|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XV
12.7.2015 9:42:58   
truca
verujem ti, i sam blizu da skrenem od svega sto mi se sa tim curenjem desavalo.danas sam malo bolje jer sav videla nocas da se intenzitet skroz smanjio, skoro je bilo i prestalo, medjutim juce je noc bila hladna a mi smo bili napolju pa sam se mozda malo i prehladila i jutros vidim opet po malo, ali daleko od onog kako je bilo

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1251
12.7.2015 9:52:04   
pozitivna
E ovo sto Truca kaze:
"ne znam sta pijes od terapije, druge, mimo te za prestajanje, ali trebala bi da se klonis sunca, vitamin e takodje pospesuje krvarenje, kao i aspirin i te slicne stvari, mada verujem da to ne uzimas."
I proveri vidi stvarno da ti nije sad ta prava menstruacija ?

A ne razumem zasto kiretazu ? Jesi bila trudna ili?
Poz.

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1252
12.7.2015 9:58:15   
pozitivna
Vidis Truco dr.daje Corotini Estrofem da prekine krvarenje a meni je moj dr.dao Estofem odnosno Progynovu to je isto pre menstruacije zato nisam dobila kad sam bila tamo u ZG i cekala da radim IVF i sad ovde isto tako imam problem ,pocela sam da uzimam proginovu da bi dobila menstruaciju ,a tako mi je bilo sve uredno .neznam zaista kako cu sad to sve da sredim ??
I jos mi reko kad budem dobila nekad finu menstruaciju onda da se javim za IVF.
Tebi su bas fino i brzo rasli folikuli moji rasli do 11mm i stali i tako mi prekinuli terapiju neznam sta bih trebala da koristim da bi mi rasli folikuli ?

hmm

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1253
12.7.2015 9:58:38   
Cortina
Od terapije pijem tefor od 850 2x1, bromokriptin samo četvrtinu tableticu zbog održavanja proaktina jer mi je nekad bio visok i eytirox 25mg. Bila je biohemija trudnoće posle transfera. Ne znam da li je ovo redovna menstruacija zato što su mi ciklusi neredovni.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1254
12.7.2015 10:00:15   
truca
pozitivna, nije bila trudna, kiretazu rade zenama i kod produzenog krvarenja za koje se ne zna razlog, kao recimo u cortininom slucaju

Direktna veza do poruke: 1255
12.7.2015 10:02:06   
Cortina
A jesi proginovu pila sve tableticu i bele i braon ili samo bele. Zato sto su samo bele estrfem ja braon bacam.

< Poruku je uredio Cortina -- 12.7.2015 10:03:39 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1256
12.7.2015 10:05:17   
pozitivna
Aha Truco sad mi je jasnije .

Pa neznam ,onda je i mozda bolje da radi kiretazu ,al eto ko zna mozda joj je menstruacija redovna a mozda i nije jer sto bi bila kad je vec dosta krvarila ??

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1257
12.7.2015 10:09:42   
pozitivna
Te sto su mesane su Ciklo.da ti srede ciklus i ednomerium itd..
meni je reko da uzmem estrofem a ja nasla progynovu to je isto, i to je jedna vrsta tablete nema mesano ,to mi dao kao pripremu za IVF.I poremetio mi ciklus nisam mogla da dobijem ,ne pitaj koliko sam se potrosila 18.dana .

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1258
12.7.2015 10:13:55   
truca
pozitivna, a od kad ti nisi dobila, koji ti je sad dan ciklusa?

Direktna veza do poruke: 1259
12.7.2015 13:03:14   
Cortina
Truco izvini. Od brige nisam videla lepo šta si napisala. Baš mi je drago što ti je krvarenje stalo. Nadam se da će i meni uskoro, na ovaj ili onaj nacin.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1260
12.7.2015 13:27:17   
NikaAa
Zvala nas malo pre Vera, embriolog da nam saopsti da imamo 5 embrioncica! :) Javlja ce nam sta i kako, i u utorak ili cetvrtak idemo na transfer!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1261
12.7.2015 13:56:16   
Cortina
Super NikaA user posted image

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1262
12.7.2015 17:48:04   
truca
Bravo Nikauser posted image user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1263
12.7.2015 18:45:59   
truca
Nika bice to super embrioncici,jedva cekam da nam javis kad je transfer user posted image onda cemo jos jace da navijamo user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1264
13.7.2015 7:30:55   
truca
Dobro jutro zene user posted image kako ste? Nika cekamo da nam javis kad je transfer user posted image i navijamo user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1265
13.7.2015 10:15:05   
Cortina
cao devojke, kako ste? Truco culi smo se sa doktorom, rekao mi da nastavim i danas sa terapijom pa sutra ponovo da mu se javim. Pitala sam ga da odradimo kiretazu a on kaze da je to cas posla ali da bi hteo to da izbegne.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1266
13.7.2015 12:03:49   
truca
cortina, bitno da te dr prati, a valjda ce on znati sta je najbolje, sto kaze, ako bas ne mora mozda je i bolje da ne radi, verujem da ce ti sad prestati od te terapije

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1267
13.7.2015 12:34:00   
Cortina
jeste truco, sto se toga tice bas su ljubazni i fini. Ti kako si?

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1268
13.7.2015 13:03:50   
truca
dobro sam cortina, sad moram da spremim organizam za septembar, da nam tad uspe user posted image kad ce tebi biti transfer, jesi nesto pricala o tome sa njima ?

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1269
13.7.2015 13:10:49   
Cortina
nista nismo pricali o tome jer ne znamo kad ce ovo krvarenje da mi stane pa i nema svrhe sad pricati o tome. Dok mi se organizam ne stabilizuje nema nista od toga.

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1270
13.7.2015 13:32:14   
truca
taman cemo onda zajedno, mislim da cemo i mi tek oktobra, a ne septembra, septembar jos mirujemo a onda oktobar transfer i user posted image
ili ces ti cortina pre, moguce user posted image

< Poruku je uredio truca -- 13.7.2015 13:35:19 >

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1271
13.7.2015 13:35:07   
Cortina
user posted image i ja se iskreno nadam da cemo tad da krenemo u nove pobede user posted image

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1272
13.7.2015 16:51:27   
truca
Nika di si user posted image kad je transfer jesu ti javili? Cekamo i user posted image

(odgovor članu Cortina)
Direktna veza do poruke: 1273
13.7.2015 17:18:09   
NikaAa
Joj mene nema jer samo spavaaaam, i odmaram!user posted image samo mi se spavaaaaa! Ovako me malo stomaculjak zigucka, i sizim zbog fraxiparina ali se drzim dobro! user posted image zvali su me malo pre da me obaveste da su odlicno embrioncici za sada, da ce mi se Vera javiti ujutru da vidi da li moze da se odluci koji su najbolji, ako uspe onda sutra od 16h ili uvece. Ako ne bude mogla, ceka da se razviju u blastociste u cetv. i onda transfer.user posted image
udjem ja tako samo da bacim pogled kako ste vi! Pogotovu da li staje krvarenje kod truce i cortine! Navijam za sve vaaaaas i ne zamerite sto nisam bas skroz ukljucena!

(odgovor članu truca)
Direktna veza do poruke: 1274
13.7.2015 17:23:42   
truca
Odmaraj Nika, bice super embrioncici, ja sam sva uzbudjena ko da sam ja u pitanju, pa malo malo pa virnem user posted image inace ja sam dobro,kod mene je krvarenje stalo, a nadam se da ce i kod cortine ubrzo, mozda vec danas user posted image ti javljaj sta su ti javili da budemo u toku

(odgovor članu NikaAa)
Direktna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
VEZA IZMEĐU ISHRANE I PLODNOSTI
Fokusirajući se na hranu bogatu hranljivim materijama, održavajući zdravu težinu i izbegavajući štetne supstance, osobe ...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here