Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 17:29:24
|
|
|
|
NikaAa
|
Hocu mile moje, ja kao da nisam ni svesna svega! truco moja do kraja godinice i ti i ja sa stomacicem da budemo! Ako ne uspe sada, sta cu...ima i drugi put! Ali uspecemo SVE! Ja u to zaista verujem! Puno punooooo beba ce biti sa ove nase temice!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 18:05:19
|
|
|
|
Cortina
|
Nika biće to sve u redu kod tebe već ovog puta. Moraš tako razmisljati, a mi navijamo svim srcem
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 18:11:41
|
|
|
|
Cortina
|
Kod mene je stanje srednje žalosno i pored ovolike terapije danas me bas boli stomak i kao da mi je krenula menstruacija onako regularno jer se krvarenje baš pojačalo i praćeno je bolovima. Pored ove terapije to ne bi trebalo da se desi s obzirom da primolut nor sluzi da odloži menstruaciju. Ne nam šta da radim da li da nastavim sa lekovima ili da prestanem da ih pijem ili da čekam do ujutru da vidim sta ce mi doktor reci. Stvarno sam u haosu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 19:42:29
|
|
|
|
NikaAa
|
Mozda ipak da sacekas sta ce doktor reci, ipak je to ujutru drzi se cortinaaaa! sve sutra doktora ispitaj, i mora stati!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 20:06:21
|
|
|
|
Cortina
|
Čekaću do ujutru. Valjda je tako najbolje, ipak ne smem sama da prekidam terapiju.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 20:36:14
|
|
|
|
suzi kju
|
Nika meni su ubacili blastociste, i super se primile, navijam da i kod tebe bude tako
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 21:19:13
|
|
|
|
NikaAa
|
Suzi divnoooo! kako god da bude, samo da prodje transfer posle ce biti kako mora, ako ne uspe, pokusacu opet, imacemo zamrznute. Mene sve plasi sto je do sada islo sve glatko, a uvek kada mi tako bude na kraju se razocaram.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 21:21:47
|
|
|
|
suzi kju
|
Nemoj da razmišljaš tako. Kako bude biće, negde je zapisano kako će biti. Moraš biti spremna i n a jedan i na drugi ishod. Ja navijam da uspe, za svaku od vas, jer znam šta znači razočarenje. Al zene smo, jake, preguramo sve. Jel to je ovo prva vantelesna?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 21:51:19
|
|
|
|
NikaAa
|
Prva, prva. Zato i imam tu neku rezervu, i cuvam se da se ne ponadam previse nekako sebe pokusavam da stitim iako znam da to bas i nije moguce.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 22:08:54
|
|
|
|
suzi kju
|
Pa donekle i bolje da si na rezervi nego da letiš sva i ubediš sebe da je to to... Samo opušĆeno!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 13.7.2015 23:21:09
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco Ja sam trebala dobiti 10.Juna al nisam i cekala sam tako sve do 2.Jula onda me dr.savetovao da sacekam jos 5.dana i ako nebude nista da morgu da uzmem malo tab.da izazovem menstruaciju tako vec 5.dan uzimam ujutru i navece po 5.mg znac i 10mg. Poz.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 7:02:52
|
|
|
|
truca
|
IZVORNA PORUKA: NikaAa Hocu mile moje, ja kao da nisam ni svesna svega! truco moja do kraja godinice i ti i ja sa stomacicem da budemo! Ako ne uspe sada, sta cu...ima i drugi put! Ali uspecemo SVE! Ja u to zaista verujem! Puno punooooo beba ce biti sa ove nase temice! Nika navijam da bude kao sto si rekla, i da sve setamo !!! jedva cekam da nam beta svima koje cekamo bude pozitivna,kako bi bilo sjajno da sve zajedno odemo odavde u trudnicke, aaaaa bas sam nesto uzbudjena i srecna, bice to Nika kod tebe super iz prve, videces Cortina, imali smo goste sinoc pa nisam pisala. Bas bzv sto je tako, i bas me zanima sta ce ti dr sad reci, ali pretpostavljam da ce sad da kaze da radite kiretazu, aj videces. Kako si od jutros? Pozitivna, kad ti ocekujes da ti krene? Hoces onda odmah i stimulaciju ? Jel imas semu, kakva je ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 7:17:34
|
|
|
|
Cortina
|
truco ja mislim da sam dobila menstruaciju juce, nisam u potpunosti sigurna u to zato sto nije toliko obilna kao normalna ali su svi simptomi tu. I bolovi u stomaku i izasla mi je jedna bubuljica i bolne grudi i ostalo...Videcemo sta ce biti dalje i sta ce sad preduzeti doktor. Danas opet idem pa vam javljam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 9:58:16
|
|
|
|
truca
|
vazi cortina, obavezno javi, bas me zanima sta se desava. a da li si ti upisivala posle transfera kad je pocelo da ti curi, pa do sad, koji ti je dan po tome ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 10:06:51
|
|
|
|
Cortina
|
pre 5 minuta se me zvali iz kliniku, kazu da nema potrebe da idem tamo vec da prekinem terapiju i da pratim narednih nekoliko dana pa da im se javim u petak. Dokle vise ovako stvarno ne znam. Vrtim se u krug vec mesec dana. Truco posle transfera sam prokrvarila 13.06. tako da moguce da je ovo prava menstruacija jer je proslo tacno mesec dana.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 10:12:59
|
|
|
|
truca
|
cortina, ako prekidas terapiju, kupi onda femisan a pa probaj sa tim, ne verujem da to moze da ti naskodi. ja sam pila 3 puta dnevno po 30 kapi, mozda je i to imalo uticaja, ne znam ali eto prestalo mi
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 10:14:44
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco moj dr. mi napisao ovo: Pričekajte još pet dana Možete koristiti proveru da potaknute menstruaciju Kada jednom počne prava menstruacije tada zapocnite lijekove za stimulaciju ovulacije i javite se radi postupka IVF
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 10:55:37
|
|
|
|
truca
|
pozitivna, jel je ocekujes onda za koji dan? onda bi odmah krenula sa stimulacijom? jel su ti dali semu ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 11:24:51
|
|
|
|
NikaAa
|
Drage moje, odoh ja danas u 3 u Feronu, u pola 4 imam transfer. Inace nemamo vise 5 nego 6 embrioncica! 3 su kaze Vera embrolog sjajna i sto pre zeli da ih vrate. Ove cemo zamrznuti i eto neka mi je Bog u pomoci!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 11:43:37
|
|
|
|
truca
|
Bravo Nika nek ti je sa srecom, budi mirna i vesela, srecna i nasmejana :) i opustena, mora da uspe, navijamo jakooooo za tebe i tvoje embrioncice
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 11:47:45
|
|
|
|
Cortina
|
Super Nika Tako sam srecna zbog tebe Javi nam kako je prosao transfer i kako se osecas. Ocekujemo te sa nestrpljenjem i navijamo da sve bude u najboljem redu.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 11:48:52
|
|
|
|
Cortina
|
bice to tri
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 12:01:44
|
|
|
|
pozitivna
|
Truco draga ,ja sam razumela dr.Kad budem jednom dobila prirodnim putem onda da krem sa stimulacijom ,a ovo ja izazivam menstruaciju . Malo pre sam ispila zadnju tabletu za menstruaciju .Pa videcu posle kad cu da radim stimulaciju ,a do tad cu da navalim na Q10 .Royal jelly :)) smokve u maslinovom ulju i cajeve ,samo neznam kad budem krenula sa stimulacijom dali da nastavim sa cajevima ili da prekinem ?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 12:03:49
|
|
|
|
pozitivna
|
Nika hajde neka ti je Bog u pomoci Navijamo za tebe
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 14.7.2015 12:04:42
|
|
|
|
pozitivna
|
Cortina kako si draga ?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.