Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 8:19:58
|
|
|
|
NikaAa
|
a da, imali smo na pocetku 5 embriona juce saznali ujutru da ih je 6 i sinoc kazu 7. :) tako da smo 5 ostavili zamrznute i odusevili se da nam i to ulazi u cenu. :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 8:22:15
|
|
|
|
Cortina
|
super NikaAa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 9:56:38
|
|
|
|
truca
|
Nika Super sad odmaraj, mazi stomacic i ima da se radujemo 26! Cortina kako si ti od jutros ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 10:00:57
|
|
|
|
Cortina
|
truco za razliku od prekjuce juce je krvarenje bilo minimalno, a isto i danas, tako da mislim da ne mogu da racunam ponedeljak kao prvi dan ciklusa, iako je prisutan bol u stomaku i janicima kao i uobicajno.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 10:01:00
|
|
|
|
Maraj
|
Nika divno vucem te najjače u teme! Sve ce biti to ok. Divno je sto imas toliko zamrznutih. Mi smo imali samo jedan i taj jedan nam se primio nemoj se opterecivati samo. Izuzetno je olaksavajuca okolnost sto imas smrzlice. Ne daj Boze da sad ne uspe za dva meseca mozes da vratis jos dva smrzlica. Zato ti kazem samo pozitivne misli. Setaj. To je jako vazno za prokrvljenost materice Ja sam samo prvi dan malo leskarila. Drugi dan sam vec set_ala i isla na slavu. Samo se nemoj preterano savijati i bice sve ok.
< Poruku je uredio Maraj -- 15.7.2015 10:02:04 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 10:18:45
|
|
|
|
pozitivna
|
Bravo Nika
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 10:22:11
|
|
|
|
truca
|
Cortina prati situaciju, bitno je da ti prestane, a nije ni vazno mozda sad koji ti je dan ciklusa, sledeci put kad dobijes pravu znaces. Ni ja bas ne znam sad kad cu dobiti, kao nesto racunam da bi trebalo 26 jula, ali ko to zna, videcemo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 12:49:37
|
|
|
|
NikaAa
|
Meni je stomak kao lopta i bolucka, pogotovu jajnici koje osecam kako zgaju i taj nagon za mokrenjem. Ja sam spavala tamo, lezala u autu do kuce, normalno se ponasala, ustajala, nisam nista radila ali se ni prikovala za krevet. Ako zele da se uhvate i ako treba oni ce se uhvatiti,a ako ne ja mogu lezati ceo mesec i nista. Maraaaaaj hvala mila, nadam se jako pa cemo videti sta ce biti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 13:29:23
|
|
|
|
truca
|
Nika ima da se uhvate mislim da je super to sto osecas te promene, to su valjda dobri znaci, meskolje se tu kod tebe, pa ih osecas :) odmaraj samo, gledaj neke serije i uzivaj :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 13:35:04
|
|
|
|
Cortina
|
da nije mozda hiperstimulacija cim je stomak veliki?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 13:43:58
|
|
|
|
Cortina
|
nama su na klinici govorili da pijemo surutku zbog te hiperstimulacije i nadutosti u stomaku, da bi se lakse organizam oslobodio viska nagomilane tecnosti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 14:00:29
|
|
|
|
NikaAa
|
jos dve zene koje su bile isto im je stomak bio nadut, a ja inace jako malo mlecnih proizvoda smem, cak mleko ne pijem jer bih povracala danima da par gutljaja samo popijem...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 18:14:15
|
|
|
|
truca
|
Nikaaaaaaaa kako si jel osecas neke promene? Danas je bas toplo, kako je kod tebe kuci? Jel mazis stomacic
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 15.7.2015 19:03:23
|
|
|
|
NikaAa
|
trucooooo, mazim ali sam jako nervozna izludjuje me piskanje i strah me sto toliko ustajem. Ovako zigaju jajnici, stomak malo splasnuo a prespavala sam dobar deo dana... ti kako siii?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 6:59:50
|
|
|
|
truca
|
Nika ja sam dobro,pripremam se za septembar ili oktobar, videcemo koji ce biti dobitni mislim da je super to sto ti se svaki cas piski,to je koliko sam ja razumela isto dobar znak samo se opusti, odmaraj i uzivaj,a bebice su tu i javice ti se visokom betom uskoro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 8:58:26
|
|
|
|
truca
|
cortina kako si? sta se desava kod tebe?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 9:19:38
|
|
|
|
Cortina
|
truco, kod mene se krvarenje vratilo na ono stanje pre pocetka terapije, curka ali ne mnogo sto znaci da nije redovna menstruacija. Danas treba da se cujem sa njim pa cu videti. Dok sam pila primolut nor ono se pojacalo i licilo na menstruaciju cim sam prestala da pijem primolut nor krvarenje se smanjilo. Totalno suprotno od onoga sto je lek trebao da uradi.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 9:20:20
|
|
|
|
Cortina
|
ti kako si truco? NIKAAAA kako se ti osecas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:02:53
|
|
|
|
Merida
|
Pozdrav devojke, evo mene nazad....nije me dugo bilo, u medjuvremenu sam ponovo prosla kroz kratak protokol i dva embriona su vracena prosli petak...i sada ovo iscekivanje ubija...pokusavam da se zabavim, aktivnija sam nego prosli put kada sam se ukocila od lezanja. Sada malo setam malo odmaram...ali ko ce izdrzati jos nedečlju dana citam stare postove suzi Kju i Lidije i ostalih ne bi li prepoznala neku slicnost i simptom koji su oni imale kada je na kraju uspelo. Na trenutke sam srecan i optimisticna, a ne trenutke mislim da nema nista...a onda necu znati kako dalje, finansijski i emotivno....pomagajte kako preziveti ovo vreme. Nisa mi nije tesko , nijedna inekcija i anestezija koliko ovo vreme..najbolje je da nas uspavaju ove dve nedelje i probide sa lepim vestima
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:34:18
|
|
|
|
truca
|
cortina, ja sam dobro, idem na kontrolu u ponedeljak, pa cemo se tad valjda dogovoriti za dalje. merida cao, navijamo za tebe i niku svim srcem ja kad citam to sto si napisala, tacno znam kako se osecas,ali probaj da se opustis, zamisljaj sebe trudnu,gledaj neke smesne serije, zabavljaj se necim, samo nemoj mnogo da se opterecujes simptomima. ja ti to kazem, a i ja sam svaki cas pokusavala da primetim neki simptom koji ukazuje da sam trudna, nije lako ni malo. kad radis betu? navijamo da bude sto veca! gde si radila vto?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:39:35
|
|
|
|
Cortina
|
super truco da vidite sta dalje. Meni je zakazao kontrolu za sutra u 10h pa videcemo i kod mene sta dalje. Medida dobrodosla! Opisujes svoja osecanja i u potpunosti te razumem, ja sam se isto tako osecala, nista mi nije bilo tesko, sto kazes ni anestezija ni injekcije ni bilo sta kao to iscekivanje bete. Ja sam se bila ucaurila kuci i to ti ne preporucujem uopste, setaj, izilazi druzi se sa ljudima bice ti mnogo bolje. Ja sam tu napravila veliku gresku, ne kazem da bi bilo uspesno da sam radila drugacije, ali bi se bar ja osecala psihicki bolje da nisam samo lezala. Kad radis betu? Navijamo da bude trocifrena
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:41:44
|
|
|
|
Cortina
|
NikaAa
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:47:02
|
|
|
|
jess021
|
Merida, trazenje simptoma i kod sebe i kod drugih ce te samo opteretiti. Stvarno nije prazna prica, ali pokusaj maximalno da se zabavis sa necim drugim. Nikakvo, ali bas nikakvo pravilo ne postoji za trudnocu i nijedna zena ne mora imati iste simptome. Nikaa, ne opterecuj se sto ustajes i nemoj mnogo ni da lezis, set_aj, sve najnormalnije sem podizanja. Zene, navijam od srca
< Poruku je uredio jess021 -- 16.7.2015 10:50:40 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:53:01
|
|
|
|
Merida
|
hvala devojke VTO sam radila kod Ivanovica. Prvi put je bilo u oktobru prosle godine ali transfer nije mogao da bude uradjen odmah zbog skoka progesterona. Transfer je bio u januaru ali na yalost neuspesno ( biohemijska trudnoca). Drugi je sada bio prosleog petka, znaci betu vadim sledeci petak. U medjuvremenu nije ustanovlejno nista posebno, sve je ok, sve ok radi i kod mene i kod mm samo sto smo u godinama , u novembru punim 39. Goca je bila prilicno opustena sa nama jer me mislila kako ce to brzo zavrsiti kod nas ali sada je prilicno uznemirena. Povremeni me zove kilavim radovanom,jer na neke uobicajne tretmane imam neubicajne reakcije ( skok progesterona, krvrenje posle estrofema, poremeaj vida posle klomifena... i tako ) Sada posle transfera , kada je vratila dva embriona, poludela je kada je viela da se meni Utrogestan ne resorbije tako dobro, odstaju kuglice unutra, pa mi je dala da primama Progesterton depo od 125ml na svaki treci dan. e sada ..u Domu zdravlja su me napali da to nikada nisu radili i da za to cuju prvi put i da ona eksperimentise na meni...e sta jos necu da cujem....svi su pametni. Ali ne ide mi u glavu kako to mogu da kazu nekome ko je u tom procesu , ako da nemaju mozga. Budale , sto bi rekoa kesic Elem, cas sam dobro , vesela sam, setam ujutru pre ove vrucine, cas poludim sto bas nista ne osecam...nista. rekla sam da necu biti na netu da ne prikupljam sve moguce informacije, ali ova grupa me smiruje jer niko ne zna sta je ovo ko ne prolazi kroz isto...niko. I ne rteba da zna, ali zajedno smo nekako jaci zar ne
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 16.7.2015 10:56:10
|
|
|
|
jess021
|
Za budale u dz nemam nista da kazem. Mislim da za losu resorpciju Utrogestana nisi kriva ti vec da sam lek negde nije dobro skladisten kad se ne resorbuje kako treba. Ja se secam da je i meni ispadao u komadima. I treba da ti je onda dala injekcije kad od ovog nema vajde.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.