Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 18:02:50
|
|
|
|
eca89
|
bravo von, bas si vrednica ! Nego mamice, da li stavljate bebu na stomak da spava i kada ste to pocele raditi?
< Poruku je uredio eca89 -- 18.3.2015 18:04:09 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 18:06:37
|
|
|
|
Modessty
|
eco iskreno ja nikad nisam stavljala decu da spavaju na stomaku. tek kad su krenuli da se sami okreću spavali su na stomaku. Stavljala sam ih ovako kad su budni da malo budu u tom položaju
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 18:30:46
|
|
|
|
vonavoj
|
moram sama sebe da hvalim,kad nece drugi eco,sestra je svog sina stavljala sa mesec dana,tako je najbolje spavao!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 18:54:06
|
|
|
|
Kata90
|
eco,kako kazu tako je najbolje kad beba spava na stomaku,ali moje dete nece jednostavno,nego ga stavim sa strane i sam se okrene na ledja tako mi bas dugo spava......a na stomaku svega 5min pa se probudi......
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 20:03:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni su prozori prljavi odavno. Uopste se vise ne opterecujem. Puno ima nesredjenih stvari po kuci, ali meni je trenutno bitno da su mi deca sita i cista. Proslo je vreme kad sam se zbog toga nervirala. Stvarno nemam snage da se zbog toga berviram. Sad sam dosla iz skole sva iscedjena. JOj kakve dece ima. Bas sam umorna, a i pomalo tuzna. Sad malo da citam T bajke i cekam mm-ove palacinke. Von svaka tebi cas_t. Nadam se da ces malo i ti da olabavis kad pocnes da radis. Eco stavljala sam ih na stomak kad su poceli da se okrecu, tj.one se tako nameste.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.3.2015 20:09:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 20:08:50
|
|
|
|
daca77
|
Von, svaka cas_t...ja i moja cera smo juce bas gledale prljave prozore, ali se ne usudjujem da krenem...cekacu vikend kad je mm kuci. A nas od 18h ubise grcevi Sta se vise desava sa ovim njenim stomakom, ne znam?! Nije kakila 2 dana i sada je gasovi i grcevi ubise...moracu sutra da joj ponovo dam kamilicu, a nesto se plasim da joj to poturam.
< Poruku je uredio daca77 -- 18.3.2015 20:10:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 20:10:46
|
|
|
|
emicaa
|
Mi bili kod zaove,T i A se super igrale dok nisam krenula malom da zakopčam hlače,kako sam mu prišla T počela plakati,nevjerovatno koliko je ljubomorna kad je on u pitanju,da ona samo zna koliko sam mu u svemu udovoljavala dok se ona nije rodila,kod mene mu je apsolutno sve bilo dozvoljeno
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 6:57:36
|
|
|
|
branki*
|
jutro,mame! meni juce bio brat sa devojkom predvece,boka naravno prekukala dok se nije uspavala.generalno kad god nam neko dodje ona je haos.mislim da sto nam ljudi uvek dolaze predvece,a ona je tad em razdrazljiva i nervozna i plus joj se spava,pa je haos.uspavala se u pola 8 uz fen i do 3 super sa ustajanjem da sisa ,ali od 3 haos,te stenje,te place,te sisa,te spava,sve u krug... boza ooet kaslje...zao mi ga,a danas ima i logopeda i defektologa.moram neki sirup da uzmem ili da pravim neki narodni lek protiv kaslja.ima ovde na rr neki sa lovorom. kod nas susnezica pada,covece kako je kod vas,mame?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:09:15
|
|
|
|
serpica
|
Branki ja da budim dete za vrtic..kod nas lepo vreme,malo oblacno ali mirno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:22:32
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A zaspao u 22, i ja sa njim, nije mi dobro od tolikog spavanja Juce se konacno setim da bih mogla konacno da nastavim da heklam prsluk za A. kako uzmem da heklam, tako cujem njega napinje se. Onda posle ponovo, on se penje na sto. Na kraju mi je puko film, i prestanem, i on uzme knjigice i smiri se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:26:14
|
|
|
|
branki*
|
i tako ti,misu,morade da batalis hekleraj eco,da,ja boku stavljam da spava na stomaku i hoce tako da spava.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:27:50
|
|
|
|
daca77
|
Jutro i od mene Jao, Branki...tvoja bas zeza...moja N je plakala od 18h, ali u pitanju je bio stomak...kasnije je lepo zaspala, budila se u pola 3 i jutros od pola 6na nogama...morala sam da joj dam par kasicica kamilice ako hoce da je protera...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:28:19
|
|
|
|
mali_mis
|
Kontam, da sam uzela opet da heklam, verovatno bi se na luster popeo, ovako je bio miran, pa da i mi ostali malo uzivamo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:29:49
|
|
|
|
branki*
|
sad citam da sam malopre upotrebila 3 puta rec haos
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:30:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Ove dve su se naravno probudile. Branki pitacu mamu ako ne zaboravim kako pravi sirup za kasalj. To dajem i Teodori i Sofiji. Sto se tice gostiju u vreme spavanja mi smo to jos na pocetku presekli. Kvarimo im mir. Ni ne udem nigde sa decom u te sate. Jednostavno posle su nervozne. Uopste me ne cudi sto je Boka i posle bila nervozna. Ja cu malo da budem vredna. Moracu malo da oriban stan.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:34:17
|
|
|
|
branki*
|
ok,sanjice je l radis danas?i meni curi nos i grebucka me grlo... daco,ja sam kuvala vodu sa kimom,pa to davala.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:36:16
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam. I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas" Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano ...prpa bato Joj što ja volim da dođem ujutru pa čitam ovakve fore Sanjice lebac mu kako ne smeš? Pa zar nihje bilo skoro ono da su decu po školama ispitivli (provera ko nasilj U PORODICI) Ne možeš da ga pošalješ kod psihologa? Mžda i mama trpi batine? Eco, ja nikad nisam stavljala na stomak, niti su hteli, osim kad je Ana bila stara neke 2 nedelje i to na stomaku od mm-a spavala. Luka je isto samo jednom, stavila sam ga na stomak da vežba mišiće (imao mžda mesec dana max ) drao se i zaspao, ali to samo meni na očima da bude. Nisam ga ostavljala samog da spava na stomaku. Inače ovo moje dete me počastilo noćas. Oko pola deset sisao i spavao do 5. Eno ga sad u ljulji.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 7:45:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco, njegova uciteljica u specijalnom odeljenju to zna. Ona mi je rekla. Deca su mi potvrdila. Majka maltretira dete. Ne moze da izadje na kraj sa njim, jer ima puno dece. Strasno. Pitacu koleginicu zasto nikad nije prijavila slucaj socijalnoj sluzbi. Oni su jako ugrozeni. Higijena im je ravna nuli. Nose stvari, pa kad picne da se osecaju na smrad oni uzmu druge. Niko ne obraca paznju na tu decu iz specijalnog odeljenja sto je tuzno. Ja dodjem jednom nedeljno pocas_tim ih sa necim. Branki radim od 1. Ma muka mi je i od posla. Bas sam se umorila. U subotu idem kod mojih u Ovrenovac. Tatu i brata nisam videla jos od Bozica.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.3.2015 7:47:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:11:08
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: wivern Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam. I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas" Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano ...prpa bato sjajno! skidam kapu wiv! Dobro jutro i ovde. Noćas me Nikola izmaltretirao za desetku! Na svaka dva sata je plakao u snu i na kraju se sasvim probudio oko 6h! Juče popodne nije hteo da spava i nadala sam se da će zato lepo spavati tokom noći. Ali mućak! A danas radim do17h Sanjice što ti ne prijaviš socijalnoj službi? Mada nisam sigurna koliko je u našoj zemlji i to dobro rešenje
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:14:47
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ovu moju je opet nešto mučilo,svaki čas se počne okretati,,stenjati,pa sjedna razgleda po sebi pa opet legne,taman kad ustanem da je uspavam ona se umiri.Zaj....me na dva sata ko da je beba. Sanjice mene duša boli za takvom djecom a na sve strane ima toga.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:17:41
|
|
|
|
branki*
|
moj boza je tek sa 3 godine poceo da spava super,znaci legne uvece i ne mrda do ujutru..a,do tad,sve se nesto vrteo po krevetu,samo do 2 godine skoro je pio mleko nocu,a posle se vrteo.mislim,spava on,ali samo se baca po krevetu.. socijalna sluzba kod nas-sprdnja
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:18:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma prijavicu ako uciteljica nista ne preduzme, tj.pitacu pedagoga. To sam skoro saznala. Vidim neke modrice po licu, pa sam pitala uciteljicu o cemu se radi. Samo mi nije zasto ona nije reagovala.Upoznata je sa njihovim profilom. Sta mislite da li je glupo da deci i danas dam pasulj sa mesom? Ili da ga bucnem u zamrzivac, pa da dam neki drugi put.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:19:33
|
|
|
|
branki*
|
kad si kuvala?ako je od juce,ja bih dala.... jadno dete
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:23:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ako ga dobro podnose,mislim ako ih ne muči stomak posle dadni,zdrav je pasulj. Branki i ova još pije mlijeko ali nekad oko 4-5 pa joj ne dajem kad ustane.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 19.3.2015 8:27:15
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! i moja sad zeki nocu..u 22 zaspala,u 2 sisala,u pola 5 prica,place..gurala dudu,jok,sisu prihvatila i zaspala,i usrala se..ali je nisam dirala ,u 7 se probudila i tad je presvukla (nemajka)! branki,jesi li mu davala altiprim p,ili broncamil (nas sponzor)! meni su oni naj! pravila sam taj od lovora,grozan,a jos gore je kasljala! sanjice i mi juce i danas pasulj!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?