Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:31:55
|
|
|
|
branki*
|
emice,tako sam i ja sto se tice mleka radila. von,nisam ,ja uvek kupim sirup od jagorcevine ili prospan...ne znam ovaj herbiko kakav je sto ga reklamiraju..
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:33:13
|
|
|
|
Modessty
|
i ja spremila juče pasulj za danas Sanjice posavetuj se sa nekim da ne nastradaš ni kriva ni dužna. I moj Danilo počeo lepo i mirno da spava tek pred treći rođendan. Nikola nekad spava lepo nekad ne. Viš zeza nego što lepo spava. A uče ga i zubi. Ruka mu je stalno u ustima!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:33:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
la ste se raspisale od ranog jutra BRANKI utesi me sa tim spavanje tek od trece godine,Dora se i dalje vrpolji ili nesto prevrce ma nema mira po celu noc SANJICE ja mislim da nista nema od te socijalne sluzbe ovde opet tmurno vreme,ja odvela Doru u vrtic,pa cu da pozavrsavam sta imam danas MM ja sam kao klinka znala da heklam sad me podseti na to,ne znam da li bih sada umela ,kazu da to ekstra smiruje zivce
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:38:14
|
|
|
|
branki*
|
ja znala kao klinka da pletem,ne nesto posebno,ali sam znala..sad mi krivo sto sam pozaboravljala,super ima pletenih stvari i bas lepe vunice,mogla bih neki lep sal ili dzemperic ili bolero,al kad ne umem.doduse,nemam ni vremena. kris,tako je stvarno bilo..spava on,ali se toliko vrti da ja koja imam lak san i spavam sa njim u bracnom,sve cujem,ali bar kad je prestao sa mlekom bilo je lakse,a od treceg rodjendana,milina..ali,sad dodje bojana,tako da opet nema spavanja
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:40:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jyce sam kuvala. Slatko su rucale. Ove moje doruckuju, pa da ubacim u petu. Mislila sam prozore, ali se naoblacilo.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:45:07
|
|
|
|
vonavoj
|
sanjice,ne diraj prozore tvoje reci mi odzvanjaju u glavi,da se smirim malo..i verovatno cu se smiriti kad pocnem da radim,nece biti sanse da sve stignem!! branki,probaj sa altiprimom p,na biljnoj bazi je,Josif Pancic,sjajan je..i nije skup,manje od 400din!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:46:37
|
|
|
|
branki*
|
ok,von,kazacu muzu da kupi kad se vracasa posla
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:53:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Von zamisli da se i zbog toga nerviram sto po kuci ne stizem prsla bih nacisto. Sto pre shvatis to ti je bolje. Posto mm svako vece decu pakuje u krevet jer sam ja na casovima, pre nego sto sam izasla zamolila sam ga bude kuca sredjena. Ulazim u kucu kad ono cakup pakum. Kaze nisi me pohvalila. Uopste nisam imala predstavu za sta da ga pohvalim. Volim da legnem u krevet a da mi je kuca zategnuta. Eto time se opterecujem. Svako sa necim.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.3.2015 8:58:33 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 9:04:20
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja to volim sanjice,mrzim kad ustanem i vidim pizamu na krevetu,stvari na stolici..a jutros prazna flasa soka na kuhinji ..ne zna gde je kanta!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 9:29:52
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj i ja to volim sanjice,mrzim kad ustanem i vidim pizamu na krevetu,stvari na stolici..a jutros prazna flasa soka na kuhinji ..ne zna gde je kanta!!! jao što mrzim prazne flaše od mineralne vode ili soka na kuhinjskom pultu ili na sudoperi!!! i mene izluđuje nered. Sređujem igračke i stvari razbacane po sboi pre nego legnem. Ostalo sam naučila da ignorišem - prozore, prašinu, neispeglan veš.... Sad sam se setila da sam ladno zaboravila da posolim pasulj juče kad sam ga kuvala! mnogo sam pogubljena!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 9:41:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mm pije vodu iz flase pa je ta njegova flasa svuda oo kuci, na sudoperi, pored kauca u dnevnoj, a napolju jos jedna za napolje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 9:51:59
|
|
|
|
daca77
|
Evo i mene...kamilica prodelovala i ko glice smo se uneredile A sto se tice spavanja nocu, onda je moja zlatna...spava mirno tokom cele noci, ali pusta glad je probudi u pola noci...nesto je ovo mleko ne drzi i non stop bi sisala, tj.na 1,5h. Sada bi me NM izgrdila, ali sta cu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:07:37
|
|
|
|
vonavoj
|
mod,imamo li istog muza! Sad ima problema na poslu,i nas ne ferma..mozes misliti,a meni je lepo! Jos mi vrhunac kaze,mozda cemo morati da otkazemo letovanje..e vala necemo,nego ces da trazis od svog oca 600e koje nam duguje vec 4 godine! Krelac!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:22:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vidim ogovarate muzeve! C,c,c Jutro! Evo nas dve doruckovale pa treba da odemo do Dz-a da uzmem neki uput , ako me prime nezakazanu . Inace, fino smo spavali
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:33:46
|
|
|
|
branki*
|
kod nas pada sneg,i to one velike,krupne pahulje...neverovatno! inace,i ja voli kad legnem da mi bude sve pod konac,nesredjena kuca me cini ervoznom
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:39:35
|
|
|
|
vonavoj
|
Prava rec,cini me nervoznom! Sad sam sredila kuhinju,neke rafove,sterilisala nove flasice,pa da vezba da pije,vidim da hoce caj od belog sleza! Sad cu da se podsecam sta i kad se uvodi od hrane,napravili su nauku od toga
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:44:36
|
|
|
|
branki*
|
von,niste jos poceli nista oko uvodjenja,jos je na mleku samo?ja mislila da krenem malo ranije nego sa bozom sto sam,ali videcu,ima vremena za nas jos.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 10:59:09
|
|
|
|
vonavoj
|
Dala sam joj prekjuce malo Milupa pirincanih pahuljica,sad cu da pocnem. Velika je vec,mislim da joj treba. Sa T sam pocela sa 4m,a evo J 5 m i 5 dana! Sad cu polako,ali nista necu siliti. Dr mi je rekla da ne treba,da je velika,ali ako krene da se budi nocu,cesce nego inace,znaci da joj nije dovoljno..e sad,budi se jer kaslje,ali realno je pocela cesce da se budi..pre je spavala do 4,sad vec u 2 trazi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 11:33:13
|
|
|
|
Modessty
|
Von izgleda da su kao blizanci Danilu sam krenula mlečne kašice sa 6 meseci a Nikola je tako lepo sisao i napredovao da mi bilo žao da mu dajem kašice. Tako je on probao prve kašice sa nepunih 6 meseci i ostalo na tome skoro do 7 meseca. Tad smo krenuli i povrće i voće i krajem 7 meseca po malo piletine... A on voooli da ručka!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 11:57:26
|
|
|
|
vonavoj
|
NIje odusevljena,sad je pojela par kasicica! ,cekacu punih 6,vidim ja! I ona lepo napreduje,ima 8200 Inace,pricalica moja,evo vice babababbabababab!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 12:07:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem i brisem na posao. Oribala sam celu kucu. Ostala je decija soba, ali to ne mogu dok se njih dve igraju. TErasa obrisana. Cak sam prozor od terase. Kupatilo cisto. Rucak spremljen. Deca spavaju. Jos sebe da namontiram i odoh. Sta ti je zena. Sve moze. Meni Sofija po ceo dan nesto prica i objasnjava rukicama. Jedva cekam da pocne lepo da prica.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 12:35:56
|
|
|
|
srculence25
|
Zdravo drage evo uhodala sam se malo oko bebe pa sam uspela zvanicno i ovde da se javim U jednom trenutku mislila sam da cu skrenuti nadam se da ste sve prosle kroz to u pocetku sa prvom bebom. Nervozna neispavana nemam pomoc pa kad place uvek samo mislim da je gladan.Pogotovo sad od kad smo izasli iz bolnice opterecena sam sa gramima i napredovanjem.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 12:41:50
|
|
|
|
branki*
|
srculence vecina nas prolazi kroz to,pogotovo sa prvim detetom kad nista ne znas,a jos nema ko da ti pomogne..ovo oko sisanja i dohrane,ne znam....ja sam bozu hranila samo na flasicu,adaptirano mleko i moje koje sam izmlazala,ali iskljucivo flasicom i zapisivala sam koliko je popio i u koliko sati..a,boku dojim samo ,ali ne gledam na sat,nego kad ona hoce,a to ej cesto.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 12:46:49
|
|
|
|
srculence25
|
Branki draga u tome jeste problem ja neznam da se izmuzem jedva rucno nacedim 20 a posle samo kaplje.cini mi se pre dohrane kao da odbija sisu moram da se borim da lepo povuce i to netraje dugo nekih 5 min siki i vristi.Da bar mogu da se izmem kako valja pa da dajem oba
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 13:19:00
|
|
|
|
branki*
|
srculence,idi u temu DOJENJE VASE ISKUSTVO,pa se posavetuj sa new mom oko toga,ona j e savetnica za dojenje..ja bih prvo stavljala bebu na sisu da sisa koliko hoce,a onda davala dohranu,tri merice napravi,pa koliko popije.ja sam se rucno izmlazavala isto,u pocetku je bilo oko 30 ml na 3 sata,a kasnije vise,pa sam stigla do 120 ml na 3,4 sata,a onda je krenulo da se smanjuje moje mleko...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Ime za decakagraySta mislite, koje je lepse?Strahinja (
68%)
Janko (
32%)
Ukupan broj glasova: 263Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!