|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
14.7.2015 12:12:35   
truca
Pozitivna, kad budes pocela sa stimulacijom, prestani sa cajevima, a do tad ih uzimaj :) Znaci onda ces i ti kad i mi :) sve cemo zajedno, lepo sam ja rekla da cemo biti u isto vreme user posted image user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1301
14.7.2015 12:27:15   
Cortina
Pozitivna prekunula sam terapiju, jer sam juce izgleda dobila menstruaciju. Trebam da odem na kontrolu u petak, ako sve ovo tece normalno ukoliko se nesto ne iskomplikuje. Mozda ce mi u petak dati da pijem cikloproginovu da mi sredi siklus, ali otom potom videcemo sta ce biti.

Direktna veza do poruke: 1302
14.7.2015 12:28:00   
Cortina
pozitivna a kojim lekovima izazvas menstruaciju?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1303
14.7.2015 12:43:13   
pozitivna
Proginova Cortina , aha pa jel ti sad bar manje ide ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1304
14.7.2015 12:45:08   
Cortina
ma gde manje. Krenula menstruacija, zato mi je prekinuo terapiju. nije obilna kao normalna menstruacija ali je ipak menstruacija

Direktna veza do poruke: 1305
14.7.2015 12:47:54   
Cortina
znaci ti cekas jedan prirodni ciklus pa ondda na vto. A ukoliko meni ukljuci cikloproginovu, pretpostavljam da cu je piti nekoliko meseci, da li cu moci raditi vracanje embriona ili cu i ja morati jedan prirodni ciklus pre transfera? Da li je neko u toku?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1306
14.7.2015 12:49:12   
truca
cortina ti si se bas sa tim iscrpela, mogu da mislim kako se osecas user posted image navijam da ti sad konacno prodje, pa da pocnes da se spremas za postupak user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1307
14.7.2015 12:58:20   
Cortina
procice truco, mora da prodje vec jednomuser posted image dosta je bilo

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1308
14.7.2015 12:58:55   
Cortina
moramo zajedno u trudnicke teme user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1309
14.7.2015 13:15:22   
truca
user posted image jedva cekam cortina, zamisli koja je tamo opustencija user posted image a mi ovde u hodniku cekamo, al necemojos dugo :)

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1310
14.7.2015 13:22:37   
Cortina
vec od nove godine smo mi ohoooooo u tim temama vec uveliko user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1311
14.7.2015 13:27:23   
truca
tako je user posted image bitno da smo raspolozene i ima da nam uspe user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1312
14.7.2015 13:42:12   
pozitivna
Cortina pa Ciklop.ona pomaze i da zatrudnis regulise menstruaciju i estrogen i progesteron ima tu koliko se secam citaj malo u upustva ko zna mozda mozes i prirodno da zatrudnis sa tim tebletama dobre su

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1313
14.7.2015 13:44:14   
Cortina
pozitivna mi imamo drugi problem, imamo lose spermatozoide, tako da od prirodnog nema nista. Mada nikad se ne zna user posted image

Direktna veza do poruke: 1314
14.7.2015 13:59:11   
pozitivna
CORTINA ! ima leka za tvog dragog ANTIOXIDANT FREE RADICAL MODULATORS

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1315
14.7.2015 14:02:43   
Cortina
da li taj lek deluje i kad je u pitanju varikocela? Jer jedni lekari hoce da ga operisu i predlazu to, dok drugi kazu ni u ludulu da ne radi operaciju. I on je sad odustao od svega toga.

Direktna veza do poruke: 1316
14.7.2015 14:04:26   
Cortina
i da li se to moze nabaviti u srbiji posto sam probala da izguglam ali ne vidim ga uopste u srbiji?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1317
14.7.2015 14:05:13   
pozitivna
i vitamin E yeast free selinium

Direktna veza do poruke: 1318
14.7.2015 16:09:58   
suzi kju
Nika user posted image javi koliko su ti ubacili.
Navijamo!!!

Direktna veza do poruke: 1319
14.7.2015 16:32:40   
PalcicaBg
Pozdrav devojke!
Treba li nekom puregon od 100i.j.,ostala mi je jedna ampula,rok 4.2016.,cuvan u frizideru.
I jedna kutija mikroginona,naceta je,fale 2,3 tablete,takodje u roku.
Za sve info pisite u pp.

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1320
14.7.2015 21:01:51   
pozitivna
Cortina to su vitamini najbolje je da ti i muz zapisite ime medecine i pitajte doktora oni sigurno znaju i pomocice vam

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1321
14.7.2015 21:04:20   
pozitivna
Pomocice vam ako je taj lek za vas stavrno se ne razumem u to za to Varikocela dali je to za to vidi ti to sa doktorima Corotina
Srecno

Direktna veza do poruke: 1322
14.7.2015 21:29:15   
truca
Nika cekamo da javis koliko su ti embrioncica ubacili, kako si ? user posted image

Direktna veza do poruke: 1323
15.7.2015 7:57:21   
NikaAa
Evo meeeee. Juce je transfer trebao biti u 15h ali se klima neka pokvarila pa je u 20:30 bio tek. Zato smo odlucili da nocimo tamo pa sam zaspala nakon njega i zato se nisam javljala. Dva embriona vracena, osmocelijski i desetocelijski. Pricali smo sta i kako tri ili dva, ali doktorica je bila protiv 3 jer sam mlada i smatra da ako uspe sve bi se zakacilo a postoji rizik i podelilo. Pa smo dva!user posted image dok mi je pokazivala na ultrazvuku moje hrabrise jedan se pomerio gore i videla sam kako se krece. Doslo mi da zaplacem od sreceeee!
Jedino sto me brine je to sto me zigaju jajnici od aspiracije i stalno mi se mokri. A imala sam nekada peskic u bubregu. Pa taj osecaj napetosti, i sve to da ne utice mozda negativno. :S ne znam user posted image tri dana mirovanja, mogu da se krecem po kuci ali ne bas napolje, i da leskarim. Posle sve normalno.user posted image 26. beta

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1324
15.7.2015 8:00:13   
suzi kju
Normalno je da te bole jajnici od aspiracije, mene su nakon druge vantelesne ubijali jajnici, o tome ne razmišljaj uopšte, normalno je to.
Sad uzivaj pa čekamo betuuu...

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here