Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 9:42:58
|
|
|
|
truca
|
verujem ti, i sam blizu da skrenem od svega sto mi se sa tim curenjem desavalo.danas sam malo bolje jer sav videla nocas da se intenzitet skroz smanjio, skoro je bilo i prestalo, medjutim juce je noc bila hladna a mi smo bili napolju pa sam se mozda malo i prehladila i jutros vidim opet po malo, ali daleko od onog kako je bilo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 9:52:04
|
|
|
|
pozitivna
|
E ovo sto Truca kaze: "ne znam sta pijes od terapije, druge, mimo te za prestajanje, ali trebala bi da se klonis sunca, vitamin e takodje pospesuje krvarenje, kao i aspirin i te slicne stvari, mada verujem da to ne uzimas." I proveri vidi stvarno da ti nije sad ta prava menstruacija ? A ne razumem zasto kiretazu ? Jesi bila trudna ili? Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 9:58:15
|
|
|
|
pozitivna
|
Vidis Truco dr.daje Corotini Estrofem da prekine krvarenje a meni je moj dr.dao Estofem odnosno Progynovu to je isto pre menstruacije zato nisam dobila kad sam bila tamo u ZG i cekala da radim IVF i sad ovde isto tako imam problem ,pocela sam da uzimam proginovu da bi dobila menstruaciju ,a tako mi je bilo sve uredno .neznam zaista kako cu sad to sve da sredim ?? I jos mi reko kad budem dobila nekad finu menstruaciju onda da se javim za IVF. Tebi su bas fino i brzo rasli folikuli moji rasli do 11mm i stali i tako mi prekinuli terapiju neznam sta bih trebala da koristim da bi mi rasli folikuli ? hmm
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 9:58:38
|
|
|
|
Cortina
|
Od terapije pijem tefor od 850 2x1, bromokriptin samo četvrtinu tableticu zbog održavanja proaktina jer mi je nekad bio visok i eytirox 25mg. Bila je biohemija trudnoće posle transfera. Ne znam da li je ovo redovna menstruacija zato što su mi ciklusi neredovni.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 10:00:15
|
|
|
|
truca
|
pozitivna, nije bila trudna, kiretazu rade zenama i kod produzenog krvarenja za koje se ne zna razlog, kao recimo u cortininom slucaju
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 10:02:06
|
|
|
|
Cortina
|
A jesi proginovu pila sve tableticu i bele i braon ili samo bele. Zato sto su samo bele estrfem ja braon bacam.
< Poruku je uredio Cortina -- 12.7.2015 10:03:39 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 10:05:17
|
|
|
|
pozitivna
|
Aha Truco sad mi je jasnije . Pa neznam ,onda je i mozda bolje da radi kiretazu ,al eto ko zna mozda joj je menstruacija redovna a mozda i nije jer sto bi bila kad je vec dosta krvarila ??
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 10:09:42
|
|
|
|
pozitivna
|
Te sto su mesane su Ciklo.da ti srede ciklus i ednomerium itd.. meni je reko da uzmem estrofem a ja nasla progynovu to je isto, i to je jedna vrsta tablete nema mesano ,to mi dao kao pripremu za IVF.I poremetio mi ciklus nisam mogla da dobijem ,ne pitaj koliko sam se potrosila 18.dana .
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 10:13:55
|
|
|
|
truca
|
pozitivna, a od kad ti nisi dobila, koji ti je sad dan ciklusa?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 13:03:14
|
|
|
|
Cortina
|
Truco izvini. Od brige nisam videla lepo šta si napisala. Baš mi je drago što ti je krvarenje stalo. Nadam se da će i meni uskoro, na ovaj ili onaj nacin.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 13:27:17
|
|
|
|
NikaAa
|
Zvala nas malo pre Vera, embriolog da nam saopsti da imamo 5 embrioncica! :) Javlja ce nam sta i kako, i u utorak ili cetvrtak idemo na transfer!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 13:56:16
|
|
|
|
Cortina
|
Super NikaA
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 17:48:04
|
|
|
|
truca
|
Bravo Nika
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.7.2015 18:45:59
|
|
|
|
truca
|
Nika bice to super embrioncici,jedva cekam da nam javis kad je transfer onda cemo jos jace da navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 7:30:55
|
|
|
|
truca
|
Dobro jutro zene kako ste? Nika cekamo da nam javis kad je transfer i navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 10:15:05
|
|
|
|
Cortina
|
cao devojke, kako ste? Truco culi smo se sa doktorom, rekao mi da nastavim i danas sa terapijom pa sutra ponovo da mu se javim. Pitala sam ga da odradimo kiretazu a on kaze da je to cas posla ali da bi hteo to da izbegne.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 12:03:49
|
|
|
|
truca
|
cortina, bitno da te dr prati, a valjda ce on znati sta je najbolje, sto kaze, ako bas ne mora mozda je i bolje da ne radi, verujem da ce ti sad prestati od te terapije
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 12:34:00
|
|
|
|
Cortina
|
jeste truco, sto se toga tice bas su ljubazni i fini. Ti kako si?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 13:03:50
|
|
|
|
truca
|
dobro sam cortina, sad moram da spremim organizam za septembar, da nam tad uspe kad ce tebi biti transfer, jesi nesto pricala o tome sa njima ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 13:10:49
|
|
|
|
Cortina
|
nista nismo pricali o tome jer ne znamo kad ce ovo krvarenje da mi stane pa i nema svrhe sad pricati o tome. Dok mi se organizam ne stabilizuje nema nista od toga.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 13:32:14
|
|
|
|
truca
|
taman cemo onda zajedno, mislim da cemo i mi tek oktobra, a ne septembra, septembar jos mirujemo a onda oktobar transfer i ili ces ti cortina pre, moguce
< Poruku je uredio truca -- 13.7.2015 13:35:19 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 13:35:07
|
|
|
|
Cortina
|
i ja se iskreno nadam da cemo tad da krenemo u nove pobede
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 16:51:27
|
|
|
|
truca
|
Nika di si kad je transfer jesu ti javili? Cekamo i
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 17:18:09
|
|
|
|
NikaAa
|
Joj mene nema jer samo spavaaaam, i odmaram! samo mi se spavaaaaa! Ovako me malo stomaculjak zigucka, i sizim zbog fraxiparina ali se drzim dobro! zvali su me malo pre da me obaveste da su odlicno embrioncici za sada, da ce mi se Vera javiti ujutru da vidi da li moze da se odluci koji su najbolji, ako uspe onda sutra od 16h ili uvece. Ako ne bude mogla, ceka da se razviju u blastociste u cetv. i onda transfer. udjem ja tako samo da bacim pogled kako ste vi! Pogotovu da li staje krvarenje kod truce i cortine! Navijam za sve vaaaaas i ne zamerite sto nisam bas skroz ukljucena!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 17:23:42
|
|
|
|
truca
|
Odmaraj Nika, bice super embrioncici, ja sam sva uzbudjena ko da sam ja u pitanju, pa malo malo pa virnem inace ja sam dobro,kod mene je krvarenje stalo, a nadam se da ce i kod cortine ubrzo, mozda vec danas ti javljaj sta su ti javili da budemo u toku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.