|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
9.7.2015 15:38:23   
NikaAa
Hvala punoooo jess021 user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1201
9.7.2015 20:02:02   
pozitivna
Nika !! Koliko si puta za vreme stimulacije vadila krv za TSH (stitnu zlezdu) ?
Puno srece

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1202
9.7.2015 23:24:20   
pozitivna
Izvinjavam se neke poruke upucene mene kao i pitanja malocas sam procitala ovako :

Estrofem -progynova to se koristi za zadebljanje endometriuma
Meni je moj dr.dao progynovu 7.d.pred mens.( kao pripremu )i meni kasnila 13.dana ,a vec sad da ne pricam kol.kasni mesec dana user posted image ,skroz mi je poremetilo ciklus tih 7.tableta,tako da sad uzimam tablete da izazovem ciklus pa tek,kad budem nekad imala finu menstruaciju radicu IVF.

Dali se nekoj od vas tako nesto desilo ?

Poz.

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1203
10.7.2015 7:01:43   
truca
Nikaaa bas mi je zao sto ti je stomacic u podlivima jooooj i ja se bojim igle uzasno, mene je mm bockao, ali mi je tako lepo davao da se nista nije videlo, i srecom nije me nista bolelo. Nika navijam za tebe najjace user posted image nama danas treba da jave za embrioncice, malo sam u strahu ali zelim da cujem dobre vesti! sutra je kontrola, pa su rekli da ce nam dati i slicice yeeeeeey jedva cekam

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1204
10.7.2015 7:07:00   
truca
cortina , kakvo je stanje danas?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1205
10.7.2015 7:39:22   
truca
cortina, ja sam nasla na internetu da cikloproginova sredjuje ciklus, da li neko od vas ima iskustva sa tim lekom? da li to uopste kod nas ima da se kupi? jel ti doktor mozda spominjao taj lek ??

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1206
10.7.2015 7:44:24   
Cortina
truco bice to super embrioncici, sigurna sam u to user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1207
10.7.2015 7:45:46   
Cortina
stanje je isto kao juce malo je manje krvarenje ali nije prestalo u potpunosti. sad sam ih zvala da vidim sta da radim da li da produzimo terapiju ili sta dalje pa cekam da mi jave

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1208
10.7.2015 7:47:01   
Cortina
posto nisam nasla estrofem ja pijem trenutno cikloproginovu ali samo bele tabletice 3*2 kom.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1209
10.7.2015 7:50:59   
jess021
Truco, Cyclo proginova se pije da sredi ciklus, mislim da je kombinacija estrofema i progesterona i ima da se kupi kod nas u apotekama.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1210
10.7.2015 7:51:52   
Cortina
a da li je cikloproginova ujedno i kontracepcija ili ne?

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1211
10.7.2015 7:52:05   
suzi kju
Jess ko pokretna enciklopedija, sve znaš user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1212
10.7.2015 8:09:21   
Trcosava
Cortina, molim te pročitaj pravila koriššenja foruma.

Razumem ja da je ovo jedna od glvnijjih tema za tebe u ovom trenutku, ali na forumu postoje i ostale teme. Recimo postoji tema samo za ciklo

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1213
10.7.2015 8:12:37   
Cortina
pa zar zbog jednog pitanja da li je kontracepcija ili ne da idem na drugi forum koji nisam znala ni da postoji. Mislila sam mozda neka od cura zna

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1214
10.7.2015 8:28:20   
branki*
Draga cortina,nije to drugi forum,sve je to nas forum ringeraja.u okviru foruma imas razne podforume kao sto je i onaj -problemi sa zatrudnjivanjem gde ima opet puno raznih tema oko te problematike,pogledaj,sigurno ces naci odgovore i iskustva.u ovoj temi pisemo o vantelesnoj oplodnji,a o drugim pitanjima u drugim temamauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1215
10.7.2015 8:31:39   
Cortina
ok hvala branki user posted image Nova sam ovde pa hvala na svakom savetu!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1216
10.7.2015 8:38:18   
Cortina
drage moje sad su me zvali iz klinike i rekli da prestanem sa ovim tabletica to je to sto sam popila 12 komada za 2 dana i da od danas pocnem da pijem primolut nor 2*1 10 dana. Kazu mi da bi krvareneje trebalo da stane u potpunosti do ponedeljka. Kako su mi rekli za novi embriotransfer bih trebala da sacekam da dobijem bar 2 puta normalnu menstruaciju pa da razmisljamo o vracanju embriona. Ludilo, ko da izdrzi jer moj ciklus je nenormalan.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1217
10.7.2015 8:46:11   
branki*
nema na cemu,i ja sam bila nekad novauser posted image
a,tebi zelim svu srecu u ovoj borbi,znam kako je,vodila sam i ja tu bitku...user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1218
10.7.2015 8:47:41   
Cortina
hvala puno branki ova podrska koju nalazim ovde mi jako puno znaci.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1219
10.7.2015 10:44:09   
truca
cortina, bice to super, taman cemo zajedno :) ni ja ne verujem da ce da mi vracaju pre oktobra, videcemo :)

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1220
10.7.2015 11:34:09   
NikaAa
Pozitivna kad god sam estradiol vadila tada i tsh kazem, to je bilo jedno 3 puta ovako na svoju ruku isto 2,3 puta. Volim da imam kontroluuser posted image
Truco moja podrsko saljem ti ogroman zagrljaj i zaista verujem u tvoje embrioncice i da ce sve biti kako treba! Mora bitiiii!user posted image
Meni je isto mm davao i toliko se dusa plasio i nije bolelo ali podlivi, pa cak i sestre u Feroni kad su mi dale 2 puta i tada se pojavi podliv. Ovo sve sto prolazimo nekako stvori ako je moguce jos vecu ljubav izmedju partnera. Jednostavno budemo najjaci!user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1221
10.7.2015 12:21:52   
truca
Nama su sad javili, "nezvanicno", da je sve u redu sa embrionima, ali kao zvanicno ce nam reci tek sutra na kontroli. Nika hvala ti na podrsci, ja imam osecaj da cu da poludim, brinem jako da sve bude u redu jer znam kroz sta smo sve prosli i toliko jako zelim da oba embriona budu dobra i da se lepo dele. Pod velikim sam stresom, imam utisak da bih svaki minut mogla da zaplacem od brige user posted image

Nika jakooooo navijam za tebe i znam da ces nas sutra obradovati veeeeeelikim brojem lepih celijica user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1222
10.7.2015 12:33:35   
pozitivna
Bas bezveze Nezvanicna objava a sutra zvanicna UH !
Ma haj opusti se ko da oni nesto znaju

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1223
10.7.2015 12:46:03   
Cortina
bice to sve u redu truco, embrioncici ima da budu super. Znam da brines i da iskekujes sutrasnji dan ali pokusaj da se opustis.
Nika kad je kod tebe aspiracija?

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1224
10.7.2015 13:21:27   
truca
Verujem da ce biti dobro, samo sto ne mogu da docekam njihovu zvanicnu objavu.
Cortina, mislim da Nika ide u subotu u 6:30, ujutru na aspiraciju user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here