|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
8.7.2015 12:09:44   
Cortina
e ovako drage moje cure, upravo sam se vratila od doktrora. Posto se krvarenje malo pojacalo sto je i on ustanovio na osnovu pregleda dao mi je da pijem estrofen 3*2 - 2 dana. Medjutim nisam mogla nigde da nadjem taj lek jer nije registrovan, zvala sam ih ponovo i rekli su mi da mogu uzeti cikloproginovu i da pijem samo bele tabletice. Dogovor je da pratim situaciju i da se javim u petak kakvo je stanje tj. da li se pojacalo, smanjilo, promenilo boju i sve sto primetim. Ukoliko stane trebalo bi da pocnem da pijem primolut nor narednih 10-15 dana i taman mi je rekao da necu imati krvarenje dok sam na moru. Medjutim ako ne stane za ova dva dana...onda videcemo sta dalje. Bas sam smorena...uffffuser posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1151
8.7.2015 12:12:10   
jess021
Uf Cortina, bas ti se proremetio cilklus. Estrofem je verovatno izgubio registraciju, znam da ga je pre par godina bilo.
Nadam se da ce ti Cycloprogynova i Primolut srediti sve to.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1152
8.7.2015 12:15:38   
Cortina
i ja se nadam, jer vise ovako ne mogu, sa uloskom bez prestanka. UZAS! Valjda je pogodio terapiju. I on kaze da je ovo sto se desilo veoma cudno i da nisu imali takvih slucajeva. kaze da je verovatno zbog stresa, hormona i svega ostalog sto se desavalo

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1153
8.7.2015 12:17:08   
Cortina
da li neko zna nekoga ko je imao ovako dugo krvarenje i kako je to zaustavio.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1154
8.7.2015 12:51:46   
jess021
Cortina, ja stvarno nisam imala to krvarenje. Ali mislim da su u pravu da je to posledica hormona, stresa i da nije bas tako neuobicajeno, svi smo drugaciji i drugacije reagujemo.
Bice to sve u reduuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1155
8.7.2015 12:56:01   
Cortina
hvala jess i sve ostale devojke user posted image
divne ste i pune podrske.user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1156
8.7.2015 13:00:35   
nata11
user posted image nadam ce se sve srediti do petka

< Poruku je uredio nata11 -- 8.7.2015 13:01:10 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1157
8.7.2015 13:15:27   
Cortina
jao i ja iskreno jer planiramo odlazak na more a ovako mi je bas frka da idem. da se nesto ne iskomplikuje, sta cu tamo da radim

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1158
8.7.2015 14:05:44   
truca
nika navijamo za tebeuser posted image estradiol ce biti super bice tu puno lepih celijica!

hvala vam svima sto ste mislile na mene,ja sam presrecna zbog celija,malo je bilo neprijatno posto mi curilo,ali eto sve se dobro zavrsilo.sad cekamo petak da nam jave za embrioncice,a u subotu je kontrola,rekli su da ce nam tad dati slicice embriona,jaooooo ja jedva cekam,navijajte molim vas da budu lepi i da se dele lepo!
jos jednom svima hvala na nesebicnoj podrsci,divne ste!
nika navijamo za tebe svim srcem!bice sve super,uzvestavaj nas :)

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1159
8.7.2015 14:09:50   
truca
cortina,ne znam odakle si,estrofem imaju u apoteci iris u ns,proveri,mogu i da ti salju koliko sam ja razumela.
zelim da ti se sve sredi do mora,a znam da hoce.znam da caj od hrastove kore zaustavlja krvarenje,a mozes i femisan a,kapi,vidi sa dr

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1160
8.7.2015 14:13:27   
Cortina
truco super sto si to zavrsila, sad samo da vidimo te embrioncice da nam posaljes slicice user posted image user posted image user posted image
a jesi ti nesto napislala malocas da si se onesvestila ili sam lose razumela?user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1161
8.7.2015 14:15:23   
Cortina
kupila sam ovaj drugi i pocela da pijem samo bele tabletice, ionako mi tako jeftinije ispada jer je isti sastav. Kod nas ovde ih nema ni u jednoj apoteci

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1162
8.7.2015 14:16:23   
Cortina
pitala sam ga za kapi ali rekao mi je da ne uzimam sad to. A za cajeve se iskreno nisam setila.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1163
8.7.2015 15:08:19   
pozitivna
Corotina !!! Estrofen 3*2 - 2 dana Jel ti to dao da zaustavi krvarenje ili?

poz.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1164
8.7.2015 15:12:27   
pozitivna
Truco ,a sto si pala u nesvest ,koji razlog ?

Ja jos nisam dobila veceras cu da krenem sa tableticama da izazovem menst. ma da neznam sve mi se cini da bi trebala prirodno da krene imam neke zute mrlje i malo onako mokro -vlazno na gacicama
Jel ima neka od vas tako nesto pred menstruaciju ?
Poz.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1165
8.7.2015 15:22:25   
truca
pala sam u nesvest jer sam se izgleda bila prestravila od igle, nisu mogli da mi nadju venu pa su me boli 4 ili 5 puta. na kraju je sve dobro ispalo. sad cekamo petak da jave za embrione.

cortina dobro je da si nasla da pijes, ako je isti sastav onda nije ni vazno kako se zove.

pozitivna, ja nisam imala takav slucaj, i ako su mi danas rekli da im se ni ovo nije bas desavalo, da vade jajne dok curi user posted image

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1166
8.7.2015 17:28:46   
majza
cortina ja imam estrofem kutiju koju sam kupila za ovu vantelesnu ali sam ja išla iz prirodnog pa nisam pila ako hoćeš mogu da ti posaljem a ja se inače snabdeva u apotekama Igor u beogradu ili u apoteka jojic novi sad koja šalje putem pošte šta god treba

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1167
8.7.2015 17:31:07   
majza
truco mnogo mi je dragouser posted image sad čekamo embrione,a ti se sad malo opusti.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 1168
8.7.2015 17:33:36   
truca
hvala majza user posted image

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 1169
8.7.2015 20:28:44   
Cortina
Pozitivna jeste to mi je dao da mi zausavi krvarenje. Mada rekao je da pratim i da mozda nece stati. A sto pitas, jel znas cemu sluzi taj lek?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1170
8.7.2015 20:30:46   
Cortina
Hvala puno majza, kupila sam ovu zamenu za taj lek i njih sam pocela da pijem. Za sada je stanje nepromenjeno. Cak je poceo i desni jajnik da me bas boli.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1171
8.7.2015 20:32:13   
Cortina
Jel zna neka od vas cemu sluzi estrofem?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1172
8.7.2015 20:33:18   
Cortina
Pozitivna meni se desava tako da krene malo kao sekret i po neka zuta tufnica pre menstruacije.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1173
8.7.2015 20:36:32   
truca
cortina, estrofem sluyi koliko sam ja razumela za zadebljavanje endometrijuma, ali ne znam u kojim se sve slucajevima daje, mozda ce se javiti neko ko zna bolje od mene. znam da njega daju posle transfera nekad ako endometrijum nije dovoljno zadebljan

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1174
9.7.2015 7:12:18   
truca
dobro jutro devojke, kako ste, sta se desava danas user posted image cortina kako si? nika, kad je aspiracija?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here