedva cekam sutra da nam jave!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.