|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
9.7.2015 7:17:40   
Cortina
dobro jutro user posted image kod mene je jos uvek stanje nepromenjeno. Mooozzzdddddaaaa je malo manje, a mozda mi se i cini jer zelim da bude manje.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1176
9.7.2015 7:26:26   
Cortina
NikaA cekamo te user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1177
9.7.2015 7:40:27   
truca
nikaaaaauser posted image

cortina, ja sam od jutros pocela da pijem caj od hrastove kore, kad razmislim, meni takodje curi od proslog ponedeljka curi, doduse mnogo slabijeg intenziteta nego kod tebe, ali recimo od subote do danas mi traje, a citala sam da kora zaustavlja krvarenje , pa cemo videti, ne moze da mi skodi

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1178
9.7.2015 7:41:57   
Cortina
jel se to u zdravoj hrani kupuje

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1179
9.7.2015 7:42:54   
Cortina
kako se konzumira i kako se pravi, jel ima neka odredjena kolicina?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1180
9.7.2015 9:49:24   
truca
U narodnoj medicini kora, list i plod (žir) koriste se za zaustavljanje krvarenja, lečenje čireva, ekcema, belog pranja, preobilnih menstruacija....

PROTIV KRVARENJA
* 2 kašičice hrastove kore preliti sa 2 dl ključale vode, ostaviti da odstoji oko 30 minuta i piti po potrebi.

evo link:

http://zena.blic.rs/Zdravlje/herbateka/biljke/2084/HRAST

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1181
9.7.2015 9:55:54   
truca

cortina ja sam kupila u zdravoj hrani, trazila sam i list maline ali to nigde nemaju, mozda ako imas nekog ko ima maline pa da naberes

nasla sam i ovo cortina

Protiv prekomernog krvarenja - Napraviti smešu od kašičice listova kupine, šumske jagode, žalfije i hrastove kore. Ovo sve staviti u litar vode i kuvati 20 minuta, pa hladiti 2 sata. Piti po čašu, pre obroka, 15 dana. - See more at: http://mogujatosama.rs/menstrualne-tegobe-i-njihovo-umanjenje-3250#sthash.QMQmdMwH.dpuf

< Poruku je uredio truca -- 9.7.2015 10:04:54 >

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1182
9.7.2015 10:05:36   
Cortina
jel to dovoljna dnevna kolicina 2dcl?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1183
9.7.2015 10:15:37   
truca
ja sam popila od jutros 2 solje, i necu vise, meni danas i juce bas jako curi, pa cu videti. nadam se da ce mi uskoro prestati, tacnije, volela bih do subote da mi prestane, zbog kontrole :)

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1184
9.7.2015 10:33:41   
Cortina
bila sam do zdrave hrane i kupila sam hrastovu koru. Smesnih 32 dinara 100 grama. Evo sad kuvam pa videcemo sta ce biti. Znaci da pijem dva puta dnevno?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1185
9.7.2015 10:37:00   
pozitivna
truco draga ja te razumem ,jesi razgovarala sa dr.u vezi tog krvarenja ?
Sta znas mozda se cistis tim putem

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1186
9.7.2015 10:38:21   
pozitivna
Cortina i ti dosta dugo krvaris ,jesi ti pricala sa dr.u vezi tog krvarenja ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1187
9.7.2015 10:40:43   
Cortina
ma svakog drugog dana idem tamo vec sam se smorila. Juce mi je ukljucio hormonsku terapiju estrofem 3*2 tabletice od 2mg

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1188
9.7.2015 10:43:31   
pozitivna
Da estrofem a zasto jel to zaustavlja krvarenje ili?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1189
9.7.2015 10:44:42   
Cortina
pa nemam pojma pise da je za zadebljane endometrijuma, ali on mi je to dao da mi zaustavi krvarenje. Ne znam da li mi se cini ali kao da se malo smanjilo.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1190
9.7.2015 11:01:25   
truca
prestace cortina, ja navijam da prestane sto pre i tebi i meni user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1191
9.7.2015 11:03:35   
Cortina
truco, sad sam procedila caj posto je odstojao 30 min i dosta mi je zamucen. Da li to tako treba?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1192
9.7.2015 11:18:29   
truca
da i moj je zamucen i gust nekako i na dnu se malo istalozilo i ako je procedjen, al nemoj to sa dna da popijes :D

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1193
9.7.2015 11:50:18   
NikaAa
Drage moje, zakazana aspiracija za subotu u 6:30 ujutru.user posted image odoh da izvadim E2 i prog. jos u 17h moja terapijica a u 19h ovitrelle. Cim sam dosla doktorica me pitala boli li me stomak a mene od juce bas ziguckaju jajnici. Ponudili su nam da dodjemo sutra uvece da spavamo kod njih jer nismo iz NS-a ali znam da ne bih mogla ni da spavam tamo, promena mesta, to da sam u bolnici... Neka neka.user posted image Nekako sam opustena od juce sto nije bas uobicajeno za mene. Pokazala mi je par folikula za koje je rekla da su savrseni i stalno me bodri sto meni jako znaci. Daje mi snagu!user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1194
9.7.2015 12:01:36   
Cortina
super nikaA divno, cekamo lepe vesti od tebe da budu super folikulcici i super bebice

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1195
9.7.2015 12:09:02   
truca
super nikaaaaaa !!!! i mi te bodrimo, bice to sjajne celije, i treba da budes opustena i raspolozena, navijamo za tebe da ih bude sto vise user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1196
9.7.2015 15:03:19   
NikaAa
I ja navijam da Cortini stane krvarenje i da nam se i ona pridruzi, a Truco za tebe navijam kao za sebe trenutno! user posted image
Mene stomak danas boliiii,a jos me cekaju bockanja, i to 4 danas a stomacic mi u podlivima... Puregon moram dva puta da bocnem jer nemam u jednoj dovoljno, Orgalutran sugavi, i ovitrelle.:/ a ne mozete da zamislite kolikoooo se plasim igala. A ironija svako jutro jedno od 7 do 10 dana, krv vadila zbog stitne stalno i sada E2 pratili. Zvucim kao razmazeno deristeuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1197
9.7.2015 15:04:42   
jess021
Niko, a sto mora dva puta da bockas Puregon?
Ako se dobro secam on je u ampuli i u spric navuces dve ampule i jednom se bocnes.

< Poruku je uredio jess021 -- 9.7.2015 15:05:10 >

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1198
9.7.2015 15:11:50   
NikaAa
Penic je pa moram da iskoristim sto imam u jednoj pa onda da dodam drugu i opet da bocnem user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1199
9.7.2015 15:17:15   
jess021
A sorry, nisam znala da je PEN, onda ok.
Navijam, izdrzi jos malouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here