Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 13:45:23
|
|
|
|
Merida
|
Drage moje opet nista, jutros radila betu i sada nije cak ni biohemijska... tuga.....idemo dalje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 14:00:05
|
|
|
|
NikaAa
|
A ja sam se bas nadala lepim vestima Merida kao sto si napisala idemo dalje, nije sada ali ce uspeti, mora uspeti!!! saljem ti jedan veliki zagrljaj! Ja se toliko plasim i pomisli na nedelju i bete.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 15:10:12
|
|
|
|
Cortina
|
Merida jako mi je zao zbog tebe. Moraš glavu gore i idemo dalje. Znam kako ti je, isplaci se biće ti lakše, odmori malo od svega i opet u nove pobede..
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 19:04:32
|
|
|
|
jess021
|
Merida
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 20:34:46
|
|
|
|
Merida
|
hvala vam.... sve ce proci ali ne mogu da se ne pitam zasto moramo ovoliko da patimo. Ja na jesen piunim 39 i mozdai ne uspem....panika je grozna stvar. sada moramo biti jaci nego ikada. Nikaaa ne obracaj paznju na mene, svako ima svoju zvezdu a tvoja te mozda vec ceka u nedelju, raduj se!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 23.7.2015 20:38:02
|
|
|
|
Cortina
|
Merida draga, samo habro, nemoj da posustajes i gubiš nadu. Osmeh na lice i već narednog puta će se sve lepo zavrsiti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 10:25:20
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco gde si ! Kako bilo na aspiraciji
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 10:33:17
|
|
|
|
Cortina
|
devojke, samo da vam javim, posto je stalo krvarenje i sve proslo kako treba, rekli su mi ukoliko dobijem sledecu menstruaciju posle 25.avgusta radicemo transfer u septrembru.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 10:57:54
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina ! SRECNO draga
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 10:58:55
|
|
|
|
Cortina
|
hvala pozitivna bice to kao sto si rekla
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:00:33
|
|
|
|
pozitivna
|
Da li je ne neka od vas kao pripremu za IVF uzimala Estrofem (Progynovu) 7.dana pred menstruaciju ?? Poz.i zelim svima srecu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:02:45
|
|
|
|
truca
|
Merida, bas mi je zao, tek sad sam procitala. Nemoj misliti o godinama, bice, mora biti, sto Cortina kaze sve cemo biti videces, samo veruj !!! Nika, svim srcem navijam za tebe!!! Cortina, tebi sam rekla i privatno :) radujem se zbog tebe i uzbudjena sam kao da se o meni radi i jedva cekam septembar Pozitivna, aspiracija ce biti najverovatnije u utorak. Juce smo bili na pregledu, dva folikula, u nedelju radim estradiol, UZ i onda ce reci kad ce biti pregnil, a kad aspiracija. Imam malo tremu i osecam da sam malo premorena, ali toliko zelim da celije budu dobre i da sve prodje dobro. Malo mi je to sve stresno, jer svaki put sam kao na iglama,da bude, da bude, i pokusavam da budem opustena ali koliko je to moguce, znate i same.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:14:49
|
|
|
|
truca
|
Merida gde ste vi radili, jel imate mozda smrznute ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:18:04
|
|
|
|
Cortina
|
hvala truco divna si. Cekamo sad tvoju aspiraciju pa onda i ti tamo septembra,oktobra da mi se pridruzis. Pozitivna nisam ja pila estrofem kako pripremu za ivf, meni su ga davali da mi zaustsavi krvarenje
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:26:00
|
|
|
|
pozitivna
|
Super Truco ipak su 2.folikula :) jesu velika .. Ja draga dobila al znas kako samo 2.kapi tamnobraon mrlje i to je bilo to i posle 2.dana isto tako al samo jedna kap...Ja neznam sta se to desilo posle tog Estrofema samnom :(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:29:47
|
|
|
|
Cortina
|
a jesi radila test na trudnocu, da nije mozda to. Vidis kod mene je to bio slucaj i ja sam zato krvarila zato sto je beta bila pozitivna i nije se otkacilo sve. Da nije mozda to u pitanju i da zato ne dobijas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:30:37
|
|
|
|
pozitivna
|
Pa izgleda da je meni Estofem pred menstruaciju zaustavilo menstruaciju ,bas se plasim da nece to zauvek tako da mi bude ma da sam posle estrofema sa zakasnjenjem imala 1.menstruaciju :(
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:35:26
|
|
|
|
Cortina
|
pozitivna evo sad sam izguglala malo, vidim da daju taj estrofem i za zadebljavanje endometrijuma tako da je ok sto su ga tebi dali nemoj da brines. Verovatno se koristi u vise svrha.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:41:06
|
|
|
|
pozitivna
|
Pa i meni je dr.dao za zadebljenje endometrijuma pred menstruaciju a ona kasnila a do tad nisam imala problema sa menstruacijom ,pre neki dan kazem ti samo neke braon mrlje i nema vise nista ,neznam dali ce mi se vratiti sve u normalu prirodnim putem ili da nesto koristim ? A najradije bih nesto sto je prirodno ? Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 11:57:42
|
|
|
|
truca
|
cortina kad ti se pridruzim ima obe da budemo debele ahahah jedva cekam pozitivna , to ti je od estrofema , zato nikako da dobijes, ali moras sacekati da se sredi.mada sto cortina kaze, mozda nije lose da za svaki slucaj uradis test, da vidis, ko zna ali bolje da proveris. prvo to proveri, pa ako nisi trudna onda probaj nesto prirodno, neki caj nesto koji ce da ti pokrene ciklus. jel ima virak da se kupi tu kod tebe ? to ti je dobro da pijes svakako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 12:15:21
|
|
|
|
truca
|
Pozitivna, evo ovde cu kopirati ono sto sam nasla, Kako potaknuti menstrualno krvarenje, mozda bude nekom od koristi, Topla kupka i obloge Jedan od najpopularnijih metoda blagog ubrzavanja ciklusa. Ne samo da vas relaksira i odnosi deo PMS simptoma, već i toplota opušta trbušne mišiće, pa tako i podstiče protok krvi iz materice. Na isti način deluju i tople obloge, koje stavljate na predeo stomaka. Vitamin C Poznato je kako visoke doze vitamina C mogu potaknuti kontrakcije maternice i isforsirati početak menstruacije. Suplementi u dozi od 3000 mg vitamina C tri dana zaredom trebali bi potaknuti početak menstrualnog krvarenja. Prirodan način – crne ribizle, žute i crvene paprike, narandže, kivi, … Čajevi Najblaže biljke iz ove grupe, čiji čaj možete piti da ubrzate dolazak menstruacije su: kamilica, peršun, đumbir, ruzmarin, žalfija, list maline, anđelika, hajdučka trava. Dvije ili tri šoljice jakog čaja od đumbira takođe bi trebale potaknuti menstruaciju i ubrzati njen dolazak. Čaj od peršina ili veća koncentracija peršina u juhi stimulirat će zidove maternice i potaknuti menstrualno krvarenje. ps. valjda nece smetati sto sam ovde to stavila, jer obicno se zbog stimulacije tokom postopka poremeti mnogim zenama, ako nije za ovu temu izvinjavam se unapred
< Poruku je uredio truca -- 24.7.2015 12:17:14 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 14:06:01
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco sto ce da smeta menstruacija nam je potrebna da bi radili IVF. Bas sam tu stranicu i ja nasla na goole ,pijem caj od pre 2.dana Virak imam ,odo da ga skuvam a i supicu cu persiliju A htela sam da radim test danas al sam se zaboravila ,pa cu sutra ujutru ,nemoram BETU ili sta vi mislite ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 14:08:17
|
|
|
|
Cortina
|
mislim da je bolje uraditi betu jer je ona jedina 100% sigurna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 14:24:16
|
|
|
|
truca
|
pozitivna, nisam mislila tebi da smeta, nego uopste na forumu, posto sam kopirala to sto sam nasla u temu o vantelesnoj. sto cortina kaze mozda je bolje da uradis betu pa da budes mirna
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 24.7.2015 15:09:35
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco znam na koga si mislila ,Ja kazem ne smeta to je za VTO
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.