margom
|
E pa dosao je i taj trenutak, sutra krecemo ako Bog da sa postupkom....ujutru moramo biti u VA u 8h na vadjenju krvi i pretpostavljam na UZ. Ja sam u nedelju uvece popila poslednji Mikroginon i cekam svaki cas user posted image , stomak me od jutros zestoko probada.... Antibiotike za streptokoku u vaginalnom brisu sam zavrsila jos u nedelju ujutru, a kontrolme briseve su mi uzeli u NF u utrorak popodne, pa cekam i na te rezultate, nadam se da su bestije iskorenjene. Usput uzimam i aloju, a i nanosim alojin-propolisov sprej dole na gospoj''icu user posted image .....Meni su inace rekli, kada su me pozvali da dodjem 20.3. da u sustini tada dolazim po stimulaciju, sto verovatno znaci da sam na kratkom protokolu, jer se ne pominje nigde diferelin, a rekli su mi da prekinem sa Mikroginonom pet dana pre dolaska kod njih, tako da ocekuju da cu dobiti user posted image .....a to mi je zanimljivo, sta da mi je ciklus krenuo dva dana od prekida kontracepcije, ja bih kod njih sutra otisla na 3-4 dc, sta onda.... ali dobro, dzaba ja mozgam o tome, ima pametnijih glava koje se bave time....Nego devojke drage koje ste prosle isti ili slican protokol, sta da ocekujem od sutra, kako to izgleda...dodjem ujutru i vade mi krv, pa onda ? I kada ponovo idem, jer mi oni pomenuse nesto opet za 5-6 dana? A na onom papiru sa konsultacija mi pise CTX Gonal ll/Menopur l..... Ljubim vas sveeeeee mLogoooooo...user posted image user posted image user posted image
|