Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 18:29:52
|
|
|
|
truca
|
pozitivna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 9:24:40
|
|
|
|
pozitivna
|
Hvala ruza je prelepa Grlim i ja tebe :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 10:47:43
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage moje sinoc mi stigne poruka od doktorice da mogu i danas da vadim betu, 11. mi dan, poslusam je i ona je 249,60 ! u ponedeljak je ponavljam i ako bude sve u redu u cetvrtak ultrazvuk da vidimo koliko nas ima!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 10:53:30
|
|
|
|
Cortina
|
Bravo Nika SUPER!!! Biće to sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:12:56
|
|
|
|
truca
|
Bravo Nikaaaaaaaa ekstra za betu!!! bice to sve super, beta je sjajna moguce da su dve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:18:21
|
|
|
|
NikaAa
|
Hvala drage moje! Nadamo se da su dve! i nadamo se da ce sve biti kako treba, prvo to! Samo kada sam jutros prezivela! i da mi se vas dve a i ostale naravno sto preeeeeeee pridruzite!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:26:05
|
|
|
|
truca
|
Nika uzivaj, bice sve dobro, i zelim ti da su dve bebe Verujem da cemo ti se i mi uskoro pridruziti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 14:41:27
|
|
|
|
jess021
|
Nika, divno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 21:17:15
|
|
|
|
Cortina
|
Pridružujemo se truco! Uskoro!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 23:18:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Nika bravo, Čestitammmmm, prelepa vest, sad dam pročitala i ulepšala si mi veče. Neka budu dve da se druze taman sa mojim bliznakinjama Meni je 11-og dana od transfera bila178,1 a dve bebe. Kako bude, i. Da je jedna samo super ako si dve još bolje. Mogu da zamislim tvoji sreću, divno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 23:26:38
|
|
|
|
Maraj
|
Nika divno cestitke! Setih se sad mojih suza i suza mm kad smo dobili pozitivnu betu! Cestitke jos jednom. Nemoj razmisljati o broju. Vazno da beta pravilno raste a da l su jedna ili dve to je sada najmanje vazno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 15:26:59
|
|
|
|
truca
|
Poz zene :) bila sam danas na folikulometriji,jedan folikul je lepo narastao, estradiol 174, velicina je 17.5 mm, veceras pregnil, a u utorak aspiracija :) eto , srecna sam, samo jos da bude lepa celija i da se fino oplodi :) Nika jel uzivas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 18:42:38
|
|
|
|
Maraj
|
Truco naravno da ce biti lep i estradiol to potvrđuje. Navijam jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:21:13
|
|
|
|
Cortina
|
Žene pozz. Ja ceo dan nisam mogla da udjem na sajt ringeraja. Truco super. Bolje da jedna bude odlicna, nego dve lose. Baš sam ceo dan mislila na tebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:32:15
|
|
|
|
Maraj
|
Cortina nikom nije radila RR danas....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:46:23
|
|
|
|
Cortina
|
Ok ja mislila da je do mene problem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 8:16:45
|
|
|
|
truca
|
hvala sto navijate meni se ucinilo da je mozda estradiol malo nizi, ali prosli put kad smo imali 2 bio je 250, tako da se nadam da je ovo u redu aspiracija sutra ujutru, pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 8:19:37
|
|
|
|
Maraj
|
Da da truco kad ima vise folikula i estradiol je veci. Znam jer sam ga i ka radila kad sam radila IUI bio je nizi nego lad sam radils VTO. Na VTO sam imala 8 folikula pa je samim tim bio veci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:07:08
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco ! super ! jedan ali vredan tako se to kaze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:08:15
|
|
|
|
pozitivna
|
Nika :) Pa to su blizanci cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:10:22
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina draga ,krvarenje prestalo ,sta je sad na potezu kod tebe ? poz. Ja radila test za trudnocu neg.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:55:31
|
|
|
|
Cortina
|
Draga, mi sad cekamo da dobijem narednu menstruaciju. Ukoliko dobijem posle 20.avgusta da im se javim da mi daju semu (tako su mi rekli) pa da u septembru odradimo transfer sa eskimima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:47:19
|
|
|
|
truca
|
cortina ja sam uzbudjena i za tebe jedva cekam septembar, ima da uspe! mi cemo verovatno tek pocetkom novembra, po mom proracunu, ako budu standardni ciklusi, mislim da ce biti 2. novembra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:47:51
|
|
|
|
truca
|
Pozitivna, kakvo je stanje kod tebe, ima li promena?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:49:18
|
|
|
|
truca
|
Meni se cini da cete ti i cortina zajedno pocetkom septembra, a ja cu vam se pridruziti novembra, eto lepo , dogovorile smo se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.