|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
7.7.2015 11:28:48   
truca
jess, da ti pravo kazem, odnosno svima vama, totalno sam iscrpljena, izgubljena, nisam vise ni napeta,u nekom stanju ko u hodniku, osecam se ko da cekam u nekom redu za nesto, a red je dugacak, ne vidim mu ni kraj, ali dugacak je i iza mene , i svi cekaju, a pitanje je da li ce toga biti kad ja dodjem na red, ili ce bas tad da kazu - nestalo! sve je pitanje srece, trenutka, a od tebe zahtevaju da budes veseo,raspolozen, da konzumiras zdravu hranu i napitke, da ne mislis ni na sta, da se salis,tesko mi to sve pada.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1126
7.7.2015 11:29:34   
truca
za sve jedan veliki user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1127
7.7.2015 11:37:11   
majza
truco ne brini sve će biti ok samo pozitivno držim fige i mislim na tebe

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1128
7.7.2015 11:47:33   
Cortina
truco, bas si lepo to objasnisla. Upravo se i ja tako osecam.

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 1129
7.7.2015 11:53:55   
Maraj
Drage verovale vi ili ne ali stvarno sve dodje na svoje. I meni ke delovalo da svima oko mene uspeva samo meni ne Al ne treba gubiti nadu. Sve nas cekaju nase bebice nekog pre nekog kasnije.....samo treba biti uporan. Mi smo ovu trudnocu cekali 6-7 godina.... i sad nekad ne verujem da sam trudna.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1130
7.7.2015 11:57:26   
jess021
Maraj, upravo tako. Nekad jednostavno treba neke kockice da se poklope, ja na to tako gledam. Te godine kad sam isla na kiretazu, shvatila sam da tad jednostavno nije bilo vreme za nasu bebu i tako sam to prihvatila.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1131
7.7.2015 12:07:04   
suzi kju
Slazem se. Prihvatimo to tako da kad trrba da se desi, desiće se. Mi smo sedam godina pokušavali, išla sam na nekoliko operacija, kiretaze posle spontanih, 11 oziljaka imam od raznoraznih operacija.
Ali sve se isplatilo, i sve se zaboravi. Samo nikad ne odustati, i ne gubiti nadu.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1132
7.7.2015 12:15:38   
truca
maraj, jess i suzi, svaka vam cast user posted image hvala na ogromnoj podrsci, a mi ostale, cemo user posted image majza, cortina, pozitivna, nika i sve ostale , ne odustajemo, samo mi naisao period da mi je tesko. bojim se te aspiracije i ishoda, al verujem da ce biti dobro

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1133
7.7.2015 12:35:47   
Cortina
truco a kako rade aspiraciju kad je nekoliko jajnih celija u pitanju, da li sa anestezijom ili ne?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1134
7.7.2015 14:51:36   
majza
truco uz tebe smo i bodrimo te

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1135
8.7.2015 9:04:31   
Cortina
truco jesi primila pregnil?

(odgovor članu majza)
Direktna veza do poruke: 1136
8.7.2015 9:04:59   
Cortina
nikaA kako se osecas danas?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1137
8.7.2015 9:05:28   
Cortina
izvinjavam se user posted image svim devojkama pozdrav pre svega user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1138
8.7.2015 9:08:55   
Cortina
devojke meni se ovo krvrarenje danas ponovo pojacalo. Dogovor je bio da odem sutra pa ako do sutra ne stane da mi da neku hormonsku terapiju. Medjtim jutros je bas imalo puno tako da sam ih zvala i zakazala odlazak danas za 11h pa cemo videti sta ce biti.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1139
8.7.2015 9:10:05   
Cortina
bas me ovo brine iskreno da vam kazem. Nikad mi se nije desilo nista slicno i bas sam uplasena.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1140
8.7.2015 9:38:05   
nata11
Bice to ok, samo smireno. Javi sta su rekli. user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1141
8.7.2015 9:39:31   
Cortina
hvala nata11 user posted image
javljam obavezno

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1142
8.7.2015 9:52:13   
truca
drugarice moje mile,ja sam sad zavrsila aspiraciju,nema kraja mojoj sreci,jos sam osamucena od anestezijealu imamo dve ekstra jajne!!!!! ljubim vas sve,bez vas ne bih uspela da ostanem smirena,hvala vam do nebauser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1143
8.7.2015 9:54:20   
Cortina
super truco user posted image divno
bas sam srecna zbog tebe user posted image user posted image bice to sve u najboljem reduuser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1144
8.7.2015 9:55:22   
Cortina
kakva je procedura dalje, da li zamrzavaju jajne celije ili ih oplodjuju pa zamrzavaju embrione?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1145
8.7.2015 10:07:13   
truca
pisacu vam sve kasnije.sad sam jos u genesisu,primam glukoZu,bila sam se onesvestila.zamrzavaju embrione

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1146
8.7.2015 10:10:30   
Cortina
vazi truco, samo ti budi nama dobro pa se cujemo posle.
cekamo te. user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1147
8.7.2015 10:31:40   
truca
vazi cortinauser posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1148
8.7.2015 10:58:40   
NikaAa
Cortina javljaj sve! Truco moj najveci hrabrisa divnooooo! toliko sam srecna zbog tebeeeee!user posted image
Mene neko spavanje uhvatilo i neki umor, sad odoh estradiol da vadim a u 19h u Feronu. Ja se nadam da ce sutra aspiracijauser posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1149
8.7.2015 11:54:05   
jess021
Truco, dobro je, bas sam mislila na tebeuser posted image , bice to sve super.
Javljaj sta daljeuser posted image
Nika, javljaj i i sta se desavauser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here