Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 9:25:50
|
|
|
|
branki*
|
emice jeste,to je zato..ja sam cesto sanjala babu i dedu i selo moje,bas zato sto sam puno vezana,a nisam stizala da odem...tako da je i kod tebe to...daljina
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 9:33:05
|
|
|
|
Modessty
|
Uvek sanjaš one za koje si vezan. Ja sam mog kuma obožavala. Nisam mogla da se sastavim kad je umro. ALi ond anaučiš da život ide dalje. Odem zapalim mu sveću u crkvi kad mi se pruži prilika. Isto sam tako sanjala moju baku. Sanjala sam je prvi noći nakon njene smrti. Tražil ami maramu koju sam joj kupila. Nije mogla nigde da je nađe. I pitam mamu da li su joj stavili tu maramu i ona kaže nisu je našli. Našli smo je među stvarima u ormaru nekoliko dana kasnije. Eto setimo se tako nekih stvari. I koliko god da si uz nekog dok je živ, uvek ima još nešto što nisi reko ili uradio a trebalo je. Vremena nikad dovoljno. Sanjice čime mažeš ruku?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 9:36:10
|
|
|
|
emicaa
|
Jbg ja i posle dvije i po godine ne mogu da se sastavim,kad idemo za bosnu kroz sloveniju plačem većinu puta što ne on više nije tu.Sa rodjenim ocem nemam odnos ko što sam sa njim imala.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 9:38:57
|
|
|
|
branki*
|
eto.. a,sto kaze mod,uvek ima nesto sto nisi rekao,uvek ima vremena koje nisi proveo,uvek ima zagrljaj koje nisi dao,sta ces.... idi na grob kad dodjes,budi malo,bices spokojnija...ili u crkvu...ja se tamo uvek nekako smirim i bude mi lakse.. moja sveki koristi neku brufen mast za ta bolna mesta,kaze da joj pomaze.
< Poruku je uredio branki RR -- 17.3.2015 9:39:36 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 9:45:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mod mazem sinoderm. Covece sad kad vratim film moglo je svasta da bude. Ovo mi je opomena da ne idem tako trapavo. Sto kaze jedan koj kolega:"Mi device smo jako smotane". Ziva istina. Ove dve se zive ne cuju. Idem jos malo na posao. Bas je lepo vreme, ali ovde jako duva vetar.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 17.3.2015 9:46:58 >
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 10:05:45
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Anita dešava se sa tim mlekom da tako kao kristališe. Ništa strašno. Kako se inače snalaziš? Jel ti pomaže neko? Mod tu mi je svekrva, on radi sve kucne poslove i pomaze mi oko dece kada mi muz nije tu. Uglavnom oko dece ja i muz sve sami radimo. Uhodali smo se super. Sad samo cekamo lepo vreme pa da idemo i napolje.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 10:18:39
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! sve vas iscitala vsam sve,nemam snage da pisem..misli ne cujem od J urlanja i T potreba nervozna sam,i tako..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 12:09:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobar dan mame. Sanjice pa sta te to snadje zeno? e jesi trapava. Ajd da sto pre prodje i odmaraj kolko god da mozes. Emice razumem te, meni su obe babe umrle dok sam bila u Americi. Dedu kao i dan danas da vidim kako sedi na hidroforu i mase mi. duca i ja smo bile na groblju da ga posetimo i ljubila mu je sliku bez da joj ja ista kazem (videla valjda mene da sam ja poljubila njegovu sliku pa onda i ona ) nas dve ustale prilicno rano i do 8 smo vec i doruckovale kad u 8 nestalo struje. A mm naravno nalozio pre nego sto je krenuo i opet kod mene krece saga sa lozenjem vatrom i kotlom. Ajd rekoh nema veze idemo D i ja napolje toplo al duva rekoh valjda ce imati strpljenja. I tako ja vadila zar iz peci, sve proslo ok, mojoj D bilo ekstra zanimljivo sve. Onda smo kacile sunke i slanine da ih vetar malo jos izmlati, pa smo okopale beli luk i onda se frajli piskilo pa smo usle unutra. Prilicno smo dugo bile napolju, pa smo onda opet lozile kad je stigla struja al sam je ostavila samu u kuci i rekla joj da idem da lozim . Bila je dobrica. sutra ide u vrtic, a ja i moj tata cemo prskati vocnjak. Jao samo da prestane da duva vise ovaj vetar. Icicemo napolje da okopamo crni luk posle rucka, mm danas radi i na jednom i na drugom poslu pa ce doci bas bas kasno.Tako da soliramo ceo dan. zvacu komsinice predvece da nam malo bar prave drustvo i da ne moram D da teglim i kad budem unosila sunke i slanine unutra i tako. Komplikovano sve to sa malim detetom al snalazimo se. Sad cu da vidim da li ima neki film da pogledam imam osecaj da ce moja da odrapi spavanje jer smo se kasnije malko uspavale bilo proslo 11 a umorila sam je prilicno i izlupao je vetar.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 13:15:54
|
|
|
|
eca89
|
Cao mamike, evo i mene, isla sam na pregled kod ginek.nista posebno, narucio me je opet za 3mjeseca i tako. Ovo cudo jos curi, od sexa nista, hladno odoh u kaludjerice ! Lep dan, sve vas ljubim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 14:11:28
|
|
|
|
QueenJ
|
Ja iščitala da vidim šta radite, sad da mahnem, ovako kilava, imam T oko 37, baš me lomi, nos curi kao iz česme, grlo me bolucka i taaako. Mm ode na posao, a E. se upravo čuje iz sobe, probudila se. Same smo opet ceo dan. Pozdravljam vas!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 14:18:40
|
|
|
|
branki*
|
ih,bre,queen,da brzo ozdravis ja ne znam sta je ovoj mojoj,ceo dan samo sisa i spava,neobicno mi od nje da se ne dere!kakva li ce biti popodne,brinem se boza dosao od logopeda,jeo i on se komirao.eno ih oboje spavaju uz fen!
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 16:06:23
|
|
|
|
choopa choops
|
Ivanka na kraju sam je oko 1:30h dala mužu, odspaval pola sata i poslije se probudila dala joj da jede, pa smo nastavile do ujutru... Mod, branki To sam i pokušala sinoć, ali nešto je drugo bilo u pitanju. Mislim da se ona bukvalno poremeti preko dana, jer najčvršće spava od 16h do 19h i onda uveče neće. Satvim je ja da sisa, ali čim pusti, traži opet nakon 10 minuta. Pri tom ne podrigne. I onda tako sita ne može da se umiri nego opet na sisu, sve dok ne povrati. Nadam se da će se malo projenit. Ja ću je isto uspavljivat tako, šta ću. Što kažete meni je bitno da se naspavam pa sad ako ne može drugačije ne može. Sanjice biće bolje. Odoh da vidim šta L ima za domaći. Odem preko dana po nju u školu, pa odemo do grada da popijem kafu. Jako mi prija tih sat, sat i po vani. Pišemo se (noćas oko ponoći ) .
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 19:33:57
|
|
|
|
branki*
|
evo boka spava na meni trebalo bi da rasklonim bozine knjige i igracke,a strah me da je spustim,probudice se....boza malopre zaspao,mm drema ...ja oprala kosu,grlo me malo z,eza,valjda nece
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 20:05:23
|
|
|
|
daca77
|
Drage samo da se javim, jer sam nadrljala danas. Sveki upala u encefalopatiju i vitlala je po celoj kuci i oko kuce, kada mi je krisom pobegla +DZ na UZ kukova, tako da sada ne znam za sebe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 20:14:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Branki nije valjda da je cele noci tako drzis? Ja stigla sa posla. Mm nam sprema palacinke. T vecerala, ali trazi da i ona jede palacinke. Nesto mi je cudna. Sofija vec spava. Sytra mi je najgori dan. Imam jedan cas u specijalnom odeljenju. Jako mi je tuzno kad izadjem od njih.. Nije problem sto nista ne znaju, nego sto su deca iz porodica siromasnih i koji tuku svoju decu. Ima jedno dete koje dolazi u modricama. Majka ga tuce. A sto nema da jede to je tek posebna prica. Prosli put sam mu dala pare da kupi bananu. Dusa me boli. Ne znam ni da li smem to da radim.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 20:18:44
|
|
|
|
anita
|
Mame moja deca poludese danas...placu za sve pare. Cas svi zajedno cas na smenu. I ljuljali smo ih i nosali i hranili i nista.... sad su se kao primirili malo. kolika je normalna temperatura za bebe? Ja mojim merim usnim toplomerom. Uh kakav dan...a noc je tek pred nama Ja sam danas bas bzvz jer mi je umrla koleginica...jutros se nije probudila
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 20:55:03
|
|
|
|
vonavoj
|
U brw anita..kako se nije probudila?sto pitas za temp?kolika im je? Inace,Joka ceo dan vice bababa! I probala je pirincanu kasicu!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 21:25:37
|
|
|
|
emicaa
|
Teodora zaspala oko pola 9 i toliko se zakašljala da je povratila,onda se razbudila pa je koji krug protrčala i došla i viče nuna nuna i opet zaspala,nadam se da se neće ponovit opet noćas.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 22:23:12
|
|
|
|
Ivanka 75
|
U bre Anita, nije se probudila Srce... Što pitaš za temp?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 23:30:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. Sanjice i ja sam se tako x puta zamislila u skoli "da li smem?" nesto da uradim i td. Secam se jednom sam pomislila da se djak istetovirao a ustvari je samo nalepio onu nalepnicu ali je stvarno izgledala kao prava tetovaza i ja onako u cudu rukom predjem preko "tetovaze" i pomislim u sekundi "tuzice me za pedofiliju". Mislim strasno. Ako ti ucenik dodje placuci ne smem ni da ih zagrlis niti da im pruzis bilo kakav vid neznosti jer odmah se utrtas ziv da ce da te tuze. Majke mi bar je meni tako bil, jako mora da se pazi na recnik, komentare. Ma jedan stresan posao u svakom smislu te reci. Moras uvek biti pristojan, pristojno obucen, kulturan, promisljen, nema opustanja ni sekunde. Duca i ja okopale i crni i beli luk. Pogazila mi je pola luka uz sve izvinjenje al dobro nema veze oporavice se. stigao secerac jupiiii...sutra sejem deo baste i prskam vocnjak sa tatom plavim kamenom. I tako svasta nesto cu da radim dok mi šćer bude u vrticu. Mica moja. joj sto mi nesto sad bezveze sto sutra ide u vrtic (nisam ja normalna ) Odoh mame da pogledam film do kraja sto sam pocela danas dok je D spavala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 17.3.2015 23:41:29
|
|
|
|
Mariya
|
Moj toplomer za uho pokazuje T od37,5.bebe su malo toplije,do 37 je kod njih normalno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 6:50:10
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Ja solo. MM odveo D u vrtic, htela je da ide ali je stalno govorila "ti buci mama" da se ja obucem i da je ja vozim heheh...naviklo dete da je ja vodim u vrtic. A i meni bas cudno iskreno da vam kazem. Evo pijuckam kafu pa cu polako kucu da sredim pa cu napolje u bastu i da cekam tatu da mi javi kad stize da prskamo vocnjak. Jao otpascu danas jos kad se D vrati iz vrtica icicemo na brzaka da kupimo poklon jednom nasem drugaru je rodjendan pa na rodj pa kuci. I tako bice frka danas ceo dan necu cak imati par sati odmora kojih inace imam dok d spava .Nista sad cu da otegnem kafu na sat vremena bar to valjda mogu ehehhe...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 6:58:40
|
|
|
|
branki*
|
otegni,ljiso ja pijem brzinski ovu prvu,a drugu natenane.. anita,normalna se smatra kod beba i npr 37 sa 2,3... sanjice,ne spava tako celu noc,tako preko dana nekad spava...posle se probudila da sisa,i spustila sam je i ja odmah legla. pisem kasnije,odoh da sppremim bozu..
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 7:07:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Branki ja kao otezem kafu a evo skoro sam je vec ispila hahaah eto ti sta je navika.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 18.3.2015 7:12:49
|
|
|
|
daca77
|
Jutro, mame Nesto je tmurno vreme, a moja beba od 6h vitla...samo molim Boga da svekiju bude ok, kako je ne bih zakljucavala i vitlala oko kuce. Juce me je urnisala...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?