|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
6.7.2015 8:08:24   
Cortina
i ja mislim da ce sve biti u redu, nista ne brini. Meni se to nije desilo nikada, ali to je moguce i nista ne brini.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1076
6.7.2015 8:10:46   
Cortina
i ja danas idem ponovo na kontrolu. Taman mi je skroz stalo krvarenje juce ujutru kad ono opet sitnoc crvenkasto po malo, evo i jutros isto. Jos par dana i bice tacno mesec dana kako krvarim, a planiramo da idemo malo na more i ne mogu ovako kad ne znam o cemu se radi bas me strah da se nesto ne iskomplikuje dok smo tamo

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1077
6.7.2015 10:00:13   
truca
cortina to je sigurno od svih tih hormona se poremetio ciklus. pitaj danas, mozda ce ti dati neki lek, da prestanes skroz. kad ste mislili da idete na more?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1078
6.7.2015 10:07:02   
Cortina
planiramo da krenemo tu najkasnije do 15.-20. jula, kad naidje neka last minute ponuda posto smo se bas istrosili ovog proleca

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1079
6.7.2015 10:08:20   
truca
mi cemo da letujemo u genesisu hahaha mislim da necemo nigde ici osim po bebe kad bude vreme za to i jedva cekaaamuser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1080
6.7.2015 10:13:58   
Cortina
ja ionako ne mogu da idem sad da mi ubacuju eskime jer moram da cekam da mi se sredi ciklus. Zato cemo ici malo da odmorimo mozak user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1081
6.7.2015 10:17:04   
truca
cortina, ne verujem da ce meni da ubacuju pre septembra ili oktobra, a mozda tek i u novembru. ali eto deda mrzaz ce da nas obraduje user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1082
6.7.2015 10:25:43   
Cortina
bice to lep pokloncic za novu godinu user posted image user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1083
6.7.2015 10:26:52   
Cortina
i ja se isto nadam pokloncicu za novu godinu.
Radovacemo se zajedno.
Moja sestra je pretprosle godine rodile bebu bas 1.januara user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1084
6.7.2015 11:19:22   
truca
user posted image hocemo cortina, zajedno cemo da se radujemo !

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1085
6.7.2015 13:32:22   
Cortina
Sad sam dosla od doktora. Rekao je da je bas cudno to sto mi se desava. ultrazvucni nalaz je kaze perfektan i debljina endometrijauma i jajnici i sve ostalo jedino sto nema jajne celije (kaze zbog policisticnih jajnika) i kaze da jedini uzrok mom problemu mogu da budu hormoni. Posto planiramo more pa da ovako ne bih isla da se nesto ne iskomplikuje rekao mi je da odem u cetvrtak ako se do tad samo ne zaustavi i da mi da neku hormonsku terapiju.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1086
6.7.2015 13:34:40   
jess021
Cortina, jesi radila skoro hormone? Pretpostavljam da jesi zbog vto, kakv ti je bio nalaz?
Mislim d ati se to malo poremetilo zbog stimulacije, proci ce.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1087
6.7.2015 13:38:37   
Cortina
radila sam hormone i svi su bili super osim sto je tsh bio na granici pa mi je endokrinolog dao eytirox od 25 da ga malo spusti zbog oplodnje.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1088
6.7.2015 13:41:40   
Cortina
sto se tog leka tice nista mi nije jasno, ja ga i dalje pijem a rezultat je u granicama normale. kakva je situacija kod vas? Jel zna zbog cega je bitno da tsh bude na donjoj granici? Mene strah da mi se organizam ne navikne na tu dozu pa da ga dozivotno pijem. To su mi ovi iz klinike rekli da moram, a endokrinolog je po rezultatima rekao da imam dece da ne bih trebala da ga pijem.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1089
6.7.2015 13:50:59   
truca
cortina, nadam se da ce ti prestati i da cete vi lepo na moru napraviti iz prirodnog ciklusa jednu user posted image

ja takodje pijem eutiroks, ne znam do kad to treba da se pije. ne znam da li da uzimas hormonsku terapiju, sredice ti se to verujem da je to od vto, se poremetilo. evo i meni nije sjajno, od proslog ponedeljka do petka mi je bilo samo 3 kapi braon, onda u petak predvece malo mozda vise, recimo 6 kapi user posted image e onda u subotu bas dosta, pa u nedelju nista skoro, pa danas opet dosta. a u sredu treba da radim aspiraciju, da li je iko ikad imao takav slucaj, ako jeste nek se javi

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1090
6.7.2015 14:08:59   
jess021
Cortina, euthyrox ti i odrzava tsh u granicama normale, ne brini to je najmanja doza. Da bi se ostvarila i odrzala trudnoca TSH mora biti ispod dva, ako se dobro secam. Ne brini, to je stvarno minimalna doza.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1091
6.7.2015 14:09:03   
NikaAa
Ljudi ja u 5 imam ultrazvuk a ako prezivim do tada bice dobro. Jutros estradiol 1384, i malo pre dobijem bol u stomaku i tufnu na vesu kao krv i sekret pomesano. Toliko sam se uplasila!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1092
6.7.2015 14:22:19   
Cortina
jeste jess021 tako su i meni rekli da treba da bude valjda ispod 2 ako se dobro secam. Ali mi je malo nelogicno sto ga pijem i sad a trenutno i narednih nekoliko meseci necemo raditi nista po tom pitanju.

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1093
6.7.2015 14:25:28   
truca
nika kad je aspircija? koji ti je dan ciklusa? nemoj da se brines, to nije nista strasno, mislim da si u fazi ovulacije, a sigurno zbog stimulacije imas veliki broj folikula. estradiol ti je super!!!! user posted image

< Poruku je uredio truca -- 6.7.2015 14:35:26 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1094
6.7.2015 14:31:21   
NikaAa
truca nista mi nije rekla za aspiraciju, u 5 imam ultrazvuk. A 29. dobila i do 3. mi curkalo malo :S i stalo i danas dobijem bol u stomaku i to se pojavi. Odsekla sam se. Zovem svog ginekologa kod kog sam isla u svom gradu privatno da pitam da li su pukli folikuli mozda, on kaze da ne veruje ne bi trebalo, a da mu javim veceras sve. Tako da sam na iglama. user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1095
6.7.2015 14:34:18   
truca
nisu pukli nika, nemoj tako razmisljati. kad si pre ovog bila na ultrazvuku, koliko ih je bilo, jel ti rekla velicinu ? a estradiol ti je super, ti sigurno imas 10 jajnih celija,ne brini nista, samo budi pozitivna i smirena, videces da ce biti super. nego sigurno ce ti dati pregnil danas, sutra ako su dostigli velicinu i onda aspiracija user posted image

< Poruku je uredio truca -- 6.7.2015 14:36:19 >

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1096
6.7.2015 14:37:33   
suzi kju
Nikaa drzim fige dan nam što pre dođeš u trudničke temeuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1097
6.7.2015 14:38:01   
NikaAa
Meni i pre kada su pratili folikule oni budu mali, i odjednom porastu. I stalno je tako ludo bilo, puknu pre nego sto doktor kaze da bi trebalo. Zato sam panicar. user posted image pre tri dana do 8mm su bili folikuli i endometrijum 4mm. :/ Bilo ih je bas dostaaaa. Daj Boze samo da je dobro sveeee, prvi put prolazim kroz sve ovo, toliko nista ne znam i toliko sam istraumirana trenutno. user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1098
6.7.2015 14:40:32   
truca
nika smiri se, budi vesela, pa tvoj estradiol je sjajan zeno user posted image moj je juce bio 358, a tvoj je 1300, razumes koliko je to bolje u odnosu na mene. samo nemoj da si tuzna, nego budi vesela i pozitivna, evo sad ce 5 sati jos malo. nece ti puci ni jedan, bice sve sjajno videces! jedva cekam da se javis kad se vratis sa pregleda i kazes nam lepe vestiuser posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1099
6.7.2015 14:43:39   
suzi kju
Truco ti si ponovo krenula? Ti si beše išla prošli mesec?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here