|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
12.3.2015 23:01:30   
amdn
i eni brise tekstove

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 526
12.3.2015 23:22:30   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Stigla sa posla mrtva!!

Von, pa ti već radiš????

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 527
13.3.2015 0:49:18   
dijana1*
Dobro vece mame.
Vidim ima dosta bolesne deciceuser posted image
Sanjice kako Sofija?
Vuk ima upali uha a Kosta konjuktivitis i imao je temp dva dana. Veceras smo bez temp i za sada obojica lepo spavaju. Ali Vuk je bas kukao pre dve noci. Odvedem ga kod dr. i zamolim sestru ako ikao moze da nas malo uvede ranije posto dete bas kuka. Jadnice sedi u hodniku i moli da ga doktorica pregleda. Niko nece da pusti dete, zamisli svi se zure na posao. IU cekaonici je bio i moj komsija , znamo se dok smojos klinci bili. On doveo sina na sistematski pregled zbog vrtica i sestra ubaci Vuka pre njega. Kada je covek poceo da galami kako nas nije sramota da ulazimo preko reda. E zamisli komsija kuka a vidi da se Vuk savija od bolova, kuka, raste mu temp....... plus moj otac mu besplatno snimao svadbu, brat slikao i hiljadu nekih stvari su moji uardili za njega. A on se zali sto moje bolesno dete udje pre njegovog zdravog. ma more mrs!
Eto malo sam se iskukalauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 528
13.3.2015 1:16:44   
vonavoj
Ana,morala sam da odem zbog zavrsnog racuna,da pomognem.
Inace sam odbila poziv da pocnem od aprila da radim,porodiljsko mi traje do septembra,ne mogu me naterati da se vratim!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 529
13.3.2015 1:30:51   
dijana1*
Boze kako neko ima obraza da te zove da radis od aprila a na porodiljskom si user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 530
13.3.2015 6:10:25   
Ana RR
Dijo, Von, strasno!! Ne zna se ko je gori, bem ti ljude.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 531
13.3.2015 6:56:11   
branki*
evo i mene...ma,boli bre nekog briga,samo im je bitno da se njima odradi sta treba,a tebe ko sisa,a propo von i njenog posla...
mi naravno ustali,boza jurca,cekam sveki da ga vodi u vrtic,boka kulira,do sad je kenjkala,poturala u serpe sta treba da se kuva,srcem kafu i svasta nesto...vreme bljaks..
opet me iznervirao sinoc mm..covece imam utisak da potpuno sama brinem o ovoj bebi,a delimicno i o bozi.dodje u pola 7 sa posla ,a boka oko 9 se uspavljuje i tad se i on strpa u svoj krevet,naravno,znaci 3 sata ne provede sa njom,a jos sam ja uvek tu..i onda kad je nosi kuka kako je umoran,kako ovo,kako on..pa,cekaj ,on bar odspava do 6 u miru,a ja se budim 3 puta za dojenje plus jos par puta jer kenjka i ustajem u 6 isto kao i on.ne,ja nisam umorna,stvarno...besna sam juce bila stvarno.bar je boka nocas bila korektna,sisala 3 put i to je.
bar da mi olaksa recima,nego ni to.ja pocnem-bas sam umorna,sve me boli,a on se nadovezuje-ja isto,glava me ubija,na poslu ludnica svaki dan..i sta da pricam..
dijo,da brzo ozdrave..kud vise,bas ih je zaredjalouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 532
13.3.2015 7:21:23   
mali_mis
Jutro mame user posted image
A. sam uspale da vratim sat ranije na spavanje, evo dve noci zaspi u ponoc (pu pu, kuc kuc u drvce), al ja zabusavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 533
13.3.2015 8:04:32   
emicaa
Jutro mame.
Dijana u šoku sam,ja bih tog tvog komšiju pošreno našamarala.
Von mene gazdarica zvala posle mjesec da se vratim na posao,boli njih da li možeš ili ne.
T je fino spavala,oko tri sam je uzela kod sebe jer se bila probudila pa smo se zagrlile i nastavile.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 534
13.3.2015 8:21:20   
vonavoj
jutro! noc skroz kontra od prosle kad je spavala..sad u 1 pa u 5 sisanje..u 7 budna!
dijana, obraz im je kao djon!
branki,pricas o mm??nece nas nikad shvatiti,niti moci da rade sta mi sve stignemo! Eno onaj dan je bio sam sa njih dve,kao pa nisam stigao da operem pumpicu,te je mala plakala,te je T nesto trazila..reko stvarno,a ja za to vreme moram i rucak i ves i kucu..zato je oprao sudove posle rucka!
emice,posle prvog porodjaja sam isla mesec dana da radim po 4 sata,T je imala 2,5 meseca..platili su mi,tad 150e,mozees misliti koje pare..ali mm je ostao bez posla pa sam morala..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 535
13.3.2015 8:32:32   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame. Treba da ide ona pesma tobogan je naš tj forum je našuser posted image heheheh...

ko sto napisah ustale smo u 5 ujutru nama vec pola dana racunam da ce moja na spavanje vec u 10. Inace jos nista nije jelauser posted image .

Dijana ja stvarno ne znam sta da kazem za te ljude. O njima najbolje ni ne misliti samo se covek nervira.

Ja vec sredila kucu, ostade mi prasina to cemo sad D i ja da polako brisemo ona meni uredno pomaze hehehe... Vreme je bas za spavanje. Prosle nedelje rekli da ce samo ove nedelje biti zahladjenje a posle lepo sad kazu da ce ceo mart da bude ovakavuser posted image . Ja cekam isporuku semena kukuruza secerce kojeg cu da sejem naveliko jupiiii jedva cekam.

Zovnuh komsinicu na kahvu al ne javlja se mora da jos spavaju. cccc lenčuge ehehhe..

Ajte mame idem da ne zanemarujem ovo moje deriste. Juce sam bas citala 10 stvari koje ukazuju da je vase dete razmazeno srecom kod nje se uocava samo jedna znaci moram to da sankcionisem pre nego sto krenu druge stavkeuser posted image

Ljubim vas sve

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 536
13.3.2015 8:34:33   
Modessty
Jao žene ja bi mog ubila kad krene da se žali kako je njemu zaboga teško i kako je umoran!! Srećom po njega pa to retko ad radi jer zna da će da pogine! Branki nemoj da ćutiš jer ćeš pući. Iz ličnog iskustva ti govorim! Ili mu na finjaka uvali posao oko dece. I traži mu da ide u nabavku pre nego stigne kući s posla user posted image
Ja večeras idem sa curama na kafu i rekla sam mužu da dođe na vreme s posla i da ne planira da me zove pre 20.30h da me pita bilo šta! Pošto je izjavio da je Nikolu lako čuvati ja ću mu dozvoliti da sam opovrgne tu svoju tvrdnju. Neću im ostaviti ni sopremnu večeru. Nek im sam sprema sendviče iličokolino. Nek se snađe! E onda ćemo posle toga da pričamo o tome ko je koliko i zašto umoran! Popizdila sam i ja! I to još od nedelje! user posted image
Von jel ti dobro plate to što ideš na posao iako si na porodiljskom? Bar da znaš zašto ideš

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 537
13.3.2015 8:38:58   
vonavoj
mod,nista mi ne plateuser posted image ..morala sam da odem,treba se vratiti u firmuuser posted image ,ne mogu da budem bas toliko bezobrazna..a pomogla sam koleginici koja je zlatna!
i ja veceras skitam,idem na koncert Tonija,videcu kako ce se mm snaci! kad je to lako!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 538
13.3.2015 8:44:13   
branki*
u nabavki bar ide,jer ja ni ne izlazim iz stana,kao zarobljenik sam neki..a,i dok se upristojim,vec se neko uzmuva ili place ili treba da sisa ili jede..
sudove mu ne dajem da pere,jer on glanca 2 tanjira pola satauser posted image a,kad cuva decu,onda je stan u haosu jer on cuva decu, ne moze i da sredi,a ja ,sto kaze von,mogu i decu i rucak i stan ,i jos da mu ponudim masazu sa sve osmehom kad dodje umoran sa posla.i niko ne primecuje ,niti ceni taj rad!kao,ti sedis kod kuce,sta pa radis...
postacu parava ona dzangrizava jezicara kako sam pocelauser posted image

branki

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 539
13.3.2015 8:48:13   
mali_mis
Ma zakini masazu user posted image Nema masiranja dok ne zasluzi.
Sta te briga sto glanca tanjir 2 sata, ti mu napuni sudoperu, pa kad skonta da mu se ne isplati toliko glancanje, malo ce da se ubrza.
Muskarci user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 540
13.3.2015 8:48:56   
Mala Elena
Jutro mame! user posted image
Branki, ja sam zato i naucila da se spremim ocas posla user posted image nauci i ti...
Von, ti radis kod privatnika? Pa stani, kako ce te placati ako se vratis u aprilu ako vec dobija sporodiljsko ili ce da ga zatvori? Ne znam dokle ide taj bezobrazluk...moju kumu ranije vratili na posao sa 6 m bebinih...ona plakala svaki dan...curelo joj mleko... user posted image ma uzas jedan.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 541
13.3.2015 8:50:28   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Noc protekla sa kasljanjem. Cini mi se da je Sofiji gore nego sto je bilo. user posted image Mama je sinoc otisla sa Lanom. Mm dosao sa sastanka bas kad su one krenule. Teodora je pozelela da spava sa nama. Inace ne voli da spava ni sa kim. Pustili smo je. Mm je u toku noci presao kod Sofije da ne bude sama zbog kasljanja. Danas cemo da je vodimo na kontrolu.
Kasnije idem na posao. Grrr jos jedan kisan dan.
sve vas grlimuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 542
13.3.2015 8:51:46   
vonavoj
Me,normalno bi mi islo porodiljskouser posted image
Kako su je vratili posle 6 meseci,kad je zakonom porodiljsko 12!
sanjice,valjda sad izbacuje,da ozdravi sto pre!
A sad se muzem da mm ima zalihe za veceras,bem ti pokretnu sisu,ne mogu nigde da mrdnem!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 13.3.2015 8:52:43 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 543
13.3.2015 8:52:11   
branki*
misu,taman bi onda prao ceo dan,dzonjao bi pored sudopere dok ne osediuser posted image

verovatno me malo drmaju i hormoni i mala beba jos uvek,ja se sve tesim da ce biti bolje kako odmice vremeuser posted image

branki

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 544
13.3.2015 8:56:25   
Peace*
Branki, mislim da nisam videla sličku tvoje šmizle. Ima li je gde?

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 545
13.3.2015 9:01:02   
Modessty
KOd mene na poslu ludnica. Sad ima sastanak nenastavnog osoblja na koji neću da odem. Samo nek se završe izbori za dekana već jednom. Poludeću od lobiranja, smeštanja i ostalih gluposti! user posted image

Von znači kod tebe ko kod mene - ne moraš ti da dođeš ako nećeš ali..... Mnogo volim to zavlačenje na finjaka user posted image

Dijo kako su deca danas?

Oko nas su skoro sva deca bolesna! Grip je užasan. Visoka temperatura, kašalj, povraćanje... Nadam se da će moji proći bez toga.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 546
13.3.2015 9:30:29   
branki*
IZVORNA PORUKA: Peace*

Branki, mislim da nisam videla sličku tvoje šmizle. Ima li je gde?

klik tash,za sada samo ova ovde..nikako da okacim jos neku...a,mnogo manje je i slikamo nego bozu,njega smo samo skljocali..

nema nam dace..
mod,proci ce i to...al,da nervira,nervira.

< Poruku je uredio branki RR -- 13.3.2015 9:33:44 >

branki

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 547
13.3.2015 10:03:28   
emicaa
Peglajući kosu sam dva puta spržila čelo,kao da sam je prvi put uzela u ruke.
Branki razumijem te,ja imam jedno ali nekad bih pobjegla u zimbabve samo da malo odmorim mozak,u toku sedmice mogu sanjati o tome da sat vremena provedem sama.Sreća pa radim vikendom,to mi je i izlazak i odmor jer ne mogu sveki da gnjavim da još i Teodoru uzima na čuvanje kad stalno čuva od zaove djecu.Mm mi pomaže koliko stiže,sad on !aveče uspavljuje T i vikendom ustane jedno jutro sa njom daja odspavam ali opet me nekad toliko naljuti da bih ga na mjesec ispalila.I tako,nije nama mama lako ali ja stalno govorim da su to slatke muke user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 548
13.3.2015 10:05:11   
QueenJ
Zdravo, mame! user posted image Iščitah sve nedaće i zaista nemam komentar na ponašanje pojedinih persona... user posted image
Von, zavidim ti! user posted image Ja Tonija obožavam!
Mi smo imali super noć, konačno sam odmorila, E. je spavala od 21h do 8h.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 549
13.3.2015 10:58:31   
vonavoj
Bem ti pumpicu i izmuzavanje,jedva 70ml,izvukla sve iz mene,a ja hocu jos..a boli..nisam navikla! Zato mi je stigao fitolat i popih tabletuuser posted image
Jos toliko pre nego sto krenem i neka se snalazi,ima i ad,neka proba da joj da,mada nikad nije pilauser posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here