Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:04:39
|
|
|
|
wivern
|
Veselice kao nekad Oliver Mlakar i Stevo Karapandza nadam se da se njih seca jos neko osim mene Stavicu ih onda sa nazivom Tulumbe by Veselica
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:06:57
|
|
|
|
veselicaa
|
To su neki kuvari ako se ne varam,ovo drugo ime mi je poznato. Obavezno stavi ali napisi Tulumbe by Wiv i Veselica,ipak si ti pravila i slikala
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:26:06
|
|
|
|
wivern
|
aaa ne, vec sam postavila onako kako treba Da to je neka emisija o kuvanju iz mog prepotopskog vremena tj 1000 godina BC
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:27:23
|
|
|
|
veselicaa
|
Videla sam Daj ne zezaj,koje si godiste?Ja sam 86.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:30:07
|
|
|
|
wivern
|
Citavih 11 godina sam starija '75
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:30:53
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja jedino još tulumbe nisam jela otkad sam se porodila. Pretovaram se sa slatkišima od non do stop. Inače ja se sjećam Olivera, a Steva i ne baš. (81-vo godište) Ova mala spava otkad smo došli iz doma zdravlja. Budila sam je da jede nekoliko puta, malo jede i zaspi opet. Noćas će i meni da bude ludnica, tako da wiv praviću ti društvo u mislima. Gledam na TLC In vitro emisiju. Moje divljenje za sve parove koji prolaze ili su prošli kroz to.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:35:44
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: wivern Citavih 11 godina sam starija '75 Moja zaova je 75 i kaze da se sada najlepse oseca.Izgleda super,zena vodi racuna o svom izgledu,kaze da je sada najpametnija ,ima najvise samopouzdanja,kaze da se bolje oseca sada nego sa svojih 20.Godine su samo broj,ali stvarno,nije to samo glupa fraza,ja iskreno verujem da se zene sa godinama sve bolje osecaju u svojoj kozi. Choopa da pravis tulumbe po mom i wivinom receptu,imas u c recopise
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:40:56
|
|
|
|
choopa choops
|
veselice da znaš da bih i mogla, stavljajte recept. Ja sam se sigurno ugojila prilično otkad jedem slatkiše. Da ne pričam što skoro svaki dan pržim mini fini krofnice, kaobajagi za djecu
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:44:20
|
|
|
|
veselicaa
|
Ima recept,postavila Wiv malopre Ove se peku,taman na brzinu one przene traze bas puno vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 20:46:05
|
|
|
|
wivern
|
Veselice ja se tako osecam ceo zivot, osim pameti Zaista mislim sada kao i tvoja zaova da sam sada najpametnija, a zlo bi bilo i da nisam
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 21:37:38
|
|
|
|
Mariya
|
Dobro vece mame!! Je li najzad nagradna igra zavrsena? Ova tema je jedina u koju aca lukas nije pisao Kako ste mame? Ja bila bolesna 3 dana. Bolelo me grlo i imala cudan osecaj u glavi, nesto tupo, zapuseno, ne secam se da me je ikad uhvatilo nesto slicno. Mm jos uvek malo smrcka, a najcudnije mi je sto devojcice nisu dobile prehladu od nas. Mada, sutra je subota, a po marfiju ce se razboleti bas onda kad dr ne rade H nikako da izadje zub providi se kroz desni, vec su joj i malo krvave ali nikako da probije. A ona jadna samo trpa sve u usta i zulja prsticima i vice joojooojooo, smesna je skroz. Inace pocela sam da joj uvodim cvrstu hranu, kako zeva za kasikom, svidja joj se da klopa Lu mi je super dobra, po ceo dan peva pesmice i igra se sa plastelinom. Ne znam u koju temu da upisem sta se desilo u komsiluku. Komsija tata je prosle godine zavrsio srednju a mama ide u 3.razred srednje. Imaju bebca kojeg su kad je imao 3,5 meseca nahranili vocnim jogurtom i malecki je zavrsio u bolnici, a svekrva mi kaze da su ga tamo i ostavili (mama nije ostala sa njim). Ja ne mogu da verujem, valjda sto su jos deca. Ma bez reci sam. Danas kada imas internet svuda, informacije su dostupne kako neko moze da to uradi svom detetu?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 22:14:06
|
|
|
|
Kata90
|
ijaaaao ,bas toliko da neznaju,da je beba mala jako za to da bi jela vocni jogurt......jel dobro sad beba?
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 23:13:45
|
|
|
|
Mariya
|
Sad jeste,kući je.ali svaki dan ga nose negde
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 23:15:11
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: wivern Citavih 11 godina sam starija '75 Wiv, generacijo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 13.3.2015 23:24:01
|
|
|
|
wivern
|
Dje si generacijo
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 0:04:56
|
|
|
|
QueenJ
|
Von, cekam detaljan izvestaj sa koncerta. Mamike, ljubim! Laku noc.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 0:28:49
|
|
|
|
Torbica
|
Veliki poljubac svima. Ja sam radila u Intenzivnoj popodne, od 13 i 30 sam bila, pa do 23 i 30 ostala. Ali mi je srce puno, sve odradjeno, milina. Kupanjac i spavanjac...
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 0:44:59
|
|
|
|
vonavoj
|
Evo i mene u kasne sate! Na koncertu Tonija je bilo odlicno,mada nije pevao moju pesmu!! I prosao je pored mene/usao na isti ulaz gde i ja,a ja sedistr br 1! Sad gurnula sisu Joki,pa da spavamo! Nesto mi kaslje...mora da je puno plakala mm!!! Ako je odrala grlo,razbicu ga!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 6:47:32
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame Da virnem dok moji jos pajke. Nisam nista citala danipa, pa cu sad malo. Mi smo uglavnom dobro.M i dalje nece da se pusti da hoda sam.Svuda stize, sve zivo dira, otvara, uz sve se dize, al da se pusti nece pa nece.Bojazljiv i to ti.A inace je sve zanimljiviji svakog dana, umiremo mu od smijeha.Zubici nas po malo muce, krenule izgleda sve cetvorke, bice ludo Ja na poslu do 16-17h a onda ludilo kuci oko njega, spremanja , ruckova i tako... Nadam se da su djecica dobro i sve vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 7:00:21
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,mi ustale u 6 da jutros Tajo odspava a ja ću sutra.Noćas je opet svaki čas plakala u snu,pisaću u odgovarajućoj temi.Uglavnom sam slomljena i glava mi puca.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 7:06:25
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: wivern Veselice kao nekad Oliver Mlakar i Stevo Karapandza nadam se da se njih seca jos neko osim mene Stavicu ih onda sa nazivom Tulumbe by Veselica Sećam se i ja, ne brigaj
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 7:12:40
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Juce lepo sedimo i gledamo Ivanovica, kad eto A. poblesavio i vuce nas u uzivanciju (tako zovemo spavacu sobu), da idemo da spavamo. Ajde, nema veze ima repriza u nedelju, ugasim tv, odemo, on popije mlekce, i kontam super sad ce zaspati, kad cvrc, eto njega izlazi iz kreveta i pravac dnevna soba da se igra. Opsujem mu sve po spisku, jedva gledam. Dodjem za njim, sednem na krevet, dremuckam, kad on pocne da se set_a po stanu. Jos jedna tura psovanja. I tako je on jurcao ja psovala do 1. Konacno zaspimo. Kad eto njega u 4,30 se dernja kao besan, i vuce me iz kreveta. Ustane i moja mama, oce decko crtane da gleda. Sedimo nekih pola sata, on se nacisto razbudio, ja zaspim, mama ostala da dezura, i budim se oko pola sedam, i kaze mama da uopste nije spavao, svo vreme je gledao glupi baby tv Odlepicu. Secam se i ja Olivera Mlakar. Onaj cika bez kose sa cvikama, imao vrlo prijatan glas, vodio neki kviz, kvisko jel, ako se tako zvalo, mada mi je to malo cudo bilo isti voditelj
< Poruku je uredio mali_mis -- 14.3.2015 7:15:03 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 7:27:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro mame! Moje dve spavaju. Uzela sam da citam knjigu. Sofija manje kaslje. Dr kaze da nema nista na plucima. Sad iskasljava, pa nam se cini da je grozno i da nije bolje.Imamo jos danas i sutra inhalacije. Misu ja mu ne bi dala tako kasno da gleda crtani. Nek se dernja, ali mora da nauci red. Sinoc cujem T kako place. Mi smo gledali tv, jer je bilo jako rano za spavanje. Ona sva znojava i jeca. Nesto je sanjala, pa se uplasila. Trazila je da spava kod nas.
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 10:10:56
|
|
|
|
wivern
|
Oo vidim muka sa spavanjem..Kod nas prduljci mucili od 5, spavka on ali nikako da se isprducka i iskaki. i sad mu se toliko spava da na oci ne vidi a nece da zaspi Sta bi ono sa jucerasnjim danom, hvala bogy te se zavrsio. jadni oni ljudi i ona beba sto poginuse
|
|
RE: Razgovori mama 03/15 [chat] 14.3.2015 10:12:57
|
|
|
|
QueenJ
|
Jutro mame! Ja sam juče imala pravo . Već sam pisala negde da sam izvadila dubak i stavila E. u njega pre neki dan jer sam prala platno od ležaljke. Pa rekoh, kad sam ga već izvadila, neka ga. I spustim je juče u njega, rekoh, hajde malo, za promenu, odguram je do kuhinje da se družimo dok operem sudove. Umirila se oona. Meni čudno. Ja do nje, a ona se, mačka, nakrivila u dupku, gricka volan sa, kako moja tata kaže "instrument table" . I kako se nakrivila, pomerila pelenu. A kakila. A kako smo ovih dana forsirali dojenje zbog prehlade, kaka malo ređa. Sve niz nogu u prvi put obučene pantalonice. Trk na presvlačenje. I kako sam je skinula, tako sve iz nogavice po podu... Dok sam ja pokupila to, da ne uđe u tepih, ona sve razmazala. Jedva sam je okupala. A potom pranje svega, pulta, menjanje posteljine (da i u krevecu je završilo), presvlačenje sebe... Grrr... A pošto je navikla da posle kupanja ide (.) i spavanjac-nervoza. A tek ustala. Animirala sam je jedva još sat vremena i stavila da spava... Haos! IZVORNA PORUKA: vonavoj Na koncertu Tonija je bilo odlicno,mada nije pevao moju pesmu!! I prosao je pored mene/usao na isti ulaz gde i ja,a ja sedistr br 1! Sad gurnula sisu... U trenutku se zabrinuh, kome gurnula?
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?