|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
18.3.2015 7:16:42   
Sanjica26 RR
Daco jel ona zivi sa vama? Bas ti to sad treba pored bebe.
Dobro jutro. Probudila sam se ranije, ali verovatno necu dugo da lezim. Danas cu da otpadnem na poslu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.3.2015 7:21:14 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 726
18.3.2015 7:17:28   
mali_mis
Jutro mame user posted image
I ovde je tmurno. Smucilo mi se vise to glupavo vreme, zeljna sam sunca.
Mi smo se juce uspavali u 22,30, napredujemo. Samo da nas sad ne zezne njegov tata ako dodje za vikend, onda cu prolupati.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 727
18.3.2015 7:21:37   
daca77
Sanjice, odvojeno zivimo...kuca sa posebnim ulazima, ali sam juce morala da budem sa njom, dok je svekar jurio po KC i hitnoj.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 728
18.3.2015 7:26:30   
branki*
kako je obrnuto,eto kod nas juce i danas sunce,vreme za pozeleti..
sanjice,razumem te i ja budem u slicnim situacijama,nisi ti samo predavac toj deci,nego i brines za njih,meni suze podju kad vidim neku decu,tako odrpanu,pohabanu,porodice u rasulu...
daco,bas sam juce mislila sto te nema..vala,samo ti to fali jos ionako imas posla preko glave sa bebom..valjda ce biti bolje danas...a,sta ona tako izadje iz kuce i ode ne zna ni sam gde?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 729
18.3.2015 7:38:27   
daca77
Branki, ona je skroz ok, ali se desava da joj jetra ne radi dobro i onda nepreradjeni otrovi odu u mozak i ona ne zna sebe...tumara okolo...kada se izluce iz krvi ti otrovi, ona je danima, a ponekad i mesecima ok i ne seca se sta joj se desilo.

< Poruku je uredio daca77 -- 18.3.2015 7:39:03 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 730
18.3.2015 7:52:21   
emicaa
Jutro mame,T jutros ustala u pola 6,kako može pojma nemam user posted image
A joj Daco to je baš gadno.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 731
18.3.2015 7:56:00   
daca77
Emice, uzasno je, jer ona ima transplatiranu jetru, a kako su sve namirnice kod nas pune otrova, pesticida i sl., malo malo pa je to snadje.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 732
18.3.2015 7:57:29   
Misha i Ljisha
joj daco user posted image pa to je bas strasno. Gde zivite? Mislim odakle ste?

Emice moja je ranoranioc od najranijih dana. kaze moja mama da je d jos super ja sam se budila uvek tacno u 5 tj kaze da sam budila redovno tatu za posao nisu ni navijali satuser posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 733
18.3.2015 8:03:41   
emicaa
I mm je ranoranilac ali ne baš toliko,on oko 7 ustaje a ova mala ga je baš pretjerala user posted image
Daco a kako se ponaša kad je to uhvati,jel samo ode negdje ili...prvi put čujem za tako nešto.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 734
18.3.2015 8:07:34   
branki*
covece..kako je to sve povezano i moze da napravi haos u organizmu..znaci ,toksini iz jetre odu do mozga i skroz se pogubisuser posted image strasno..

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 735
18.3.2015 8:18:40   
vonavoj
jutro!
daco,mnogo nezgodnouser posted image
MiLJ,ti si bas vredna! Ej,a najbolje mi sto svako vece kasno lozisuser posted image ,nije vam toplouser posted image
Svaka cas_t kome deca spavaju od 20 do 7,8.moja je sinoc u 9 zaspala jer popodne nije spavala i u 4 bi se igrala vec /Joka!
Kad zaspi oko 22 to je vec bolje..onda odspava do 7user posted image
a sad ziveo babytv! da popijem kafu i procitam nesto! mada mi susilica pisti,gotov vesuser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 18.3.2015 8:19:58 >

Direktna veza do poruke: 736
18.3.2015 8:25:14   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: vonavoj
MiLJ,ti si bas vredna! Ej,a najbolje mi sto svako vece kasno lozisuser posted image ,nije vam toplouser posted image

user posted image ne spavam ja mnogo ali mi je potrebno to malo da bude u cugu. Znaci tri sata tri sata ali ja sam mrtva ta tri satauser posted image a nakon tri mogu narednih 21 da izguram bez problema. Pre par godina mi se zaredjalo sigurno zbog posla da spavam po dva tri sata citave dve nedelje i na kraju odem kod drugarice u kupatilo da operem ruke i ne zavrnem slavinu. Znaci mozak u ofsajdu. Zezala me da cu da joj platim racun za struju jer ko u inat ostavih vrucu vodu otvorenu ahahah... Zombi sam bila

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 737
18.3.2015 8:38:13   
Trcosava
Sanjice a zar ne možeš ti to da prijaviš?

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 738
18.3.2015 8:40:33   
doktorkakristal
jutro mame,kod nas danas tmurno odvela D u vrtic i tako pijem kafu

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

Direktna veza do poruke: 739
18.3.2015 8:53:11   
vonavoj
user posted image user posted image bogami i meni je mozak u autu..nikad mi se nije desavalo da zaboravljam stvari,a saduser posted image
valjda i stalno jedno isto,budjenje nocu..

Direktna veza do poruke: 740
18.3.2015 9:38:36   
wivern
Mamike dobar dan. Dok iscita sve sto ste pisale ovih dana..
U bre Daco to je bas da se izmucis ziv, em gledas na malo dete em na sveki.
Nas zvali da idemo na pregled za vezbice u aprilu. A M poceo da podize glavu dok smo cekali na poziv. Mada jako nevoljno to radi.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 741
18.3.2015 11:51:15   
branki*
gde ste,mame..boka spava,ljubi je majkauser posted image ja cak i nalakirala i sredila nokteuser posted image
popodne mi dolazi brat sa devojkom,tako da cu pre toga da prosetam do prodavnice sa bozom,to ce mi biti izlazak!
inace me zvala obracunska radnica da mi kaze kako mi papir od porodiljskog nije dobar jer je dr nesto pogresio...covece,vecito ispravljam tudje greske,kad u ovoj zemlji niko nema odgovornosti ni prema kome,a nije prvi put da se zezam sa papirologijom zbog tudjeg ofrlje rada i nemarnostiuser posted image

branki

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 742
18.3.2015 11:59:26   
wivern
Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam.
I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas"
Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano user posted image ...prpa bato user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 743
18.3.2015 12:17:10   
daca77
Evo mene...nije bilo struje par h.
Wiv, a koje to vezbe radite?
Nama je dr rekla da sami kod kuce vezbamo, jer mala malo glavu krivi ulevo...cini mi se da je sada sve u redu-stavljam je na stomak da jaca vratne misice.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 744
18.3.2015 12:32:49   
wivern
Ma Daco kad lezi na ledjima i uhvatis je za rucice i blago povuces unapred on ne podize glavu, opusti je da visi. Sad je polako poceo da se napinje i trudi da je dize. Ovako glavicu drzi super, i kad je na stomaku i kad ga dizem sa strane sve je ok. To je jedna velika lenstina ali mi je super sto ce nas pogledati i fizijatar a nadam se i nekim vezbicama. Sto da ne.

Honey, I'm Home

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 745
18.3.2015 12:57:25   
daca77
Odosmo i mi na vezbanje...bas cu videti kako izvodi tu vezbu...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 746
18.3.2015 13:32:04   
eca89
Evo i mene da se javim. Danas bas suncano, bile smo malo u setnji, elem ova moja opet ne spava danju, nocas me je zezela naspava se riba do pola 3h i onda dalje zeza, dusa mi spava, a po danu ne mogu, evo sad je otkinula 2h, ali to je zato sto je se vozila, pa sad samo nastavila.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 747
18.3.2015 14:22:51   
Sanjica26 RR
Dosla sam na pauzu. Oko 4 idem nazad.
Trco pitala si me da li smem da prijavim. Ne, nemam ja pravo na to. Sa njima sam samo jedan cas. Majku sam danas videla, pa se razmisljam da sledece nedelje popricam sa njom. Ne izgleda mi normalnouser posted image
Kod direktorke sam isla da je pitam da li mi odobrava da im kupim nesto ponekad. Dozvolila mi je.

Wivern, nama je fizijatar, sto odgovara pitanja na forumu a kod koje idemo privatno rekla da to ne radimo kad dete lezi na ledjima.. Ana je vodila njenog Marka. Samo stavljanje na stomacic. Tako jacaju vratne misice

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 748
18.3.2015 17:53:34   
vonavoj
Nekad mislim da sam zena zmajuser posted image ..Ma zene su sposobneuser posted image
Uspela sam da operem prozore,pored njih dve,obe budne..posto malena nije htela da spava uopste! onda smo u 12 otisle do grada u setnju,ubi me pakovanje u kola sa AS,kolicimauser posted image ..dosle kuci,rucale,okacila zavese,usisala,okupala se,isfenirala i sad selauser posted image ,i zadovoljna! Mm kaze da nisam normalna,jer sam odavno opterecena prljavim prozorimauser posted image

I kazem Tiki kad smo rucali,jer je mm otisao na pauzu od 45min u wc,reko bolje da si musko,da sam muskarce rodila,a ona zbunjena,mama rodila si mene i Jovanuuser posted image

Direktna veza do poruke: 749
18.3.2015 17:55:32   
branki*
bravo,von,zeno zmajuuser posted image user posted image user posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here