Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:28:48
|
|
|
|
truca
|
jess, da ti pravo kazem, odnosno svima vama, totalno sam iscrpljena, izgubljena, nisam vise ni napeta,u nekom stanju ko u hodniku, osecam se ko da cekam u nekom redu za nesto, a red je dugacak, ne vidim mu ni kraj, ali dugacak je i iza mene , i svi cekaju, a pitanje je da li ce toga biti kad ja dodjem na red, ili ce bas tad da kazu - nestalo! sve je pitanje srece, trenutka, a od tebe zahtevaju da budes veseo,raspolozen, da konzumiras zdravu hranu i napitke, da ne mislis ni na sta, da se salis,tesko mi to sve pada.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:29:34
|
|
|
|
truca
|
za sve jedan veliki
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:37:11
|
|
|
|
majza
|
truco ne brini sve će biti ok samo pozitivno držim fige i mislim na tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:47:33
|
|
|
|
Cortina
|
truco, bas si lepo to objasnisla. Upravo se i ja tako osecam.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:53:55
|
|
|
|
Maraj
|
Drage verovale vi ili ne ali stvarno sve dodje na svoje. I meni ke delovalo da svima oko mene uspeva samo meni ne Al ne treba gubiti nadu. Sve nas cekaju nase bebice nekog pre nekog kasnije.....samo treba biti uporan. Mi smo ovu trudnocu cekali 6-7 godina.... i sad nekad ne verujem da sam trudna.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 11:57:26
|
|
|
|
jess021
|
Maraj, upravo tako. Nekad jednostavno treba neke kockice da se poklope, ja na to tako gledam. Te godine kad sam isla na kiretazu, shvatila sam da tad jednostavno nije bilo vreme za nasu bebu i tako sam to prihvatila.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 12:07:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Slazem se. Prihvatimo to tako da kad trrba da se desi, desiće se. Mi smo sedam godina pokušavali, išla sam na nekoliko operacija, kiretaze posle spontanih, 11 oziljaka imam od raznoraznih operacija. Ali sve se isplatilo, i sve se zaboravi. Samo nikad ne odustati, i ne gubiti nadu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 12:15:38
|
|
|
|
truca
|
maraj, jess i suzi, svaka vam cast hvala na ogromnoj podrsci, a mi ostale, cemo majza, cortina, pozitivna, nika i sve ostale , ne odustajemo, samo mi naisao period da mi je tesko. bojim se te aspiracije i ishoda, al verujem da ce biti dobro
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 12:35:47
|
|
|
|
Cortina
|
truco a kako rade aspiraciju kad je nekoliko jajnih celija u pitanju, da li sa anestezijom ili ne?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 7.7.2015 14:51:36
|
|
|
|
majza
|
truco uz tebe smo i bodrimo te
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:04:31
|
|
|
|
Cortina
|
truco jesi primila pregnil?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:04:59
|
|
|
|
Cortina
|
nikaA kako se osecas danas?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:05:28
|
|
|
|
Cortina
|
izvinjavam se svim devojkama pozdrav pre svega
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:08:55
|
|
|
|
Cortina
|
devojke meni se ovo krvrarenje danas ponovo pojacalo. Dogovor je bio da odem sutra pa ako do sutra ne stane da mi da neku hormonsku terapiju. Medjtim jutros je bas imalo puno tako da sam ih zvala i zakazala odlazak danas za 11h pa cemo videti sta ce biti.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:10:05
|
|
|
|
Cortina
|
bas me ovo brine iskreno da vam kazem. Nikad mi se nije desilo nista slicno i bas sam uplasena.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:38:05
|
|
|
|
nata11
|
Bice to ok, samo smireno. Javi sta su rekli.
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:39:31
|
|
|
|
Cortina
|
hvala nata11 javljam obavezno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:52:13
|
|
|
|
truca
|
drugarice moje mile,ja sam sad zavrsila aspiraciju,nema kraja mojoj sreci,jos sam osamucena od anestezijealu imamo dve ekstra jajne!!!!! ljubim vas sve,bez vas ne bih uspela da ostanem smirena,hvala vam do neba
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:54:20
|
|
|
|
Cortina
|
super truco divno bas sam srecna zbog tebe bice to sve u najboljem redu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 9:55:22
|
|
|
|
Cortina
|
kakva je procedura dalje, da li zamrzavaju jajne celije ili ih oplodjuju pa zamrzavaju embrione?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 10:07:13
|
|
|
|
truca
|
pisacu vam sve kasnije.sad sam jos u genesisu,primam glukoZu,bila sam se onesvestila.zamrzavaju embrione
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 10:10:30
|
|
|
|
Cortina
|
vazi truco, samo ti budi nama dobro pa se cujemo posle. cekamo te.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 10:31:40
|
|
|
|
truca
|
vazi cortina
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 10:58:40
|
|
|
|
NikaAa
|
Cortina javljaj sve! Truco moj najveci hrabrisa divnooooo! toliko sam srecna zbog tebeeeee! Mene neko spavanje uhvatilo i neki umor, sad odoh estradiol da vadim a u 19h u Feronu. Ja se nadam da ce sutra aspiracija
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.7.2015 11:54:05
|
|
|
|
jess021
|
Truco, dobro je, bas sam mislila na tebe , bice to sve super. Javljaj sta dalje Nika, javljaj i i sta se desava
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTIFokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.