|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
18.3.2015 18:02:50   
eca89
bravo von, bas si vrednicauser posted image user posted image ! Nego mamice, da li stavljate bebu na stomak da spava i kada ste to pocele raditi?

< Poruku je uredio eca89 -- 18.3.2015 18:04:09 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 751
18.3.2015 18:06:37   
Modessty
eco iskreno ja nikad nisam stavljala decu da spavaju na stomaku. tek kad su krenuli da se sami okreću spavali su na stomaku. Stavljala sam ih ovako kad su budni da malo budu u tom položaju

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 752
18.3.2015 18:30:46   
vonavoj
moram sama sebe da hvalim,kad nece drugiuser posted image
eco,sestra je svog sina stavljala sa mesec dana,tako je najbolje spavao!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 753
18.3.2015 18:54:06   
Kata90
eco,kako kazu tako je najbolje kad beba spava na stomaku,ali moje dete nece jednostavno,nego ga stavim sa strane i sam se okrene na ledja tako mi bas dugo spava......a na stomaku svega 5min pa se probudi......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 754
18.3.2015 20:03:58   
Sanjica26 RR
Meni su prozori prljavi odavno. Uopste se vise ne opterecujem. Puno ima nesredjenih stvari po kuci, ali meni je trenutno bitno da su mi deca sita i cista. Proslo je vreme kad sam se zbog toga nervirala. Stvarno nemam snage da se zbog toga berviram.
Sad sam dosla iz skole sva iscedjena. JOj kakve dece ima. Bas sam umorna, a i pomalo tuzna.
Sad malo da citam T bajke i cekam mm-ove palacinke.user posted image
Von svaka tebi cas_t. Nadam se da ces malo i ti da olabavis kad pocnes da radis. user posted image
Eco stavljala sam ih na stomak kad su poceli da se okrecu, tj.one se tako nameste.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 18.3.2015 20:09:47 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 755
18.3.2015 20:08:50   
daca77
Von, svaka cas_t...ja i moja cera smo juce bas gledale prljave prozore, ali se ne usudjujem da krenem...cekacu vikend kad je mm kuci.
A nas od 18h ubise grcevi user posted image
Sta se vise desava sa ovim njenim stomakom, ne znam?! Nije kakila 2 dana i sada je gasovi i grcevi ubise...moracu sutra da joj ponovo dam kamilicu, a nesto se plasim da joj to poturam.

< Poruku je uredio daca77 -- 18.3.2015 20:10:14 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 756
18.3.2015 20:10:46   
emicaa
Mi bili kod zaove,T i A se super igrale dok nisam krenula malom da zakopčam hlače,kako sam mu prišla T počela plakati,nevjerovatno koliko je ljubomorna kad je on u pitanju,da ona samo zna koliko sam mu u svemu udovoljavala dok se ona nije rodila,kod mene mu je apsolutno sve bilo dozvoljeno user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 757
19.3.2015 6:57:36   
branki*
jutro,mame!
meni juce bio brat sa devojkom predvece,boka naravno prekukala dok se nije uspavala.generalno kad god nam neko dodje ona je haos.mislim da sto nam ljudi uvek dolaze predvece,a ona je tad em razdrazljiva i nervozna i plus joj se spava,pa je haos.uspavala se u pola 8 uz fen i do 3 super sa ustajanjem da sisa ,ali od 3 haos,te stenje,te place,te sisa,te spava,sve u krug...
boza ooet kaslje...zao mi ga,a danas ima i logopeda i defektologa.moram neki sirup da uzmem ili da pravim neki narodni lek protiv kaslja.ima ovde na rr neki sa lovorom.
kod nas susnezica pada,coveceuser posted image
kako je kod vas,mame?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 758
19.3.2015 7:09:15   
serpica
Branki user posted image
ja da budim dete za vrtic..kod nas lepo vreme,malo oblacno ali mirno

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 759
19.3.2015 7:22:32   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A zaspao u 22, i ja sa njim, nije mi dobro od tolikog spavanja user posted image
Juce se konacno setim da bih mogla konacno da nastavim da heklam prsluk za A. kako uzmem da heklam, tako cujem njega napinje se. Onda posle ponovo, on se penje na sto. Na kraju mi je puko film, i prestanem, i on uzme knjigice i smiri se.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 760
19.3.2015 7:26:14   
branki*
i tako ti,misu,morade da batalis heklerajuser posted image
eco,da,ja boku stavljam da spava na stomaku i hoce tako da spava.

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 761
19.3.2015 7:27:50   
daca77
Jutro i od meneuser posted image
Jao, Branki...tvoja bas zeza...moja N je plakala od 18h, ali u pitanju je bio stomak...kasnije je lepo zaspala, budila se u pola 3 i jutros od pola 6na nogama...morala sam da joj dam par kasicica kamilice ako hoce da je protera...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 762
19.3.2015 7:28:19   
mali_mis
Kontam, da sam uzela opet da heklam, verovatno bi se na luster popeo, ovako je bio miran, pa da i mi ostali malo uzivamo user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 763
19.3.2015 7:29:49   
branki*
sad citam da sam malopre upotrebila 3 puta rec haosuser posted image user posted image

branki

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 764
19.3.2015 7:30:10   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Ove dve su se naravno probudile.
Branki pitacu mamu ako ne zaboravim kako pravi sirup za kasalj. To dajem i Teodori i Sofiji.
Sto se tice gostiju u vreme spavanja mi smo to jos na pocetku presekli. Kvarimo im mir. Ni ne udem nigde sa decom u te sate. Jednostavno posle su nervozne.
Uopste me ne cudi sto je Boka i posle bila nervozna.
Ja cu malo da budem vredna. Moracu malo da oriban stan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 765
19.3.2015 7:34:17   
branki*
ok,sanjiceuser posted image je l radis danas?i meni curi nos i grebucka me grlo...
daco,ja sam kuvala vodu sa kimom,pa to davala.

branki

Direktna veza do poruke: 766
19.3.2015 7:36:16   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam.
I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas"
Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano user posted image ...prpa bato user posted image

user posted image user posted image Joj što ja volim da dođem ujutru pa čitam ovakve fore

Sanjice lebac mu kako ne smeš? Pa zar nihje bilo skoro ono da su decu po školama ispitivli (provera ko nasilj U PORODICI)
Ne možeš da ga pošalješ kod psihologa? Mžda i mama trpi batine?

Eco, ja nikad nisam stavljala na stomak, niti su hteli, osim kad je Ana bila stara neke 2 nedelje i to na stomaku od mm-a spavala. Luka je isto samo jednom, stavila sam ga na stomak da vežba mišiće (imao mžda mesec dana max user posted image ) drao se i zaspao, ali to samo meni na očima da bude. Nisam ga ostavljala samog da spava na stomaku.

Inače ovo moje dete me počastilo noćas. Oko pola deset sisao i spavao do 5. Eno ga sad u ljulji.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 767
19.3.2015 7:45:17   
Sanjica26 RR
Trco, njegova uciteljica u specijalnom odeljenju to zna. Ona mi je rekla. Deca su mi potvrdila. Majka maltretira dete. Ne moze da izadje na kraj sa njim, jer ima puno dece. Strasno.
Pitacu koleginicu zasto nikad nije prijavila slucaj socijalnoj sluzbi. Oni su jako ugrozeni. Higijena im je ravna nuli. Nose stvari, pa kad picne da se osecaju na smrad oni uzmu druge. Niko ne obraca paznju na tu decu iz specijalnog odeljenja sto je tuzno. Ja dodjem jednom nedeljno pocas_tim ih sa necim.
Branki radim od 1. Ma muka mi je i od posla. Bas sam se umorila. U subotu idem kod mojih u Ovrenovac. Tatu i brata nisam videla jos od Bozica.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 19.3.2015 7:47:40 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 768
19.3.2015 8:11:08   
Modessty

IZVORNA PORUKA: wivern

Branki tako sam ja u sestom mesecu isla da mi isprave sve doznake, a jos pola doznaka na bivsu firmu-trudnicko pogresno isplaceno...haos. Sva sreca firma je ispala vise nego korektna na njihovu stetu, nista mi nisu trazili da vracam.
I moj M spava, uspavao ga tata. Dok sam ja pila kafu oni bili u sobi, ustali i mm salje poruku gde si. Otisla sam da setam i odmorim glavu od vas trojice (mm, M, i pas), stize poruka "a, ok". Posle 5 min ulazi u kuhinju i sokirano vice "budalo, ja razmisljam sta se desilo i sta smo uradili kad si otisla sama da setas"
Epilog - namesten krevet, dete presvuceno a zatim i uspavano user posted image ...prpa bato user posted image

user posted image
sjajno! skidam kapu wiv! user posted image

Dobro jutro i ovde. user posted image Noćas me Nikola izmaltretirao za desetku! Na svaka dva sata je plakao u snu i na kraju se sasvim probudio oko 6h! Juče popodne nije hteo da spava i nadala sam se da će zato lepo spavati tokom noći. Ali mućak! A danas radim do17h user posted image

Sanjice što ti ne prijaviš socijalnoj službi? Mada nisam sigurna koliko je u našoj zemlji i to dobro rešenje user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 769
19.3.2015 8:14:47   
emicaa
Dobro jutro,ovu moju je opet nešto mučilo,svaki čas se počne okretati,,stenjati,pa sjedna razgleda po sebi pa opet legne,taman kad ustanem da je uspavam ona se umiri.Zaj....me na dva sata ko da je beba.
Sanjice mene duša boli za takvom djecom a na sve strane ima toga.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 770
19.3.2015 8:17:41   
branki*
moj boza je tek sa 3 godine poceo da spava super,znaci legne uvece i ne mrda do ujutru..a,do tad,sve se nesto vrteo po krevetu,samo do 2 godine skoro je pio mleko nocu,a posle se vrteo.mislim,spava on,ali samo se baca po krevetu..
socijalna sluzba kod nas-sprdnjauser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 771
19.3.2015 8:18:29   
Sanjica26 RR
Ma prijavicu ako uciteljica nista ne preduzme, tj.pitacu pedagoga. To sam skoro saznala. Vidim neke modrice po licu, pa sam pitala uciteljicu o cemu se radi. Samo mi nije zasto ona nije reagovala.Upoznata je sa njihovim profilom.
Sta mislite da li je glupo da deci i danas dam pasulj sa mesom? Ili da ga bucnem u zamrzivac, pa da dam neki drugi put.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 772
19.3.2015 8:19:33   
branki*
kad si kuvala?ako je od juce,ja bih dala....
jadno deteuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 773
19.3.2015 8:23:15   
emicaa
Ako ga dobro podnose,mislim ako ih ne muči stomak posle dadni,zdrav je pasulj.
Branki i ova još pije mlijeko ali nekad oko 4-5 pa joj ne dajem kad ustane.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 774
19.3.2015 8:27:15   
vonavoj
jutro!
i moja sad zeki nocu..u 22 zaspala,u 2 sisala,u pola 5 prica,place..gurala dudu,jok,sisu prihvatila i zaspala,i usrala se..ali je nisam diralauser posted image ,u 7 se probudila i tad je presvukla (nemajka)!
branki,jesi li mu davala altiprim p,ili broncamil (nas sponzor)! meni su oni naj! pravila sam taj od lovora,grozan,a jos gore je kasljala!

sanjice i mi juce i danas pasulj!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here