Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 8.8.2015 23:52:37
|
|
|
|
zece
|
Odamna je bio to ne secam se vise zaboravila sam drugi put kad sam ih pila pila sam i po et ali to je vec drugo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.8.2015 10:03:06
|
|
|
|
pozitivna
|
Aha, Zece nedaj se ,vidim da si istrosena haj opusti se znam ja da je tesko ,al vidis ja i ti smo odavno na forumu 1.mesec.razlika Al ovako uspecemo jer se borimo ,al najbitnije je da smo istrajne i da verujemo u ovo zasta se borimo . Kad misle da krenes sa stimulacijom?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.8.2015 17:50:29
|
|
|
|
enap
|
da li neko zna dal moraju da se primaju inekcije u Visegradskohj ili mogu da se nose kuci?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.8.2015 22:30:47
|
|
|
|
Maraj
|
Enap mislim da u drzavnim klinikama nema nosenja injekcija. Dolazis svaki dan. Bar je tako bilo u Frontu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 9.8.2015 22:34:37
|
|
|
|
enap
|
hvala
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 0:31:38
|
|
|
|
wivern
|
Enap koliko se ja secam 2013 su u visegradskoj zene dobijale terapiju da nose kuci. I mene su pitali da li hocu da me oni bockaju ili cu sama. E sad tamo se promenio nacelnik tako da ne znam kakvo je sada stanje.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 9:40:56
|
|
|
|
pozitivna
|
Enap ! Ja se secam da su zene na forumu pisale da te oni pitaju kako ti zelis ,znaci ti odlucis sama
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 11:37:22
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Što se tiče mog problema, hm. Jedan jajovod je začepljen a drugi je posle većeg broja pokušaja prohodan. Imala sam neku pregradu na materici ali smo je operisali , sad je ok. MM je super , mislim nalazi i to. Moji nalazi su extra. Ipak smo odlučili da idemo u Maribor. Ako do tada se ne desi čudo. Čuda su moguća. Mislim da je dr. Reljič ok lik. Prije neki dan mi se javila sestra mailom iz Maribora, da vidi kako sam, šta ima novo i kad planiramo ? Lijep osjećaj da neko misli na tebe. Pogotovo što ta sestra nema nikakav bonus, uradio ti VTO jednom ili deset puta. Njoj je plata ista, mislim ima neku stimulaciju, ali nije derikoža kao ovi naši privatnici.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 12:01:24
|
|
|
|
wivern
|
Veseli jel to sestra Jasna? Na mene su oni svi ostavili sjajan utisak, ne tretiraju te kao brojku nego kao coveka.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 12:18:28
|
|
|
|
veseli osmjeh
|
Jeste, stvarno je jedinstvena žena. Spremna da pomogne i izađe u susret.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 10.8.2015 12:21:12
|
|
|
|
wivern
|
Divna zena, a radi posao za 4 osobe i uvek je nasmejana i spremna da pomogne.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.8.2015 18:31:55
|
|
|
|
truca
|
zene sve vas pozdravljam, toplo je i niko nista ne pise. uskoro septembar, pa cemo poceti ponovo da navijamo :)
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.8.2015 20:41:27
|
|
|
|
bojanalady
|
Drage moje, nova sam na ovoj temi i zelim prvo sve zenice da pozdravim. Ne snalazim se bas najbolje, pa mi ne zamerite ako bude nekih malih grescica . Htela bih da se posavetujem s vama da cujem vase misljenje. Mm i ja treba da krenemo na VTO o tosku drzave pa me zanima kad odemo na prvostepenu komisiju da li da zaokruzimo Front ili Valjevo. Naime o cemu se radi. Cula sam da su liste cekanje jako duge u Frontu i da ovi iz fonda sami prebacuju devojke ili u Valjevo ili u Nis. Inace, u Frontu sam u savetovalistu za sterilitet vec 3 godine kod dr Krsic. Pa mi je onda i logicno da trazim Front. Ali ako se dugo ceka onda bih u samom startu trazila, tj. zaokruzila (kako god) Valjevo jer opet kako sam cula u Valjevu nemaju liste cekanja. Jel ima neko iskustvo s Frontom ili Valjevom. Nesto mi se u Nis neide.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.8.2015 21:12:20
|
|
|
|
enap
|
ja sam sad u junu prosla drugostepenu komisiju u nisu inace sam sa juga zaokruzila visegradsku i za dve nedelje sam dobila poziv da se sad 1.9.2015 javim na konsultacije...meni je to jako brzo a nisam iz bg
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 12.8.2015 22:14:45
|
|
|
|
bojanalady
|
enap, pa to je baš brzo, ali to su samo konsultacije, ne znam kad se kreće u sam postupak to sam čula da se dosta čeka. Jel ima neka zenica da je radila vto u Frontu, kako ste prošli? I kako uopšte ide ceo postupak od momenta dolaska na konsultacije u Front pa do samog završetka vto. Jako sam uzbudjena i sve me zivo zanima.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.8.2015 0:09:28
|
|
|
|
zece
|
Ja ovih dana zasto se tako osecam neznam neka negativna energija u meni imam kao da nikad necu imati deca a imam 30 god u nov punim 31 i tada cu ici na trece vto neznam dal je to sto cekam vec 10 god se borim sa sterilitetom neznam
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.8.2015 0:22:37
|
|
|
|
wivern
|
Zece normalno je i da si nervozna, i negativna posle svega što si prošla. Ali to ne znači da te tvoj bebiron ne čeka negde. Treba imati konjske živce i dosta strpljenja ali najviše pozitivne energije. Kreni možda na neki sport, ako već ne ideš, izbaci to iz sebe pa da ovo sad bude treća - sreća. Šaljem ti velikog grlisu, nema predaje.. Znam žene koje su i po osam puta išle na vto... Idemo dalje mila
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 18.8.2015 19:13:57
|
|
|
|
jess021
|
Zece, sto kaze Wiv normalno je da se tako osecas i bice verovatno jos svakakvih faza dok ne dodje do uspeha. Dozvoli sebi i da budes ljuta, tuzna i da se isplaces, samo nemoj da to dugo traje. Sve ce se zaboravitik kad dodje beba,a do tad borba, sta da radis kad tako mora.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 10:37:35
|
|
|
|
naci1
|
dugo nisam ulazila na sajt,wivern,pozitivna,jess drage moje sta se desava kod vas
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 10:55:39
|
|
|
|
wivern
|
Naci mila, kako si . Sta ima kod tebe. Bas te dugo nije bilo. Jess je trudna uskoro ce se i poroditi a moj malisa evo ga vec 9 meseci.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 13:39:58
|
|
|
|
jess021
|
Naci Nema te 100 godina, pa sta ima kod tebe, kako si? Kao sto ti Wiv rece, ja sam u 34. nedelji, nakon trece vto Sta se desava kod tebe?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 16:32:24
|
|
|
|
wivern
|
E stvarno, nema nam dugo ni pozitivne, sta li je sa njom?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 19:25:59
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, pisala je pozitivna skoro. Nesto joj se ciklus skroz poremetio, ne mogu da joj izazovu menstruaciju. To je poslednje sto znam.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 19:56:48
|
|
|
|
wivern
|
Jao Jess pobrkala sam devojku . Potpuno si u pravu, jos smo nas dve razmenjivale i pp. Zbogom pameti.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XV 20.8.2015 20:12:38
|
|
|
|
naci1
|
Drage moje ja sam po drugi put trudna,u aprilu prosle god sam izgubila bebu u 6mesecu, i sada sam 8 nedelja .necete verovati obe trudnoce prirodnim putem,posle svih cimatanja.Joj kako mi je drago zbog Vas niste ni svesne
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.