Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:53:50
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage moje jutros beta 383,80 uhhhh. Lakse se diseeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 10:56:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Nika sta ti je rekao dr za betu?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:01:37
|
|
|
|
truca
|
Nika bravo, uzivaj sad i opusti se, ekstra
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
greska mislila sam da si vadila 24. prvu betu, cestitam, pa te cekamo kod nas u temama
< Poruku je uredio Unina mama -- 27.7.2015 11:04:47 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:05:16
|
|
|
|
Cortina
|
super smo se dogovorile truco. Bice to lepi pokloncici za novu godinu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 11:06:14
|
|
|
|
Cortina
|
super NIKAA divno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 12:32:27
|
|
|
|
nata11
|
Nika cestitam
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 13:58:07
|
|
|
|
jess021
|
Nika, kad ides na uz? Sad vidim da si pisala da ides u cetvrtak, sta kaze dr za betu?
< Poruku je uredio jess021 -- 27.7.2015 13:59:13 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:36:32
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco draga bilo bi to super i ja se nadam tako u septembru ...al nista videcu sad da odem kod drugog dr.samo na pregled da vidim sta se ovo desava samnom
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:38:57
|
|
|
|
pozitivna
|
Zna li neko ustvari dali je to istina ako su zapuseni jajovodi zene se goje ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 16:50:15
|
|
|
|
NikaAa
|
Doktorica kaze da je za 13. dan super, i da jedva ceka cetvrtak da se vidimo. Iz Ferone su odusevljeni kada sam zvala i rekli da sada uzivam i da sam zvanicno trudnica. hvala drage moje, i toliko zelim cujem jos dosta lepih vesti i od vas!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 27.7.2015 19:02:17
|
|
|
|
jess021
|
Divno. Verujem da jedva cekas cetvrtak
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 12:42:50
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: pozitivna Zna li neko ustvari dali je to istina ako su zapuseni jajovodi zene se goje ? Ma to du gluposti. Kakve veze prohodnost jajovoda ima sa gojaznoscu.... imaju hormoni (stitna zlezda, zene sa pcocs...) a prohodnost jajovoda nema veze. To je vise mehanicka prepreka
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 17:13:57
|
|
|
|
truca
|
Nika jako sam srecna zbog tebe, sad mozes da odahnes i da uzivas Aspiracija je prosla super :) jedna lepa celija :)) sad cekamo da jave za embrioncic, mislim prekosutra!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 28.7.2015 20:27:54
|
|
|
|
Cortina
|
Super truco!!! Biće to odličan embrioncič Iskreno verujem u to!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 8:21:06
|
|
|
|
truca
|
Hvala cortina malo opet imam tremu od javljanja, ali i ja verujem da ce sve biti super. pitali smo juce glavnu sestru koja je asistent embriologu, kakvi su nam oni prethodni embrioni i rekla je da su dobri i lepi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 13:47:44
|
|
|
|
Cortina
|
Drage moje, putujem sutra, tako da me nece biti neko vreme. Nikaa zelim ti svu srecu i da sve bude u redu u cetvrtak i da budu dve . Truco tebi takodje da bude lep embrioncic. Cujemo se devojke!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 15:52:26
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina secan ti put ! Truco super draga bas fino :))))))))
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 15:53:35
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina kopj.guta slova lepo se provedi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 17:32:34
|
|
|
|
Cortina
|
Hvala! Idem malo da odmorim mozak od svega
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 17:36:34
|
|
|
|
zece
|
Nista od mojih vto prolaktin je skocio duplo trebao je u jesen da idem na vto ali nista od toga treba da sacekam da se sredi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 29.7.2015 21:46:24
|
|
|
|
jess021
|
Zece, pa kako, od cega? Jel pijes terapiju za prolaktin?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 1:10:54
|
|
|
|
zece
|
da pijem bromergon od k stres imala sam puno stresova sta od lekari znate kakvi su ovih nasi cekala sam rez od kariotip 3 meseci i kad jedan dan mi kazu da mm mora opet da ode u sk da mu zemaju krv jer ova nije u redu a oni su cuvali krv u frizideru 3 meseci i nista nisu radili ja sam se ispanicila oko toga mislila sam da nesto nije u redu i jos treba da cekam za ovaj rez sada kod mene je super kariotip opet su mi dali metformin i to je to danima nisam spavala kako treba zbog kariotip a na mm sada ce da mi ga salju preku posta od 11 maj cekam rez od kariotip
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 7:06:56
|
|
|
|
truca
|
zece nemoj da se sekiras, vazno da sve bude u redu. probaj sad da se smiris. jesi ti ranije vec isla na vantelesnu ili bi ti ovo bio prvi put ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 30.7.2015 11:45:11
|
|
|
|
truca
|
Nama su javili da se embrion lepo razvija i da je sve u redu. Sutra ga zamrzavaju i sutra ce javiti zvanicno. Jedva cekam sutra da nam jave!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.