|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 03/15 [chat]
13.3.2015 11:13:35   
daca77
Dan mame!!!user posted image
Branki, razumem te u potpunosti...kao da sam ja pisala postove...ali, mozda preterujem, jer u 16h dolazi s posla i u 16.15h ja mu uvaljujem bebu u ruke...jos je ona kako pada vece sve nervoznija i nemoguca kada treba da ide na spavanje...
Nocas mi je tako bilo smesno...vise puta je uspavljuje i spusta u krevetac, ona se budi i tako u krug...i kada je konacno zaspala, skace on i pita me gde je beba, odgovorih mu da je u krevecu, a on ce na to-a kome ja pevam pesmicu...a jaooouser posted image ...mala nas unisti, stvarno nema smisla sta nam radiuser posted image
A i ja ne mrdam iz kuce, jer kako cu kada sam je sinoc dojila na sat vremena i neki min....prosto je nemoguce odvojiti se+uopste ne ume da koristi flasicu i cuclu, jedino na kasicicu. No kazem sebi da cu izdrzati jos 2 meseca i onda cemo moci da setkamo...
Von, pazi se Fitolata, meni je strasno nadoslo mleko u toku noci, a bila popila oko podneva samo 1 tabletu.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 551
13.3.2015 11:26:15   
branki*
evo i mene opetuser posted image
rucak gotov,malo pocistila,boka spava uz fen..imam jos kupatilo i vc,ali to cu uvece kad dodje mm..
meni isto malopre stigao sms da imam posiljku,ver da je fitolat..ja jedva cekam da pocnem da ga pijem,sve mi se cini da imam manje mleka,a ne znam zasto..
mada,slabo pijem tecnost skroz..zaboravim da treba da pijem vodu,a ovako ni ne osecam zedj...
daco,ni moja nece uopste ni flasicu,ni cuclu,samo siku...cim napunimo 4 meseca,krecem sa uvodjenjem cvrste hrane polako..

< Poruku je uredio branki RR -- 13.3.2015 11:27:16 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 552
13.3.2015 11:27:04   
eca89
Daco, Branki, sve vas razumijem, ali evo moja danas super nocas je se budila samo dvaput, tj.na 4h. Bile smo danas na prvom pregledu i dobila je 1300g i 7cm porasla, doktorica kaze da je sve ok, da je zdrava, refleksi su ok, presrecna samuser posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 553
13.3.2015 11:35:23   
choopa choops
Dan žene :-)

Daco ovo za pjevanjeuser posted image

Ova mala cijelu noć visi na sisi, koma sam. Ne zna ni da podrigne, a ako slučajno uspije, obavezno počne da štuca, pa onda plače, i ne možeš je smirit nikako nego opet na sisu. I onda sve ispočetka. Vrzino kolo. Neće varalicu, danas ću da odem da joj kupim Nukovu od kaučuka, možda neće ove silikonske?user posted image Koje vi koristite, ako koristite?

U 14,30h na prvu kontrolu. Još nismo primili BSG user posted image Zapaliću ih tamo danas, bitno je da se ima za nove službene automobile, za potpuno nepotreban autoput, a za vakcine se nema!

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 554
13.3.2015 11:37:54   
choopa choops
Eh da, sad kad branki pomenu fen...Trco jesam ja sanjala user posted image ili si ti rekla kako ima neka kompilacija zvukova tipa fen, usisivač i slično za telefon? user posted image

Ja tek moram ručak da pravim, a treba ovu malu okupat prije nego odemo u Dom zdravlja...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 555
13.3.2015 11:39:31   
eca89

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Neće varalicu, danas ću da odem da joj kupim Nukovu od kaučuka, možda neće ove silikonske?user posted image Koje vi koristite, ako koristite?

Choopo, moja takodje nece, ja imam 5 razlicitih, silikonske, imam dve Nukove, pa kakvi, samo je odbaci jezikom sto dalje, ne znam sta cu za vodu, ne mogu joj davati na kasicicu stalno.

Direktna veza do poruke: 556
13.3.2015 11:43:28   
choopa choops
eco i moj sin nije htio. Ali što reče jedan tata juče, kad mu je žena bila bolesna, on maloj cijelu tu noć gurao varalicu i kaže do jutra je bila kao da je s njom rođena user posted image
MM kad bebi da varalicu, ona i hoće da je prihvati, ali kad joj ja dajem, tačno kao da osjeti da sam ja i neće. Ma ima da joj guram, neću da odustanem, kao sa Matijom Sa njim sam odustala nakon mjesec dana pokušavanja.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 557
13.3.2015 11:44:57   
branki*
ima tema o dudama,tamo mozemo detaljnije..ja koristim avent silikonsku,boza je obozavao,ali ova mala nece.isto sam mislila da promenim i uzmem drugu,ali sve mis e cini da ne bi ni tu.
choopo,mislim da je isler pisala da ima to na telefonu ,taj fen..ja pustam ili uzivo ili preko ju tjuba ili aspirator.
znaci,nas 4 igramo u istom kolu(daca,eca,choopa i ja)user posted image

ruckove pravim samo one gde uzmem lonac,ubacim povrce,meso ,nalijem vodom i stavim na sporet i bude za 2 dana!
a,isto,samo se vrtimo u krug..place kad treba da podrigne,place kad treba da prdne,place kad treba da kaki,pa stuca,pa haos!

< Poruku je uredio branki RR -- 13.3.2015 11:48:33 >

branki

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 558
13.3.2015 11:48:15   
mali_mis
Ljiso, da te obradujem, eno ti je drugarica user posted image
Znam zasto se smrzavam, A, me je otkrio dok sam spavala.
Upravo sada, A. je sam uzeo praznu solju od kafe, i odneo je u kuhinju, i stavio na radnu povrsinu. Ja sam u cudu.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 559
13.3.2015 11:48:38   
eca89

IZVORNA PORUKA: daca77

Dan mame!!!user posted image
Branki, razumem te u potpunosti...kao da sam ja pisala postove...ali, mozda preterujem, jer u 16h dolazi s posla i u 16.15h ja mu uvaljujem bebu u ruke...jos je ona kako pada vece sve nervoznija i nemoguca kada treba da ide na spavanje...
Nocas mi je tako bilo smesno...vise puta je uspavljuje i spusta u krevetac, ona se budi i tako u krug...i kada je konacno zaspala, skace on i pita me gde je beba, odgovorih mu da je u krevecu, a on ce na to-a kome ja pevam pesmicu...a jaooouser posted image ...mala nas unisti, stvarno nema smisla sta nam radiuser posted image

Ha, ha ista situacija, moj se samo istusira i odmah nju uzima, pa je onda nosa, prica, uspavljuje, rek'o samo ti izvoli, ne zali se (sam kaze kako ne moze docekati kad ce kraj radnog vremena)user posted image , jesam i bezobraznauser posted image , ali to je njegovo dijete koliko je i mojeuser posted image . Daco, moj se budi usred noci i skace, gdje je, samo se boji da ja ne zaspim dok je dojim.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 560
13.3.2015 12:07:25   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mali_mis
Ljiso, da te obradujem, eno ti je drugarica user posted image

user posted image Leptiric???? A vidim ja da su aktuelne opet neke seksi teme a nagradna igra gotova ccc. Idem da gvirnem sta se desava pa da KONACNO krenem sa ruckom.

Inace i mm je panicar tako se probudi i vice "gde je?" ili "idi vidi je sta radi" (a ona u SPAVA!)user posted image onda ja krenem da se salim sa njim "ma otisla je u diskać" ehehhe i tako. Al dobro sto su starija decica tate su sve bitnije. Dok su tako mali mama je sve. To tako mora

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 561
13.3.2015 12:17:26   
vonavoj
Daco,nemoj da me plasis?! Popih jednu u 10..samo fali da mi na koncertu nadodje!! A jos cu sve i poremetiti u 6 moram da se izmuzem,i nece biti sisanja u 9.. Budicu je kad dodjem!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 562
13.3.2015 12:17:58   
ivaMark
Zdravo mame...

Von, nisi ti bezobrazna,...bezobrazan je poslodavac koji te dovlaci na posao. Smem da se kladim da posla imate toliko da jos jednu zaposli, ali neee...zasto kada vi radite sve izlazeci jedni drugima u susret, uh....

A mm....ne mogu ni da pisem o njemu...ne znam samo dokle cu imati snage da trpim sve ovo.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 563
13.3.2015 12:43:45   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Eh da, sad kad branki pomenu fen...Trco jesam ja sanjala user posted image ili si ti rekla kako ima neka kompilacija zvukova tipa fen, usisivač i slično za telefon? user posted image

Ja tek moram ručak da pravim, a treba ovu malu okupat prije nego odemo u Dom zdravlja...

Ne znam za telefon, msilim ima sigurno jer je mm ostavljao telefon u krevecu da zvrnda, a ja sam pisala da imam 'pesme' tj ovde se zovu šušpavanke sa tim zvukovima. Svojevremeno sam slala raznim članicama na mail. Možeš prebaciš na telefon, napraviš listu pa puštaš. A možeš i da kucaš na youtube fen i sl pa pustiš tako - varijanti koliko hoćeš user posted image

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 564
13.3.2015 13:18:42   
choopa choops
branki sapatnice user posted image user posted image

Trco saljem ti mail u pp, znaš šta ti je činiti user posted image

kupala sam je sad, sređena je za dr. Nahranjena. Sad da ručam, istuširam se i via savjetovalište...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 565
13.3.2015 17:13:58   
choopa choops
Bili smo na kontroli. Dobila je pola kg za ovih 15 dana. Dobro napreduje i sve je OK. Naravno vakcine još nema. Bijesna sam! Kao dobili su samo jednu dozu od 17 komada i to je dato onima koji čekaju prije nas! Ebem ti državu.

Direktna veza do poruke: 566
13.3.2015 17:20:49   
ivaMark
kupala sam je sad, sređena je za dr. Nahranjena. Sad da ručam, istuširam se i via savjetovalište...

Choopa, koliko je kod vas toplo? Ne bih ti se ja usudila da bebu kupam pa napolje....user posted image

Direktna veza do poruke: 567
13.3.2015 17:22:06   
Sanjica26 RR
Dobar dan zenske! Mm i ja lezimo ispod cebeta,tj. mm spava. Teodora gleda barbi. Sofija spava. Veceras imamo kontrolu.
Choopa mislim da je Peace pustala zvuk fena preko you tube. Ima tema uspavljivanje fenom.
Von lep provod zelim na koncertu. I ja bih da gledam neki film u bioskopu, ali nemam s kime da idem.
To sam i ja pomislila da nije hladno napolje da se izvede posle kupanja.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 13.3.2015 17:24:09 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 568
13.3.2015 17:54:05   
choopa choops
Iva kod nas nekih 18 do 20 stepeni bilo danas. Prošlo je oko sat, dva od kupanja do kontrole..
Sanjice ma i ja sam ih uspavljivala fenom i usisivačem, pa evo i sa njom to radimo, nego mi je lakše da skinem na telefon. A i sigurnije, da ne zaspem sa upaljenim fenom pa da se zapalimo user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 569
13.3.2015 17:58:43   
ivaMark
Choopa, ne bih se usudila user posted image

Direktna veza do poruke: 570
13.3.2015 18:09:56   
choopa choops
Što, pa u kući mi je 21 stepen user posted image To je maltene ista temperatura. Nabundam je u korpu, pa u auto, iz auta odmah u zagrijanu (da ne kažem pregrijanu user posted image ) ordinaciju i nazad auto, kuća. Šta bi da smo u Rusiji, tamo ih kupaju u ladnoj vodi. Dobro je tako, nek se čeliče :-))))

Evo je još spava, ušikala se, dala sam joj i kod dr da jede, jer je toliko vriskala, nisam mogla ništa doktoricu da čujem. Sad ću morat da je budim, da mi se opet grudi ne bi prepunile...

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 571
13.3.2015 18:15:37   
branki*
choopo,super za kilazuuser posted image
mene dobro da jos sluzi fenuser posted image

branki

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 572
13.3.2015 18:26:13   
choopa choops
Taman prosječno dobija. Mada s obzirom da cijelo vrijeme visi na sisi čudim se da nije dobijala maksimum user posted image

Inače, sve nova pravila što se tiče kupanja, presvlačenja. Kao da sam rađala prije 20godina a ne 4 i po.

Edit: ja imam dva fena, ako jedan crkne, tu je drugi. A ako i on otkaže, imam dva usisivača. Ništa me ne može iznenaditi user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 13.3.2015 18:27:41 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 573
13.3.2015 19:57:29   
wivern
Eheeeej zene, evo napokon i mene.
Von ja ne pijem fitolat svaki dan, pogotovo ne ako negde idem iz kuce. Jako mi se brzo napune protocni bojleri sa fitolatom.
Evo ga moj M sad spava kao beba user posted image , sta li ce nocas raditi kuku meni. Samo se komirao jadnicak, a meni bilo zao da mu ne dam da spava.
Ova dva dana toliko jedem one tulumbe sto sam pravila po veselicinom resopisu da cu dobiti secernu bolest mislim.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 574
13.3.2015 20:02:06   
veselicaa
Hahaha Wiv,neces ne brini,stavila si limun to je sada zdravo jelo user posted image Moras da stavis recept u C recepte,trazilo mi dosta zena recept a ja se nikada ne setim da slikam.Hajde kazi koji jos recept hoces,ja ti dajem recept ti pravis i slikas,ma ima da budemo glavne u C kuhinji user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here