Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:57:46
|
|
|
|
truca
|
Super Cortina, jeste vi resili da vam vracaju smrzlice, sta je bilo sa onim o drzavnom, jesi uspela da prebacis?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 11:09:11
|
|
|
|
Cortina
|
nisam uspela da prebacim, iskreno nisam ni probala. Bas danas nam je stiglo na kucnu adresu da se javimo 1.9. u Nisu na dogovor. Icicemo da se javimo pa cemo se dogovoriti sta da radimo, ali pretpostavljam da cemo prvo pokusati jos jednom sa smrzicama, pa ako ne uspe onda o drzavnom trosku da ne bi izubili pravo na to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 11:59:45
|
|
|
|
truca
|
pa ili tako ili obrnuto, jel znas kad biste dosli na red o drzavnom? mislim jedino je bzv sto ces morati opet na stimulaciju, ali dobro, ako ce da uspe nije vazno, do septembra ce proci vec dosta vremena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 12:08:49
|
|
|
|
Cortina
|
nemam pojma koliko se ceka. Kad odemo 1.septembra videcemo kako stoje stvari. Nadam se da ce biti neki razumni ljudi tamo da se dogovorimo da li sacekati koji mesec da bi u medjuvremenu probali sa nasim smrzlicama.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 12:27:07
|
|
|
|
truca
|
cortina, kako god da bude, ja ti zelim da vam iz sledeceg puta uspe, a da li ce to biti u drzavnom ili u le, svejedno, vazno da uspe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 12:28:23
|
|
|
|
Cortina
|
jeste truco, tako je vazno da uspe na ovaj ili onaj nacin. Videces i kod tebe ce narednog puta uspeti i to blizanci ili trrojke
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 12:55:27
|
|
|
|
truca
|
hahaha nemoj trojke cortina hahahahah aj nek kod tebe budu trojke, a kod mene dvoje ili jedno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 12:58:25
|
|
|
|
Cortina
|
hahahahha
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 13:33:22
|
|
|
|
NikaAa
|
Evo mene drage,danas manje piskam i zato sam raspolozenja. Vreme samo sporo prolazi kuci ali tu je muzic da me zasmejava.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 13:34:23
|
|
|
|
Cortina
|
Nika uzivaj par dana sa muzicem samo ti i on.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 13:36:05
|
|
|
|
Cortina
|
Nika jel imas neki simptom osim tog pojacanog piskanja? Recimo bolne grudi i tako to?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 13:45:21
|
|
|
|
Merida
|
Nikana kada ti vadis betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:02:34
|
|
|
|
NikaAa
|
Grudi me otkidaju, jajnici zigaju. Ali uopste to ne gledam kao neki znak jer necu da mislim o tome. U fazonu sam lezim zbog odmora, kao da nisam ni imala transfer, inace setkam po stanu, trudim se da mislim da je vikend neki i uzivam sa muzicem. On kuva za mene danas i tako. 26. betaaaaa 10 dana jos, uff
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:02:45
|
|
|
|
truca
|
Nika bas si me nasmejala sa tim piskanjem bice to sve super, samo se zasmejavajte, mislim da je to najucinkovitije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:06:43
|
|
|
|
Merida
|
e pa super onda sam ja prva ...pa da povucem veceras idem u provod sa mojim sestrama pa cu se makar ismejati kao covek
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:09:11
|
|
|
|
Cortina
|
super merida, uzivaj sto vise i sto vise se opusti. A ti koje simptome imas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:14:05
|
|
|
|
Merida
|
ja bas nikakve prva dva dana sam imala jako sevanje, ne ynma kako da objasnim, kao da spoljno delu materice da neko povuce koncic..to je trajalo do nedelje a u petak je bio transfer..i to je to..sada apsolutno nista
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:25:06
|
|
|
|
NikaAa
|
Merida i meni je juce bilo tako nesto. Ali nemoj se opterecivati tim sto ne osecas nista. To apsolutno nista ne znaci. samo se opusti i uzivaaaaaj! Mene je ovo trckanje u wc uplasilo, na to sam negativno gledala dok mi sinoc moja doktorica nije napisala da je to od stimulacije i svega sto se desavalo, da uzivam i ne mislim o tome, da mogu urinokulturu da uradim sebe da umirim sto cu sutra ali da je sve ok. Ja radim sve sto mi prija, jedem sve sto mi se jede, ne razmisljam o tome previseee kao i pre se ponasam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:30:29
|
|
|
|
Merida
|
do danas sam bila cool ..dans sam malo pocela da ludim ali dobro..nisam anksiozna i ne ludujem...valjda je sve to normalno.. Nika uzivaj sto vise mozes
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 14:46:14
|
|
|
|
truca
|
Nika, kad su ti ubacivali embrioncice, jesu ti oba ubacili zajedno ili su jedan po jedan? Rekla si da si videla kako se jedan pomera Navijam za obe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 15:03:31
|
|
|
|
NikaAa
|
zajedno valjda spominjala je blizancice neke, videla sam dve tackice mile i tu jednu kako se pomera gore truca nasa milaaaaa i mi cemo za tebe svim srcem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 15:33:02
|
|
|
|
Cortina
|
Drage moje, da li neka od vas zna kakva je procedura promene klinike za vantelesnu o trošku drzave? Mi smo dobili poziv za Niš ali bi promenili za neku kliniku gde rade zamrzavanje.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 19:53:18
|
|
|
|
truca
|
cortina ja sam gledala, treba da napises zahtev RFZO-u da zelis da promenis kliniku, koliko sam shvatila izlaze u susret i to jako brzo,danas posaljes zahtev a oni te zovu ili sutra ili za nekoliko dana, probaj,ne mozes nista da izgubis, imas na njihovom sajtu i telefon pa mozes i da ih zoves Nika, Merida
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 20:23:06
|
|
|
|
Cortina
|
Truco zvala sam u Bg i rekli su mi samo da pošaljem mail sa molbom o promeni u slobodnoj formi. Meni to malo neozbiljno deluje, mislila sam da postoji obrazac za to.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 20:48:39
|
|
|
|
truca
|
Cortina, tako ide,ko sto su ti rekli, ja trazila bas da vidim, posaljes to i cak sta vise izgleda su jako azurni, neki su rekli da su ih odmah sutrdan zvali i promenili im, probaj, napisi, nista ne mozes da izgubis
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.