Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 18:29:52
|
|
|
|
truca
|
pozitivna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 9:24:40
|
|
|
|
pozitivna
|
Hvala ruza je prelepa Grlim i ja tebe :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 10:47:43
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage moje sinoc mi stigne poruka od doktorice da mogu i danas da vadim betu, 11. mi dan, poslusam je i ona je 249,60 ! u ponedeljak je ponavljam i ako bude sve u redu u cetvrtak ultrazvuk da vidimo koliko nas ima!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 10:53:30
|
|
|
|
Cortina
|
Bravo Nika SUPER!!! Biće to sve u redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:12:56
|
|
|
|
truca
|
Bravo Nikaaaaaaaa ekstra za betu!!! bice to sve super, beta je sjajna moguce da su dve
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:18:21
|
|
|
|
NikaAa
|
Hvala drage moje! Nadamo se da su dve! i nadamo se da ce sve biti kako treba, prvo to! Samo kada sam jutros prezivela! i da mi se vas dve a i ostale naravno sto preeeeeeee pridruzite!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 11:26:05
|
|
|
|
truca
|
Nika uzivaj, bice sve dobro, i zelim ti da su dve bebe Verujem da cemo ti se i mi uskoro pridruziti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 14:41:27
|
|
|
|
jess021
|
Nika, divno
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 21:17:15
|
|
|
|
Cortina
|
Pridružujemo se truco! Uskoro!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 23:18:07
|
|
|
|
suzi kju
|
Nika bravo, Čestitammmmm, prelepa vest, sad dam pročitala i ulepšala si mi veče. Neka budu dve da se druze taman sa mojim bliznakinjama Meni je 11-og dana od transfera bila178,1 a dve bebe. Kako bude, i. Da je jedna samo super ako si dve još bolje. Mogu da zamislim tvoji sreću, divno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 25.7.2015 23:26:38
|
|
|
|
Maraj
|
Nika divno cestitke! Setih se sad mojih suza i suza mm kad smo dobili pozitivnu betu! Cestitke jos jednom. Nemoj razmisljati o broju. Vazno da beta pravilno raste a da l su jedna ili dve to je sada najmanje vazno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 15:26:59
|
|
|
|
truca
|
Poz zene :) bila sam danas na folikulometriji,jedan folikul je lepo narastao, estradiol 174, velicina je 17.5 mm, veceras pregnil, a u utorak aspiracija :) eto , srecna sam, samo jos da bude lepa celija i da se fino oplodi :) Nika jel uzivas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 18:42:38
|
|
|
|
Maraj
|
Truco naravno da ce biti lep i estradiol to potvrđuje. Navijam jako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:21:13
|
|
|
|
Cortina
|
Žene pozz. Ja ceo dan nisam mogla da udjem na sajt ringeraja. Truco super. Bolje da jedna bude odlicna, nego dve lose. Baš sam ceo dan mislila na tebe.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:32:15
|
|
|
|
Maraj
|
Cortina nikom nije radila RR danas....
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 26.7.2015 21:46:23
|
|
|
|
Cortina
|
Ok ja mislila da je do mene problem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 8:16:45
|
|
|
|
truca
|
hvala sto navijate meni se ucinilo da je mozda estradiol malo nizi, ali prosli put kad smo imali 2 bio je 250, tako da se nadam da je ovo u redu aspiracija sutra ujutru, pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 8:19:37
|
|
|
|
Maraj
|
Da da truco kad ima vise folikula i estradiol je veci. Znam jer sam ga i ka radila kad sam radila IUI bio je nizi nego lad sam radils VTO. Na VTO sam imala 8 folikula pa je samim tim bio veci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:07:08
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco ! super ! jedan ali vredan tako se to kaze
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:08:15
|
|
|
|
pozitivna
|
Nika :) Pa to su blizanci cestitam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:10:22
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina draga ,krvarenje prestalo ,sta je sad na potezu kod tebe ? poz. Ja radila test za trudnocu neg.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 9:55:31
|
|
|
|
Cortina
|
Draga, mi sad cekamo da dobijem narednu menstruaciju. Ukoliko dobijem posle 20.avgusta da im se javim da mi daju semu (tako su mi rekli) pa da u septembru odradimo transfer sa eskimima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:47:19
|
|
|
|
truca
|
cortina ja sam uzbudjena i za tebe jedva cekam septembar, ima da uspe! mi cemo verovatno tek pocetkom novembra, po mom proracunu, ako budu standardni ciklusi, mislim da ce biti 2. novembra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:47:51
|
|
|
|
truca
|
Pozitivna, kakvo je stanje kod tebe, ima li promena?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:49:18
|
|
|
|
truca
|
Meni se cini da cete ti i cortina zajedno pocetkom septembra, a ja cu vam se pridruziti novembra, eto lepo , dogovorile smo se
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....