|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
15.7.2015 8:19:58   
NikaAa
a da, imali smo na pocetku 5 embriona juce saznali ujutru da ih je 6 i sinoc kazu 7. :) tako da smo 5 ostavili zamrznute i odusevili se da nam i to ulazi u cenu. :)

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1326
15.7.2015 8:22:15   
Cortina
super NikaAa user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1327
15.7.2015 9:56:38   
truca
Nika Super user posted image sad odmaraj, mazi stomacic i ima da se radujemo 26! user posted image

Cortina kako si ti od jutros ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1328
15.7.2015 10:00:57   
Cortina
truco za razliku od prekjuce juce je krvarenje bilo minimalno, a isto i danas, tako da mislim da ne mogu da racunam ponedeljak kao prvi dan ciklusa, iako je prisutan bol u stomaku i janicima kao i uobicajno.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1329
15.7.2015 10:01:00   
Maraj
Nika divnouser posted image vucem te najjače u user posted image teme!
Sve ce biti to ok. Divno je sto imas toliko zamrznutih. Mi smo imali samo jedan i taj jedan nam se primio user posted image
nemoj se opterecivati samo. Izuzetno je olaksavajuca okolnost sto imas smrzlice. Ne daj Boze da sad ne uspe za dva meseca mozes da vratis jos dva smrzlica. Zato ti kazem samo pozitivne misli. Setaj. To je jako vazno za prokrvljenost materice
Ja sam samo prvi dan malo leskarila. Drugi dan sam vec set_ala i isla na slavu. Samo se nemoj preterano savijati i bice sve ok.

< Poruku je uredio Maraj -- 15.7.2015 10:02:04 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1330
15.7.2015 10:18:45   
pozitivna
Bravo Nika user posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1331
15.7.2015 10:22:11   
truca
Cortina prati situaciju, bitno je da ti prestane, a nije ni vazno mozda sad koji ti je dan ciklusa, sledeci put kad dobijes pravu znaces. Ni ja bas ne znam sad kad cu dobiti, kao nesto racunam da bi trebalo 26 jula, ali ko to zna, videcemo user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1332
15.7.2015 12:49:37   
NikaAa
Meni je stomak kao lopta i bolucka, pogotovu jajnici koje osecam kako zgaju i taj nagon za mokrenjem. Ja sam spavala tamo, lezala u autu do kuce, normalno se ponasala, ustajala, nisam nista radila ali se ni prikovala za krevet. Ako zele da se uhvate i ako treba oni ce se uhvatiti,a ako ne ja mogu lezati ceo mesec i nista.
Maraaaaaj hvala mila, nadam se jako pa cemo videti sta ce biti!user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1333
15.7.2015 13:29:23   
truca
Nika ima da se uhvate user posted image mislim da je super to sto osecas te promene, to su valjda dobri znaci, meskolje se tu kod tebe, pa ih osecas :) odmaraj samo, gledaj neke serije i uzivaj :)

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1334
15.7.2015 13:35:04   
Cortina
da nije mozda hiperstimulacija cim je stomak veliki?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1335
15.7.2015 13:43:58   
Cortina
nama su na klinici govorili da pijemo surutku zbog te hiperstimulacije i nadutosti u stomaku, da bi se lakse organizam oslobodio viska nagomilane tecnosti.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1336
15.7.2015 14:00:29   
NikaAa
jos dve zene koje su bile isto im je stomak bio nadut, a ja inace jako malo mlecnih proizvoda smem, cak mleko ne pijem jer bih povracala danima da par gutljaja samo popijem...

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1337
15.7.2015 18:14:15   
truca
Nikaaaaaaaa kako si user posted image jel osecas neke promene? Danas je bas toplo, kako je kod tebe kuci? Jel mazis stomacic user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1338
15.7.2015 19:03:23   
NikaAa
trucooooo, mazim ali sam jako nervozna izludjuje me piskanje i strah me sto toliko ustajem. Ovako zigaju jajnici, stomak malo splasnuo a prespavala sam dobar deo dana... ti kako siii?user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1339
16.7.2015 6:59:50   
truca
Nika ja sam dobro,pripremam se za septembar ili oktobar, videcemo koji ce biti dobitni user posted image mislim da je super to sto ti se svaki cas piski,to je koliko sam ja razumela isto dobar znak user posted image samo se opusti, odmaraj i uzivaj,a bebice su tu i javice ti se visokom betom uskoro user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1340
16.7.2015 8:58:26   
truca
cortina kako si? sta se desava kod tebe?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1341
16.7.2015 9:19:38   
Cortina
truco, kod mene se krvarenje vratilo na ono stanje pre pocetka terapije, curka ali ne mnogo sto znaci da nije redovna menstruacija. Danas treba da se cujem sa njim pa cu videti. Dok sam pila primolut nor ono se pojacalo i licilo na menstruaciju cim sam prestala da pijem primolut nor krvarenje se smanjilo. Totalno suprotno od onoga sto je lek trebao da uradi.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1342
16.7.2015 9:20:20   
Cortina
ti kako si truco? NIKAAAA kako se ti osecas? user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1343
16.7.2015 10:02:53   
Merida
Pozdrav devojke, evo mene nazad....nije me dugo bilo, u medjuvremenu sam ponovo prosla kroz kratak protokol i dva embriona su vracena prosli petak...i sada ovo iscekivanje ubija...pokusavam da se zabavim, aktivnija sam nego prosli put kada sam se ukocila od lezanja. Sada malo setam malo odmaram...ali ko ce izdrzati jos nedečlju dana user posted image

citam stare postove suzi Kju i Lidije i ostalih ne bi li prepoznala neku slicnost i simptom koji su oni imale kada je na kraju uspelo.
Na trenutke sam srecan i optimisticna, a ne trenutke mislim da nema nista...a onda necu znati kako dalje, finansijski i emotivno....pomagajte kako preziveti ovo vreme.
Nisa mi nije tesko , nijedna inekcija i anestezija koliko ovo vreme..najbolje je da nas uspavaju ove dve nedelje i probide sa lepim vestimauser posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1344
16.7.2015 10:34:18   
truca
cortina, ja sam dobro, idem na kontrolu u ponedeljak, pa cemo se tad valjda dogovoriti za dalje.

merida cao, navijamo za tebe i niku svim srcem user posted image ja kad citam to sto si napisala, tacno znam kako se osecas,ali probaj da se opustis, zamisljaj sebe trudnu,gledaj neke smesne serije, zabavljaj se necim, samo nemoj mnogo da se opterecujes simptomima. ja ti to kazem, a i ja sam svaki cas pokusavala da primetim neki simptom koji ukazuje da sam trudna, nije lako ni malo. kad radis betu? navijamo da bude sto veca!

gde si radila vto?

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 1345
16.7.2015 10:39:35   
Cortina
super truco da vidite sta dalje. Meni je zakazao kontrolu za sutra u 10h pa videcemo i kod mene sta dalje.

Medida dobrodosla! user posted image Opisujes svoja osecanja i u potpunosti te razumem, ja sam se isto tako osecala, nista mi nije bilo tesko, sto kazes ni anestezija ni injekcije ni bilo sta kao to iscekivanje bete. Ja sam se bila ucaurila kuci i to ti ne preporucujem uopste, setaj, izilazi druzi se sa ljudima bice ti mnogo bolje. Ja sam tu napravila veliku gresku, ne kazem da bi bilo uspesno da sam radila drugacije, ali bi se bar ja osecala psihicki bolje da nisam samo lezala.

Kad radis betu? Navijamo da bude trocifrena user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1346
16.7.2015 10:41:44   
Cortina
NikaAa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1347
16.7.2015 10:47:02   
jess021
Merida, trazenje simptoma i kod sebe i kod drugih ce te samo opteretiti. Stvarno nije prazna prica, ali pokusaj maximalno da se zabavis sa necim drugim.
Nikakvo, ali bas nikakvo pravilo ne postoji za trudnocu i nijedna zena ne mora imati iste simptome.
Nikaa, ne opterecuj se sto ustajes i nemoj mnogo ni da lezis, set_aj, sve najnormalnije sem podizanja.
Zene, navijam od srcauser posted image user posted image

< Poruku je uredio jess021 -- 16.7.2015 10:50:40 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1348
16.7.2015 10:53:01   
Merida
hvala devojke user posted image

VTO sam radila kod Ivanovica. Prvi put je bilo u oktobru prosle godine ali transfer nije mogao da bude uradjen odmah zbog skoka progesterona. Transfer je bio u januaru ali na yalost neuspesno ( biohemijska trudnoca). Drugi je sada bio prosleog petka, znaci betu vadim sledeci petak.

U medjuvremenu nije ustanovlejno nista posebno, sve je ok, sve ok radi i kod mene i kod mm samo sto smo u godinama , u novembru punim 39.

Goca je bila prilicno opustena sa nama jer me mislila kako ce to brzo zavrsiti kod nas ali sada je prilicno uznemirena. Povremeni me zove kilavim radovanom,jer na neke uobicajne tretmane imam neubicajne reakcije ( skok progesterona, krvrenje posle estrofema, poremeaj vida posle klomifena... i takouser posted image ) Sada posle transfera , kada je vratila dva embriona, poludela je kada je viela da se meni Utrogestan ne resorbije tako dobro, odstaju kuglice unutra, pa mi je dala da primama Progesterton depo od 125ml na svaki treci dan. e sada ..u Domu zdravlja su me napali da to nikada nisu radili i da za to cuju prvi put i da ona eksperimentise na meni...e sta jos necu da cujem....svi su pametni. Ali ne ide mi u glavu kako to mogu da kazu nekome ko je u tom procesu , ako da nemaju mozga. Budale , sto bi rekoa kesicuser posted image user posted image user posted image

Elem, cas sam dobro , vesela sam, setam ujutru pre ove vrucine, cas poludim sto bas nista ne osecam...nista.

rekla sam da necu biti na netu da ne prikupljam sve moguce informacije, ali ova grupa me smiruje jer niko ne zna sta je ovo ko ne prolazi kroz isto...niko. I ne rteba da zna, ali zajedno smo nekako jaci zar neuser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1349
16.7.2015 10:56:10   
jess021
Za budale u dz nemam nista da kazem. Mislim da za losu resorpciju Utrogestana nisi kriva ti vec da sam lek negde nije dobro skladisten kad se ne resorbuje kako treba. Ja se secam da je i meni ispadao u komadima. I treba da ti je onda dala injekcije kad od ovog nema vajde.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Merida)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here